Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Συνταγματάρχης Κάκχοβ: «Η πανδημία είναι ψέμα, μία παγκόσμια στρατηγική επιχείριση…»

υπενθυμιση.. του αρθρου ξανα.

Σάλο προκάλεσε πρώην αξιωματικός του Russian Center for Military-Strategic Research of the General Staff, το οποίο υπάγεται απευθείας στο ρωσικό Γενικό Επιτελείο, αφού θεωρεί πως «η πανδημία του κορωναϊού είναι ένα ψέμα και πρέπει να διαδοθεί υπό το πρίσμα θρησκευτικών, οικονομικών, πολιτικών και εθνικών σκοπών».

Ο συνταγματάρχης Βλάντιμιρ Κάκχοβ αναλύει τις θέσεις του: «Η πανδημία είναι μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση, πρόκειται για μια άσκηση διοίκησης και ελέγχου πίσω από τις κουρτίνες, με τελικό στόχο τον έλεγχο της Ανθρωπότητας. Στόχος είναι η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού στην Γη. Σύμφωνα με αυτούς (που την δημιούργησαν) είμαστε πάρα πολλοί πάνω στη γη, θα έπρεπε να υπάρχουν το πολύ 100 εκατομμύρια και οι περισσότεροι να είναι υπηρέτες, το μέγιστο που θα μπορούσαμε να φτάσουμε είναι το ένα δισεκατομμύριο, γι’ αυτό και συνδέεται άμεσα και με την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει. Θέλουν να αναγκάσουν τον κόσμο να μην κινείται και να παραδώσει τις πολιτικές του ελευθερίες με πολιτικά μέσα το οποίο πρακτικά είναι αδύνατο. Υπάρχουν διάφορα συντάγματα και ο κόσμος έχει συνηθίσει σε ορισμένα πολιτικά δικαιώματα και πιστεύει ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα. Η πρώτη προσπάθεια περιορισμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001».
Είπε μάλιστα πως τα αεροσκάφη τότε ήταν «τηλεκατευθυνόμενα», ενώ και η επίθεση στο Πεντάγωνο ήταν «fake», αφού δεν υπήρχε ούτε αεροσκάφος ούτε συντρίμμια ούτε αποδείξεις. «Η πανδημία έχει εφευρεθεί. Μπροστά στα 7.5 δισεκατομμύρια κατοίκων στον κόσμο τα θύματα είναι ελάχιστα, αν και φυσικά λυπόμαστε για κάθε ανθρώπινο θύμα».
Μάλιστα όπως αναφέρει δημιουργήθηκε για να λύσει «τέσσερα ζητήματα»:
1. Θρησκευτικά: Μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό
2. Πολιτικά: Απεμπόληση των πολιτικών ελευθεριών
3 Οικονομικά: «Σπάζοντας» τις χρηματιστηριακές φούσκες.
4. Και να χτυπηθούν οι βασικοί γεωπολιτικοί αντίπαλοι των ΗΠΑ, δηλαδή η δυτική Ευρώπη και η Κίνα.
Ο συνταγματάρχης θεωρεί ότι η Ρωσία δεν αποτελεί οικονομικό αντίπαλο των ΗΠΑ. Οι απόψεις του φυσικά δεν αποτελούν και θέσεις του Κρεμλίνου, όπου ακόμα δεν έχουν εκφραστεί από τα χείλη του Πούτιν ότι ο ιός είναι μια κατασκευασμένη ιστορία με συγκεκριμένους στόχους, αφού ο πρόεδρος της Ρωσίας συμμετέχει σε αυτή την «καμπάνια υγείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου