Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

«Δάσκαλε που δίδασκες»: Ο «ένας πάνω στον άλλο» Ν.Χαρδαλιάς, «αρμόδιοι & αναρμόδιοι» στο Κρανίδι χωρίς μέτρα προστασίας.

«Δάσκαλε που δίδασκες»: Ο «ένας πάνω στον άλλο» Ν.Χαρδαλιάς, «αρμόδιοι & αναρμόδιοι» στο Κρανίδι χωρίς μέτρα προστασίας
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα, τα πρόσωπα που επέλεξε η κυβέρνηση να μας ενημερώνουν καθημερινά για τον κορωνοϊό.
Μάλιστα ο κ.Χαρδαλιάς έχει γίνει γνωστός για το... έντονο και αυστηρό ύφος με το οποίο καλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, ειδικά όταν εντοπίζει «παρασπονδίες», χωρίς να διστάζει να χαρακτηρίσει και κάποιους πολίτες ως «ανεύθυνους».
Παρόλα αυτά σήμερα στο Κρανίδι, το οποίο βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα μετά τον εντοπισμό 150(!) θετικών κρουσμάτων σε δομή μεταναστών, τα περισσότερα που έχουν εντοπιστεί σε μία περιοχή, ο κ.Χαρδαλιάς φαίνεται πως «ξέχασε» τους κανόνες που ο ίδιος διακηρύττει (εντόνως) καθημερινά και συνωστίσθηκε μαζί με «τοπικούς άρχοντες» και πολλούς άλλους, μπροστά από το δημαρχείο της Ερμιόνης.
Μάλιστα σχεδόν κανείς από αυτούς δεν φορούσε μάσκα, ενώ εξυπακούεται πως η «συγκέντρωση» ήταν πάνω από 10 άτομα κάτι που μόλις πριν από λίγες ημέρες, το τριήμερο της Ανάστασης, τιμωρούνταν με πρόστιμο 1000 ευρώ έκαστος.
Όσον αφορά τα ΜΜΕ, τα ποία επίσης πολλές φορές «μαλώνουν» τους πολίτες, τα μικρόφωνα τα οποία χρησιμοποιούν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα, καθώς βρίσκονται σε απόσταση λίγων εκατοστών από τα στόματα των συνεντευξιαζομένων συνιστώντας ουσιαστικά μία δυνητική πηγή μεταφοράς του ιού.

Επιπλέον, ανησυχητικό είναι πως υπήρξε συνωστισμός και σε κλειστό χώρο, πάλι χωρίς μέτρα προστασίας από τον Νίκο Χαρδαλιά αλλά και κάποιους από τους συμμετέχοντες, καθώς όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες από το δημαρχείο της Ερμιόνης κάθονταν δίπλα-δίπλα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου