Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ


Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
από τους Preston James και Mike Harris
100-800 μ.Χ. – μια απίστευτα κακή κοινωνία αναδύεται στην Χάζαρια:
Οι Khazarians εξελίσσονται σε ένα έθνος που κυβερνάται από έναν κακό βασιλιά, που είχε γνώση από αρχαίες μαύρες βαβυλωνικές τέχνες και αποκρυφιστές ολιγάρχες που υπηρετούσαν ως δικαστήριο του.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι Khazarians γίνονται γνωστοί στις γύρω χώρες ως κλέφτες, δολοφόνοι, οδυνηροί ληστές και για την ανάληψη των ταυτοτήτων των ταξιδιωτών που δολοφονήθηκαν ως κανονική επαγγελματική πρακτική και τρόπος ζωής.
800 μ.Χ. – Το Ultimatum παραδίδεται από τη Ρωσία και άλλα γύρω έθνη:
Οι ηγέτες των γύρω λαών, ειδικά της Ρωσίας, είχαν τόσες πολλές καταγγελίες από τους πολίτες τους ότι, ως ομάδα, παραδίδουν ένα τελεσίγραφο στον βασιλιά των Χαζάρων. Στέλνουν ένα ανακοινωθέν προς τον βασιλιά της Χαζάριας ότι πρέπει να επιλέξει μία από τις τρεις Αβραμαϊκές θρησκείες για τον λαό του και να την καταστήσει την επίσημη κρατική του θρησκεία και να απαιτήσει από όλους τους Khazarian πολίτες να το ασκήσουν και να κοινωνικοποιήσει όλα τα παιδιά της Χαζάριας να ασκήσουν αυτή την πίστη.
Ο βασιλιάς του Χαζάρου έλαβε την επιλογή μεταξύ του Ισλάμ, του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού. Ο βασιλιάς της Χαζάριας επέλεξε τον Ιουδαϊσμό και υποσχέθηκε να παραμείνει εντός των απαιτήσεων που έθεσε η περιβάλλουσα συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τον Ρωσικό τσάρο. Παρά τη συμφωνία και την υπόσχεσή του, ο χαζαρικός βασιλιάς και ο εσωτερικός του κύκλος ολιγάρχες συνέχισαν να ασκούν την αρχαία βαβυλωνιακή μαύρη μαγεία, γνωστή και ως μυστικό σατανισμό. Αυτός ο μυστικός σατανισμός περιελάμβανε αποκρυφιστικές τελετές με παιδική θυσία, αφού «τους έκαιγαν», πίνοντας το αίμα τους πριν και τρώγοντας τις καρδιές τους.
Το βαθύ σκοτεινό μυστικό των αποκρυφιστικών τελετών ήταν ότι όλα βασίζονταν στην αρχαία λατρεία Βάαλ, γνωστή και ως λατρεία της κουκουβάγιας. Για να ξεγελάσουν τη συνομοσπονδία των εθνών με επικεφαλής τη Ρωσία που παρακολουθούσαν την Χαζάρια, ο βασιλιάς της Χαζάριας συγκλόνισε με αυτές τις πρακτικές της λουσιφερίου μαύρης μαγείας με τον Ιουδαϊσμό και δημιούργησε μια μυστική θρησκεία σατανικής-υβριδικής, γνωστή ως Βαβυλωνικός ταλμουδισμός. Αυτό έγινε η εθνική θρησκεία της Khazaria, και καλλιέργησε το ίδιο κακό που ήταν γνωστό πριν από την Khazaria.
Δυστυχώς, οι Khazarians συνέχισαν τους κακούς τρόπους τους, ληστεύοντας και δολοφονώντας εκείνους από τις γύρω χώρες που ταξίδευαν μέσω Khazaria. Οι ληστές του Khazarian προσπαθούσαν συχνά να αναλάβουν την ταυτότητά τους αφού δολοφόρησαν αυτούς τους επισκέπτες και έγιναν κύριοι μεταμφιεσμάτων και ψεύτικων ταυτοτήτων – μια πρακτική που συνέχισαν μέχρι σήμερα, μαζί με τις απόκρυφες τελετές θυσίας παιδιών που είναι στην πραγματικότητα η αρχαία λατρεία του Baal.
(ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ…..
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙΓΑΝΕ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΑ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ….ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ……)
1.200 μ.Χ. – Η Ρωσία και τα γύρω έθνη έχουν αρκετή δράση:
Περίπου το 1200 μ.Χ., οι Ρώσοι οδήγησαν μια ομάδα εθνών που περιβάλλει την Khazaria και την εισέβαλαν, προκειμένου να σταματήσουν τα εγκλήματα των Khazarian εναντίον του λαού τους, που περιλάμβαναν την απαγωγή των μικρών παιδιών και των νηπίων τους για τις τελετές θυσίας του αίματος στον Baal. Ο βασιλιάς της Χαζαρίας και το εσωτερικό του δικαστήριο των εγκληματιών και δολοφόνων ήρθε να γίνει γνωστή ως μαγεία Khazarian (KM) από τις γειτονικές χώρες.λά αναπτυγμένο κατασκοπευτικό δίκτυο, μέσω του οποίου έλαβαν προειδοποίηση και διέφυγαν από τα Χαζαρία στα ευρωπαϊκά έθνη προς τα δυτικά, παίρνοντας τη τεράστια περιουσία τους μαζί τους σε χρυσό και ασήμι. Έβαλαν χαμηλά και ανασυντάχθηκαν, ενώ ανέλαβαν νέες ταυτότητες. Τελικά, συνέχισαν το παιδικό αίμα του Σατανά τους και τα τελετουργικά θυσία και πίστευαν στον Βάαλ να τους δώσει όλο τον κόσμο και όλα τα πλούτη του, όπως υποστήριζαν ότι τους είχε υποσχεθεί, αρκεί να εξαπολύουν και να θυσιάζουν παιδιά και βρέφη γι ‘αυτόν.
Ο βασιλιάς της Χαζάριας και η αυλή του στη Μαφία σχεδίασαν αιώνια εκδίκηση ενάντια στους Ρώσους και τα γύρω έθνη που εισέβαλαν στη Χαζάρια και τους οδήγησαν από την εξουσία.
Η μαύρη Khazarian εισβάλλει στην Αγγλία αφού απελάθηκε για εκατοντάδες χρόνια:
Για να ολοκληρώσουν την εισβολή τους, προσέλαβαν τον Oliver Cromwell να δολοφονήσουν τον βασιλιά Κάρολο 1 και να κάνουν την Αγγλία ασφαλή για τραπεζικές εργασίες ξανά. Αυτό ξεκίνησε τους Αγγλικούς πολέμους που ξέσπασαν για σχεδόν μια δεκαετία, με αποτέλεσμα την εξολόθρευση της βασιλικής οικογένειας και εκατοντάδες πολίτες της γνήσιας αγγλικής αριστοκρατίας. Έτσι δημιουργήθηκε το City of London ως τραπεζική πρωτεύουσα της Ευρώπης και ξεκίνησε την έναρξη της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.
Η Khazarian Mafia (KM) αποφασίζει να διεισδύσει και να καταλάβει όλη την Παγκόσμια Τράπεζα χρησιμοποιώντας τη Βαβυλωνιακή Μαύρη Μαγεία, γνωστή και ως Babylonian Money-Magick ή τη μυστική τέχνη να κερδίζει χρήματα από το τίποτα, χρησιμοποιώντας επίσης τη δύναμη της ολέθριας τοκογλυφίας για να συσσωρεύσει το ενδιαφέρον:
Οι KM χρησιμοποίησαν την τεράστια περιουσία τους για να εισέλθουν σε ένα νέο τραπεζικό σύστημα βασισμένο σε μυστική Βαβυλωνιακή μαγικη περιουσία που ισχυριζόταν ότι αποκτήθηκε από τα κακά πνεύματα του Baal, σε αντάλλαγμα για τις πολλές θυσίες του για παιδιά.
Αυτή η μαγική περιουσία της Βαβυλωνίας συνέβαλε στην αντικατάσταση των χαρτονομισμάτων για καταθέσεις χρυσού και αργύρου, τα οποία επέτρεψαν στους ταξιδιώτες να ταξιδεύουν με τα χρήματά τους σε μια μορφή που προσέφερε εύκολη αντικατάσταση εάν χάσουν τα πιστοποιητικά ή τους έχουν κλέψει.
Ενδιαφέρον είναι το πώς το ίδιο το πρόβλημα που ξεκίνησαν από τους Khazarians είχε επίσης μια λύση που τους προσέφερε. Τελικά ο Khazarian βασιλιάς και το μικρό περιβάλλον του δικαστηρίου διείσδυσαν τη Γερμανία με μια ομάδα που επέλεξε το όνομα «οι Bauers» της Γερμανίας για να τις εκπροσωπήσουν και να συνεχίσουν το δικό τους Baal-powered σύστημα κακού. Οι Bauers της Κόκκινης Ασπίδας, που αντιπροσώπευαν τις μυστικές θυσίες τους με βάση το αίμα, άλλαξαν το όνομά τους στο Rothschild (γνωστό και ως «παιδί του βράχου, Satan»).
Οι Ρότσιλντ ως οι πρόσφυγες Άνδρες για την Khazarian Mafia (KM) διεισδύουν και Hijack British Banking και στη συνέχεια καταλαμβάνουν ολόκληρο το έθνος της Αγγλίας:
Ο Bauer / Rothschild είχε πέντε γιους που διήνυαν και ανέλαβαν τις ευρωπαϊκές τραπεζικές δραστηριότητες και το Σύστημα Κεντρικών Τραπεζών του Λονδίνου μέσω διάφορων λακωνικών πράξεων, συμπεριλαμβανομένης μιας ψευδούς αναφοράς του Ναπολέοντα που κέρδισε ενάντια στους Βρετανούς, όταν έχασε. Αυτό επέτρεψε στους Rothschilds να χρησιμοποιήσουν την απάτη και την εξαπάτηση για να κλέψουν τον πλούτο της αγγλικής αριστοκρατίας και της γαιοκτημόνων που είχαν προσγειωθεί, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει επιχειρηματικές επενδύσεις με τα τραπεζικά ιδρύματα του City of London
Οι Ρότσιλντ δημιούργησαν ένα ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα της Fiat που εξειδικεύεται στην απομίμηση των πλαστών χρημάτων – χρεώνοντας ολέθρια τον βρετανικό λαό, χρησιμοποιώντας αυτό που έπρεπε να έχουν τα δικά του χρήματα.
Αυτή ήταν η μαύρη τέχνη του Βαβυλωνιακής μαγικής περιουσίας που ισχυριζόταν στους έμπιστους τους ότι αυτή η τεχνολογία και η μυστική χρηματική δύναμη τους είχε παρασχεθεί από τον Baal, λόγω της συχνής παιδικής τους αιμορραγίας και θυσίας τελετουργιών στον Baal.
Μόλις είχαν διεισδύσει και κατέστρεψαν το βρετανικό τραπεζικό σύστημα, συνενώθηκαν με τους Βρετανούς Ρόιους και εισέβαλαν και κατέστρεψαν εντελώς όλη την Αγγλία και όλα τα μεγάλα θεσμικά της όργανα. Κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι Ρότσιλντ γεννούν τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας με τη διοργάνωση κρυφά διαχειριζόμενων παράνομων και μοιχοειδών φυλών με τους δικούς τους Khazarian άντρες, προκειμένου να αντικαταστήσουν τους Ρογάλους με τους δικούς τους υποψήφιους στο θρόνο.
Η Khazarian Mafia (KM) διεξάγει μια διεθνή προσπάθεια για την εξάλειψη των Βασιλέων που κυβερνούν από το Θεϊκό Δικαίωμα του Παντοδύναμου Θεού:
( ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:Στην εβραϊκή γλώσσα, ο τίτλος «Παντοδύναμος Θεός» είναι γραμμένος ως El Shaddai και μάλλον σημαίνει «Θεός, Παντοδύναμος» ή «Ισχυρός Ιακώβ» (Γένεση 49:24, Ψαλμός 132: 2,5) αν και υπάρχει μια ερώτηση μεταξύ των περισσότερων μελετητών της Γραφής ως προς την ακριβή έννοια του. Ο τίτλος μιλάει για την τελική εξουσία του Θεού πάνω από όλους. Έχει όλη τη δύναμη και τη δύναμη. Αρχικά παρουσιάσαμε αυτό το όνομα στη Γένεση 17: 1, όταν ο Θεός εμφανίστηκε στον Αβραμ και είπε: «Εγώ είμαι ο Παντοδύναμος Θεός. περπατάω μπροστά μου και είμαι άψογος. «)
Επειδή η KM ισχυρίζεται ότι έχει προσωπική συνεργασία με τον Baal (γνωστός και ως Devil, Lucifer, Satan) εξαιτίας των θυσιών του προς αυτόν. Αμφισβητούν όλους τους βασιλιάδες που κυβερνούν υπό την εξουσία του Παντοδύναμου Θεού επειδή οι περισσότεροι νιώθουν την ευθύνη να διασφαλίσουν ότι ο λαός τους προστατεύεται από τους διωγμούς και τους προδοτικούς «Εχθρούς εντός των πυλών”
Τη εκατονταετία του 1600, η KM δολοφονεί τους Βρετανούς Royals-βασιλικό οίκο και υποκαθιστά τις δικές τους απομιμήσεις. Τη εκατονταετία του 1700, δολοφονούν τους Γάλλους Royals-βασιλικό οίκο.
Λίγο πριν τον Α Παγκόσμιο Πόλεμο δολοφονήθηκαν, ο Αυστριακός Αρχιεπίσκοπος Ferdinand για να ξεκινήσει το WW1 Το 1917 συναρμολόγησαν τον στρατό τους ΚΜ, τους Μπολσεβίκους, διεισδύσουν και καταδιώκουν τη Ρωσία, δολοφονούν τον Τσάρο και την οικογένειά του εν ψυχρό, κόβουν την αγαπημένη του κόρη μέσα στο στήθος και κλέβουν όλους τους ρωσικούς χρυσούς, αργυρούς και τέχνης θησαυρούς. Λίγο πριν από τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο δολοφονήθηκαν οι αυστριακοί και γερμανικοί Royals-βασιλικούς οίκους Στη συνέχεια, θα απαλλαγούν από τους Κινέζους Royals-βασιλικούς οίκους και θα αποδυναμώσουν τον Ιάπωνα άρχοντα.
Το έντονο μίσος της Khazarian μαφίας σε όποιον δήθεν πίστευε σε οποιονδήποτε Θεό αλλά όχι στον θεό τους Baal τους έχει παρακινήσει να δολοφονήσουν βασιλιάδες και βασιλείς και να βεβαιωθούν ότι δεν μπορούν ποτέ να κυβερνούν.
Έκαναν το ίδιο με τους Αμερικανούς προέδρους – τρέχοντας εξελιγμένες συγκαλυμμένες μυστικές επιχειρήσεις για να τους εκδιώξουν.
Αν αυτό δεν λειτουργήσει, η KM τους δολοφονεί, όπως και οι McKinley, Lincoln και JFK.
Η KM θέλει να εξαλείψει κάθε ισχυρό ηγέτη ή εκλεγμένους αξιωματούχους που τολμούν να αντισταθούν στη βαβυλωνιακή χρηματική δύναμη των μαγικών τους ή στην κρυμμένη εξουσία τους που αποκτήθηκε από την ανάπτυξη του ανθρώπινου συμβιβαστικού τους δικτύου.
Οι Rothschilds δημιουργούν τη διεθνή διακίνηση ναρκωτικών εξ ονόματος της KM:
Οι Rothschilds έκαναν μυστικά τη βρετανική αυτοκρατορία και δημιούργησαν ένα κακό σχέδιο για να ανακτήσουν τις τεράστιες ποσότητες χρυσού και αργύρου που οι Βρετανοί πληρώνουν στην Κίνα για το υψηλής ποιότητας μετάξι και τα μπαχαρικά που δεν ήταν διαθέσιμα οπουδήποτε αλλού.
Οι Ρότσιλντ, μέσω του διεθνούς τους κατασκοπευτικού δικτύου, είχαν ακούσει για το τουρκικό οπιο και τα συνήθη χαρακτηριστικά του. Έκαναν μια συγκεκαλυμμένη επιχείρηση για να αγοράσουν το τουρκικό οπιο και να το πουλήσουν στην Κίνα, μολύνοντας εκατομμύρια με μια κακή συνήθεια οπίου που έφερε πίσω το χρυσό και το ασήμι στα ταμεία Rothschild, αλλά όχι στον Βρετανό Λαό.
Οι εθισμοί οπίου που δημιουργήθηκαν από τις πωλήσεις οπίου του Rothschild στην Κίνα βλάπτουν την Κίνα τόσο πολύ που η Κίνα πήγε στον πόλεμο δύο φορές για να την σταματήσει. Αυτοί οι πόλεμοι ήταν γνωστοί ως οι εξεγέρσεις του Μπόξερ ή οι πόλεμοι του οπίου.
Τα χρήματα που κέρδιζαν οι Ρότσιλντ από την πώληση του οπίου ήταν τόσο τεράστιες ποσότητες που έγιναν ακόμα πιο εθισμένοι στο εύκολο χρήμα από ό, τι οι τοξικοί στους οπιούχους.
Οι Rothschilds ήταν η πηγή χρηματοδότησης πίσω από την ίδρυση των αμερικανικών αποικιών, με την ενσωμάτωση της Hudson Bay Company και άλλων εμπορικών εταιρειών για την εκμετάλλευση του Νέου Κόσμου της Αμερικής. Ήταν ο Ρότσιλντ που διέταξε τη μαζική εξόντωση και γενοκτονία των αυτόχθονων ανθρώπων της Βόρειας Αμερικής γιά να επιτρέψουν την εκμετάλλευση των τεράστιων φυσικών πόρων της ηπείρου.
Ο Rothschild’s ακολούθησαν επίσης το ίδιο επιχειρηματικό πρότυπο στην Καραϊβική και στην ασιατική υπο-ήπειρο της Ινδίας, με αποτέλεσμα τη δολοφονία εκατομμυρίων αθώων ανθρώπων.
Οι Ρότσιλντ ξεκινούν το διεθνές εμπόριο των δουλειών, μια επιχείρηση που θεωρούσε αυτούς τους απαχθείς ανθρώπους ως απλά ζώα – μια άποψη που οι Khazarians θα επιβάλλουν σε όλους τους ανθρώπους του κόσμου που δεν ήταν μέρος του κακού κύκλου τους, κάτι που κάποιες αποκαλούσαν «Παλιά Μαύρη Ευγένεια «:
Το επόμενο μεγάλο έργο του Rothschild ήταν να ξεκινήσει το παγκόσμιο εμπόριο σκλάβων, αγοράζοντας σκλάβους από στρατιωτικούς φυλετικούς αρχηγούς στην Αφρική που συνεργάστηκαν μαζί τους για να απαγάγουν τα μέλη των ανταγωνιστικών φυλών προς πώληση ως σκλάβοι.
Οι έμποροι σκλάβων Rothschild έλαβαν στη συνέχεια αυτούς τους απαχθείς σκλάβους στα πλοία τους σε περιορισμένα κύτταρα προς την Αμερική και την Καραϊβική όπου πωλήθηκαν. Πολλοί πέθαναν στη θάλασσα λόγω κακών συνθηκών.
Οι τραπεζίτες Rothschild έμαθαν νωρίς ότι ο πόλεμος ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να διπλασιάσουν τα χρήματά τους σε σύντομο χρονικό διάστημα δανείζοντας χρήματα και στις δύο πλευρές. Αλλά για να είναι εγγυημένες οι συλλογές, έπρεπε να περάσουν οι νόμοι περί φορολογίας, οι οποίοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να υποχρεωθούν οι πληρωμές.
( ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ…….)
Οι ιδιώτες KM Rothschild ιδιωτικΈς ΕΤΑΙΡΊΕς τραπεζογραμματίων Fiat σχεδιάζουν αιώνια εκδίκηση εναντίον των αμερικανών αποικιοκράτών και της Ρωσίας που τους βοήθησαν για να χάσουν τον επαναστατικό πόλεμο:
Όταν οι Ρότσιλντ έχασαν την Αμερικανική Επανάσταση, κατηγόρησαν τον Ρωσικό τσάρο και τους Ρώσους για να βοηθήσουν τους αποίκους μπλοκάροντας τα βρετανικά πλοία.
Ορκίστηκαν την αιώνια εκδίκηση για τους Αμερικανούς αποίκους, όπως και όταν οι Ρώσοι και οι σύμμαχοί τους κατέστρεψαν την Khazaria το 1000 μ.Χ.
Οι Ρότσιλντ και η αγγλική ολιγαρχία που τους περιβάλλει σχεδίασαν τρόπους να ξαναβρούν την Αμερική, και αυτό έγινε η κύρια εμμονή τους.
Το προτιμητέο σχέδιο είναι να δημιουργήσουν μια αμερικανική κεντρική τράπεζα, που να περιλαμβάνει μαγεία χρήματος από τη Βαβυλωνία και μυστική παραχάραξη.
Η Rothschild KM επιχειρεί να ξανακάνει την Αμερική το 1812 για λογαριασμό της μαφιόζης Khazarian, αλλά αποτυγχάνει, και πάλι λόγω της ρωσικής παρέμβασης:
Αυτή η αποτυχία εξόργισε την Rothschild KM και για άλλη μια φορά σχεδιάζουν αιώνια εκδίκηση τόσο εναντίον των Ρώσων όσο και των Αμερικανών αποίκων και σκοπεύουν να διεισδύσουν και να καταλάβουν τα έθνη και τις ζώνες περιουσίας, να τυραννίσουν και στη συνέχεια να μαζέψουν και τα δύο έθνη και το λαό τους.
Οι προσπάθειες της KM να δημιουργήσει μια ιδιωτική αμερικανική κεντρική τράπεζα εμποδίζονται από τον Πρόεδρο Andrew Jackson, ο οποίος τους αποκαλούσε Σατανικούς , και δεσμεύθηκε να τους καθοδηγήσει με τη χάρη και τη δύναμη του Παντοδύναμου Θεού.
Οι τράπεζες Rothschild ανασυντάσσουν και συνεχίζουν τις απόκρυφες προσπάθειές τους να εγκαταστήσουν τη δική τους Βαβυλωνιακή τράπεζα χρήματος-μαγείας μέσα στην Αμερική.
Τελικά το 1913, η Rothschild KM κατορθώνει να δημιουργήσει ένα μεγάλο beachhead μέσα στην Αμερική και ένας κακός εχθρός όλων των Αμερικανών εισέρχεται στις πύλες της Αμερικής:
Το 1913, η Rothschild KM ήταν σε θέση να δημιουργήσει ένα beachhead με δωροδοκία στριμωγμένα, προδοτικά μέλη του Κογκρέσου για να περάσει τον παράνομο, αντισυνταγματικό νόμο Federal Reserve την παραμονή των Χριστουγέννων χωρίς την απαιτούμενη απαρτία. Ο νόμος υπογράφηκε τότε από έναν καμπυλωμένο, αγόρασε τον Πρόεδρο, ο οποίος ήταν ένας προδότης στην Αμερική, όπως και τα μέλη του Κογκρέσου που το ψήφισαν.
Στη συνέχεια, η Rothschild KM δημιουργεί ένα σύστημα παράνομης φορολογίας στην Αμερική:
Η KM έθεσε σε ισχύ ένα παράνομο, αντισυνταγματικό φορολογικό σύστημα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να πληρώσουν για υψηλού επιπέδου δαπάνες των ΗΠΑ, που εγκρίθηκαν από ένα εξαγορασμένο, στραβό Κογκρέσο και προεδρικές μαριονέτες, που τέθηκαν σε εφαρμογή από διεφθαρμένη χρηματοδοτούμενης εκστρατείας της KM
Είναι εύκολο για την KM να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για να επιλέξει όποιον θέλει, επειδή όταν ελέγχετε μια τράπεζα που είναι ένας μυστικός μεγάλος παραχαράκτης, έχει όλα τα χρήματα που γίνονται που επιθυμούν.
Την ίδια περίπου εποχή που δημιούργησαν το παράνομο φορολογικό τους σύστημα στην Αμερική, δωροδόκησαν επίσης μέλη του Κογκρέσου για να εγκρίνουν την υπηρεσία εσωτερικών εσόδων, η οποία είναι η ιδιωτική υπηρεσία συλλογής τους που ενσωματώνεται στο Πουέρτο Ρίκο
(ΝΑ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Α.Α.Δ.Ε. ……..)
Σύντομα, ίδρυσαν το Federal Bureau of Investigation για να προστατεύσουν τους bankters τους, να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες κάλυψης τους και να τους εμποδίσουν να διωχθούν ποτέ για τελετουργίες θυματοποίησης παιδιών, δίκτυα παιδεραστών. και να χρησιμεύσει επίσης ως μυστική επιχείρηση της Intel για λογαριασμό τους.
Σημειώστε ότι το FBI δεν έχει επίσημο χάρτη, σύμφωνα με τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, και δεν έχει δικαίωμα να υπάρχει ή να εκδίδει paychecks.
Η Rothschild KM ανέστειλε τη Μπολσεβίκικη Επανάσταση στη Ρωσία για να εξαγάγει μια απίστευτα άγρια, αιματηρή εκδίκηση από τους αθώους Ρώσους, τους οποίους είχαν γράψει για πολλά χρόνια από την καταστροφή της Khazaria:
Η Rothschild KM προετοίμασε και επεξεργάστηκε τη ρωσική επανάσταση χρησιμοποιώντας τις κεντρικές τράπεζές της για να πληρώσει για τη μπολσεβίκικη διείσδυση της Ρωσίας και την επανάσταση τους για λογαριασμό της Khazarian Mafia (KM).
Σε μια καλά προγραμματισμένη άγρια και απάνθρωπη αιμοληψία που έπληξε τον κόσμο, οι Μπολσεβίκοι απελευθερώθηκαν με πλήρη μανία εξ ονόματος της ΚΜ για να πάρουν εκδίκηση στους Ρώσους. Αυτό είχε σχεδιαστεί από την καταστροφή της Khazaria.
Οι μπολσεβίκοι, υπό την καθοδήγηση της Rothschild KM, βίασαν, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν κατά 100 εκατομμύρια Ρώσοι, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών, των παιδιών και των βρεφών. Ορισμένα από τα αιμοφόρα βασανιστήρια ήταν τόσο ακραία, και δεν πρόκειται να το αναφέρουμε εδώ σε αυτό το άρθρο.
Αλλά οι αναγνώστες που θέλουν να μάθουν μπορούν να κάνουν κάποια σε βάθος έρευνα στο Ίντερνετ σχετικά με το «Red Terror» ή το «Bolshevik Cheka» ή να παρακολουθήσουν την κλασική ταινία «The Checkist» η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση
Η Μαφία Khazarian Rothschild (KM) αποφάσισε και πάλι να προχωρήσει στον εαυτό της και να διεισδύσει και να πειραματιστεί όλο τον Ιουδαϊσμό:
Η Rothschild KM δημιούργησε ένα γενικό σχέδιο για τον έλεγχο όλων των Ιουδαίων και των Ιουδαϊκών μυαλών-ελέγχου. Η Rothschild KM έχει καταλάβει τον Ιουδαϊσμό, το έστρεψε με τον Ταλμουντισμό της Βαβυλωνίας (Λουσιφεριανισμός ή Σατανισμός) και απέκτησε τον έλεγχο των τραπεζικών και των Wall Street επαγγελμάτων γενικά, του Κογκρέσου, των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης. μαζί με τα περισσότερα πλούτη και οικονομικά μέσα επιτυχίας.
Έτσι, η Rothschild KM θα μπορούσε να περάσει τον πλούτο και την επιτυχία σε εκείνους τους Ιουδαίους οι οποίοι έπιναν τον Kool-aide τους και τους χρησιμοποιούσαν ως αποκόμματα, περιουσιακά στοιχεία και Sayanims. Με αυτόν τον τρόπο, οι Ρότσιλντ κατέλαβαν τον Ιουδαϊσμό.
Η χρηματοδότησή τους από την ισραηλινή Κνεσέτ και η κατασκευή του με χρήση μυστικής αρχιτεκτονικής του μνημονίου έδειξαν τη δέσμευσή τους για τον απόκρυφο και Βαβυλωνιακό Ταλμμουνισμό και για όλο το κακό που τον συνοδεύει, συμπεριλαμβανομένης της θυσιάς του παιδιού στον μυστικό θεό τους Βάαλ. Δημιούργησαν ένα σύστημα NWO που ονομάζεται Παγκόσμιος Σιωνισμός, το οποίο δίδασκε και ενέπνευσε ευαίσθητους Ιουδαίουςς με παρανοϊκή ομαδική ψευδαίσθηση φυλετικής ανωτερότητας, η οποία υποθέτει ότι όλοι οι Εθνικοί είχαν την πρόθεση να σκοτώσουν όλους τους Ιουδαίους.
(ΩΠΑ!!! Ο ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ……….)
(ΒΡΕ ΠΩΣ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΖΛ???)
Κάλεσαν αυτή τη φυλετικά-παρανοϊκή μάζα της Ιουδαϊκής αυταπάτης της παγκόσμιας κατάκτησης, τον «Παγκόσμιο Σιωνισμό», που είναι πραγματικά μια μορφή κρυμμένου Βαβυλωνιακού Ταλμουδισμού ή Λουσιφεριανισμού που ήταν άγνωστο στους βασικούς Ιουδαϊκούς.
Το σύστημα σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιήσει τους Ιουδαίους ως κάλυψη, αλλά και για να τους χρίσει με βρετανική χρηματική δύναμη, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει ως εγκοπές και αργότερα να θυσιάσει στον Λούσιφερ σε δύο στάδια.
Το πρώτο στάδιο θα ήταν ο προγραμματισμένος Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου σε ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας, αποκομμένο από προμήθειες, με αποτέλεσμα το θάνατο περίπου 200.000 Ιουδαίων από την πείνα και τις ασθένειες, μαζί με περίπου 90.000 μη κρατούμενους από τους ίδιους λόγους, σύμφωνα με τον σεβαστό Ερυθρό Σταυρό επίσημες προσωπικότητες. Αυτός ο αριθμός είναι 5% από αυτό που ισχυρίζονται η μαζία των Χαζάρων (γνωστή και ως Παγκόσμιοι Σιωνιστές).
Η δεύτερη μεγάλη θυσία θα ήταν τελική, όταν θα τεθεί στην εξουσία ο Λουσιφεριισμός βασιλιάς του Νέου Κόσμου και όταν θα εξαλειφθούν και οι τρεις Αβραάμικες θρησκείες – ειδικά ο Ιουδαϊσμός, ο οποίος θα κατηγορηθεί για όλους τους πολέμους και την καταστροφή του κόσμου.
Μέχρι τότε, οι Ρότσιλντ θα γίνονταν για άλλη μια φορά σε μια πλήρη νέα ταυτότητα που δεν συνδέεται με τον Ιουδαϊσμό υπό οποιαδήποτε μορφή, ούτε καν τον Παγκόσμιο Σιωνισμό.
Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η Rothschild KM πήρε τη Γερμανία κάτω από το τίποτα μετά τον Α ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, δημιούργησε ένα κενό για το φασισμό και στη συνέχεια το ανοικοδόμησε, δημιουργώντας ναζισμό και εγκαθιστώντας τον Χίτλερ ως αντίθετη δύναμη στον ρώσικο μπολσεβικισμό τους.
Ο Χίτλερ έγινε πρόβλημα για την ΚΜ όταν έσπασε και άρχισε να ενεργεί προς όφελος του γερμανικού λαού και των ελεύθερων ανθρώπων του κόσμου και ανέπτυξε το δικό του τραπεζικό σύστημα χωρίς τους Ρότσιλντς.
Ο Χίτλερ εισήγαγε ένα χρηματοπιστωτικό σύστημα το οποίο ήταν απαλλαγμένο από τόκους και ευεργετικό για την εργατική τάξη. Αυτό υποχρέωσε την απόλυτη καταστροφή της Γερμανίας και του γερμανικού λαού, επειδή οι Ρότσιλντ και οι Χαζάροι δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιτρέψουν ένα οικονομικό σύστημα που δεν εξαρτιόταν από την ΄ύπαρξη της τοκογλυφίας.
Το ίδιο πράγμα βλέπουμε και σήμερα με τον Khazarian πόλεμο ενάντια στο Ισλάμ, επειδή το Ισλάμ απαγορεύει την ληστεια.. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Ισραήλ είναι τόσο φωνητικό και επιθετικό για την καταστροφή του ισλαμικού λαού και κόσμου.
Η ΚΜ αναμενόταν να είναι ένας μεγάλος Β ‘Παγκόσμιος Πόλεμος και όταν υποστήριζαν και τις δύο πλευρές, αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την εκβιομηχάνιση ολόκληρου του κόσμου και τη μεγιστοποίηση της χρηματαγοράς τους.
Η Rothschild KM δωροδόκησε και προκάλεσε μέλη του Κογκρέσου να στείλουν τους αμερικανούς στρατιώτες στο προ-στάδιο και το μηχανικό τους WWI:
Ως συνέχεια του αποδεδειγμένου προτύπου χρηματοδότησης και των δύο πλευρών σε οποιονδήποτε πόλεμο για τη μεγιστοποίηση των κερδών, την απόκτηση περισσότερων ομοσπονδιακών φορολογικών πόρων και την αύξηση της διεθνούς εξουσίας, οι Khazarians των Ρότσιλντ για άλλη μια φορά δωροδόκησαν, εκβίασαν και προκάλεσαν μέλη του Κογκρέσου να κηρύξουν πόλεμο κατά της Γερμανίας το 1917.
Αυτό διευκολύνθηκε από μια επίθεση εσφαλμένης σημαίας KM με τη βύθιση της Lusitania.
Η Rothschild KM έχει αναπτύξει από τότε το συνηθισμένο μοτίβο της μυστικής επίθεσης των ψευδών σημαδιών ως μια τυπική διαδικασία για να ωθήσει τους Αμερικανούς να πολεμήσουν στους πολέμους για τη μαγεία των Khazarian.
Μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η Rothschild KM ανέπτυξε τον Ψυχρό Πόλεμο και χρησιμοποίησε αυτό ως δικαιολογία για να φέρει επιστήμονες του Ναζί και εμπειρογνώμονες ελέγχου μυαλού στην Αμερική κάτω από τη λειτουργία Paperclip.
Αυτό τους επέτρεψε να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο σύστημα κατασκοπείας και κατασκοπείας που υπερέβαινε κατά πολύ τις προηγούμενες προσπάθειές τους.
Κάτω από αυτό το νέο σύστημα, συνεχίζουν να διεισδύουν και να κατακρατούν όλα τα αμερικανικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων αμερικανικών εκκλησιαστικών συστημάτων, του Τεκτονισμού (ειδικά της Σκωτίας και του York Rite), του αμερικανικού στρατού, της αμερικανικής Intel και των περισσότερων ιδιωτικών υπερασπιστών, οι οργανώσεις του USG, συμπεριλαμβανομένων των περισσοτέρων κυβερνήσεων των κρατών, καθώς και των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων.
Η Rothschild KM δημιουργεί στρατόπεδα εργασίας Ναζί ως πρόσχημα για να χειριστεί αργότερα τους Συμμάχους να τους παραχωρήσει τη δική τους ιδιωτική αποικία στην Παλαιστίνη, χρησιμοποιώντας τη γη που κλέφθηκε από τους Παλαιστίνιους:
Η Rothschild KM ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει το αυτοαποικοδομημένο, λεγόμενο «ολοκαύτωμα» της, για να λειτουργήσει ως σκανδαλιστική μάχη για να ανατρέψει και να αντισταθεί σε οποιαδήποτε κριτική των σιωνιστικών τρόπων.
Η αλήθεια του θέματος ήταν ότι η Rothschild KM δημιούργησε τα ναζιστικά στρατόπεδα εργασίας για να κάνει τεράστια κέρδη για τις επιχειρήσεις τους που έτρεξαν τα στρατόπεδα εργασίας τους και παρέδωσαν τη ναυτική μηχανή πολέμου.
Μόλις η Rothschild KM απέκτησε την ιδιωτική πατρίδα της στο Ισραήλ το 1947 μέσω των συγκεκαλυμμένων πολιτικών χειρισμών τους, άρχισαν να βλέπουν κρυφά όλη την Παλαιστίνη ως τη Νέα Khazaria και άρχισαν να σχεδιάζουν πώς να γενοκτονούν όλους τους Παλαιστίνιους και να κλέβουν την ίδια την Παλαιστίνη. Τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν τη φαντασία τους να κατασκευάσουν ένα «μεγαλύτερο Ισραήλ» αναλαμβάνοντας ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και χειραγωγώντας τον χαζόν αμερικανό Goyim για να πολεμήσουν και να πεθάνουν εξ ονόματός τους, λαμβάνοντας όλα τα αραβικά εδάφη για το Ισραήλ και την Khazarian Mafia (KM) τα περιουσιακά στοιχεία αποβάλλουν τον πλούτο και τους φυσικούς τους πόρους, ειδικά το αργό πετρέλαιο.
Η πρόσφατη γενετική έρευνα του Johns Hopkins από έναν σεβαστό ιουδαϊκό ιατρό δείχνει ότι το 97,5% των Ιουδαίων που ζουν στο Ισραήλ δεν έχουν απολύτως κανένα αρχαίο εβραϊκό DNA, επομένως δεν είναι Semites και δεν έχουν κανένα αρχαίο δεσμό αίματος με τη γη της Παλαιστίνης. Αντίθετα, το 80% των Παλαιστινίων φέρει το αρχαίο εβραϊκό DNA και έτσι είναι πραγματικοί Semites και έχουν αρχαίους δεσμούς αίματος με την παλαιστινιακή γη. Αυτό σημαίνει ότι οι πραγματικοί αντισημίτες είναι οι Ισραηλινοί που κλέβουν παλαιστινιακά εδάφη για να χτίσουν ισραηλινούς οικισμούς και οι Ισραηλινοί είναι εκείνοι που τυραννοποιούν και μαζικά δολοφονούν αθώους Παλαιστίνιους.
Η Rothschild KM αποφασίζει να μεταμορφώσει ξανά και να επεκτείνει τις τάξεις του:
Εν τω μεταξύ, η Rothschild KM συνειδητοποίησε ότι δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν κρυμμένοι πολύ περισσότερο από το κοινό, εκτός και αν μεταμορφωθούν και επέκτειναν τη μυστική τους ηγεσία.
Συνεπώς, εργάστηκαν σκληρά για να διεισδύσουν περαιτέρω και να καταλάβουν τον Τεκτονισμό και τα μυστικά του αθλήματα και εισήγαγαν κορυφαία μέλη στο παιδοφιλικό τους δίκτυο και σε τελετές θυσιάς παιδιών.
Επίσης, τα βασικά μέλη του Κογκρέσου εγκαταστάθηκαν στο μυστικό σατανικό δίκτυο δίνοντάς τους ειδική δύναμη, υψηλές USG, στρατιωτικές θέσεις και θέσεις Intel, συνοδευόμενες από μεγάλες χρηματικές ανταμοιβές και υψηλή θέση. Τα μαζικά μέτωπα κατασκοπείας ΚΜ που χρησιμοποίησαν ισραηλινούς Αμερικανούς «ισραηλινούς πρώτους» διπλούς πολίτες ως ανοίγματα δημιουργήθηκαν μέσα στην Αμερική για να διοχετεύσουν τα ψεύτικα χρήματα των Khazarian τραπεζίτες στους πολιτικούς για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, προκειμένου να τους ανήκουν και να τους ελέγξουν όταν εκλεγούν.
Η Rothschild KM αποφασίζει να ελέγξει το μυαλό των αμερικανικών μαζών για να διευκολύνει τον χειρισμό τους στην έγκριση των παράνομων, αντισυνταγματικών, απρόκλητων, αδημοσίευτων, μη κερδοσκοπικών, αέναων πολέμων που απαιτούνται για να κάνουν τεράστια κέρδη και να κερδίσουν περισσότερη παγκόσμια δύναμη:
Η Rothschild KM αποφάσισε να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της δημόσιας εκπαίδευσης με τη δημιουργία του Υπουργείου Παιδείας και τη δημιουργία παγκοσμιοποιημένων και σοσιαλιστικών προγραμμάτων διδασκαλίας βασισμένων στην πολιτική ορθότητα, την ποικιλομορφία και τις διδασκαλίες για τιην δηθεν « φυσιολογική διατροφή». Το φθόριο προστίθεται στο δημόσιο νερό και την οδοντόπαστα και οι οδοντίατροι ελέγχουν το μυαλό για να πιστεύουν ότι το φθόριο αποτρέπει τις κοιλότητες και δεν είναι επιβλαβές για τη λειτουργία του εγκεφάλου ή τη λειτουργία του θυρεοειδούς,
Η προσθήκη φθορίου στη δημόσια ύδρευση και στην οδοντόκρεμα είναι για τους Αμερικανούς με χαμήλωμα κατά μέσο όρο μειώνοντας το επιχειρησιακό IQ και καθιστώντας τους ανθρώπους πιο υπάκουο από ό, τι κανονικά. Προγράμματα ανάπτυξης και εκτόξευσης εμβολιασμών σε παιδιά με άγχος και δημιουργίας τεράστιου αριθμού μελλοντικών χρόνιων προβλημάτων υγείας ξεκίνησαν.
Οι γιατροί έχουν ελεγχθεί από το μυαλό και παραπλανημένοι από την προκατειλημμένη έρευνα που πήρε ως κερασάκι , αγνοώντας τις μελέτες που ήταν αρνητικές – και αυτές περιλάμβαναν τα περισσότερα από αυτά. Όλες οι κυτταρικές σειρές εμβολίων μολύνονται με SV-40, έναν γνωστό καρκινογόνο βραδείας δράσης ιό.
Η KM χρησιμοποίησε τη νομισματική της δύναμη για να αποκτήσει τον έλεγχο όλων των αλλοπαθητικών ιατρικών σχολών που ίδρυσε και ελέγχει την Αμερικανική Ιατρική Εταιρεία και άλλες ιατρικές εταιρείες, προκειμένου να διασφαλίσει ότι η ατζέντα τους βασιζόμενη σε ψέματα και εξαπάτηση συνεχίστηκε.
Μέρος αυτού του ογκώδους σχεδίου για να γκρεμίσουμε και να ελέγξουμε τις αμερικανικές μάζες ήταν η εξαγορά και ενοποίηση όλων των αμερικανικών μέσων μαζικής ενημέρωσης σε έξι ελεγχόμενα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (CMMM), τα οποία ανήκαν και ελέγχονταν από τις περικοπές τους για λογαριασμό τους. Το CMMM λειτουργεί ως παράνομο σύμπλεγμα ειδήσεων και πρέπει να διαλυθεί βάσει νόμων περί αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας και να επιβάλει κατασκοπεία και παράνομη προπαγάνδα ως όπλο πολέμου κατά του αμερικανικού λαού.
Η Rothschild KM αποφασίζουν ότι είναι καιρός να χρησιμοποιήσουν την Αμερική για να ολοκληρώσουν την τελική κατάρριψη και κατοχή του ολόκληρου Κόσμου, θέτοντας μια σημαντική επίθεση False-Flag μέσα στην Αμερική για να κατηγορήσει τους Ισλαμιστές που θέλουν να προσβάλλουν Αμερική για λογαριασμό τους :
Έτσι, οι αρχηγοί της KM χρησιμοποιούν τους κορυφαίους ισραηλινούς Αμερικανούς «ισραηλινούς πρώτους» διπλούς πολίτες που ζουν στην Αμερική (γνωστός και ως PNACers και κορυφαίοι NeoCon Cutouts) για να σχεδιάσουν μια μεγάλη σκληρο-πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.
Ο Μπίμπι Νετανιάχου, ο επιχειρησιακός επικεφαλής της ΚΜ, ανέπτυξε τη Μοσάντ και αυτούς τους Διπλούς Πολίτες για να δημιουργήσουν και να εισαγάγουν αυτή την επίθεση στην Αμερική, η οποία θα κατηγορούσε την Κ.Υ.Μ.Μ. για τους Μουσουλμάνους.
Ενημέρωσαν τους κορυφαίους Ραβίνους και τους «Φίλους του Παγκόσμιου Σιωνισμού» να μην πετάξουν εκείνη την ημέρα και να παραμείνουν εκτός της Νέας Υόρκης, όπως και ο «Larry Silverfish», ένας από τους πρωταρχικούς ανθρώπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση.
Χρησιμοποίησαν το κύριο κομμάτι τους στο DOD για να δελεάσουν τους ανακριτές της Able Danger στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ναυτικού Πενταγώνου της Intel, όπου θα δολοφονηθούν από ένα πυραύλλιο κρουαζιέρας Tomahawk, το οποίο απολύθηκε από ένα ισραηλινό υποβρύχιο Diesel Dolphin που αγοράστηκε από τη Γερμανία.
Τριάντα πέντε από τους ερευνητές της Able Danger, οι οποίοι ερεύνησαν και παρακολούθησαν την κλοπή Ισραηλινών 350 πυρηνικών αποθεμάτων W-54 Davy Crockett από το backdoor του Pantex στο Τέξας δολοφονήθηκαν από αυτό το χτύπημα Tomahawk, το οποίο χρονολογείται με την εκρηκτική βόμβα που φυτεύτηκαν στην ναυτική πτέρυγα της Intel, η οποία πρόσφατα σκληρυνόταν χωρίς αποτέλεσμα.
Η ισραηλινή εταιρεία Mossad, Urban Moving Systems, χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει τα μίνι πυροβόλα που κατασκευάστηκαν από τα κλαπέντα πυρηνικά κοιλώματα W-54 από την Pantex (και κατασκευάστηκαν αρχικά στο εργοστάσιο επεξεργασίας Hanford), όπου φυλάσσονταν στην ισραηλινή πρεσβεία στη Νέα Υόρκη και μεταφέρθηκε στους δίδυμους πύργους για έκρηξη στις 9-11-01..
Η απίστευτα κακή μυστική ατζέντα της Khazarian Mafia (KM) αποκαλύπτεται τώρα δημοσίως για πρώτη φορά από τον Gordon Duff του Βετεράνου Σήμερα. Τώρα γνωρίζουμε ότι ο Bibi Netanyahu έτρεξε την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 και το έκανε ως συνολική ατζέντα Khazarian Mafia (KM).
Κρατήστε την καρέκλα σας, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο μυστικό και εξηγεί πολλά από αυτά που συμβαίνουν μέσα στην Αμερική, όλα τα οποία προκλήθηκαν από το Ισραήλ και τη Χαζαριανή Μαφία (KM), η οποία έχει διεισδύσει σχεδόν σε όλους τους Αμερικανούς θεσμούς της κυβέρνησης και της κοινωνίας.
Τώρα για πρώτη φορά θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά η πολύ συγκεκριμένη μυστική απίστευτα κακή ατζέντα της Khazarian Mafia (KM), χάρη σε μια συνέντευξη που ο Mike Harris είχε με τον Senior Editor και Διευθυντή του βετεράνου Gordon Duff στην ομιλία του «The Short End of Stick «στις 3-10-15.
Έχω ακούσει πολλά συγκλονιστικά μυστικά μέσα από τα χρόνια, αλλά αυτό παίρνει πραγματικά το κέικ και εξηγεί ακριβώς τι είναι το Ισραήλ και οι υπηρέτες του στην Αμερική για μας για λογαριασμό της Μαφιόζικης Khazarian Rothschild (KM) που έχει βουλώσει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας δημιουργώντας μια φτωχή οικονομία, μεγάλη ανεργία και υποαπασχόληση, μαζικό έγκλημα, αλκοολισμό και ναρκωτικά, βύθισε τα σχολεία που κουράζουν τα παιδιά, διάφορα προγράμματα ευγονικής όπως το φθόριο στα δημόσια ύδατα και την οδοντόκρεμα και ο υδράργυρος σε εμβόλια που είναι μεγάλα την απάτη και την αχαλίνωτη πολιτική διαφθορά.
Αυτή η συνέντευξη στέλνει τώρα κύματα σοκ σε όλο τον κόσμο και όταν σκεφτείτε το περιεχόμενο που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά οπουδήποτε δημοσίως από τον Gordon Duff, θα είστε σοκαρισμένοι. Και θα καταλάβετε ότι ο Bibi Netanyahu είναι ο επιχειρησιακός προϊστάμενος της Khazarian Mafia (KM) και ήταν αυτός που διέταξε και εποπτεύει την Ισραηλινή Πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01.
Σε αυτή τη συνέντευξη ο Gordon Duff αποκάλυψε από γραπτό αντίγραφο του τι είπε σε μια συνάντηση μεταξύ του Bibi Netanyahu και του αμερικανικού προδότη και κάποιων άλλων κατασκόπων το 1990. Ο Gordon Duff αποκάλυψε ότι ο Νετανιάχου ήταν ένας κατάσκοπος KGB όπως ο Jonathan Pollard. Και τώρα ξέρουμε ότι το Ισραήλ ξεκίνησε ως δορυφόρος της Μπολσεβίκικης Ρωσίας και ήταν αρκετά δυσαρεστημένος όταν έπεσε η Σοβιετική Ένωση.
Ο Benjamin Netanyahu συναντιόταν στο μπαρ Finks στην Ιερουσαλήμ, μια γνωστή τρύπα Mossad. Εδώ είναι αυτό που είπε ότι ελήφθη απευθείας από το αντίγραφο της καταγραφής που έγινε μάρτυρας και έχει 100% πλήρη πιστοποίηση:
«Αν πιάσουμε, θα μας αντικαταστήσουν μόνο με άτομα του ίδιου υφάσματος. Έτσι δεν έχει σημασία τι κάνετε, η Αμερική είναι ένα χρυσός μόσχος και θα το πιπιλίζουμε στεγνό, θα το κόψουμε και θα το πουλήσουμε κομμάτι κομμάτι έως ότου δεν μείνει τίποτε άλλο από το μεγαλύτερο κράτος πρόνοιας του κόσμου που θα δημιουργήσουμε και θα ελέγξουμε . Γιατί; Επειδή είναι το θέλημα του Θεού και η Αμερική είναι αρκετά μεγάλη για να πάρει το χτύπημα, ώστε να το κάνουμε ξανά, ξανά και ξανά. Αυτό πράττουμε σε χώρες που μισούμε. Τους καταστρέφουμε πολύ αργά και τους κάνουμε να υποφέρουν γιατί αρνούνται να είναι δούλοι μας ».
Αυτό είναι ακριβώς αυτό που η Μαφία των Rothschild Khazarian (KM) έχει κάνει στην Αμερική, αφού κατάφερε να διεισδύσει με επιτυχία και να καταχραστεί την Αμερική το 1913. Η γνώση του τι είπε ο Bibi εξ ονόματος της Khazarian μαφίας του Rothschild (KM) θα σας οδηγήσει σε αυτά τα κακά πλάσματα από την Αμερική και να πάρετε τη μεγάλη μας Δημοκρατία πίσω.
Όταν ο Μπίμπι Νετανιάχου αναφέρει το θέλημα του Θεού, ο θεός στον οποίο αναφέρεται ήταν ο Βάαλ (γνωστός και ως Μεγάλη Κουκουβάγια ή Μολόχ), ο θεός που οι Khazarians πιστεύουν ότι απαιτεί να τον λατρεύουν με συνεχείς αιμοσταθμίσεις και επώδυνη ανθρώπινη θυσία και μαζική δολοφονία. που «πωλούν τις ψυχές τους» στον Baal (γνωστός και ως Lucifer ή Satan) το κάνουν αυτό για να ανταμειφθούν με απίστευτο πλούτο, φήμη και μεγάλη δύναμη. Όταν «πουλούν τις ψυχές τους» αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι οι ψυχές τους αρπάζονται και γίνονται απάνθρωπες ή άψυχες και παίρνουν τα χαρακτηριστικά του Βάαλ, δηλαδή γίνονται όλο και πιο ψυχοπαθητικοί και κακοί.
Αυτό που συζητούσε ο Bibi Netanyahu ήταν η επερχόμενη πυρηνική επίθεση κατά της Αμερικής στις 9-11-01 και όταν ανέφερε ότι «θα μας αντικαταστήσουν», αναφερόταν στον κορυφαίο Κύκλο των Δώδεκα, την ομάδα που απαντά σε αυτόν και ο οικοδεσπότης του talk show Stew Webb αποκαλύπτεται στον κόσμο με τον εντοπισμό 11 από τους 12 που αποκαλούν τους εαυτούς τους «Illuminati» ή «Μαθητές του Σατανά». Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν ημιετή θυσία παιδιών στο Ντένβερ και τρώνε τις καρδιές των παιδιών, μετά την παιδεραστία τους.
Οι λαοί, πρέπει να βγάλουμε αυτές τις πληροφορίες σε όλους όσους μπορούμε, τότε να ενώσουμε και να οδηγήσουμε αυτούς τους αδυσώπητους Βάαλ να λατρεύουν το άχυρο από κάθε γωνιά της Αμερικής και να τους φέρουν στη δικαιοσύνη και στην τελική κρίση για όλο το απίστευτο κακό τους.
Όποιος καταλαβαίνει τι σκέφτεται ο Bibi Netanyahu για τους Αμερικανούς ως χρυσό μοσχάρι στην πτώση των περιουσιακών στοιχείων και τη σφαγή θα πρέπει να εξαγριωθεί και να οδηγήσει στην οργάνωση της κοινότητας και την πολιτική δράση κατά της ισραηλινής κατασκοπείας μέσα στην Αμερική μέσω του Ομοσπονδιακού Συστήματος Κεντρικών Αποθεμάτων (AIPAC) το CFR και τα παρόμοια.
Η Rothschild KM έχει 25 πυρηνικά όπλα σε μεγάλες αμερικανικές πόλεις και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ευρώπης προκειμένου να εκβιάσει τη σχετική κυβέρνηση. Αυτό αναφέρεται ως το Samson Option και για πρώτη φορά ανακαλύφθηκε και αποκαλύφθηκε από τον Seymour Hersh:
Η Rothschild KM κέρδισε επίσης κάποιους S-19 και S-20 Warheads από ένα διεφθαρμένο Μέλος του Κογκρέσου που ανέθεσε την αποστολή να αγοράσει Ουκρανικά Mirvs για λογαριασμό της USG προκειμένου να τους παροπλίσουν. Αντ ‘αυτού, τα πούλησε στους Ισραηλινούς και χώρισε τα χρήματα με άλλους εμπλεκόμενους βασικούς Κογκρέσσους.
Πρόκειται για υψηλή προδοσία και κύριο αδίκημα που τιμωρείται με εκτέλεση. Αμέσως μετά την επίθεσή τους στην Αμερική, η Rothschild KM δήλωσε στην αμερικανική κυβέρνηση ότι θα πυροδότησαν αστικά πολεοδομικά μεγέθη σε ορισμένες αμερικανικές πόλεις, συμπεριλαμβανομένου του DC, εάν η κυβέρνηση αρνιόταν να επιτρέψει στο Ισραήλ να δημιουργήσει τη δική του μεγάλη αστυνομική δύναμη κατοχής στην Αμερική, με βάση την ενοποίηση όλων των αμερικανικών επιβολών του νόμου και το αλφαβητάρι κάτω από ένα κεντρικό ισραηλινό έλεγχο.
Αυτή η νέα Ισραηλινή κατοχική δύναμη που ονομάζεται Homeland Security (DHS) αρχικά διοικείται από διπλούς πολίτες και διεστραμμένους. Ο πρώην διευθυντής του DHS Janet Napolitano κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανδρών που εργάζονται στο DHS, τους οποίους διέταξε να μεταφέρουν τα γραφεία τους στην τουαλέτα των ανδρών.
Ο προδότης του διπλού πολίτη Michael Chertoff, (ένα όνομα που μεταφράστηκε από τη ρωσική ως «γιος του διαβόλου»), ήταν ο εγκληματικός εγκέφαλος που δημιούργησε το DHS, μαζί με τον πρώην επικεφαλής του ανατολικογερμανικού Stasi, Marcus Wolfe, ο οποίος προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος και πέθανε μυστηριωδώς μόλις ολοκληρώθηκε η αποστολή του.
Η Rothschild KM ποτέ δεν πίστευε ότι θα εκτίθενται για την πυρηνική τους επίθεση στην Αμερική στις 9-11-11, αλλά έκαναν ένα από τα μεγαλύτερα τακτικά λάθη στην ιστορία και υπερίσχυαν το χέρι τους από υπερβολική ορμή, με βάση την εύκολη επιτυχία λόγω της εξαιρετική χρηματική δύναμη στο παρελθόν.
Σύντομα η κυρίαρχη Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Bibi Netanyahu και το Likudist Κόμμα του χρησιμοποίησαν την επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 εξ ονόματος της Rothschild KM:
Θεώρησαν ότι είχαν πλήρη έλεγχο επί του CMMM και θα μπορούσαν να αποτρέψουν οποιαδήποτε από τις μυστικές έρευνες του ΔΟΑΕ και της Sandia Labs να κυκλοφορήσουν ποτέ στο αμερικανικό κοινό.
Έκαναν σοβαρό τακτικό λάθος, επειδή τώρα η αλήθεια για το ρόλο τους στην επίθεση 9-11-01 στην Αμερική δημοσιεύεται στο παγκόσμιο Internet, τον νέο Gutenberg Press στον κόσμο. Αυτό που δεν αντιλαμβανόταν η Rothschild KM ήταν η δύναμη του Διαδικτύου και πως τα δημοσιεύματα και τα ραδιοτηλεοπτικά μηνύματα που εκδίδονται σε αυτό αντανακλούν με τους ανθρώπους του κόσμου και εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά, με την ταχύτητα του φωτός. Η αλήθεια διαχέεται στις μάζες παντού.
Αυτό το απίστευτο τακτικό λάθος από την KM είναι τόσο μεγάλο που θα τα καταστρέψει στην πλήρη έκθεση και την ενδεχόμενη πλήρη καταστροφή που τους αξίζει. Η εντολή του Bibi Netanyahu να προχωρήσει και να παραδώσει την πυρηνική επίθεση στην Αμερική στις 9-11-01 θα σειμειωθεί στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της KM και αυτό που θα κατηγορηθεί για την έκθεσή τους και την καταστροφή τους από τον κόσμο που είναι τώρα σε σχέση με αυτούς.
Πολλοί Ρώσοι στην Υψηλή Στρατιωτική Διοίκηση στη Ρωσία και στις υψηλότερες θέσεις ηγεσίας στη ρωσική κυβέρνηση συνειδητοποιούν ότι ήταν ο ίδιος Καβαλώ Οργανωμένου Εγκλήματος που οργάνωσε τους Khazarians σε Μπολσεβίκους για να σκοτώσουν μαζικά 100 εκατομμύρια αθώους Ρώσους – θέλετε αποπληρωμή.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διασφαλίζουν ότι οι τραπεζίτες του Rothschild θα τεθούν εκτός λειτουργίας, γεγονός που θα αποκεφαλίσει τη μαύρη Khazarian από την ατελείωτη, ελαστική απομίμηση χρημάτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκε η Τράπεζα Αναπτύξεως BRICS – η οποία αντικατέστησε το αμερικανικό δολάριο πετρελαίου ως το αποθεματικό νόμισμα του κόσμου, αλλά αυτό, σε αντίθεση με το αμερικανικό δολάριο πετρελαίου, υποστηρίζεται από χρυσό, ασημένιο και πραγματικό εμπόρευμα.
Το CMMM αποτυγχάνει και οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν πιστεύουν πλέον σε καμία από τις εθνικές τους ιστορίες, κυρίως σε εκείνους που βρίσκονται κάτω από τριάντα, που τα κεράσια συλλέγουν στοιχεία από το Διαδίκτυο και κατασκευάζουν τις δικές τους πεποιθήσεις.
Τόσοι πολλοί χρήστες του Διαδικτύου απορρίπτουν τώρα το CMMM ότι η αλήθεια για τους Ισραηλινούς που επιτίθενται στην Αμερική στις 9-11-01 γίνεται όλο και πιο εύκολη καθημερινά να πιστεύουν. Σύντομα όλη η Αμερική θα γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου και οι Μοσάντ και οι δύο πολίτες του έκαναν την επίθεση στις 9-11-01 στην Αμερική.
Η αμερικανική στρατιωτική ανώτατη διοίκηση γνωρίζει ότι ο Μπίμπι Νετανιάχου διέταξε την Μοσάντ και τους διπλούς πολίτες να επιτεθούν στην Αμερική χρησιμοποιώντας πυρηνικά στις 9-11-01 για λογαριασμό της Μαφίας Khazarian Rothschild (KM):
Διάφορες βαθιά καλύπτριες εργασίες καλύπτονται τώρα σε παγκόσμια κλίμακα για να εκθέσουν και να αποκεφαλίσουν το Rothschild KM από την ατελείωτη, ελαστική προσφορά τους.
Οι ημέρες αντι-ανθρώπινης εξουσίας τους είναι τώρα περιορισμένες. Η μυστική, απίστευτα καλά εκπαιδευμένη ομάδα των ΗΠΑ που ονομάζεται «Πυρηνικοί φίδι-τρώγοντες» είναι πλέον σκληρή στην εργασία που ψάχνει όλες τις εισερχόμενες ισραηλινές διπλωματικές θήκες και αποστολές. οδήγηση και πτήση πάνω από συναγωγές και ισραηλινές πρεσβείες και ασφαλιστικές κατοικίες του Mossad με ανιχνευτές ακτίνων γάμμα υψηλής τεχνολογίας και ανιχνευτές νετρονίων του ηλίου-3. και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες και υψηλής τεχνολογίας δορυφόρους για την αναζήτηση αποθηκευμένων πυρηνικών αποθεμάτων, καθώς και για σκληρή δουλειά για την ανάκτηση όλων των κλεμμένων πυρηνικών αποθεμάτων από τους Ισραηλινούς οπουδήποτε στον κόσμο έξω από το Ισραήλ.
Αυτή η εξαιρετικά ελίτ ομάδα ειδοποιήθηκε από το τηλεφώνημα του Michael Shrimpton στο MI-6, το οποίο τους ενημέρωνε ότι φυλάσσεται ισραηλινό «City Buster» κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο. Αυτή η κλήση τον άφησε εσφαλμένα σε φυλακή. Το City Buster ανακτήθηκε από τους «Nuclear Snake-eaters», οι οποίοι εισήλθαν στην Αγγλία και ανέκτησαν και αφοπλίσαν ένα μεγάλο αστυνομικό. Δυστυχώς, ο ΜΙ-6 ήθελε να πυροδοτηθεί αυτό το πυρηνικό εργοστάσιο προκειμένου να κερδίσει περισσότερη δύναμη για τη μαγεία των Χαζάρων στην Αγγλία – την έδρα τους μέσα στο Financial District του Λονδίνου – καθώς χάνει γρήγορα την εξουσία.
Οι Ρώσοι έχουν διαρρεύσει τώρα τα αρχεία του ΔΟΑΕ και Sandia Labs και Able Danger τα οποία τους έδωσε ο Edward Snowden. Σύντομα όλα αυτά τα αρχεία θα παρέχονται σε όλους τους Αμερικανούς και τον κόσμο μέσω του Διαδικτύου και αυτό δεν μπορεί να σταματήσει.
Ένα μυστικό όνομα για αυτούς τους αρχηγούς της KM που τρέχουν μεγάλο μέρος του κόσμου από την πόλη του Λονδίνου είναι ο Gog και ο Magog, παρά αυτό που πολλοί ιστορικοί πιστεύουν ότι είναι το μυστικό όνομα της Ρωσίας που δεν είναι. Είναι το μυστικό όνομα του κορυφαίου ΚΜ και προφανώς αντιπροσωπεύει από πού προέρχονταν αρχικά.
Η μυστική ομάδα των super-ελίτ «Πυρηνικών φιδιών» είναι έτοιμη να εγκατασταθεί στο Ισραήλ οποτεδήποτε, αν καταστραφεί το έθνος αφού οι περισσότερες ευρωπαϊκές εταιρείες εκποιήσουν το Ισραήλ και οι ΗΠΑ αποκόψουν κάθε βοήθεια για να συμμορφωθούν με το αμερικανικό δίκαιο. Είναι παράνομο να χορηγείται βοήθεια σε ένα έθνος που έχει πυρηνικά όπλα και το οποίο δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων. Το Ισραήλ έχει πυρηνικά όπλα ανιχνεύσιμα από τους δορυφορικούς αισθητήρες Helium-3 και δεν το έχει ποτέ δεχθεί, ούτε έχει υπογράψει τη συμφωνία για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων. Πρέπει όλοι να απαιτήσουμε από το Κογκρέσο και τη διοίκηση μας να υπακούσουν τον νόμο και να διακόψουν αμέσως κάθε βοήθεια νομισματικής και στρατιωτικής βοήθειας προς το Ισραήλ και να συλλάβουν όλους τους Ισραηλινούς διευθυντές κατασκοπείας της AIPAC, του JINSA, του Συμβουλίου Αμυντικής Πολιτικής, του «Joint» στη Νέα Υόρκη το ADL, κλπ.
Είναι άγνωστο αλλά υποψιάζεται ότι ένας σημαντικός αριθμός από αυτά τα κλεμμένα πυρηνικά όπλα έχουν ήδη ανακτηθεί. Έχει αναφερθεί από τους εμπιστευματομένους ότι ένα πολύ επίσημο μήνυμα μεταδόθηκε στον Bibi Netanyahu και στους Likudists του, καθώς και σε όλα τα κορυφαία μέλη των μέσων κατασκοπείας του Ισραήλ στην Αμερική, όπως το AIPAC, το JINSA, το Συμβούλιο Αμυντικής Πολιτικής, το ADL και τα συναφή.
Ποια ήταν αυτή η σοβαρή προειδοποίηση; Αν οι εκθέσεις εμπιστευτικών πληροφοριών είναι ακριβείς, αυτοί οι άνθρωποι είπαν ότι εάν υπάρξει ακόμη μια ισραηλινή επίθεση εσφαλμένης σημαίας, εκείνοι που την διέταξαν ή συμμετείχαν, θα κυνηγηθούν κάτω από την Αμερικανική Εθνική Ασφάλεια και θα εξαλειφθούν και οι ισραηλινές αμυντικές δομές που σχετίζονται με τέτοια βούληση να στρέψετε στη σκόνη.
Το υπόλοιπο της ιστορίας της Rothschild KM θα καθοριστεί πιθανώς από εσάς:
Το μέλλον της Rothschild KM θα καθοριστεί πιθανότατα από τους αναγνώστες των βετεράνων Today και εμείς οι άνθρωποι που μαθαίνουμε την μυστική απαγορευμένη ιστορία της μαφίας των Khazarian που αφαιρέθηκε από τα βιβλία ιστορίας και τις βιβλιοθήκες από το KM για να προστατεύσει την κακή ιστορία τους που κανείς δεν θα αποδεχόταν αν ήταν γνωστή.
Έτσι, μοιραστείτε αυτήν την ιστορία με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συνεργάτες σας και την παίρνετε ιογενή. Να είστε σίγουροι γι ‘αυτό – εκτός αν η KM είναι σε θέση να λειτουργήσει με απότομη μυστικότητα, θα επιτεθεί από όλες τις πλευρές και θα καταστρέψει τα πάντα. Έτσι, αφαιρέστε την μυστικότητα τους εκθέτοντας την κρυμμένη ιστορία τους για όλους τους Αμερικανούς να γνωρίζουν και να κατανοούν.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάστηκαν τόσο σκληρά για να αγοράσουν και να ελέγξουν το CMMM και τη δημόσια μαζική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των κολλεγίων και των πανεπιστημίων, για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι του κόσμου δεν θα μάθουν ποτέ για το μυστικό κακό τους, το οποίο είναι τόσο απάνθρωπο, ολόκληρος ο κόσμος θα συνενωθεί και θα τους επιτεθεί από όλες τις πλευρές σε κάθε επίπεδο που υπάρχουν.
Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: Ήταν η αληθινή αιτία των ηγετών του απίστευτου κακού και της αγριότητας της Χαζάριας Μαφίας προς την ανθρώπινη φυλή ένα παραπροϊόν ή μια φύση ή γαλουχεία; Μερικοί πιστεύουν ότι αυτός ο ακαθάριστος παρασιτισμός και η τάση για μαζική δολοφονία, η συμμετοχή σε παιδεραστία και η θανάτωση παιδιών και θανάτων παιδιών οφείλεται σε μια τοξική κουλτούρα, που περιγράφεται καλύτερα ως κακοήθης φυλετισμός, που χαρακτηρίζεται από παρανοϊκή οάδα φυλετικής υπεροχής. Άλλοι πιστεύουν ότι οι ηγέτες της ΚΜ είναι η γενεαλογία του Κάιν, δηλαδή «παιδιά του Κάιν», που είναι δικά του και δεν έχουν απολύτως ψυχή ή ανθρώπινη συνείδηση, αλλά είναι καθαροί θηρευτές σαν άγριο θηρίο – ενώ παράλληλα που είναι απίστευτα διπλής όψης, που είναι σε θέση να βάλει ένα καλό con και ένα ωραίο πρόσωπο στο εξωτερικό. Ίσως θα μπορούσαν να είναι και οι δύο παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, είναι καιρός να εκθέσετε αυτό το κακό, το μεγαλύτερο κακό που έχει βιώσει ποτέ ο κόσμος. Είναι καιρός ο κόσμος να συνεργαστεί για να εξαλείψει αυτό το πρόβλημα τώρα και για πάντα, με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου