Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Η Ελλάδα γίνεται Ισλαμαμπάντ, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα; οι αποδειξεις εδω

«Αλλάχου Άκμπαρ» σε όλη την Ελλάδα με τις εκκλησίες κλειστές – Εξοργιστικά ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που οι Έλληνες βρίσκονται σε καραντίνα, οι αλλοδαποί μετανάστες «φωνάζουν» Αλαχου Άκμπαρ και προσεύχονται στους δρόμους, ενώ στην Κομοτηνή λειτουργούν ακόμα και τζαμιά:
Στις 25. Μαρτίου με όλες τις εκκλησίες κλειστές και όλους σε καραντίνα, ώρα 7:30 το απόγευμα στην Ιεράπετρα της Κρήτης, μουσουλμάνοι προσεύχονται έξω από τζαμί, όπως είχατε δει στο el.gr.
Κάτοικος της περιοχής. κάλεσε την αστυνομία, η οποία μόλις ήρθε οι δράστες είχαν φύγει.
Η προσευχή τους κράτησε 5 με 10 λεπτά , ήταν 6 με 7 άτομα χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες και γάντια.
Και φυσικά, οι παράνομοι μετανάστες βολτάρουν όποτε θέλουν για ψώνια ή για βόλτα από τις δομές που μένουν!
Η Ελλάδα γίνεται Ισλαμαμπάντ;
ΦΩΤΟ screenshto youtube ιμάμης καλεί σε προσευχή
Ενώ ''Μένουμε Σπίτι'', ο σχεδιασμός δεν σταματάει...
Καταγράφονται με χρονολογική σειρά τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ημερών :

* Στις 19/2/2020 προκηρύσσεται διαγωνισμός για μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών της Υπηρεσίας Ασύλου.
Οι περιοχές που αφορούσε είναι οι περιοχές Χίου, Λέσβου και Σάμου. Ανώτατο μηνιαίο μίσθωμα για το κτίριο της Χίου τα 8.000 ευρώ! Η ωφέλιμη επιφάνεια του κτιρίου 940,50 τ.μ. με δυνατότητα απόκλισης (+/-) 20% και λήξη Υποβολής Προσφορών στις 16/03/2020.
Η σύμβαση είναι για ένα έτος με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 6 χρόνια !!
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι υπηρεσίες ασύλου θα μεταφερθούν από την ΒΙΑΛ, αυξάνοντας τον ωφέλιμο χώρο κατά 1000 τ.μ., χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθεί για αύξηση της ''φιλοξενίας'' της , περαιτέρω από την ήδη υπάρχουσα. Η επιλογή του νέου χώρου θα δημιουργήσει και νέα επιβάρυνση της ευρύτερης περιοχής γύρω από το επιλεγμένο ακίνητο λόγω των μετακινήσεων, από και προς ΒΙΑΛ.
Το Ελληνικό κράτος θα καταβάλει το ποσό των (max) 672.000 € για τα επόμενα 7 χρόνια! Εκεί χρήματα υπάρχουν και προφανώς αναμένονται ροές αυξημένες για τα επόμενα 7 χρόνια!!
* Στις 30/3/2020 ο Δήμος Δυτικής Λέσβου συγκαλεί ΕΚΤΑΚΤΟ δημοτικό συμβούλιο .Γράφουν τα ΜΜΕ: '' Με επιστολή του στους Δήμους των νησιών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης ζητά να του υποδειχθούν "οι βέλτιστες τοποθεσίες για παραμονή σε καραντίνα» των ενδεχόμενων νέων αφίξεων μεταναστών, οι οποίες μπορεί να είναι είτε δομές είτε ξενοδοχεία''.
* Σε αντίθεση με τον δήμο Δυτικής Λέσβου, ο Δήμαρχος Χίου βγαίνει την ίδια μέρα 30/3/2020 σε συνέντευξη του και βάζει τις προδιαγραφές από μόνος του: '' Κλειστός χώρος, ιδιωτικός, έξω από τον αστικό ιστό, στεγασμένος και έως 1.000 τ.μ.
* Στις 31/3/2020 δημοτική παράταξη ρωτάει τον δήμαρχο Χίου ''αν αποφάσισε μόνος του να απαντήσει χωρίς εξουσιοδότηση από το ΔΣ και αν ναι ποιόν χώρο και με ποιά κριτήρια υπέδειξε'' .
* Ενώ υπήρχε σιγή ιχθύος , στις 6/4/2020 οι σύλλογοι ΟΕΒΕ, Ιδιοκτητών Eνοικιαζομένων Δωματίων και Επαγγελματιών Καρφά , Αγίας Ερμιόνης και Μέγα ΛΙμνιώνα τάσσονται με ανακοίνωση τους ενάντια σε νέα δομή - καραντίνας.
* Την ίδια ημέρα αμέσως μετά την ανακοίνωση των παραπάνω φορέων, με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χίου ''εξήγησε ότι ιδιώτης προσφέρθηκε να παραχωρήσει το ακίνητό του προς χρήση, κάτι για το οποίο ενημέρωσε τόσο τον ίδιο όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Παντελή Βρουλή και το γνωρίζει και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης.''
Ο Ιδιώτης βρέθηκε στην συζήτηση του Περιφερειακού Συμβουλίου (;) παρουσία Δημάρχου και πρότεινε το ακίνητό του( !! ) . Υπέβαλε με αίτηση τόσο προς την Περιφέρεια, όσο και προς τον Δήμο, το ενδιαφέρον του για την μίσθωση του ακινήτου του !! Μετά από δύο μέρες βρέθηκαν και άλλοι δύο ιδιώτες ενδιαφερόμενοι για να μισθώσουν τα ακίνητά τους και ο Δήμαρχος διαβίβασε (προτάσεις ή αιτήσεις ) προς το Υπουργείο!!
* Κατά τον Δήμαρχο αυτά όλα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και δεν έπρεπε να πάρει την γνώμη του Δ.Σ. και επ ουδενί δεν πρόκειται για νέα δομή αλλά για προσωρινή καραντίνα.
Στην ερώτηση αν φοβάται μήπως μετεξελιχθεί σε κάτι άλλο, δηλ. ΜΟΝΙΜΗ δομή, απάντησε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση., προέχει η θωράκιση του νησιού και δεν υπολογίζει κανένα πολιτικό κόστος.
* Το απόγευμα της ίδιας μέρας 6-4-2020 το Επιμελητήριο Χίου με απόφαση του εκφράζει την έντονη αντίθεση του στην λειτουργία δομής - καραντίνας στη Χίο.
* Το Υπουργείο Μετανάστευσης ανακοινώνει την ίδια μέρα κονδύλι 46.200 € για την ''κάλυψη δαπάνης για την ενοικίαση κτιρίου στη Χίο για την παραμονή νέων αφίξεων''. Δεν αναφέρει ούτε τον λόγο στον οποίο θα χρησιμοποιηθεί (π.χ. καραντίνα), αλλά ούτε και τις προδιαγραφές μεγέθους, διαμερισματοποίησης ακινήτου κλπ
* Την επόμενη μέρα, στις 7-4-2020, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βουρλής ενώ δεν έχει μιλήσει όλο αυτό το διάστημα, συντάσσεται με την δημιουργία καραντίνας,
* Δεν πέρασαν λίγες ώρες και ο Υπουργός κ. Μηταράκης προσπάθησε σε τηλεδιάσκεψη με το Επιμελητήριο Χίου, πιθανά να το μεταπείσει να αλλάξει την απόφασή του! Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη της τηλεδιάσκεψης, ο πρόεδρος κ. Λεγάτος αναφέρει ξεκάθαρα τον σχεδιασμό του Υπουργού, '' Δομή καραντίνας μέχρι τη λήξη των μέτρων και μετά γραφεία για το Άσυλο''!!
Όλα τα ψέματα κατέρρευσαν αμέσως ! Ο όλος σχεδιασμός του Υπουργού αποκαλύφθηκε και άφησε πλήρως εκτεθειμένους όσους συνεργάστηκαν και όσους τον πίστεψαν.
Η δομή καραντίνας δεν θα έκλεινε αμέσως μόλις εξέλειπε ο λόγος της πανδημίας όπως ισχυριζόντουσαν, αλλά το ίδιο κτίριο κατόπιν θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση ασύλου και ποιος ξέρει για ποιόν άλλο λόγο ακόμα.
Με πρόσχημα την πανδημία, τους έκτακτους λόγους δημόσιας υγείας που επιβλήθηκαν, μία νέα δομή θα γεννιόταν στην Χίο !!
Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου