Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ – Το σενάριο που ρίχνει την Κυβέρνηση και μας οδηγεί σε εμπόλεμη κατάσταση με την Τουρκία.

To ακόλουθο σενάριο που θα σας αποκαλύψουμε παίζει πολύ δυνατά τις τελευταίες ώρες, με μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.
Οπως έχουμε ήδη πει, η ενέδρα και η απαγωγή έγινε εντός ελληνικού εδάφους.
Για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση και οδηγηθούμε σε άμεσο πόλεμο με την Τουρκία, πήραμε όλη την ευθύνη πάνω μας, αποδεχόμενοι πως εμείς κάναμε λάθος, ισχυριζόμενοι πως τελικά οι στρατιώτες μας μπήκανε σε τουρκικό έδαφος.
Ομως αυτή ήταν και η παγίδα των ΗΠΑ.
Αποδεχόμενοι ουσιαστικά πως εμείς κάναμε το λάθος εισβάλλοντας στο τουρκικό έδαφος, πρώτον, τους βγάλαμε από την δύσκολη θέση, δηλαδή από το να μας υποστηρίξουν, να υποστηρίξουν δηλαδή την Ελλάδα, που ουσιαστικά έχει δίκιο στην συγκεκριμένη διένεξη με την Τουρκία και δεύτερον εκπληρώνεται ο στρατηγικός τους στόχος, που είναι ο πόλεμος με την Τουρκία και η συνδιαχείριση του Αιγαίου και της Κυπριακής ΑΟΖ.
Δηλαδή ουσιαστικά, πέσαμε σε μια τρομερά έξυπνη παγίδα των ΗΠΑ και πλέον τα χειρότερα είναι μπροστά μας.
Γι αυτό τον λόγο ο Ρ. Τ. Ερντογάν συγκαλεί συμβούλιο με τον Διοικητή της ΜΙΤ, όλων των στρατιών και μαζί τους θα είναι και ο Διοικητής της 54ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού που εδρεύει στην Αδριανούπολη και είναι επιφορτισμένη με την επίθεση στην Ελλάδα.
Το σενάριο αυτό, προβλέπει αύριο μετά την λήξη του Συμβουλίου Ασφαλείας, να εκθέτει τους λόγους που δεν θα απελευθερώσει τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς και να επιχειρηματολογεί, στο ολέθριο λάθος της κυβέρνησης, στο ότι δηλαδή εμείς μπήκαμε καταλάθος σε τουρκικό έδαφος.
Οπως γίνεται αντιληπτό, όλοι πλέον μιλάνε μέσω διαρροών και περιμένουνε την απόφαση του τουρκικού διακαστηρίου, για να βγουν οι τελικές αποφάσεις.
Γι’ αυτό το λόγο είναι εξαφανισμένοι οι ΥΠΕΞ, ΥΠΑΜ και ο Ελληνας Πρωθυπουργός.
Εν αναμονή των τραγικών εξελίξεων που έρχονται…

Απειλή πολέμου από την Άγκυρα: «Εάν οι Ε/Κ προχωρήσουν σε νέες έρευνες θα χτυπήσουμε»

Η Άγκυρα απειλεί πλέον με ξεκάθαρο τρόπο Ελλάδα και Κύπρο – «Εάν οι Ε/Κ προσχωρήσουν σε νέες έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ χωρίς να συμφωνήσουμε τότε θα κτυπήσουμε»
Ο γνωστός σύμβουλος του Ρ.Τ.Ερντογάν Γιγίτ Μπουλούτ που συχνά πυκνά προκαλεί με τα λεγόμενά του, προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως εάν οι Ε/Κ προχωρήσουν σε έρευνα για εξόρυξη στην Κυπριακή ΑΟΖ “ο Τούρκος πρόεδρος θα δώσει την εντολή για «πυρ»”.
Ο Μπουλούτ εμφανίστηκε σε εκπομπή του κρατικού καναλιού TRT. Είπε ότι ο ιταλικός κολοσσός, ENI, «προσπαθεί να μπει στην ΑΟΖ της Κύπρου με δύο ιταλικές φρεγάτες και για τρεις εβδομάδες το τουρκικό Ναυτικό δεν το αφήνει να πάει».
Και αφού ουσιαστικά κορόιδεψε τους Ιταλούς, μίλησε για… θράσος των Κυπρίων και προκάλεσε (!) τους Ιταλούς να μπουν στην κυπριακή ΑΟΖ αν δεν φοβούνται στην Τουρκία!
«Βλέπετε το θράσος; Οι Ελληνοκύπριοι τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάτες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου.
Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω ξεκάθαρα.
Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας ο Ερντογάν θα δώσει την εντολή για χτύπημα.
Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι’ αυτό», κατέληξε ο Μπουλούτ.
Περιττό να προστεθεί βέβαια πως οι δηλώσεις αυτές δεν γίνονται εν αγνοία του Ερντογάν. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Τούρκος π΄ροεδρος πρακτικά του τις υπαγορευει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου