Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

απο την ανακοινωση της ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ. 2016-τα γεγονοτα του τοτε τα ζουμε σήμερα.

η φωτο τραβηχτηκε απο τον Charalabos Neufeld 7/12/2012

ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ειδήσεις για λίγους..

Η Αποστολή των Γαλάζιων Όντων και τα Ακραία Καιρικά Φαινόμενα
Πολλοί αναρωτιούνται αν όλα αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη μας, όλα αυτά που ονομάζουμε σε γενικές γραμμές ως «ακραία καιρικά φαινόμενα» είναι φυσιολογικά δείγματα μίας αλλαγή του πλανήτη μας, αν είναι κάποια μυστική και απόρρητη ανθρώπινη παρέμβαση, ή αν συμβαίνει κάτι άλλο.
Αν δεν πρόκειται για «χερι», τότε μία πιθανή εκδοχή είναι πως η Γη βάζει τα πράγματα στην θέση της και ήδη έχει αρχίσει την αυτοθεραπεία της, καθώς είναι ένας  ζωντανός οργανισμός, με ιδιαίτερη ενσυναίσθηση που όμως, λειτουργεί με ρυθμούς, φαινομενικά πολύ αργούς για την μικρή διάρκεια της ανθρώπινης ζωής. Αυτή είναι πιθανή εκδοχή.
– Πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα όσοι έχουν χαμηλές δονήσεις, δεν θα αντέξουν τον βομβαρδισμόν αυτόν και ταυτόχρονα ο πλανήτης θα βιώσει σωρεία ακραίων καιρικών και γεωλογικών φαινομένων, μέχρι να αποθεραπευτεί πλήρως. Οι άνθρωποι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν τα φαινόμενα αυτά, τα οποία θα επιφέρουν τεράστιες καταστροφές και πολλά θύματα..

Τον τελευταίο καιρό και ιδίως από τον ΙΟΥΛΙΟΣ του 2018 σε όλο τον πλανήτη και στο ηλιακό μας σύστημα,έχουν γίνει πρωτόγνωρα γεγονότα !!! Τεράστιοι τυφώνες και πλυμμήρες,νεκρά ψάρια,νεκρά πουλιά,κόκκινα ποτάμια,εξαφανίσεις υδάτων,περίεργες πυρκαγιές μέσα στον χειμώνα, περίεγες λάμψεις στον ουρανό,περίεργοι μετεωρίτες,τεράστια ηφαίστεια που είναι έτοιμα να εκραγούν και άλλα πολλά σε μεγέθη που μας αφήνουν άναυδους,όχι μόνο με το μέγεθος τους αλλά και τον άγνωστο τρόπο που προκλήθηκαν.
Ολα αυτά είναι Θεϊκό σχέδιο ή τεχνητό σχέδιο  με το HAARP,το CERN ή άλλων εφευρέσεων των επικυρίαρχων του πλανήτη.
ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ
Οτι ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο συνεχίζουν να ισχύουν.
Υπάρχουν όμως  επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι κατά τον μήνα Αύγουστο 2018 οι δονήσεις της Γης αυξήθηκαν κατά πολύ και αν αυτό αληθεύει,σημαίνει μεγάλη επιτάχυνση παγκόσμιων γεγονότων με καλπάζουσες εξελίξεις.Ήδη,όπως θα διαβάσετε  του παρόντος άρθρου,αυτό κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνεται!!

Όλα όσα  έχουν ειπωθεί για την υπερθέρμανση του πλανήτη, την αλλαγή του κλίματος και το διοξείδιο του άνθρακα από τα mainstream media,και την επικρατούσα επιστήμη,είναι ένα οριστικό ψέμα. Δεν είναι ένα επικίνδυνο δηλητήριο το διοξείδιο του άνθρακα αλλά  μια θαυματουργή θρεπτική ουσία που δίνει ζωή που χρειάζεται να αναπτυχθούν τα φυτά.Το αυξανόμενο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) βοηθά πραγματικά τον «πράσινο» πλανήτη, όπως γνωρίζει ήδη κάθε νόμιμη επιστήμη. Χωρίς CO2 στην ατμόσφαιρα, σχεδόν όλη η ζωή στον πλανήτη θα καταρρεύσει, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης ζωής και της ζωής των φυτών».
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,,
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ,,, ΣΕ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΕ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ. .
ΕΝΩ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,,, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ...
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ....ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ..
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ...
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,, Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

To LASER ATHENA ΥΠΑΡΧΕΙ και Μπορεί να Κάψει Αυτοκίνητο από Ένα Μίλι Μακριά (video)


Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox News λέγεται πως είναι ένα από τα αγαπημένα κανάλια του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς οι αντίπαλοί του και όσοι δεν διάκεινται φιλικά απέναντί του, ενδεχομένως θα αμφισβητήσουν τα πάντα γύρω από το λέιζερ ATHENA, για το οποίο υπάρχουν πάρα πολλοί ισχυρισμοί από ακτιβιστές και πολλούς άλλους, ότι έχει αξιοποιηθεί και χρησιμοποιηθεί για την έναρξη πυρκαγιών σε περιοχές, κυρίως, της Καλιφόρνια.
Δείτε τι αποκαλύπτει το παρακάτω άρθρο από το foxnews.com της 28/9/17:
Αθόρυβο, αόρατο, θανατηφόρο. Το ισχυρό όπλο λέιζερ ATHENA μπορεί να καταστρέψει τις εχθρικές απειλές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, χάρη στις πρωτοποριακές προσπάθειες αμερικανικών εταιρειών όπως την Lockheed Martin και τον Στρατό, τα όπλα με λέιζερ δεν είναι πλέον στην φαντασία των ταινιών τύπου Star Wars και Star Trek.
Σε βραχυπρόθεσμες μάχες στο μέλλον, ο αμερικανικός στρατός μπορεί να επιλέξει να φέρει όπλα με λέιζερ τοποθετημένα σε οχήματα, σκάφη και πολλά άλλα, στην μάχη. Συγκριτικά, τα όπλα οποιουδήποτε εχθρού θα μοιάζουν με τόξα και βέλη.
Το ATHENA (Advanced Test High Energy Asset) είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά από τα νέα αμερικανικά όπλα λέιζερ. Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων δοκιμών με τη Army’s Space and Missile Defense Command των ΗΠΑ στο Army’s White Sands Missile Range, στο Νέο Μεξικό, το όπλο των 30 κιλοβατ προκάλεσε την απώλεια πέντε παράνομων αεροσκαφών-drone.
Πίνακας αποτελεσμάτων; 100% επιτυχία.
Και μόλις πριν από δύο χρόνια, η Lockheed Martin απέδειξε ότι το ATHENA θα μπορούσε επίσης να βγάλει εκτός, ένα φορτηγό καίγοντας τον κινητήρα του – και, μάλιστα, από ένα μίλι μακριά.
To LASER ATHENA ΥΠΑΡΧΕΙ και Μπορεί να Κάψει Αυτοκίνητο από Ένα Μίλι Μακριά (video)
Η Φωτογραφία είναι από το κανάλι Fox News και χρησιμοποιείται ως παράδειγμα για τις δυνατότητες του Laser ATHENA από απόσταση ενός μιλίου.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να φέρει κάποιος τα όπλα λέιζερ στον πόλεμο. Ένα βασικό πλεονέκτημα είναι οι απεριόριστες σφαίρες. Όσο υπάρχει ενέργεια που το τροφοδοτεί, το ATHENA θα είναι απεριόριστο στην χρήση.
Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Τα όπλα λέιζερ όπως το ATHENA είναι θανατηφόρα με την ταχύτητα του φωτός.
Είναι επίσης σιωπηλά, αόρατα και θανατηφόρα – τρία χαρακτηριστικά πολύ βολικά για μυστικότητα και τον αιφνιδιασμό, στο χώρο μάχης.
Μπορεί να απειλήσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η διεύθυνση δέσμης και ο πυργίσκος του ATHENA έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορούν να πυροβολούν σε ακτίνα 360 μοιρών.

Πώς θα χρησιμοποιηθεί σε διαστημικές μάχες

Στα 30 κιλοβάτ, το ATHENA είναι αρκετά ισχυρό για να καταστρέψει τα αεροσκάφη, τα οχήματα, τους πυραύλους και πολλά άλλα.
Μία από τις μεγάλες προκλήσεις με τα λέιζερ είναι πώς να τα κάνουμε πραγματικά πρακτικά. Για να είναι πρακτικά, πρέπει να είναι συμπαγή, ελαφριά, ισχυρά και μεταφερόμενα.
Πρέπει επίσης να είναι ακριβή και ευέλικτα για να νικήσουν τα ταχύτατα μετακινούμενα αεροσκάφη, τα οχήματα, τα σκάφη και τα βλήματα.
Τέτοια όπλα λέιζερ, για να κάνουν το ντεμπούτο τους σε μία πιθανή μάχη στο διάστημα πρέπει να αποδειχθούν αξιόπιστα. Με 100% ποσοστό επιτυχίας. Τα πράγματα φαίνονται πολύ ελπιδοφόρα για την κυριαρχία του ATHENA.

Πώς λειτουργεί;

Στο πιο βασικό επίπεδο, το ATHENA καταστρέφει τις απειλές με θερμότητα. Είναι παρόμοιο με τη χρήση ενός μεγεθυντικού φακού και τον ήλιο, προκειμένου να ξεκινήσεις μία φωτιά – αλλά σε ένα απίστευτα ισχυρότερο επίπεδο.
Το ATHENA είναι αυτό που ονομάζεται λέιζερ ινών. Τα λέιζερ ινών συνδυάζουν μεμονωμένα λέιζερ για να παράγουν μία και μοναδική δέσμη λέιζερ. Κάθε λέιζερ παράγεται από τις οπτικές ίνες του οπλισμού. Αυτή η προσέγγιση σημαίνει ότι η ισχύς μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί προσθέτοντας περισσότερες οπτικές ίνες λέιζερ στη συνδυασμένη δέσμη ή μειώνοντας τον αριθμό τους.
Η τεχνολογία ελέγχου δέσμης της Lockheed Martin χρησιμοποιεί φακούς, καθρέφτες, παράθυρα και αλγόριθμους λογισμικού για τη διαμόρφωση της ενέργειας σε μια εστιασμένη δέσμη. Καθώς το φως ταξιδεύει μέσα από τους καθρέφτες, τους φακούς και τα windows, το σύστημα ATHENA συγκεντρώνει και τροποποιεί την ενέργεια του λέιζερ.
Μεταξύ της συσκευής και του στόχου, το λέιζερ θα περάσει από τις παραμορφώσεις της ατμόσφαιρας έτσι ώστε το ATHENA να προσαρμόσει τη δέσμη εκ των προτέρων για να αντισταθμίσει τις όποιες παραμορφώσεις συναντήσει.
Μια συμπαγής γεννήτρια τύπου Rolls-Royce παρέχει την τεράστια δύναμη που χρειάζεται για να τροφοδοτείται ο μηχανισμός ATHENA προκειμένου να απελευθερώσει τα λέιζερ.

Οι μάχες δεν θα είναι ποτέ ίδιες

Η Lockheed Martin έχει πρωτοπορήσει στα συστήματα οπλισμού λέιζερ για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες. Οι αναβαθμίσεις του ATHENA και οι αξιοσημείωτες πρόσφατες επιδόσεις του να νικήσουν το 100% των drones είναι τα τελευταία συναρπαστικά νέα στην οικογένειά των λέιζερ.
Ο αδερφός του ATHENA, το ADAM, είναι ένα άλλο λέιζερ. Κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν από λίγα χρόνια, το ADAM αποδείχθηκε ότι θα μπορούσε να καταστρέψει ταχύπλοα σκάφη στρατιωτικής ποιότητας με καύση μέσα από τα κύτη τους σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα – και πάλι από περίπου ένα μίλι μακριά.
Η εταιρεία διαθέτει περαιτέρω μικροσκοπικά όπλα με λέιζερ για οχήματα τακτικών στρατιωτικών αεροσκαφών των Η.Π.Α. και των πεζοναυτών US Marine Corps.
Για την Υπηρεσία Προηγμένων Έργων Άμυνας (DARPA – Defense Advanced Research Projects Agency) και το Ερευνητικό Εργαστήριο Πολεμικής Αεροπορίας, η Lockheed Martin εργάστηκε σε πρωτότυπο πυργίσκο για την τοποθέτηση όπλων λέιζερ σε αεροσκάφη.

Τι έπεται;

Σε βραχυπρόθεσμες μάχες, ο αμερικανικός στρατός θα έχει τη δυνατότητα να απελευθερώσει όπλα με λέιζερ σε οχήματα, σκάφη και πιθανώς ακόμη και αεροσκάφη. Η ακρίβεια των λέιζερ όπως του ATHENA είναι ήδη αξιοσημείωτη.
Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να προχωρά με ταχείς ρυθμούς στις ΗΠΑ, τα λέιζερ όπως το ATHENA θα είναι σε θέση να χτυπήσουν ολοένα και πιο μακριά, και να καταστρέψουν ολοένα και μεγαλύτερους στόχους.
Δείτε και το σχετικό video:
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
FOX NEWS ADMITS GOVERNMENT USING LASERS (DEW) BEFORE CA FIRES

Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι φυσικές καταστροφές στον πλανήτη μας που εξοντώνουν όλο και περισσότερο τους ανθρώπους και τις δομές τους.Αυτό είναι αποτέλεσμα κατά κύριον λόγο της σαθρής κοινωνίας και του απαραδέκτου τρόπου με τον οποίο φερόμαστε στην Γη.
Η Ανθρωπότητα δηλητηριάζει τους ωκεανούς, βομβαρδίζει την επιφάνεια με ραδιενέργεια και αεροψεκασμούς, αποστραγγίζει τα εσωτερικά κοιτάσματα αλλά και τα πετρώματα ασταμάτητα, αποδυναμώνοντας το οικοσύστημα σχεδόν ανεπανόρθωτα, ψεκάζει τα σπαρτά και δημιουργεί γενετικά τροποποιημένους καρπούς! Ένα ενδιαφέρον στατιστικό μάλιστα αναφέρει πως έχουμε τόσα είδη ζωής που
εξαφανίζονται στο διηνεκές, που οι Επιστήμονες εξήγγειλαν πως βρισκόμαστε στην «6ο Μεγάλο Αφανισμό», στον οποίο συνεχώς προστίθονται κατηγορίες ζώων και έμβιων οργανισμών, τους οποίους οι επόμενες γενιές θα μαθαίνουν μόνο από τους ιστορικούς του μέλλοντος.
Ο πλανήτης όμως,σαν ζωντανός οργανισμός,δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από αυτές τις συνθήκες και έτσι αντεπιτίθεται και βγάζει κραυγές αγωνίας που μεταφράζονται σε φυσικές καταστροφές,όπως σεισμούς,εκρήξεις ηφαιστείων,ξηρασίες,πρωτόγνωρες βροχοπτώσεις που δημιουργούν πολλές φορές τεράστιες πλημμύρες,παλιρροιακά κύματα,ρωγμές και καταβυθίσεις εδάφους και ακόμα  πρωτόγνωρους παράξενους ήχους.

Συνεχίσθηκαν οι αεροψεκασμοί και κατά το Β έξάμηνο του 2018 και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση.Οι «Νεοταξίτες» της γνωστής μας Cabal (=Συμμορία) γνωρίζοντας ότι καταρρέουν πλέον έχουν εντείνη τις προσπάθειες τους για όσο περισσότερες καταστροφές στον πλανήτη μας με
αεροψεκασμούς δηλητηρίων,με το HAARP,και άλλα μέσα.
Οσον αφορά τους αεροψεκασμούς,έχω ξαναγράψει σε προηγούμενο άρθρο μου ότι τα σύννεφα τους απορροφούνται από Ολύμπια σκάφη τα οποία έχουν αυτή την αποστολή.Σε πρόσφατο βίντεο της 17/11/17 με αεροψεκασμούς φαίνεται το Ολύμπιο σκάφος που έχει την αποστολή που ανέφερα.Τα σκάφη αυτά είναι αόρατα,αλλά σε κάποιες στιγμές γίνονται ορατά όταν τα βιντεοσκοπούν για να μας ενημερώσουν την αποστολή τους.
ανέφερε στο τέλος του συνεδρίου των Δελφών, με βραχνή και δυνατή φωνή: «Αν δεν σταματήσουν οι αποστάτες και οι γήϊνοι συνεργάτες τους και αν σκεφθούν αυτά που έκαναν και την ταλαιπωρία που έχουν κάνει στον Ελληνικό λαό, θα υποστούν τέτοιες τιμωρίες και τέτοιες συνέπειες, που θα χάσουν τα πάντα που νομίζουν ότι έχουν.Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα των τραπεζών και λοιπών οργανισμών, θα καταρρεύσουν και θα χαθούν τα πάντα.
Λίγος είναι ο καιρός που τους δίνεται η δυνατότητα να φύγουν, ειδάλλως θα αλυσοδεθούν. Όσοι μείνουν στην Γη δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα.Καλόν είναι οι αποστάτες να πάρουν μαζί τους και τους γήινους συνεργάτες τους,αλλιώς θα γίνει μεγάλη αναταραχή και θα χαθούν. Αλλη παράταση των 13.500 ετών δεν θα δοθεί. Οι αναταράξεις που θα συμβούν θα αλλάξουν τα πάντα».
Απόφαση του συνεδρίου:»Η Ελλάς άνωθεν,βοηθεί την Ελλάς κάτωθεν οριστικά !!
ΣΦΑΙΡΕΣ  ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΟΝΤΩΝ
(Συμμαχική  φυλή)
-O πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου Luis Elizondo,πρόσφατα έχει δηλώσει στους «The New York Times» ότι παραιτήθηκε από το Υπουργείο Αμυνας τον Οκτώβριο 2017 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπερβολική μυστικότητα που περιβάλλει το πρόγραμμα των εξωγήϊνων.
Στις 18/12/17 ο ίδιος δήλωσε στο CNN ότι «υπάρχουν στοιχεία ότι η εξωγήϊνη ζωή φθάνει στην Γη».
Δεν μπόρεσε να μιλήσει εξ ονόματος της κυβέρνησης,αλλά υπογράμμισε έντονα ότι: «Η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι υπάρχουν πολύ επιτακτικοί αποδείξεις ότι δεν μπορούμε να είμαστε μόνοι.Υπάρχουν στοιχεία με εμπόδισαν να αποκλείσω την πιθανότητα να επισκεφθούν την Γη ξένα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ L.ELIZONDO
Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν περί Ολυμπίων κλπ,νομίζουν, ότι όταν γίνει η λεγόμενη «Ελευσης ή κατ’άλλους Γεγονός»,ότι θα δουν αυτές της οντότητες.Κάνουν όμως λάθος,θα τους δούν μόνο αυτοί που θα έχουν επιλεχθεί από τους Ολύμπιους και οι οποίοι θα έχουν περάσει στην 5η διάσταση.
Επίσης οι οντότητες αυτές θα εισέλθουν σε σώματα επιλεγμένων γηίνων για να εκτελέσουν τις αποστολές τους.Ηδη πάρα πολλοί έχουν εισέλθει σε ανθρώπινα σώματα για συγκεκριμένες αποστολές.
Τρι 1/11/2016, 7:03 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου