Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Nα σου το κάνω λιανά για να καταλάβεις..

Δεν με νοιάζει πια αν θα ενωθεις για το συμφέρον σου,  ξεπέρασα πια τις ουτοπίες ενός αφυπνισμένου κόσμου  που θα καταφέρει να αλλάξει την ροή της ιστορίας… 
Έτσι ώστε να έρθεις να ενωθείς με όλους μας  για να δημιουργήσουμε μία μεγάλη βάση με την οποία στο μέλλον θα δημιουργήσουμε πολύ μεγάλα πράγματα προς όφελός μας!

Γιατί θα το λέω συνέχεια να το καταλάβεις,  αν σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις σε ποιο επίπεδο της πυραμίδας βρίσκεσαι τότε Επιβάλλεται να το κάνεις γιατί βρίσκεσαι μέχρι αυτή τη στιγμή σε έναν τεράστιο οικονομικό Παγκόσμιο Πόλεμο,  Αν δεν κάνεις τα πάντα να το αλλάξεις και να αμυνθείς τότε Απλά συναινεις στον παγκόσμιο Έγκλημα που έχουν στήσει τα αφεντικά και οι μαριονέτες τους!
Έχουμε βρει τον τρόπο αλλά και έχουμε οργανωσει και την εκπαίδευση του τρόπου ωστε οποιος αποφασίσει  να μπορεί να κερδίζει καθημερινά.
Μάλιστα αρχίζω και κατανοώ ότι το να καταφέρεις μία ένωση με οποιοδήποτε  τρόπο  και να καταφέρεις εξαιτίας αυτού του τρόπου να καταρρίψεις στις ταμπέλες που μας διαχωρίζουν είναι μία καλή Νίκη και μία καλή αρχή…!
Πάμε όμως λίγο λίγο να καταλάβεις τι χάνεις που ακόμα δεν έχεις έρθει να κάνεις όλα όσα κάνουμε τις τελευταίες 20 μέρες..
Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις είναι να κάνεις σωστές ερωτήσεις μέσα σου,  μία ερώτηση σημαντική Λοιπόν είναι…. πιστεύεις ότι αύριο θα υπάρξει κάποιο κομμα,  κάποια ιδεολογία  η ομάδα  που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ουσιαστικά τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να τα σταματήσει;
Αν απαντήσεις  αληθινά και με λογική θα απαντήσεις ότι όχι δεν θα υπάρξει!
Πιστεύεις ότι για κάποιο λόγο η νέα τάξη πραγμάτων που ενώ καθημερινά νικά και κερδίζει έδαφος θα μετατραπεί από μία τάξη της ελίτ που δεν δίνει καμία σημασία στον άνθρωπο στην Ελευθερία του και την ζωή του…. και θα γίνει μία νέα τάξη πραγμάτων δίκαιη, που θα θέλει να φροντίσει τα ιδανικά σου,και τα δικαιώματά σου;
Η απάντηση και εδώ με λογική και αλήθεια είναι ότι Όχι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ!
Γνωρίζεις ότι βοηθάει τη νέα τάξη πραγμάτων το να είσαι φτωχός και κατά επέκταση να είσαι πιο εύκολα χειραγωγούμενος σε αποφάσεις που θα σε βάλουν αύριο να πάρεις με το μαχαίρι στο λαιμό;
Η λογική απάντηση είναι ότι ναι  το γνωρίζεις πλέον,  καταλαβαίνεις πλέον ότι όσο πιο αδύναμος είσαι όσο πιο πολύ ανάγκη τους έχεις τόσο πιο πολύ εύκολα αύριο θα αποδεχθείς την οποιαδήποτε απόφαση τους… και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις λόγω φόβου αλλά και ανάγκης θα συναινέσεις σχετικά  σε πράγματα που οι πρόγονοί σου είχαν χαρίσει τη ζωή τους να μη συμβούν!
Δεν θέλω αυτό το άρθρο να πάει στη λεγόμενη ανάλυση της τρελής φιλοσοφίας που έχω σαν άνθρωπος, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω το σκεπτικό μου και τη θέση μου για αυτό τον πολιτισμό της χεστρας… Ακριβώς Μέσα από αυτά καταφέρνω και διαχειρίζομαι και δημιουργώ νέα εργαλεία που τουλάχιστον προσωπικά θα με οδηγήσουν στο να πηδήξω το μαντράκι που μου στήνει η παγκόσμια ελίτ!
και εδώ θα κάνω μία παύση να εξηγήσω αυτά που είναι μπροστά στα μάτια σας αλλά δεν έχετε ακόμα την ικανότητα να τα δείτε!
Ξανά με ερώτηση θα σε πάω λοιπόν, γνωρίζεις κανέναν ηγέτη, κάποια θρησκεία, κάποιον πνευματικό, κάποιον που έχει τη δύναμη, πού θα σταματήσει αύριο τη νέα παγκόσμια τάξη Από το να φέρει την αχρηματη κοινωνια που είναι ένα από τα πιο σκληρά και σημαντικά σκαλοπάτια της για να πετύχει την παγκόσμια κυριαρχία της;
Όχι δεν το γνωρίζεις!  Όχι γιατί δεν υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι καθαροι  με καρδιά  Μάλαμα… αλλά επειδή κανείς από όλους όσους θα μπορούσαν να το κάνουν Δεν έχουν την δύναμη,  την προώθηση,  την βάση,  τον κόσμο να τους ακολουθήσει για να κάνουν πράξη τα όποια σχέδια αντίστασης!
θέλουμε δεν θέλουμε,  καλώς ή κακώς,  αυτή τη στιγμή 
εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με μία ροή ενός πολέμου… με τους τρόπους και τους σχεδιασμούς… αλλά και την καθημερινή ανάγκη να επιβιώσουμε και να προλάβουμε να χρησιμοποιήσουμε τα όπλα του πολιτισμού της χεστρας ώστε να φτάσουμε στην προσωπική μας αυτάρκεια τη στιγμή που θα μας ζητηθεί πλέον Η απόφαση για το σε ποια κοινωνία θα θελουμε να συμμετέχουμε!
Έκανα όλα αυτά που οφείλα να κάνω.
δημιούργησα την πλατφόρμα… καθημερινά δημιουργώ την εκπαίδευση…. την υποστηρίζω.. και δείχνω σε όλους τους συνανθρώπους μου Με ποιον τρόπο όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μία μεγαλύτερη βάση για να φτάσουμε γρήγορα να κάνουμε και πολύ περισσότερα πράγματα πριν κλείσει η στρόφιγγα αυτής της Βρύσης!
η απόφασή του να καταλάβεις όλο αυτό που σου είπα,  να ερευνήσεις και να μελετήσεις σε βάθος το γιατί,  να το πράξεις ή όχι  είναι όπως πάντα δική σου…. Ή τουλάχιστον φρόντισε να είναι μόνο δική σου και όχι κάποιου ή κάποιων που  ηθελημένα Σε θέλουν να παραμένεις γονατιστός!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου