Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

«Έστ’ ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται».

Δείτε και σχετικό βίντεο με το άγνωστο ουράνιο σώμα με το πρασινωπό φως:

«Θα έρθει ημέρα που ο Φοίβος (Απόλλων) θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα».

Πρασινωπό Αντικείμενο Μεγαλύτερο του Δία Πλησιάζει την Γη και Εμφανίστηκε από το Πουθενά
Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ένα τεράστιο αντικείμενο πλησιάζει την Γη. Το μέγεθος του είναι δύο φορές μεγαλύτερο του Δία και από τηλεσκόπιά μας, μπορούμε να το δούμε να λάμπει με ένα πράσινο φως.
Ερασιτέχνες αστρονόμοι, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει όντως ένα άγνωστο αντικείμενο και κατά την γνώμη τους είναι ένα άγνωστο είδος κομήτη. Ο αστρονόμος Michael Jager, είδε αυτόν τον κομήτη μέσα από το τηλεσκόπιό του και πιστεύει ότι η διάμετρός του είναι περίπου 260.000 χιλιόμετρα όση δηλαδή και αυτή του Δία. Λέει επίσης ότι αυτό το μέγεθος του αντικειμένου, το κάνει εύκολο στόχο για τα τηλεσκόπια μας
Οι ανεξάρτητοι ερευνητές στα ufo, πιστεύουν ότι όλο αυτό είναι πολύ χειρότερο απ΄ότι φαίνεται και λέγεται. Σσύμφωνα με την dailystar.co.uk, ο Tyler Glocker, από το κανάλι secureteam10 του YouTube, σημείωσε ότι μπορεί να μην είναι καν κομήτης από την στιγμή που δεν έχει ουρά. Είπε επίσης ότι υπάρχουν δύο αντικείμενα στο κέντρο του ’’κομήτη’’ και όχι ένα.
Με βάση ανάλογες εκτιμήσεις, είναι επίσης πιθανόν αυτό το αντικείμενο να είναι ο «γνωστός» στους συνωμοσιογράφους ως πλανήτης Nibiru. Ωστόσο, με βάση τους επιστήμονες, ο πλανήτης αυτός είναι μυθικός, δηλαδή δεν υπάρχει διόλου στην πραγματικότητα. Έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά την ύπαρξη αυτού του πλανήτη και υποστηρίζουν ότι «υπάρχει» μόνο στους μύθους των Σουμερίων, όπως διαβάζουμε στο earth-chronicles.com.
Παρόλα αυτά, οι επιστήμονες, ξαφνικά, κάνουν ένα βήμα πίσω όταν πρόσφατα όλα άλλαξαν καθώς συνάδελφοι των «αρνητών του Νιμπίρου» έχουν στα χέρια τους σοβαρές ενδείξεις ότι ένας «αόρατος» στα τηλεσκόπια πλανήτης υπάρχει κάπου στα βάθη του Ηλιακού μας συστήματος και ενδεχομένως πλησιάζει την Γη μόνο μια φορά κάθε 4.500 χρόνια. Ακόμα και η ίδια η NASA δέχεται αυτή την πιθανότητα.
Το όνομα που προσωρινά δόθηκε σε αυτό το άγνωστο και μη ορατό ακόμα ουράνιο σώμα είναι «πλανήτης 9». Άραγε έχει σημασία αν ο καθένας τον ονομάζει έτσι ή αλλιώς; Σημασία έχει ότι ουσιαστικά φαίνεται να υπάρχει. Σημασία έχει ότι οι επιστήμονες φοβούνται την ονομασία Νιμπίρου, όχι επειδή είναι ένας μυθικός πλανήτης, αλλά μάλλον επειδή το όνομά του συνδέεται με καταστροφές που προκαλεί στο πέρασμά του.
Υποστηρίζεται δηλαδή ότι ο Nibiru, έχει προκαλέσει και προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στους πλανήτες που συναντά στον δρόμο του. Ακόμα και όταν είναι μακριά απ’ την Γη, κατά το απώτατο παρελθόν, της έχει προκαλέσει προβλήματα. Ως εκ τούτου, η απότομη αλλαγή του κλίματος στην Γη το τελευταίο χρονικό διάστημα αποδίδεται στην επιρροή αυτού του τεράστιου κοσμικού σώματος (Νιμπίρου) που προκαλεί ανεξήγητα προβλήματα και αλλαγές στην Γη.
Οι επιστήμονες αρνούνται αυτά τα πράγματα, αλλά δέχονται υπο προϋποθέσεις την ύπαρξη ενός τέτοιου πλανήτη. Πολλοί, όμως, πιστεύουν ότι κρύβουν την αλήθεια.
Τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά; Κανείς από εμάς τους απλούς ανθρώπους δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Την πραγματική αλήθεια την γνωρίζουν μόνο οι υψηλά ιστάμενοι και κάποια στιγμή θα φανεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου