Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Νιώσε τη νέα τάξη πραγμάτων κάτω από την πέτσα σου! Κατάλαβε τι διακυβεύεται και αντέδρασε πριν είναι αργά!


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Νιώσε τη νέα τάξη πραγμάτων κάτω από την πέτσα σου! Κατάλαβε τι διακυβεύεται και αντέδρασε πριν είναι αργά
Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στο facebook το Σάββατο και είναι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αποτυπώνεται η εφαρμογή των νόμων της Νέας τάξης πραγμάτων, η παύση των ελευθεριών μας και η καταστολή κάθε δικαιώματος μας.
Θέλω να δεις Με πολύ μεγάλη προσοχή αυτό το βίντεο και να αναρωτηθείς τι θα εμπόδιζε στο σύστημα να εφαρμοστεί αυτή η πρακτική και εδώ στην Ελλάδα.
Μία μητέρα λοιπόν φόρεσε ένα ιδιότυπο κίτρινο σακάκι, το οποίο έγραφε “Αν δεν γνωρίζετε τα δικαιώματα σας δεν έχετε κανένα… MAGNA CARTA” και κρατώντας το χέρι του γιου της περπατούσε στο δρόμο κοντά στο κοινοβούλιο της νέας νότιας Ουαλίας. Εκεί λοιπόν αστυνομικοί την προσέγγισαν και της έκαναν παρατήρηση γιατί φοράει το σακάκι με αυτό το μήνυμα, το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τους νομούς οι οποίοι εφαρμόζονται κατά την περίοδο του lockdown λόγω της κρίσης του κορωνιού.
Η νεαρή μητέρα πολύ ευγενικά όπως θα δείτε και εσείς το βίντεο τους απάντησε πως δεν πράττει κάτι το παράνομο και τους ανέφερε πώς για το καλό όλων, οι αστυνόμοι θα έπρεπε να υποστηρίζουν τα δικαιώματά των ανθρώπων.
Η γυναίκα αστυνομικός αρνήθηκε και είπε ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και της ζήτησε το όνομά της
Η μητέρα τους ρώτησε “Πώς κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια όταν σας δίνουν εντολές να πλήξετε τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών και το εφαρμόζετε με μεγάλη ευχαρίστηση;” “δεν κάνω τίποτα λάθος δεν νομίζω ότι οφείλω να σας δώσω το όνομά μου”.
Από εκεί και μετά τα πράγματα πήραν λάθος τροπή. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους συλλάβουν και τότε ο μικρός γιος της άρχισε να κλαίει και να φοβάται για τη μητέρα του.
Αφήστε τη μητέρα μου ήσυχη δεν πάει πουθενά, φώναζε σπαρακτικά αλλά ταυτόχρονα μάταια ο μικρός ήρωας.
Η γυναίκα όπως φαίνεται και στο video προσπαθεί να μην οδηγηθεί στο περιπολικό καθώς συνεχίζει να ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα λάθος. Το ενοχλητικό βίντεο με την απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών, ολοκληρώνεται με τα “όργανα της τάξης”, να τραβάνρ το παιδί μακριά από τη μητέρα του μέσα σε κλάματα και οδυρμούς οι οποίοι αφήνουν παγερά αναίσθητους όλους τους αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή.
Η γυναίκα τελικά συνελήφθη
Δείτε το βίντεο:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ!
Ομολογώ πως αυτό το βίντεο δεν δείχνει κάτι καινούργιο κάτι πρωτότυπο καθώς με αυτό τον τρόπο επιβάλλεται συνεχώς η “έννομη τάξη” σε όλο τον κόσμο. Αυτό που σε εξοργίζει περισσότερο όμως είναι όταν βλέπεις την αδικία μπροστά στα μάτια σου να σε πνίγει και να αναρωτιέσαι γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Γιατί τα πειθήνια όργανα τάξης δεν αντιλαμβάνονται ότι πρακτικώς δεν έχει κάνει κάτι το μεμπτό η γυναίκα, άλλα σκυλιάζουν να εφαρμόσουν το γράμμα του νόμου αδιαφορώντας παντελώς για τον πιτσιρίκο που κλαίει και φωνάζει για να σωθεί η μητέρα του;
Πόσο σάπιοι έχουν καταντήσει να είναι οι άνθρωποι πόσο υποκριτές; Η γυναίκα με το παιδί της στο χέρι αποφάσισε περπατώντας στους δρόμους να περάσει ένα μήνυμα. Ποια ήτανε η εγκληματική της πράξη, έτσι ώστε καθιστούσε την προσαγωγή της απαραίτητη; Τι το εγκληματικό έκανε η γυναίκα; Πώς έθεσε σε κίνδυνο τους πολίτες;
Η νέα τάξη πραγμάτων δεν έχει αισθήματα δεν έχει φιλότιμο και δεν εμπεριέχει μέσα της ανθρωπισμό είναι σκληρή αμείλικτη επιτακτική και επεμβαίνει στην καθημερινότητά σου, στον τρόπο ζωής σου, στα δικαιώματά σου, και γίνεται κανονικός ρυθμιστής τις εξέλιξης της ζωής σου.
Πρέπει να το καταλάβεις αυτό, να το βάλεις καλά στο μυαλό σου, να το γράψεις στη μνήμη σου και να μην ξεχαστεί ποτέ αυτό που διακυβεύεται αυτή τη στιγμή.
Δεν είναι η δεξιά εναντίον της αριστεράς.
Δεν είναι ο δημόσιος υπάλληλος εναντίον του ιδιωτικού υπαλλήλου, αυτό που διακυβεύεται είναι κάτι πάρα πάρα πάρα πολύ μεγαλύτερο. Αυτό που διακυβεύεται είσαι ΕΣΥ και η ελευθερία σου… Το έπαθλο είσαι εσύ!
Είσαι υπέρ ή κατά της Νέας τάξης πραγμάτων; Είσαι νεοταξίτης ή αντινεοταξίτης;
Είσαι ένα πειθήνιο δουλικό όργανο πού ζεις και λειτουργείς ακούσια στηρίζοντας έστω και άθελά σου τις εντολές της Νέας τάξης πραγμάτων η είσαι εναντίον τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου