Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Σημάδια πως έχετε ενεργοποιήσει το τρίτο μάτι.

Μπορεί να έχετε μια ισχυρότερη αίσθηση οτι είναι αόρατο.
Το τρίτο μάτι θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα που δεν μπορείτε να αντιληφθείτε μέσω των άλλων αισθήσεων. Με ανοιχτό το τρίτο μάτι, μπορείτε να δείτε πιο καθαρά το μέλλον και η διαίσθησή σας γίνεται πολύ πιο ισχυρή. Θα πάρετε πολλά μαθήματα και σοφία από τις εμπειρίες σας και θα είστε πάντα ενα βήμα μπροστά..
Μπορεί να είστε ευαίσθητοι στο φως.
Τα έντονα φώτα μπορεί να κουράσουν τα μάτια σας όταν το Τρίτο Μάτι σας είναι ανοιχτό. Τα χρώματα μπορεί να φαίνονται πιο ζωντανά και μπορεί να είστε ευαίσθητοι σε ό, τι βλέπετε. Μην ανησυχείτε, αυτό είναι φυσιολογικό, αφυπνίζεστε πνευματικά!
Πονοκέφαλοι.
Ένα άνοιγμα του τρίτου ματιού μπορεί να είναι μια μοναδική εμπειρία για κάποιον που δεν το έχει βιώσει ποτέ πριν. Το άνοιγμα του τρίτου ματιού μπορεί όμως να προκαλέσει και δυσφορία, όπως πίεση στο κεφαλή και πονοκέφαλο. Σε αυτή την περίπτωση περπατήστε αρκετά. Πραγματικά οι περίπατοι βοηθούν στην ανακούφιση από αυτή την πίεση και ενισχύουν αυτήν την διορατικότητα..
Νιώθεις διαφορετικός/η.
Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί νιώθει διαφορετικός..Η αλλαγή αυτή μπορεί να έρθει σταδιακά ή απότομα. Ίσως δεν μπορείτε πλέον να απολαύσετε τα πράγματα που συνήθως κάνατε στο παρελθόν, ή τώρα πλέον απολαμβάνετε πράγματα που δεν κάνατε ποτέ πριν! Μην φοβάστε τις αλλαγές αυτές, είναι φυσικό να γίνονται.
Μπορείτε να ”διαβάσετε” τους ανθρώπους πιο εύκολα.
Είστε σε θέση να δείτε μέσα στους ανθρώπους πιο εύκολα.. Είναι πλέον εύκολο να γκρεμίσετε τους τοίχους που οι άνθρωποι παρουσιάζουν γύρω από τον εαυτό τους κάποιες φορές. Μπορείτε επίσης να δείτε πίσω απο τις ”μάσκες” που φορούν ορισμένοι άνθρωποι. Είναι εν τέλη ένα σημαντικό εργαλείο.

Κάνε μασάζ στο «τρίτο μάτι» σου και θα έχεις ΑΥΤΑ τα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πριν από 5000 χρόνια και ίσως κάτι παραπάνω, οι εναλλακτικοί γιατροί εκείνων των χρόνων είχαν ανακαλύψει ότι ασκώντας πίεση σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός μας, μπορούσαμε να πετύχουμε τρομερά αποτελέσματα σε όργανα του σώματος που ήταν ίσως αρκετά απομακρυσμένα από το σημείο πίεσης. Σήμερα, γνωρίζουμε πως αυτά τα μαγικά σημεία είναι πάνω από 400 και μάλιστα, ένα από τα σημαντικότερα βρίσκεται στο μέτωπό μας, ανάμεσα στα δύο μάτια! Γι’ αυτό άλλωστε και οι επιστήμονες το αποκαλούν το “τρίτο μάτι.
Αλλά ας εξερευνήσουμε ανενόχλητοι τις άπειρες δυνατότητες και τον τρόπο που μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αυτό το σημείο του προσώπου μας! Άλλωστε δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις και μπορείτε να το δοκιμάσετε και μόνοι σας στο σπίτι!
Τρίτο μάτι: η σημασία του
Πολλές θρησκευτικές πεποιθήσεις και πρακτικές έχουν σαν κέντρο βάρος τους το σημείο του τρίτου ματιού. Ήταν πάντα ο τρόπος που το σώμα και το μυαλό μας κατόρθωναν, λένε, να επικοινωνήσουν με τον αόρατο κόσμο της αύρας και το υπερβατικό σύμπαν.
Από αυτή την άποψη, το τρίτο μάτι είναι συνδεδεμένο με αυξημένη διαίσθηση και αντιληπτική ικανότητα. Έχει όμως και ιατρική σημασία. Οι ίδιοι οι γιατροί ισχυρίζονται ότι το σημείο αυτό όντως συνδέεται κυριολεκτικά με ένα τρίτο μάτι, του οποίου η λειτουργία έχει κατασταλεί χάρις στην ύπαρξη των δυο ματιών μας. Έτσι το τρίτο μάτι μετατράπηκε σε κάτι άλλο: σε έναν αδένα που εκκρίνει ορμόνες.
Ο αδένας αυτός απελευθερώνει ορμόνες που κατευθύνουν κάποια ιδιαίτερα ένστικτά μας, όπως την πείνα, τη δίψα, το βιολογικό ρολόι, τη λειτουργία της γήρανσης και την επιθυμία για αναπαραγωγή και σεξ.
Δεν είναι δύσκολο, λοιπόν, συνδυάζοντας αυτές τις δυο θεωρίες να καταλάβουμε γιατί θεωρείται τόσο σημαντικό το τρίτο μάτι!
Πώς να το ενεργοποιήσετε
Σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει απλά να πιέσετε και να κάνετε ελαφρύ μασάζ στην περιοχή που βρίσκεται το τρίτο μάτι. Ενώ αναπνέετε βαθειά και αργά, πιέστε εκείνο το σημείο για δυο λεπτά. Θα νιώσετε ένα συναίσθημα χαλάρωσης και απελευθέρωσης από τη σύγχυση και το στρες, ακόμα και το σωματοποιημένο άγχος με τη μορφή πονοκεφάλου.
Άλλη μια μέθοδος…
Kαθίστε αναπαυτικά και βάλτε τις παλάμες σας μαζί μπροστά από τη μύτη. Σκύψτε προς τα μπρος με το κεφάλι. Με τα μεσαία δάχτυλα, αγγίξτε το τρίτο μάτι σαν να προσεύχεστε.
Μείνετε σε αυτή τη θέση αναπνέοντας βαθειά για 5 λεπτά. Με αυτή τη μέθοδο εξισορροπείτε τις ορμονικές δυσλειτουργίες που προκαλούν το στρες.
Παρακολουθήστε το βίντεο αναλυτικότερα!
Η μουσική συγκεκριμένων συχνοτήτων μπορεί να συνοδεύσει τις ασκήσεις σας ακόμα πιο εποικοδομητικά. Πάρτε στο παρακάτω βίντεο μια ιδέα από το είδος της μουσικής που πρέπει να αναζητήσετε.

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΩΦΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή