Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Δεν υπάρχει εμείς και οι άλλοι… Υπάρχει μόνο Ελλάδα…ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ..

καλεσμα των δημαρχων..το ξαναλέω σε όλους εσάς τους αφυπνισμενους..Ο κόσμος δεν μαζεύεται γιατί αυτοί που τον υποκινούν είναι όλοι βολεμένοι....Θέλουν όλοι τους να είναι αρχηγοί κόμματος...Η έπαρση στο μεγαλείο της...
Εδώ ο κόσμος κ το έθνος χάνεται..
Εμείς είμαστε αρκετοί... Κ με τον τρόπο που σου λέω επιτελείο αρχηγών ώστε να μην μπορεί να διεφθαρεί κανεις, είμαστε Έτοιμοι κ για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν σε 2 μήνες...
Αυτό κάνουμε κ μεις... Ενώνουμε των καθαρό πατριωτικό χώρο χωρίς αρχηγό.... Δηλαδή: φορείς κινήματα κόμματα με επιτελείο αρχηγών που ο αρχηγός θα εκλεγεί από όλους τους αρχηγούς κ απλώς θα είναι εντολοδόχος των υπολοίπων... Με αυτό τον δικαιο τρόπο όλοι οι καθαροί θα προσέλθουν... με καταστατικό που δεν θα σβήνει κανέναν φορέα αλλά θα υπάρχει καθαρή συνεργασία... Στο λέω εκ το προτερον κάνεις δεν θα το δεχτεί είναι όλοι πουλημενοι.. Ο μόνος τρόπος είναι ένα κάλεσμα δυνατο στο Σύνταγμα... Κ μετά θα μπουν όλοι αυτοί οι 300 μέσα κ θέλουν δεν θέλουν θα τα βρούμε.... Με τον τροπο σου θα χρειάζονται διερμηνέα για τα ελληνικά τους.....
Πλάκωσαν οι βυζαντινοί   ξεθάβοντας  προφητείες μέσα από κιτάπια και ντουλάπια…..
Ήρθαν και άλλοι   με μπαξίσι  από ξένες χώρες…. Ρώσοι,, Τούρκοι,  αθίγγανοι  της μαύρης ψυχής τους,,
Την πατρίδα μου δεν την κυβέρνησε ποτέ Έλληνας… Εβραίοι,  Τούρκοι… και οι υπόλοιποι γονατισμένοι σε κρυφές ιδεολογίες…..
Ήρθαν και οι  Βασιλεις… λες και έφυγαν ποτέ…. και λες και δεν συνεχίστηκε χρόνια τώρα η κρυφή συμφωνία του κληρονομικού αίματος και των συμφωνιών κάτω από όρκους σιώπης…
Όλες οι υπηρεσίες οι μυστικές είναι στη χώρα μου,  Σία, μιτ,  μοσάντ…. και πόσες ακόμα δεν γνωρίζω…
Όλοι μαζεμένοι την ίδια εποχή,  όλοι φωνάζουν ήρθαμε και θα σας δείξουμε και θα σας κάνουμε….  μα όλοι Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι το διαχωρισμό…!  όλως τυχαίως τη στιγμή που ο Έλληνας πρέπει να ενωθεί… οι ήρωες  που Τα μέσα ενημέρωσης αφήνουν να φανούν… είναι αυτοί που σπέρνουν μίσος,  πόλωση,  διαμάχη…..!
Φαίνεται ότι το στοίχημα το μεγάλο για τα παγκόσμια σχέδια είναι μία όμορφη μάχη… Ένας όμορφος εμφύλιος!
Και εγώ που δεν είμαι θεός,  που δεν με στηρίζει ξένη δύναμη,  που δεν φίλησα ποδίτσα,  δεν γονάτισα ποτέ σε περίεργα σύμβολα…. Αλλά και από την άλλη δεν κοροϊδέψα με την πίστη,  δεν θέλησα να έχω οπαδούς…..  κάθομαι στην απαξία… παρατηρώ τη σαπίλα…. αλλά και το ηλίθιο ενός ολόκληρου λαού!
Επώνυμα ανώνυμος,  για να μην ταυτιστείς ποτέ με την εικόνα  αλλά να ακούσεις την πληροφορία τον λόγο και τον ήχο…. για να μην σου δημιουργηθεί Ποτέ η εντύπωση ότι όλα όσα έχω να σου πω έχουν ή Είχαν στόχο πολιτικό…. για να μπορέσεις να συγκρίνεις την απάτη της εικόνας με την αλήθεια του λόγου!
Αλλα μέχρι που θα πάει αυτό;  θα κάθομαι  ενώ Γνωρίζω την αλήθεια να αφήνω όλους τους μπάσταρδους που ορέγονται εξουσία και δόξα να αποδομούν την λογική και την αλήθεια από τη Συνείδηση των συνανθρώπων μου;
Έχουν μαζευτεί πολλοί,  δεν νιώθω την ανάγκη να τους δείξω,,,… δεν ξεκινάω ένα πόλεμο με την χαζή του μορφή…. είναι πάρα πολλοι….  Είναι πολλά τα σενάρια τα ανταλλακτικά του παγκόσμιου σχεδιου!
Η επιλογή μου  να θέλω τους Έλληνες ενωμένους δεν είναι επειδή είμαι καλός άνθρωπος,  δεν είναι επειδή είναι μία μόδα… αν μη τι άλλο μιλάω για Ένωση και για νέες συμβάσεις αλήθειας πολύ πριν πάρετε χαμπάρι τι θα ερχόταν που ήρθε σήμερα….!
Μην επιτρέψετε σε αυτούς που για προσωπικούς και κρυφούς στόχους με τις δηλώσεις τους τις πράξεις τους τις επιχειρήσεις τους και την προβολή τους από το σύστημα σας δημιουργούν το αίσθημα του διαχωρισμού…. το εμείς και οι άλλοι… το αίσθημα της εκδίκησης… εμείς θα τιμωρήσουμε τους άλλους…
Δεν υπάρχει εμείς και οι άλλοι… Υπάρχει μόνο Ελλάδα… δεν υπάρχει ταμπέλα… φτύστε τους στα μούτρα τις ταμπέλες τους γιατί αυτοι  ολοι εφόσον δεν κατάφεραν να νικήσουν τον μεγαλύτερο εχθρό τους που είναι ο εγωισμός θεωρείτε ότι θα καταφέρουν να νικήσουν εστω κσι ένα μυρμήγκι σαν αντίπαλο;
Γράφω αυτό το άρθρο γιατί θέλω να μαι σίγουρος ότι η συνείδηση του Έλληνα δεν θα πέσει τόσο εύκολα χαμηλά δεν θα φτάσει να είναι τόσο μα τόσο χαζός!
Μην δίνετε ύπαρξη  και οντότητα σε οποιονδήποτε θέλει να νομίζει ότι είναι ένας μικρός Θεούλης, η ότι είναι ένας που προφητεύθηκε ότι θα έρθει  είτε ο ίδιος ειτε η ομάδα του.. Άλλα η νέα  ιεραρχική εξουσία που ονειρεύεται ότι θα είναι διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει συμβεί μέχρι στιγμής!
Πολλές φορές έχω γράψει πριν τα γεγονότα… πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί γιατί ασχολούμαι με κάτι που είναι άνευ σημασίας… αλλά στο πέρασμα του χρόνου φάνηκε ότι αυτά τα άνευ σημασίας  πήραν υπόσταση και δημιούργησαν το πρόβλημα…!
Η λογική του σήμερα λέει ότι Όπου βλέπεις Εγωμανη κομπλεξικό άνθρωπο Ο οποίος εκμεταλλεύεται το πρόβλημα της χώρας για να δημιουργήσει πολιτική οντότητα  μέσα από την ανυπαρξία της οντότητας του…θα πρέπει να σκεφτείς… Από πού πηγάζει η προβολή που του δίνεται…  προς τα πού οδηγεί η κάθε του πρόταση… για ποιον τον συμφέρον εργάζεται;
Δεν είμαι μεγάλος και τρανός,  δεν με προωθούν τα Media ώστε να με πάρει σοβαρά  το μεγαλύτερο μέρος της μάζας που χρειάζεται να έχει παντα ενα τσοπάνη,ειμαι ένας απλός άνθρωπος  και μάλιστα επώνυμα ανώνυμος… που για πολλά χρόνια προσπαθώ να μάθω στους συνανθρώπους μου και στους φίλους μου ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι οι ταμπέλες που Αφήσαμε να εμφυτευτούν  μέσα μας από το σύστημα!
Δεν θα μπορούσα ποτέ να σκεφτώ μία καριέρα πολιτική πάνω σε μία βάση όπου τα πάντα είναι σάπια… δεν έχω και ζητώ συγνώμη τι δύναμη να πέσω στα σκατα… δεν μου το επιτρέπει η πραγματική φύση μου να πέσω τόσο χαμηλά… αλλά και η ίδια η νόηση μου γνωρίζει ότι δεν θα έρθει ποτέ λύση από την πολιτική!
Από την άλλη όμως,  διατίθεμαι και έχω όλες τις δυνάμεις να αντιμετωπίσω όλα αυτά τα βοθρολύματα που χουν έρθει να  καπηλευτούν  το μέλλον της χώρας μου….
Για αυτό σου χω ένα μυστικό..
Μπορεί να μην είμαι θεός,  μπορεί να μη με προφήτευσε κανείς,  αλλά είμαι Έλληνας  με το πιο ισχυρό όπλο του κόσμου… την λογική μου!
Αν αυτοί Λοιπόν έρχονται  για να εκδικηθούν τους άλλους μισούς που δεν είναι μαζί τους,  θα βρίσκουν πάντα έναν επώνυμα ανώνυμο που θα θυμίζει σε όλους την λογική και την δικαιοσύνη που αρμόζει μέσα σε μία ελληνική καρδιά!
…και είναι βέβαια και τιμή μεγάλη για έναν μικρό και άγνωστο άνθρωπο να τα βάζει με τους «θεούς»  και τους «προφητευομενους» σωτήρες…

Επειδή σε αυτό το σύμπαν Λοιπόν μας δόθηκε η επιλογή της Ελεύθερης βούλησης….  επιλέγω να μην θελω να γίνω από ανθρωπος γαϊδούρι σε νόηση ώστε να θέλω να σου κλέψω την ψήφο σου για να μου δώσεις εξουσία…αλλά ταυτόχρονα με όλα αυτά που βλέπω επιλέγω να τρολλάρω  σε μέγεθος συμπαντικο πλέον όλα αυτά τα χάπατα  που έχουν έρθει να στο παίξουν σωτήρες σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου