Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ντέιβιντ Ίκε: «Δεν υπάρχει κανένας Covid-19» (vid)


«Σπάει κόκαλα» η συνέντευξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και επιτυχημένου συγγραφέα Ντέιβιντ Ίκε σχετικά με τον κορωναϊό. «Δεν υπάρχει κανένας Covid-19», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μία συνέντευξη που «κατέβηκε» από άλλα κανάλια του youtube κατόπιν σχετικής οδηγίας που έχει δοθεί στο διαδομένο μέσο να διαγράφει τα βίντεο που τεκμηριώνουν τον αγώνα εναντίον της προπαγάνδας…

«Αποφάσισαν ότι για συμπτώματα που μπορείς να τα έχεις από διάφορους λόγους, τώρα να έχεις Covid-19, γι’ αυτό οι αριθμοί ολοένα και αυξάνονται»
«Οι άνθρωποι αρρωσταίνουν για οποιονδήποτε λόγο στην Κίνα και οι κινεζικές αρχές τους παίρνουν γενετικό υλικό και να αποφασίσουν για τον Covid-19 εξαιρώντας τα στοιχεία από το υπόλοιπο γεννητικό τον νοσούντων»
«Αυτή η παγκόσμια κουλτούρα που προέρχεται από την Κίνα, ήρθε για να παραμείνει. Δεν έχει σύνορα. Οδηγεί στον παγκόσμιο φασισμό, το λέγαμε 30 χρόνια και τώρα Hello, we are here»
«Το πρόβλημα είναι ότι υποτίθεται πως θα ήταν ένας θανατηφόρος ιός, αλλά δεν υπάρχουν τόσοι νεκροί για να επιβεβαιώνουν αυτόν τον χαρακτηρισμό»
«Ακόμα και να πέσεις από τις σκάλες πας στο νοσοκομείο και σε εξετάζουν για Covid-19»
«Ακόμα και καρκινοπαθείς και καρδιοπαθείς εάν πεθαίνουν τους λένε επίσημα ότι πέθαναν από Covid-19 και καταγράφεται και στον Τύπο, όπως έγινε με τον κωμικό Ντέβιντ Λαρτζ που είχε πρόβλημα στην καρδιά»
«Η άρση της απαγόρευσης θα τελειώσει όταν σιγουρευτούν ότι τα έχουν καταστρέψει όλα, ότι σε έχουν υποτάξει και ότι έχουν επιφέρει την απόλυτη οικονομική καταστροφή»
«Για να δικαιολογήσουν το log down σου λένε ότι μπορεί να μην έχουμε τώρα πολλούς νεκρούς, αλλά άμα χαλαρώσουμε θα μας σαρώσει, όμως αυτοί οι ίδιοι είναι που φτιάχνουν τους αριθμούς»
«Το 5G απίστευτα πιο δυνατό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, πολύ πιο δυνατό από τα άλλα σήματα. Όταν αυτό ξεπερνάει την ισορροπία με το ανθρώπινο σώμα, ο άνθρωπος θα αρρωστήσει»
«Ο ΠΟΥ ανήκει ουσιαστικά στον Μπιλ Γκέιτς»
Αυτά κι άλλα πολλά σημαντικά αναφέρει στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Βρετανός συγγραφέας Ντέβιντ Ίκε, σε μία συγκλονιστική πραγματικά συνέντευξη για την εποχή που ζούμε, η οποία «κατέβηκε» τελικά και από άλλα αντίστοιχα media στο διαδίκτυο…
«Με πολέμησαν γιατί η αλήθεια έχει την δικιά της μοναδική δύναμη και είναι πολύ πιο ισχυρή από το ψέμα και την ψευδολογία τους»
«Τρομοκρατήθηκαν όταν προβλήθηκε η αλήθεια γιατί μόλις ο κόσμος καταλάβει ότι είναι αλήθεια θα αποκαλυφθούν»
«Αν προσπαθείς να κοντρολάρεις δισεκατομμύρια ανθρώπους, πρέπει να ελέγξεις την αντίληψη και την συμπεριφορά τους»
«Κυβερνητικό αφήγημα ο κορωναϊός στο οποίο έχει πιστέψει ο κόσμος και αρχίζει ήδη να μπαίνει σε αυτές τις αντιλήψεις με την «σύλληψη κατ’ οίκον» που έχει αποδεχτεί. Έτσι γίνεται  ελέγχουν την αντίληψη, μετά και την συμπεριφορά σου»
«Αυτές οι αντιλήψεις δημιουργούνται στον κόσμο κυρίως από την ενημέρωση που παίρνει, αλλά εάν η ενημέρωση γίνεται από τις συνηθισμένες πηγές πληροφόρησης, τότε θα σου  δημιουργήσει την  αντίληψη που εκείνοι θέλουν να έχεις. Το σχέδιό τους από τα προηγούμενα χρόνια είναι να ελέγξουν σχεδόν ολοκληρωτικά την ενημέρωση που λαμβάνει ο κόσμος για κοντρολάρουν την αντίληψή τους και να καθορίσουν την συμπεριφορά τους». 
«Μέχρι και ο Ρόμπερτ Κένεντι τζούνιορ από τις ΗΠΑ βγήκε αυτή την εβδομάδα και κατηγόρησε τον Γκέιτς για τους εμβολιασμούς και για τα προγράμματά του που άφησαν ανθρώπους παράλυτους»
«Ήξεραν ότι δεν μπορούν να με διαψεύσουν γι’ αυτό με κατέβασαν»
«Τι απέγιναν τώρα οι ανησυχίες του κόσμου για την κλιματική αλλαγή; Εξαφανίστηκαν; Πάει αυτή η συζήτηση, ξεχάστηκε…»
«Το BBC δεν είναι ένας ενημερωτικός ή, δημοσιογραφικός οργανισμός, δεν υπάρχουν καν δημοσιογράφοι εκεί, είναι ένα κυβερνητικό τμήμα. Ο δημοσιογράφος παίρνει μία κατάσταση και την ερευνά, τσεκάρει εάν αληθεύουν αυτά που λέει κάθε τόσο η πλευρά των αρχών, βάζει κάτω τα δεδομένα και αυτά που δεν βγάζουν νόημα και τα ερευνά και μετά παρουσιάζει τα συμπεράσματά του. Στο BBC, όμως, και σε όλα τα διαδεδομένα ΜΜΕ, δεν γίνεται αυτό γιατί εκεί πρέπει να ακολουθείς την γραμμή των αρχών. Δεν φτάνεις καν σε αυτά τα ΜΜΕ για να εργαστείς εάν δεν το αποδεχτείς. Δουλειά τους είναι να προβάλουν μόνο την πλευρά των αρχών χωρίς ερωτήσεις και έρευνα, όπως και να αποσιωπούν τις αντίθετες φωνές, να τις διαστρεβλώνουν ή, να τις υποβαθμίζουν».
«Με αυτά τα μέτρα οι άνθρωποι χωρίς κίνηση, ήλιο και άσκηση πεθαίνουν στα σπίτια τους, σε λίγο θα υπάρχουν αυτοκτονίες από τον φόβο, το στρες και την οικονομική καταστροφή που θα επακολουθήσει»
 Αυτά κι άλλα πολλά ενδιαφέροντα και αληθινά είπε ο Βρετανός συγγραφέας στο κανάλι του στο Youtube:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου