Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας και αφήστε τον να σας οδηγήσει..

Τι θα συμβεί, όταν προσδιορίσετε τον εαυτό σας σε σχέση με το εύρος της ψυχής σας αντί με τους περιορισμούς του σώματος και του νου σας; Η Συμπαντική έμπνευση θα ανοίξει για εσάς.


Υπάρχουν αμέτρητες περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι πραγματικά εμπνεύστηκαν σε στιγμές που δεν το περίμεναν. Τα πεδία της επιστήμης, η τέχνη, η λογοτεχνία, ακόμη και η οικονομολογία, προσφέρουν ιστορίες προφανών θαυμάτων.
 Αυτές οι στιγμές αποτελούν τις ενεργειακές αποκρίσεις που προκύπτουν την ώρα που ο ανώτερος εαυτός συντονίζεται με το Συμπαντικό πνεύμα. Στην πραγματικότητα, η ίδια η λέξη εμπνέω σημαίνει «μέσα στο πνεύμα». Δεν πρόκειται απαραίτητα για μια μυστικιστική διαδικασία, αν και μπορεί να σας φανεί έτσι. 
Ο κόσμος είναι όντως γεμάτος πληροφορίες και απεριόριστη δημιουργικότητα.
 Ακριβώς όπως τα μορφογενετικά πεδία μεταφέρουν την ενέργεια ενός συναισθήματος, έτσι και τεράστια πεδία δεδομένων μεταφέρουν επίσης την αιώνια σοφία και γνώση από την απαρχή του κόσμου — από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Έχετε πάντα πρόσβαση σε αυτά μέσα από τη σύνδεση σας με τη Συμπαντική ροή. Το μόνο πράγμα που σας σταματά από το να τα αξιοποιήσετε είναι η δική σας αντίσταση. Πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους εμπόδια με τη μορφή της αμφιβολίας ή του περισπασμού, αλλά μόλις αποδεσμευτείτε από αυτά τα ενεργειακά μπλοκαρισματα, θα ανακαλύψετε ότι οι απαντήσεις που αναζητάτε έρχονται με τους πιο απρόσμενους και μυστικούς τρόπους!


Αυτός ο συγχρονισμός με τον Θεϊκό νου αποτελεί την πηγή για αμέτρητες ανακαλύψεις, εφευρέσεις, ακόμη και σπουδαία επιτεύγματα στην τέχνη, στη μουσική και στη λογοτεχνία. Μια ιδιαίτερα εκπληκτική έμπνευση συνέβη στον καλιφορνέζο χημικό Κary Mullis, όταν ανακάλυψε την αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης (ΡCR), γεγονός το οποίο χωρίς αμφιβολία άνοιξε τον δρόμο για την κατανόηση και αποκωδικοποίηση του DΝΑ. Στο βιβλίο του (Χορεύοντας Γυμνός στο Πεδίο του Νου) ο Μullis εξιστορεί το πώς δούλευε κάποτε στο εργαστήριο, προσπαθώντας να βρει μια λύση για την αναγνώριση του DΝΑ — με καμία όμως τύχη. Μια μέρα έφυγε από το εργαστήριο και οδήγησε μέχρι το εξοχικό του, στο Anderson Valley της Καλιφόρνια. Καθώς κοίταζε τους λόφους και τα άνθη των δέντρων, η λύση ξαφνικά έγινε ξεκάθαρη. 
Σε κλάσματα δευτερολέπτου εμπνεύστηκε την απάντηση και σταμάτησε κάπου για να τη σημειώσει. Συνέχισε να εργάζεται όταν επέστρεψε στο εργαστήριο, αλλά η αρχική λύση ήταν μια αστραπιαία έμπνευση. Αργότερα είπε ότι ήταν τόσο απλό, που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί κανένας δεν το είχε σκεφτεί πριν. Αλλά η πληροφορία ήταν κλειδωμένη στα μορφογενετικά πεδία, περιμένοντας κάποιο ταιριαστό ενεργειακό κύμα για να συντονιστεί και να την πάρει μαζί του.


Ο Μullis είχε εμπνευστεί πραγματικά. Η απάντηση δεν αποκαλύφθηκε στο εργαστήριο, ενώ διάβαζε προσεκτικά τις σημειώσεις του. Αποκαλύφθηκε σε κείνον καθώς οδηγούσε το πολυμορφικό αυτοκίνητό του, κοιτάζοντας με ευδαιμονία τα όμορφα δέντρα, διάσπαρτα στους λόφους. Έψαχνε την απάντηση κι ήταν χαλαρός κι ανοιχτός να λάβει. Ήταν εκεί, το περίμενε η επιθυμία και η πρόθεσή του μετέφεραν την πληροφορία από το ενεργειακό βασίλειο στην πραγματικότητα. Η αποκάλυψη αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη βράβευση του με το βραβείο Νόμπελ και η επιρροή της εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα αποτελέσματα της ανακάλυψης του άλλαξαν την κατανόηση του DΝΑ, βοηθώντας στη διάγνωση και ίαση ανθρώπων με προδιάθεση για ασθένειες αλλά και αλλάζοντας ριζικά τον τομέα της εγκληματολογίας. 
Ο Μullis δεν είναι ο μόνος που βίωσε μια τέτοια εμπειρία. Συγγραφείς, καλλιτέχνες, εφευρέτες και άνθρωποι σε όλους τους τομείς της ζωής, σε όλες τις χρονικές περιόδους, βίωσαν τη μαγεία της αυθόρμητης έμπνευσης. Ο Αϊνστάιν συχνά έλεγε πως οι σπουδαιότερες λύσεις έρχονταν σε στιγμές όπου δεν σκεφτόταν το πρόβλημα. Ο Τόμας Έντισον είχε ένα κρεβάτι στο εργαστήριό του και είχε πει ότι συχνά έβρισκε τις λύσεις που αναζητούσε μόλις ξύπναγε από έναν υπνάκο. Κι εσείς μπορείτε να εμπνευστείτε, αν μόνο χαλαρώσετε, ανοιχτείτε και ρωτήσετε.
 ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ 
Ένας τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτή την εκπληκτική δύναμη είναι να αποκτήσετε μεγαλύτερη άνεση στο να εναρμονίζεστε με τη διαίσθησή σας. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ηρεμήσετε τον νου σας και να ακούσετε τις απαντήσεις μετά, πρέπει να είστε πρόθυμοι να αναγνωρίσετε και να ακολουθήσετε τις κατευθυντήριες οδηγίες που παίρνετε. Μάθετε να ακούτε το εσωτερικό σας συναίσθημα πιο συχνά κι αρχίστε να ξεχωρίζετε τη διαφορά ανάμεσα στη φωνή της διαίσθησης και σε εκείνη του φόβου. Μερικές φορές ενδέχεται να ακούγονται τόσο όμοια, που να πρέπει να πάτε βαθιά μέσα σας και να ακούσετε την καρδιά σας για να αναγνωρίσετε τη διαφορά.

Διαβάστε όλο το άρθρο:
Για να αυξήσετε τη σύνδεση της διαίσθησής σας με τη Συμπαντική ροή, γαληνέψτε την ενέργειά σας και απελευθερώστε τις ανησυχίες σας. Μάθετε πώς να χαλαρώνετε και απαλλαγείτε από την επιτακτικότητα και την ανησυχία που μπορεί να αισθάνεστε.
 Αυτά είναι ενεργειακά κύματα που καταστρέφουν την πνευματική σύνδεση. Ο διαλογισμός σε τακτική βάση και η γαλήνια σκέψη θα σας συνδέσουν με μια ανώτερη πηγή, και θα σας μεταφέρουν στο γαλήνιο ρεύμα της Συμπαντικής αγάπης, καθοδήγησης και γνώσης. Οποτεδήποτε βρίσκεστε σε ανάγκη, σκεφτείτε το ζήτημα που σας απασχολεί και ζητήστε βοήθεια από τον ανώτερο εαυτό σας.
 Όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ, στείλτε το πνεύμα μας μέσα στον κόσμο για να κάνει εκείνο τη δουλειά για εσάς. Είτε αφορά το να πείσετε κάποιον για την αποτελεσματικότητα των ιδεών σας ή απλώς το να πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε με τους στόχους σας, ο ανώτερος εαυτός σας έχει μεγαλύτερη δύναμη από όση γνωρίζετε. Καθώς πέφτετε για ύπνο, κατευθύνετέ τον να κινηθεί μέσα στο Σύμπαν εκ μέρους σας.
 Κρατήστε ένα σημειωματάριο κοντά στο κρεβάτι σας, ώστε να σημειώνετε πιθανές εντυπώσεις που ενδεχομένως σας δημιουργηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ακόμη και τα όνειρά σας μπορεί να έχουν τις απαντήσεις που ψάχνετε, γι’ αυτό καταγράψτε τα και παραμείνετε ανοιχτοί για να δείτε μέσα σας την αλήθεια. Η πνευματική ενέργεια, που είναι πάντα μαζί σας, αποτελεί κομμάτι τόσο του παρόντος όσο και του αιώνιου ορισμού σας.
 Δεν θα έχετε ποτέ μεγαλύτερη έμπνευση απ’ αυτήν που έχετε αυτήν ακριβώς τη στιγμή. 
Η ψυχή σας δεν γίνεται μεγαλύτερη, σπουδαιότερη ή σοφότερη, όταν απελευθερώνεται από το σώμα σας απλώς παρεμποδίζεται λιγότερο από τους υλικούς περισπασμούς. Αυτήν ακριβώς τη στιγμή η πεμπτουσία της ύπαρξής σας έχει τη δύναμη να αξιοποιήσει τα πεδία στα οποία φυλάσσεται όλη η σοφία και μπορεί να συνδεθεί με όλα τα ενεργειακά βασίλεια.
 Γι’ αυτό, ζητήστε βοήθεια από τον ανώτερο εαυτό σας, αλλά μην σταματήσετε εκεί. Στείλτε το αίτημά σας στον κόσμο – μπορεί να σας εκπλήξουν οι αποκρίσεις που θα πάρετε!

 ΘΕΤΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ – Κάθε μέρα αποκτώ όλο και μεγαλύτερη επίγνωση του δικού μου αιώνιου πνεύματος. – Ζω στη γαλήνη που φέρνει το πνεύμα μου. – Είμαι ανοιχτός/ή στην καθαρότητα του πνεύματός μου, στη σοφία, τη χάρη και τη δύναμη του. – Ανοίγω τον εαυτό μου στην ικανότητα τον πνεύματός μου για να αγαπώ και να αγαπιέμαι, για να δημιουργώ, να εμπιστεύομαι και να λαμβάνω. – Όλο και περισσότερο, ακούω τη φωνή της διαίσθησης μου. – Η έμπνευση έρχεται με πολλούς τρόπους και σε απρόσμενες στιγμές, φέρνοντας γνώση και καθοδήγηση κάθε μέρα. – Απελευθερώνω τις ανησυχίες των θνητών και επιλέγω τη γαλήνη της αιώνιας ταυτότητάς μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου