Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο15 (Α΄ ΜΕΡΟΣ) του ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗ (Εικόνες-Βίντεο)


ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών" με το υπ'αριθμ.15, που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/7/2017 μέχρι 31/12/2017.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο θα το χωρίσω, ως συνήθως, σε δύο μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ότι τον ενδιαφέρει.
Το Α΄μέρος καλύπτει τα κεφάλαια, Γεωφυσικά Φαινόμενα, Διάστημα, Παράξενα και Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι.
Το Β΄μέρος καλύπτει τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Πολλά απ'αυτά που αναφέρω είναι πρωτόγνωρα και δύσκολα να "πιστευτούν" από τους περισσότερους αναγνώστες. Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι, δεν είναι και αληθινό"!


Τον τελευταίο καιρό και ιδίως από τον Σεπτέμβριο του 2017 σε όλο τον πλανήτη και στο ηλιακό μας σύστημα, έχουν γίνει πρωτόγνωρα γεγονότα!!! Τεράστιοι τυφώνες και πλυμμήρες, νεκρά ψάρια, νεκρά πουλιά, κόκκινα ποτάμια, εξαφανίσεις υδάτων, περίεργες πυρκαγιές μέσα στον χειμώνα, περίεγες 
λάμψεις στον ουρανό, περίεργοι μετεωρίτες, τεράστια ηφαίστεια που είναι έτοιμα να εκραγούν και άλλα πολλά σε μεγέθη που μας αφήνουν άναυδους, όχι μόνο με το μέγεθος τους αλλά και τον άγνωστο τρόπο που προκλήθηκαν. 
Ολα αυτά είναι Θεϊκό σχέδιο ή τεχνητό σχέδιο με το HAARP, το CERN ή άλλων εφευρέσεων των επικυρίαρχων του πλανήτη;
Eκτός των παραπάνω όμως, όπως έχω αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο μου, ορισμένα πρωτόγνωρα φαινόμενα μπορεί να οφείλονται και στην θέση που βρίσκεται το "Ηλιακό μας Σύστημα", κατά την περιφορά του των 25.920 ετών (Μεγάλος Ενιαυτός), γύρω από το "Αστρο (ήλιος) Αλκυώνη" του "Αστρικού Συστήματος" των Πλειάδων. Το Αστρικό Σύστημα των Πλειάδων ανήκει στον "Αστερισμό του Ταύρου"ο οποίος αστερισμός υπάγεται στον "Σπειροειδή Γαλαξία" μας.ΗΛΙΟΣ
Στο προηγούμενο άρθρο μου Νο 14Α ανέφερα πολλές επίκαιρες πληροφορίες για το Ήλιο μας και δεν χρειάζεται να τις αναφέρω πάλι. 

Κατά το β' έξάμηνο:
Μεταξύ 6-11 Σεπτ. έγιναν πέντε δυνατές ηλιακές εκλάμψεις τύπου Χ. Η μεγαλύτερες ήταν 9,3 και 8,2, σπάνιο φαινόμενο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Η μεγάλη ηλιακή έκρηξη τύπου Χ9,3 έγινε στις 6/9/17, την οποία προκάλεσαν οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι με σκοπό αφ'ενός να στείλουν στην Γη πλήθως φωτονίων αφύπνισης και αφετέρου να καταστρέψουν αρχεία μεγάλων οργανισμών, εργοστασίων, τραπεζών κλπ. Ηταν η πιο έντονη εδώ και 12 χρόνια, ενώ η πιο ισχυρή ηλιακή έκρηξη που έχει ποτέ παρατηρηθεί, συνέβη το 2003 και ήταν Χ28.
Πιθανόν να γίνουν και άλλες μεγάλες ηλιακές εκρήξεις για τον σκοπό αυτό. ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ
Οτι ανέφερα στο προηγούμενο άρθρο συνεχίζουν να ισχύουν.
Υπάρχουν όμως μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι κατά τον μήνα Αύγουστο 2017 οι δονήσεις της Γης αυξήθηκαν κατά πολύ και αν αυτό αληθεύει, σημαίνει μεγάλη επιτάχυνση παγκόσμιων γεγονότων με καλπάζουσες εξελίξεις. Ήδη, όπως θα διαβάσετε και στο Α' και στο Β' μέρος του παρόντος άρθρου, αυτό κατά κάποιον τρόπο επιβεβαιώνεται!!ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ 

Καθώς το αφήγημα της παγκόσμιας υπερθέρμανσης ξετυλίγεται με αποκαλύψεις για επιστημονική απάτη, αλλοίωση δεδομένων και ψευδή μοντέλα δεδομένων "hockey stick", τα... "Μέσα Ενημέρωσης Ψευδών Ειδήσεων", παραμένουν ύποπτα σιωπηλά για το γεγονός ότι η NASA επιβεβαιώνει στις 27/7/17 ότι τα επίπεδα της στάθμης των ωκεανών πέφτουν σε χαμηλότερα επιπεδα επι σχεδόν δύο χρόνια.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες: "Όλα όσα έχουν ειπωθεί για την υπερθέρμανση του πλανήτη, την αλλαγή του κλίματος και το διοξείδιο του άνθρακα από τα mainstream media, και την επικρατούσα επιστήμη, είναι ένα οριστικό ψέμα. Δεν είναι ένα επικίνδυνο δηλητήριο το διοξείδιο του άνθρακα αλλά μια θαυματουργή θρεπτική ουσία που δίνει ζωή που χρειάζεται να αναπτυχθούν τα φυτά. Το αυξανόμενο διοξείδιο του άνθρακα (CO2) βοηθά πραγματικά τον "πράσινο" πλανήτη, όπως γνωρίζει ήδη κάθε νόμιμη επιστήμη. Χωρίς CO2 στην ατμόσφαιρα, σχεδόν όλη η ζωή στον πλανήτη θα καταρρεύσει, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης ζωής και της ζωής των φυτών". 

Οι Επιστήμονες πιστεύουν ότι το 2018 η Γη μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που θα μπορούσαν να φέρουν μιά νέα εποχή παγετώνων στον πλανήτη μας. Η NASA πρόσφατα έκανε μία έρευνα των ηλιακών εκρήξεων τα τελευταία 400 χρόνια στην οποία αναφέρει:
"Υπάρχει μία περίοδος 1650 μέχρι 1700 που δεν υπήρξε καμία ηλιακή έκρηξη. Ηταν η εποχή που στοίχισε στην Ευρώπη το 75% του πληθυσμού της, ήταν μία εποχή 50 ετών παγετώνων, οι οποίοι παγετώνες είχαν κατέβει μέχρι την Σικελία.
Αυτό το φαινόμενο είναι βέβαιο ότι θα επαναληφθεί από το 2018 μέχρι το τέλος του αιώνα. Ήδη οι ηλιακές εκρήξεις από το 1960 μέχρι το 2012 ήταν οι εντονώτερες και γι΄αυτό είχαμε αύξηση θερμοκρασίας στον πλανήτη 3-5 βαθμούς. Οι ηλιακές εκρήξεις από το 2018 μέχρι το 2100 δεν θα υπάρχουν και θα έχουμε νέα περίοδο παγετώνων. Η θερμοκρασίες που θα γνωρίσουν οι

Σκανδιναυικές χώρες και μέχρι την Ιταλία θα είναι, ιδίως τον χειμώνα, μείον 70-80 βαθμούς και δεν θα υπάρχει καμία άμυνα σε αυτές τις χώρες να αντιμετωπίσουν συνθήκες ζωής.
Η Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλλία είναι οι χώρες που θα υποδεχθούν ένα κύμα αναγκαστικών βίαιων μεταναστεύσεων, που μπορεί να ξεπερνάει τα 120-130 εκατομύρια ανθρώπων οι οποίοι θα είναι αδύνατον να τραφούν. Δεν θα υπάρχει οικονομική δύναμη η οποία να μπορέσει να στεγάσει αυτούς τους ανθρώπους.
Αυτή η έρευνα κράτησε 14 χρόνια και δημοσιοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2009. Αρα από το 2018 μπαίνουμε σε μία περίοδο εποχή".

Υπ΄όψη η ΝΑSA από το 2012-2013 δεν έχει στείλει κανένα ερευνητικό σκάφος μέχρι σήμερα στο στεφάνι του Ηλίου γιατί έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια σχεδόν μηδενική η δραστηριότητα του.
Ο γνωστός Ιάπωνας Ωκεανολόγος Μοτοτάκα Νακαμούρα ανακοίνωσε πρόσφατα ότι: "Ο πλανήτης θα παγώσει τόσο πολύ, που ο φλοιός παγετού μπορεί να φθάσει σχεδόν μέχρι τους τροπικούς".ΠΟΛΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
Αρκτική

------------
Τον Μάρτιο του 2017 η έκταση του πάγου της Αρκτικής έπεσε σε νέο χαμηλό επίπεδο εξ αιτίας των υψηλών θερμοκρασιών στις πολικές περιοχές.
Κατόπιν αυτού, μια υπερθερμαινόμενη και μεταβαλλόμενη Αρκτική είναι η νέα κανονικότητα και τίποτα δεν μαρτυρά ότι η περιοχή θα ξαναγίνει η παγωμένη χώρα που ήταν μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα σύμφωνα με την τελευταία μελέτη της εθνικής Ωκεανογραφικής και Ατμοσφαιρικής υπηρεσίας των ΗΠΑ(αντίθετη με ότι μας λέει πιό πάνω ο Ιάπωνας Ωκεανολόγος). Ο επικεφαλής του Ερευνητικού Αρκτικού Προγράμματος της υπηρεσίας, δρ Τζέρεμι Μάτις, τόνισε ότι η περιοχή παρείχε μια σημαντική υπηρεσία στον πλανήτη,
Καθώς οι πάγοι λιώνουν, οι πόροι της Αρκτικής γίνονται πιο εύκολα διαθέσιμοι. Οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου βρίσκονται σε έναν άτυπο ανταγωνισμό για τους πόρους ορυκτών καυσίμων της Αρκτικής, είτε διεκδικώντας νέα εδάφη είτε δημιουργώντας νέες υποδομές στο σκληρό αρκτικό περιβάλλον.
Η Ρωσία ήδη κατασκευάζει στην Αρκτική μία νέα μονάδα κόστους 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία θα εξάγει πάνω από 16 εκατομμύρια τόνους υγροποιημένου φυσικού αερίου ετησίως, σε μια προσπάθεια να προλάβει τους ανταγωνιστές της στην αγορά ορυκτών καυσίμων.
Επίσης αυτή η αλλαγή του κλίματος επέτρεψε, τον Αύγουστο 2017, στο ρωσικό δεξαμενόπλοιο "Κristof de Merzeri", να ταξιδέψει στην Αρκτική χωρίς συνοδεία παγοθραυστικών για πρώτη φορά. Με την επιλογή αυτής της διαδρομής το δεξαμενόπλοιο ολοκλήρωσε το ταξίδι από την Νορβηγία στη Νότια Κορέα σε μόλις 19 ημέρες. 
Ανταρκτική
----------------
Αντιθέτως με την Αρκτική, η Ανταρκτική κερδίζει περισσότερο πάγο από όσο χάνει, σύμφωνα με αναπάντεχη έκθεση της ΝΑSA. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν πως ενώ στη μια πλευρά ο πάγος λυώνει και χάνεται, ενώ σε ένα άλλο σημείο ο πάγος πυκνώνει. Τα εκπληκτικά ευρήματα που έχουν 
πραγματικά διχάσει και μπερδέψει την επιστημονική κοινότητα, παρουσιάστηκαν στο περιοδικό Journal of Glaciology. 
Ερευνητές που εργάζονται για τη NASA πρόσφατα έχουν ανακαλύψει ότι υπάρχει ένα τεράστιο σούπερ ηφαίστειο κάτω από τη γη "Marie Byrd" στη Δυτική Ανταρκτική που παράγει σχεδόν εξίσου μεγάλη θερμότητα με το διαβόητο υπερηφαίστειο του Yellowstone και λιώνει αποτελεσματικά τον πάγο από κάτω από τη Γη.
Αυτό όμως που εν ολίγοις αναδεικνύουν οι επιστήμονες-ερευνητές, είναι πως οι απώλειες αντισταθμίζονται εξίσου γρήγορα.ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ 
Τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί οι φυσικές καταστροφές στον πλανήτη μας που εξοντώνουν όλο και περισσότερο τους ανθρώπους και τις δομές τους. Αυτό είναι αποτέλεσμα κατά κύριον λόγο της σαθρής κοινωνίας και του απαραδέκτου τρόπου με τον οποίο φερόμαστε στην Γη.
Η Ανθρωπότητα δηλητηριάζει τους ωκεανούς, βομβαρδίζει την επιφάνεια με ραδιενέργεια και αεροψεκασμούς, αποστραγγίζει τα εσωτερικά κοιτάσματα αλλά και τα πετρώματα ασταμάτητα, αποδυναμώνοντας το οικοσύστημα σχεδόν ανεπανόρθωτα, ψεκάζει τα σπαρτά και δημιουργεί γενετικά τροποποιημένους καρπούς! Ένα ενδιαφέρον στατιστικό μάλιστα αναφέρει πως έχουμε τόσα είδη ζωής που 
εξαφανίζονται στο διηνεκές, που οι Επιστήμονες εξήγγειλαν πως βρισκόμαστε στην "6ο Μεγάλο Αφανισμό", στον οποίο συνεχώς προστίθονται κατηγορίες ζώων και έμβιων οργανισμών, τους οποίους οι επόμενες γενιές θα μαθαίνουν μόνο από τους ιστορικούς του μέλλοντος. 
Ο πλανήτης όμως, σαν ζωντανός οργανισμός, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστος από αυτές τις συνθήκες και έτσι αντεπιτίθεται και βγάζει κραυγές αγωνίας που μεταφράζονται σε φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, ξηρασίες, πρωτόγνωρες βροχοπτώσεις που δημιουργούν πολλές φορές τεράστιες πλημμύρες, παλιρροιακά κύματα, ρωγμές και καταβυθίσεις εδάφους και ακόμα πρωτόγνωρους παράξενους ήχους. Ηφαίστεια
----------------

Για πρώτη φορά οι επιστήμονες ανησυχούν σφοδρώς για επικείμενη ενεργοποίηση ενός υπερ-ηφαιστείου, όπως συνέβη και στο παρελθόν του οποίου η έκρηξη θα έχει την ισχύ πτώσης μετεωρίτη και θα καταστρέψει την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό της.
Ότι απομείνει από αυτήν θα ξεκινήσει φυσικά εκ νέου από τις σπηλιές σε ένα πολύ αφιλόξενο και επικίνδυνο περιβάλλον. Έγινε στο παρελθόν και τίποτα δεν το εμποδίζει να ξανασυμβεί ακόμα και στο παρόν.
Η έκρηξη του ηφαιστείου Τomba της Ινδονησίας πριν από 74.000 χρόνια απελευθέρωσε 2.500 κυβικά χιλιόμετρα μάγματος, όγκος σχεδόν διπλάσιος από αυτόν του Εβερεστ, και θεωρείται 
δεδομένο ότι υπήρξε η μεγαλύτερη των τελευταίων δύο εκατομμυρίων ετών! Η καταστροφή που προκάλεσε ήταν κατακλυσμιαία και πολλοί θεωρούν τον "ηφαιστειακό χειμώνα" που επακολούθησε ως την απαρχή των φυλών του ανθρώπινου γένους, αφού αποδεκάτισε τους πληθυσμούς των ανθρωποειδών, τους απομόνωσε και ευνόησε την ανεξάρτητη εξέλιξή τους. 

Το ηφαίστειο στο όρος Tambora της Ινδονησίας, με την έκρηξη του το 1815 όχι μόνο έφερε τον χειμώνα νωρίτερα, αλλά και τον πιο διαρκή, όπως και από τον πιο κρύο στην ιστορία του κόσμου! Η έκρηξη ήταν τέσσερις φορές πιο ισχυρή από εκείνη του Κρακατόα και 52.000 φορές πιο δυνατή από την ατομική βόμβα που έπεσε στη Χιροσίμα το 1945! Μάλιστα, εξαιτίας της πείνας, τουλάχιστον 92.000 άνθρωποι στην Άπω Ανατολή έχασαν τη ζωή τους. Σκόνη, θειάφι και σύννεφα στάχτης που εισχώρησαν στην ατμόσφαιρα "αποδιοργάνωσαν" τον καιρό και επηρέασαν τις κλιματικές συνθήκες, προκαλώντας παγκόσμια πτώση της θερμοκρασίας για τρία συνεχόμενα έτη.
Στην Ινδία, για παράδειγμα, οι ετήσιοι μουσώνες δεν… έφτασαν ποτέ, οδηγώντας τον κόσμο σε μια μαζική επιδημία χολέρας, επειδή οι άνθρωποι αναγκάζονταν να πίνουν βρόμικο νερό, ενώ για τη διατροφή τους χρησιμοποιούσαν ό, τι έβρισκαν μέσα στα έλη.
Η Ευρώπη επλήγη περισσότερο από την Αμερική, ενώ η αδυναμία καλλιέργειας, λόγω του πολικού συνεχόμενου ψύχους, οδήγησε σε πολλές εξεγέρσεις για τα τρόφιμα, κυρίως στη Γαλλία και την Ελβετία. Τουλάχιστον 200.000 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από μια ισχυρή επιδημία τύφου, ενώ η σχεδόν ολική καταστροφή της συγκομιδής στην Αμερική, συνετέλεσε στην πρώτη μαζική μετανάστευση των αγροτών και άλλαξε το μοτίβο της αμερικανικής γεωργίας για πάντα.
Το ότι στο παρελθόν υπήρξαν πολλές τέτοιες εκρήξεις και θα υπάρξουν ξανά με την ίδια ή και μεγαλύτερη δυναμική. Αυτό που δεν γνωρίζουμε όμως είναι το πότε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των μελετών τα οποία καταγράφονται τα τελευταία τουλάχιστον 120 χρόνια, ο επόμενος υποψήφιος για να προκαλέσει μιας τέτοιας εμβέλειας γεγονός είναι ένας υπερ-γίγαντας στις Η.Π.Α., ο οποίος "κοιμόταν" αλλά τελευταίες μελέτες αποδεικνύουν ότι σιγά-σιγά περνάει σε ενεργή κατάσταση.
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα υπερ-ηφαίστεια του κόσμου, Yellowstone. Αυτό καταλαμβάνει μια τεράστια έκταση η οποία βρίσκετε κυρίως στο Ουαϊόμινγκ αλλά εκτείνετε και ως τις πολιτείες της Μοntana και του Αϊντάχο.
Στην καλδέρα του υπερηφαιστείου βρίσκεται και η ομώνυμος λίμνη η οποία είναι η μεγαλύτερη λίμνη σε υψόμετρο στη Β. Αμερική. Αυτό και μόνο το γεγονός, μας μαρτυράει την έκταση την οποία καταλαμβάνει το συγκεκριμένο τέρας.
YELLOWSTONE
Η περιοχή έχει χαρακτηρισθεί από το Μάρτιο του 1872 ως εθνικό πάρκο, το οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο περίπου 3.000.000 τουρίστες απ' όλο τον κόσμο. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν γνωρίζουν ότι πατάνε πάνω σε ένα ενεργό ηφαίστειο. Ο λόγος είναι ότι, οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε πως "ηφαίστειο" είναι ένας συγκεκριμένος ορεινός όγκος ο οποίος έχει καπνούς στην κορυφή και ξερνάει φωτιά και λάβα. 
Η καλδέρα του έχει 40χλμ πλάτος και 80χλμ μήκος στην οποία βρίσκονται δεκάδες κρατήρες με εκατομμύρια κυβικά μάγματος να πιέζουν την, κατά δύο χλμ βάθος, επιφάνειά τους δημιουργώντας τον τελευταίο καιρό πολλές παραμορφώσεις στο έδαφος.
Το μεγάλο ερώτημα όμως δεν είναι για το αν θα εκραγεί αλλά το πότε. Ιστορικά είναι ένα υπερ-ηφαίστειο το οποίο προκαλεί αρκετά συχνά "ζημιές". Έχει μια σταθερή τροχιά εκρήξεων η οποίες υπολογίζονται σε μια φορά κάθε 600.000 χρόνια.
Η τελευταία του έκρηξη ήταν παραπάνω από 600.000 χρόνια, άρα έχει ήδη αργήσει. Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι το μάγμα πιέζει το υπέδαφος σε πολλά σημεία και όχι σε ένα με μεγαλύτερη πίεση. Εάν όμως συμβεί ένα κοντινό γεωλογικό γεγονός, όπως η μετατόπιση των πλακών λόγω κάποιου σεισμού, τότε η έκρηξη θα είναι πολλαπλάσια και μεγαλύτερη απ' ότι αναμένεται.
Θα ανοίξουν ρωγμές στο έδαφος απ' όπου θα χυθεί λάβα και τελικά το έδαφος της καλδέρας θα καταρρεύσει. Τότε, τεράστιες ποσότητες μάγματος και καυτών αερίων θα εκτιναχθούν στην στρατόσφαιρα προκαλώντας την ισχυρότερη και καταστροφικότερη έκρηξη όπου έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Αμέσως θα σχηματιστεί ένα τεράστιο νέφος καυτών αερίων το οποίο τρέχει με ταχύτητα έως και 250 χλμ την ώρα προς κάθε κατεύθυνση εξαϋλώνοντας τα πάντα στο πέρασμα του σε ακτίνα εκατοντάδων χιλιομέτρων. Μικρότερα μόρια των αερίων αυτών θα ανεβούν στα 25.000χλμ καλύπτοντας την ατμόσφαιρα όλου του πλανήτη μ' ένα πυκνό νέφος καπνού. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε τουλάχιστον 5 με 6 χρόνια "ηφαιστειακού χειμώνα", με θερμοκρασίες παγετού και τις παγκόσμιες καλλιέργειες αν όχι κατεστραμμένες πάντως απίστευτα μειωμένες.
Σκεφτείτε ότι υπερ-ηφαίστεια υπάρχουν δεκάδες στον κόσμο. Τα περισσότερα εντοπίζονται στις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας καθώς και την ευρύτερη ζώνη του Ειρηνικού Ωκεανού δηλαδή στο λεγόμενο "Δαχτυλίδι της Φωτιάς".

 
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 

-Ηφαίστειο της Σαντορίνης: Ύστερα από νέες γεωλογικές ανακαλύψεις σχετικά με την ιστορική πορεία του, εικάζεται ότι το συγκεκριμένο δεν είναι απλά ένα ηφαίστειο αλλά τμήμα ενός υπερ-ηφαιστείου όπου εκτείνεται περιμετρικά της νήσου της Θήρας. Πολλοί μικρότεροι κρατήρες, όπως αυτός του υποθαλάσσιου ηφαιστείου Κολούμπο σε κοντινή απόσταση στα βορειοανατολικά της Σαντορίνης, έχουν άμεση σχέση κι επικοινωνία μεταξύ τους. Το γεγονός αυτό ενισχύει την άποψη ότι η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης ήταν υπερ-δεκαπλάσια από αυτή που υπολογιζόταν, με πολύ μεγαλύτερες συνέπειες για την ανθρωπότητα. (Αρθρο του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου)

-Η Γη δεν είναι το μόνο μέρος με ηφαιστειακή δραστηριότητα στο ηλιακό μας σύστημα. Αν και υπάρχουν σημαντικές διαφορές στον τύπο και το στυλ της ηφαιστειακής δραστηριότητας, από εκείνη της Γης και άλλοι πλανήτες και δορυφόροι έχουν ηφαιστειακή δραστηριότητα. Σήμερα υπάρχουν τέσσερα γνωστά σώματα του ηλιακού μας συστήματος με ενεργό ηφαιστειακή δραστηριότητα :
*Γη
*Ιώ(δορυφόρος του Δία))
*Tρίτον(δορυφόρος του Ποσειδώνα)
*Εγκέλαδος(δορυφόρος του Κρόνου)ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
Σεισμοί
----------

-Επιστήμονες από της ΗΠΑ, και το Μεξικό προβλέπουν "Αρμαγεδδώνα" στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και στο Μεξικό. 

Οι γεωλόγοι του Μεξικού και του UC Davis (ΗΠΑ) συνέχισαν την μελέτη που ξεκίνησε το USGS (Σεισμολογικό και Γεωλογικό κέντρο της Νότιας Καλιφόρνια ) με τους ερευνητές να σημειώνουν ότι οι σεισμικές δονήσεις μπορεί να παράγουν τελικά το καταστροφικό "φαινόμενο ντόμινο" ενεργοποίησης των ρηγμάτων στην περιοχή της Καλιφόρνιας. Το αποτέλεσμα μπορεί έτσι να οδηγήσει σε πολύ μεγαλύτερη καταστροφή. Η πιθανότητα της καταστροφής για να συμβεί τα τελευταία 30 χρόνια έχει αυξηθεί από 4,7% έως 7%.
Επίσης πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι οι σεισμοί που καταγράφονται στα σεισμολογικά δίκτυα μπορεί να προκαλέσουν μια αλυσιδωτή αντίδραση, και σεισμικές δονήσεις μεγάλου μεγέθους που μπορούν έτσι να εξαπλωθούν σε όλη την Καλιφόρνια σαν ένα "ντόμινο" προκαλώντας ένα καταστροφικό γεγονός μετά το άλλο, αλλά και σε άλλα συστήματα σε μεγάλες αποστάσεις. Το γνωστό ρήγμα του Αγίου Ανδρέα της Καλιφόρνιας, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο σε αυτό το σημείο. Ένας σεισμός στην περιοχή μπορεί να προκαλέσει "Αρμαγεδδώνα" για ολόκληρη την περιοχή. 

Θεωρείται πολύ πιθανό ότι το 2018, αλλά ίσως και τα αμέσως επόμενα χρόνια, θα υπάρξει σημαντική αύξηση του αριθμού των ισχυρών σεισμών ανά τον κόσμο.
Η πρόβλεψή τους βασίζεται στην περιοδική μικρή επιβράδυνση της ταχύτητας περιστροφής της Γης περί τον άξονά της, κάτι που μειώνει ανεπαίσθητα τη διάρκεια της μέρας. Πιθανώς, κατά τους επιστήμονες, έχει να κάνει με ελαφριές μεταβολές στη συμπεριφορά του ρευστού και καυτού σιδερένιου πυρήνα του πλανήτη μας, οι οποίες μπορεί να απελευθερώνουν τεράστιες ποσότητες ενέργειας και να έχουν "παρενέργειες" στα ανώτερα στρώματα, δηλαδή στο μανδύα και στο φλοιό της Γης.
Οι ερευνητές υπογράμμισαν ότι ασφαλώς είναι δύσκολο να προβλεφθεί πού θα γίνουν οι έξτρα σεισμοί.
Πάντως, με βάση την ανάλυση των στοιχείων του παρελθόντος, φαίνεται μια τάση να συμβούν στις τροπικές περιοχές κοντά στον ισημερινό της Γης, όπου ο πλανήτης μας περιστρέφεται με ταχύτητα περίπου 460 μέτρων το δευτερόλεπτο.
Επίσης έχουν αναφέρει ότι η Γη παρέχει μια πενταετία heads-up για το μέλλον όταν πρόκειται για σεισμούς. Επίσης ότι ο δεσμός είναι πολύ σημαντικός λόγω της περιστροφής της Γης που ξεκίνησε μία από τις επιβραδύνσεις της πριν από τέσσερα χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο έτος θα είναι ο πέμπτος χρόνος και θα υπάρξει αύξηση του αριθμού των σεισμών που θα χαρακτηριστούν ως σοβαροί. Μέχρι στιγμής το 2017, υπήρξαν μόνο έξι σεισμοί που ήταν σοβαροί. Προς το παρόν δεν είναι σαφές πού θα συμβούν οι μεγάλοι σεισμοί. Ωστόσο, μια νέα μελέτη αποκάλυψε ότι η πλειονότητα των έντονων σεισμών που έχουν ανταποκριθεί στις αλλαγές της διάρκειας της ημέρας έχουν συμβεί κοντά στον ισημερινό, ο οποίος είναι μια περιοχή στην οποία κατοικούν περίπου ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι.

Ενδεικτικά θα αναφέρω ορισμένους μεγάλους σεισμούς και κάποιους περίεργους:
-Στις 8/8 εγινε σεισμος στην Σκυρο 3,5 R. Ο σεισμός έγινε από συσκευή του HAARP που βρισκόταν σε λαθρεμπορικό φορτηγό αμερικάνικο με σημαία Παναμά. Οι Τούρκοι πλήρωσαν τεράστιο ποσό για να χτυπήσει νησιά μας με σεισμό. Ηταν δε έμφορτο με κοντέινερ με πυραύλους και άλλα σύγχρονα όπλα με τελικο προορισμό την Σομαλια. Οταν χτύπησε την Σκύρο βρισκόταν μεταξύ Τουρκίας και Κύπρου.
-Στις 7/9 ένας μεγάλος σεισμός που καταγράφηκε από το USGS ως 8.1 (αναβαθμισμένος από το M8.0) χτύπησε κοντά στην ακτή Chiapas του Μεξικού και είχε σαν αποτέλεσμα 91 νεκροί, 621 τραυματίες, 70300 άστεγοι, 50000 κτήρια με μεγάλες ζημίες και 2653 κατεστάφηκαν ολοσχερώς. 

-Φαίνεται ότι κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Τις τελευταίες 24 ώρες της 10/12/17 η Καλιφόρνια πλήγηκε από 46 σεισμούς.
Αυτό είναι περίπου διπλάσιο από τον κανονικό ημερήσιο αριθμό και μεγάλο μέρος της ανάδευσης έχει πραγματοποιηθεί στο νότιο τμήμα του κράτους.
Αυτή η ανησυχητική σεισμική δραστηριότητα κατά μήκος της δυτικής ακτής των ΗΠΑ κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι οι δυνατότητες για ένα μεγάλο σεισμό είναι σημαντικά υψηλότερες από το κανονικό αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς, οι περισσότεροι κάτοικοι της Καλιφόρνια δεν δίνουν καμία προσοχή σε ό, τι συμβαίνει.
Σεισμός μεγέθους 4,0 R χτύπησε κοντά στο Julian της Καλιφόρνιας στις 6/12 και ακολουθήθηκε πολύ γρήγορα από αρκετούς άλλους.
Εκτός απ'αυτό την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου ξέσπασαν και μεγάλες περίεργες πυρκαγιές στην Καλιφόρνια. Κανείς στην Καλιφόρνια δεν μιλάει για αυτό.

-Περισσότερες από 40 σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν στη Δυτική Ελλάδα την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2017 και τα νησιά του Ιονίου, με τα Ρίχτερ να "χορεύουν" την περιοχή. Οι μεγαλύτερες καταγράφηκαν σε Αμαλιάδα και Κυλλήνη, εντάσεως 3,7 Ρίχτερ.
Εκτός από την περιοχή της Αμαλιάδας και της Κυλλήνης, σεισμοί σημειώθηκαν και σε Πάτρα, Αίγιο, Ναύπακτο, Αγρίνιο, Αργοστόλι, Ζάκυνθο και στην Πρέβεζα.
Το φαινόμενο παρακολουθείται συνεχώς από τους σεισμολόγους.
-Στις 16/12 ισχυρός σεισμός έπληξε την Ιάβα της Ινδονησίας. Η περιοχή που σημειώθηκε ο νέος μεγάλος σεισμός, είναι ακριβώς δίπλα στο μεγαλύτερο ηφαίστειο της Γης, το Merapi, η έκρηξη του οποίου θα μπορούσε να προκαλέσει τεράστιες αλλαγές στο κλίμα και κατ’ επέκταση σε όσα είδη διαβιώνουν στον πλανήτη.ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ
Ρωγμές και Καταβυθίσεις Εδάφους
-----------------------------

Συνεχίσθηκε και στο Β΄εξάμηνο του 2017 το φαινόμενο ανοίγματος καταβοθρών και καταβυθίσεων του εδάφους σε όλο τον κόσμο και ιδίως σε Ρωσία, Σιβηρία, ΗΠΑ, Βραζιλία, Ανταρκτική, και χιλιάδες στην έρημο της Σαχάρας. Το φαινόμενο αυτό επιταχύνεται τα δύο τελευταία χρόνια σε όλο τον πλανήτη.
Κάποιοι λένε ότι έχουν ανακαλύψει κάτι τρομακτικό, ότι μία μαύρη τρύπα δημιουργείται στο εσωτερικό της γης από το CERN και από μεγάλες ρωγμές από εξωρύξεις ορυκτών και υδρογονανθράκων, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να αποστραγκίζονται τα νερά της γης στο εσωτερικό του πλανήτη. 
Δείτε οπωσδήποτε το video αυτό γιατί μπορεί να είναι και έτσι: 

Αλλη θεωρία είναι σχετική με την έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο του Τσέρνομπίλ της Ρωσίας την 1/5/86, καθόσον μία δεξαμενή με πέντε εκατομμύρια γαλόνια νερού και με τήξη 185 τόννων πυρηνικών καυσίμου εξεράγει και τα πυρηνικά καύσιμα διοχετεύθηκαν στην γη και δημιούργισαν τεράστιες ρωγμές.
Κανείς όμως δεν μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο μετά βεβαιότητας!
Ας δούμε ορισμένα από αυτά τα φαινόμενα:
-Στις 25/11 σοκ προκάλεσε στις αρχές της Ρώμης ένας κρατήρας 5 μέτρων ο οποίος άνοιξε κοντά στο κέντρο της πόλης (στην οδό Attilio Ambrosini).
ΠΕΝΣΙΛΒΑΝΙΑ-ΛΙΜΝΗ
Η τοπική αστυνομία σύντομα έφτασε και απέκλεισε την περιοχή. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα, η αιτία της καταστροφής μπορεί να είναι η συνεχής αποστράγγιση των υδάτων που κατέστρεφαν το δρόμο. 
-Το καλοκαίρι του 2017 όλοι οι κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισαν να παρατηρούν περίεργες αλλαγές στη στάθμη των υδάτων σε διάφορες ακτές και ποτάμια.
Στις αρχές Οκτωβρίου φωτογραφήθηκε ένα απίστευτο φαινόμενο ο ποταμός Μισισιπής κατέρρευσε μυστηριωδώς. Ξαφνικά μειώθηκαν τα ύδατα σε απίστευτο βαθμό αλλά οι επιστήμονες καθησυχάζουν τον κόσμο λέγοντας ότι ο λόγος είναι η ξηρασία. Επίσης στην Πενσιλβάνια μία τεράστια λίμνη εξαφανίστηκε μέσα σε 48 ώρες χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος μέχρι τέλους του 2017. 
Περιβαλλοντικές Καταστροφές
---------------

Οι επιστήμονες που εργάζονται στην επιχείρηση καθαρισμού στο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας της Fukushima στην Ιαπωνία αποκάλυψαν ότι οι περισσότεροι από τους ωκεανούς του κόσμου είναι πλέον εντελώς ακατοίκητοι.Δεδομένου ότι τα κυριότερα μέσα ενημέρωσης και οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν συνεννοηθεί για να υποβαθμίσουν τελείως τον αντίκτυπο της καταστροφής από την πυρηνική καταστροφή της Fukushima της Ιαπωνίας το 2011.
Παρά τις αναφορές που υποστηρίζουν ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταναλώσει ξανά ψάρια από τον ωκεανό και πάλι, λόγω δηλητηρίασης από ακτινοβολία, τα κύρια μέσα ενημέρωσης συνέχισαν να λένε ότι η λειτουργία καθαρισμού υπήρξε "πλήρης επιτυχίας". Περίπου 300 έως 450 τόνοι πυρηνικά μολυσμένων υλικών διαρρέουν καθημερινά από τη Fukushima.
Σύμφωνα με επιστήμονες, το μολυσμένο νερό περιέχει ίχνη ραδιενεργού ιωδίου, κασίου και στροντίου 89 και 90.
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ
Η κατάσταση είναι εντελώς καταστροφική σε μέγεθος για τον άνθρωπο να την ελέγξει. Οι βιομηχανίες αλιείας στην περιοχή έχουν ανατραπεί από τις εκθέσεις μόλυνσης σε ψάρια. Και τώρα υπάρχουν ακόμη και μελέτες που αποδεικνύουν ότι τα ψάρια στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ και του Καναδά επηρεάζονται αρνητικά. 
Επίσης οι αρχές της Παραγουάης δεν έχουν ακόμα βρει την αιτία που προκάλεσε, στις 17/10/17, αυτή την τεράστια οικολογική καταστροφή. Οι ειδικοί της χώρας ερευνούν να βρουν τους λόγους που εκατομμύρια ψάρια πέθαναν ταυτόχρονα!Αν δεν βρεθεί ο λόγος τότε Αυτό είναι ένα πολύ παράξενο σημάδι για την εποχή που διανύουμε!

Οι διάφορες περιβαλλοντικές καταστροφές στον πλανήτη μας ευθύνονται, ως επί το πλείστον, για τους περίεργους θανάτους ζώων, πουλιών και ψαριών. Το φαινόμενο αυτό έχει συνεχισθεί και κατά το Β΄εξάμηνο του 2017 σε διάφορες χώρες. Βέβαια σε ορισμένες περιπτώσεις, ιδίως αποδημιτικών πουλιών, ευθύνεται η "μετακίνηση" των μαγνητικών γραμμών του πλανήτη μας.ΤΕΞΑΣ 2017
Πλημμύρες και Βροχοπτώσεις
------------------------

-Στις 19/7/17 σφοδρές καταιγίδες προκάλεσαν πλημμύρες σχεδόν σε όλη την Κωνσταντινούπολη. Οι βροχοπτώσεις ξεκίνησαν το πρωί και μέσα σε δύο ώρες έπεσαν 65 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο, ενώ χτύπησαν την πόλη και 6.726 κεραυνοί.
-Ο τυφώνας Harvey που χτύπησε την πολιτεία Τέξας των ΗΠΑ στις 26/8/17 προκάλεσε βροχοπτώσεις και πλημμύρες που οι ειδικοί λένε ότι το Τέξας δεν έχει δει ποτέ ένα τέτοιο γεγονός, 
προσθέτοντας ότι ήταν η χειρότερη καταστροφική πλημμύρα στην ιστορία των ΗΠΑ. Ειδικότερα στην πρωτεύουσα Houston το ύψος της βροχής έφθασε πάνω από τα 610 χιλιοστά. 
"Το Τέξας δεν έχει δει ποτέ ένα τέτοιο γεγονός" ανέφερε ο διοικητής της FEMA. Eπίσης καταστροφικές βροχοπτώσεις έγιναν και στην πολιτεία της Λουιζιάνας.
-Στις 30/8/17, 1.200 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατομμύρια έμειναν άστεγοι από τις καταστροφικές πλημμύρες που προκλήθηκαν στην Ινδία, στο Μπανγκλαντές και στο Νεπάλ.
- Τη ζωή τους έχασαν έξι άνθρωποι στις 10/7/17, από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε το Λιβόρνο στην Τοσκάνη της κεντρικής Ιταλίας και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.
-Στην Ελλάδα στις 15-16/11/17 εκτεταμένες πλημμύρες, με 23 νεκρούς, χτύπησαν τις περιοχές Μάνδρα, Μέγαρα και Νέα Πέραμος της Αττικής από μεγάλη νεροποντή.
-Στις 3/12/17 τεράστιες καταστροφές σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι από ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες.Παράξενοι Ήχοι στον Ουρανό
--------------------------------------------

Οπως έχω ξαναναφέρει στα άρθρα μου της ομώνυμης σειράς, ακούγονται στον ουρανό διαφόρων χωρών παράξενοι ήχοι(τρομπέτες, τριξίματα, κλπ). Το φαινόμενο αυτό δεν μπορεί να εξηγηθεί από τους επιστήμονες.
Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017 ακούσθηκαν και πάλι τέτοιοι ήχοι στις παρακάτω περιοχές:
Σιγκαπούρη, Αυστραλία (Gordanvale), Καναδας(Edomodon, Quebec, Αberta, Calgary), Αγγλία(Bodmin, Bournemouth), ΗΠΑ(Huston, Kentuky, Ohio, Wisconsin, Tennessee), Σουηδία, , Ινδονησία(σε πολλές περιοχές).
Η Γη είναι ζωντανός οργανισμός ο οποίος αντιδρά απο φυσικά ή τεχνικά φαινόμενα(πχ υπόγειες πυρηνικές εκρήξεις, τεράστιες γεωτρύσεις για υδρογονάνθράκες, μαγνητικές γραμμές της γης, κλπ)και γι'αυτό ακούγονται αυτοί οι παράξενοι ήχοι και οι εκρήξεις.
Η Αμερικανίδα επιστήμονας-δημοσιογράφος Linda Moulton Howe που ασχολείται με 
περιβαλλοντικά ζητήματα προσπαθεί να λύσει το μυστήριο αυτό και σύμφωνα με την έρευνα της η πηγή των ήχων αυτών προέρχεται από το εσωτερικό της Γης. 
Πράγματι, φαίνεται πως κάτι συμβαίνει στον εσωτερικό πυρήνα της Γης και έχει να κάνει με τους μαγνητικούς πόλους και την αλλαγή τους, γεγονός που περιλαμβάνει "ανακύκλωση" των μετάλλων στο μανδύα της Γης.
Οι μυστηριώδεις ήχοι, ουσιαστικά δημιουργούνται μέσα στον μανδύα από μεγάλες ηλεκτροστατικές εκκενώσεις ενέργειας οι οποίες σπρώχνονται μέσα από το φλοιό της Γης προς τα έξω, εκπέμπονται ως υπόηχοι, φτάνουν ή διαπερνούν την ιονόσφαιρα και στη συνέχεια ανακάμπτουν σε χαμηλότερη συχνότητα την οποία μπορούμε να ακούσουμε και να αισθανθούμε σαν δονήσεις.
Δηλαδή, με πιο απλά λόγια, υπάρχει μία ενέργεια που ανακατεύεται στο εσωτερικό της Γης, βγαίνει από μέσα χωρίς να την ακούμε και περνώντας στην ιονόσφαιρα επιστρέφει πίσω σε μας με τον τρόπο ακριβώς που την ακούμε ή την αισθανόμαστε.
Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει μια αλλαγή στην ταχύτητα της κίνησης του μανδύα, η οποία επηρεάζει την μαγνητική αγωγιμότητα. Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αποδυνάμωση και την ενίσχυση των ανωμαλιών του μαγνητικού πεδίου παρόμοια με την τελευταία σημαντική μετατόπιση των πόλων.
Δεδομένου ότι η Γη έχει καθυστερήσει για μια μετατόπιση των πόλων, όλοι αυτοί οι περίεργοι ήχοι και οι ακραίες καιρικές συνθήκες θα μπορούσαν να είναι μερικά σημάδια μιας διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη και που ενδεχομένως θα μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη αστάθεια των οικοσυστημάτων μας με δυσάρεστες ή ακόμη και καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα.
Πάντως, το φαινόμενο των αποκρουστικών ήχων δεν είναι σύγχρονο. Στην αρχαιότητα ακούγονταν τέτοιοι θόρυβοι. Ο Διόδωρος ο Σικελιώτης θεωρεί πως έχουν να κάνουν με την αλλαγή γενιάς. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία σχέση με την μετατόπιση των πόλων.
Ωστόσο, αυτές οι δύο θεωρίες, του Διόδωρου και της Linda Moulton Howe, μπορεί να έχουν μία κάποια κοινή συνισταμένη.
Δείτε εχετικό video: 

Αεροψεκασμοί
-------------------

Συνεχίσθηκαν οι αεροψεκασμοί και κατά το Β έξάμηνο του 2017 και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση. Οι "Νεοταξίτες" της γνωστής μας Cabal (=Συμμορία) γνωρίζοντας ότι καταρρέουν πλέον έχουν εντείνη τις προσπάθειες τους για όσο περισσότερες καταστροφές στον πλανήτη μας με 
αεροψεκασμούς δηλητηρίων, με το HAARP, και άλλα μέσα. 
Οσον αφορά τους αεροψεκασμούς, έχω ξαναγράψει σε προηγούμενο άρθρο μου ότι τα σύννεφα τους απορροφούνται από Ολύμπια σκάφη τα οποία έχουν αυτή την αποστολή. Σε πρόσφατο βίντεο της 17/11/17 με αεροψεκασμούς φαίνεται το Ολύμπιο σκάφος που έχει την αποστολή που ανέφερα. Τα σκάφη αυτά είναι αόρατα, αλλά σε κάποιες στιγμές γίνονται ορατά όταν τα βιντεοσκοπούν για να μας ενημερώσουν την αποστολή τους.
ΜΥΣΤΗΡΙΑ-ΠΕΡΙΕΡΓA
Διαστημικός Πόλεμος ή Κάτι Άλλο;
-----------------------

Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε επίσημα ότι στις 23/10/17, τρεις ρωσικοί στρατιωτικοί δορυφόροι εκτοξεύθηκαν με ειδική βαρυσήμαντη αποστολή παρακολούθησης των δύο πόλων της Γης, διαγράφοντας ελλειπτική τροχιά σε ύψος περίπου 667 χλμ. Το γεγονός αυτό προκάλεσε έντονη ανησυχία στην αμερικανική στρατιωτική διοίκηση που έλαβε και αυτή τα μέτρα της με την 
εκτόξευση ειδικού διαστημικού σκάφους, σύμφωνα με ρωσικό άρθρο. 
Αυτήν την είδηση επιβεβαίωσε και η αμερικανική διοίκηση του διαστήματος NORAD, προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών για το τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που είναι γνωστό είναι αυτοί οι ρωσικοί δορυφόροι εκτελούν "ελέγχους" όπως, την εξωτερική εξέταση αντικειμένων, ανεφοδιασμό δορυφόρων, επισκευές, καθώς και αποστολές για στρατιωτικούς σκοπούς.
Αμέσως, μετά από τα παραπάνω, εκτοξεύθηκε το άκρως μυστηριώδες αυτόνομο διαστημικό σκάφος των ΗΠΑ με την ονομασία X-37B, έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια παραμονής στο Διάστημα, αυξάνοντας κατακόρυφα τις ανησυχίες για "κάτι μεγάλο που έρχεται" σε μία ακόμη άκρως απόρρητη αποστολή. 
Επίσης οι ΗΠΑ ενώ διέθεταν μέχρι τώρα πέντε κλάδους στις ένοπλες δυνάμεις τους, Στρατό, Ναυτικό Αεροπορία, Πεζοναύτες και Λιμενικό Σώμα, τώρα διαθέτουν και έκτο αυτό της Διαστημικής Διοίκησης που ιδρύθηκε μέσα στο θέρος του 2017, το οποίο θα είναι πλέον απολύτως υπεύθυνο για τον επικείμενο πόλεμο στο διάστημα. 

Έμπειροι ειδικοί εκτιμούν ότι στο διάστημα έχει "φουντώσει" ο αποκαλούμενος "διαστημικός πόλεμος" ανάμεσα στις τρεις υπερδυνάμεις (Κίνα, Ρωσία, ΗΠΑ), και όλες αυτές οι αποστολές έχουν σκοπό την απόκτηση υπεροχής στο διάστημα. Μήπως όμως κάτι άλλο συμβαίνει;ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ
Περίεργες Φωτιές
----------------------------

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, όπως το FOX News, η αμερικανική κυβέρνηση διαθέτει πλέον όπλα επιστημονικής φαντασίας, παρόμοια με αυτά που βλέπουμε στις ταινίες της σειράς "Star Trec"!
Διαβάστε τι δημοσίευσε το ιστολόγιο του μεγαλύτερου καναλιού σε όλο τον κόσμο, το Fox News, σχετικά με την εν λόγω τεχνολογία που διαθέτει πλεόν το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ. Το 
δημοσίευμα έγινε δέκα ημέρες πριν τις μεγάλες φωτιές που ξέσπασαν στη Santa Rosa της Καλιφόρνιας στις 10/10/17, όπου οι τηλεθεατές είδαν σκηνές εντελώς "ασυνήθιστες" για τέτοιου είδους φωτιές. "Τα πάντα αποσυντίθενται και καίνε.. μέταλλο.. γυαλί.. τσιμέντο.. εκτός από τα δέντρα". 

Δηλαδή, οι σκηνές αυτές έμοιαζαν περισσότερο με την έκρηξη μιας "Πυρηνικής Βόμβας"με τα γύρω δένδρα να παραμένουν "άθικτα" έξωθεν, έσωθεν δε "φλεγόμενα"!!! Αυτό γίνεται μόνο στην περίπτωση ενος χτυπήματος από "μικροκύματα" που εστιάζονται με μεγάλη δέσμη "Λέϊζερ"!!!
Η μεγάλη ερευνήτρια Deborah Tavares εμφανίστηκε πριν λίγα χρόνια στο πρόγραμμα του μεγαλύτερου ανταγωνιστή του Alex Jones, δημοσιογράφου Jeff Rense, με τίτλο "Το σχέδιο να καεί η Βόρεια Καλιφόρνια"!!Καταγγέλει επίσης ότι η τεράστια περιοχή της βόρειας Καλιφόρνιας που λέγεται Sonoma County (ο Νομός Σονόμα) ανήκει στους Rotshchilds, μια περιοχή που εμπλέκεται σε αυτό το δόλιο σχέδιο!!
Και σαν να μην φτάνουν όλ’αυτά, η κυρία αυτή έχει εξαφανισθεί εδώ και περίπου δύο χρόνια!!!
Μυστηριώδη Τεράστια Τούνελ
--------------------------

Σε όλη τη βόρεια πλευρά της Νότιας Αμερικής υπάρχουν εκατοντάδες τεράστιες σήραγγες αρκετά μεγάλες για να τις περπατήσουν άνθρωποι αλλά όχι φτιαγμένες από ανθρώπους. Οι δημιουργοί τους έχουν αφήσει αποδεικτικά στοιχεία γύρω από τους τοίχους, τα τεράστια αποτυπώματα των νυχιών τους!
Οι γεωλόγοι ονομάζουν αυτές τις σήραγγες, "paleoburrow" και πιστεύεται ότι έχουν σκαφτεί από ένα εξαφανισμένο είδος ζώου, τους τεράστιους βραδύποδες της ξηράς, που ζούσαν στη Νότια Αμερική μέχρι και πριν από περίπου 10.000 χρόνια. Ήταν από τα μεγαλύτερα χερσαία θηλαστικά στον πλανήτη, που μόνο τα μαμούθ τα ξεπέρασαν σε μέγεθος.
Μέχρι σήμερα έχουν ανακαλυφθεί πάνω από 1.500 σήραγγες μόνο στην πολιτεία του Rio Grande do Sul της Βραζιλίας. Μερικές από αυτές, μάλιστα, μετρούν εκατοντάδες μέτρα μήκος και διακλαδίζονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Το μεγαλύτερο από αυτές έχει μήκος 666 μέτρα, 2 μέτρα ύψος και 1-1,5 μέτρα πλάτος.
Έχουν βρεθεί μόνο στις νότιες πολιτείες της Βραζιλίας, στο Rio Grande do Sul και στη Santa Catarina. Πολύ λίγες έχουν βρεθεί στη βόρεια Βραζιλία ή σε άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής, ακόμα και στη Βόρεια Αμερική. 

ΝΙBIRU
Πλανήτης Χ ή Niburu και Φυσικά Φαινόμενα
---------------------------

Έχει πολλά ονόματα ο Nibiru ή πλανήτης Χ, επίσης έχουν ειπωθεί πάρα πολλά εδώ και δεκαετίες για την ύπαρξη του και την απειλή της ανθρωπότητας από την εμφάνιση του στο ηλιακό μας σύστημα.
Ο πλανήτης Χ φαίνεται να μας πλησιάζει όλο και περισσότερο. Αρκετοί ερευνητές όπως και εμείς έχουν ανεβάσει αρκετά βίντεο και φωτογραφίες δίπλα στον ήλιο ή κάτω ή πίσω απ'αυτόν.
Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που δεν είναι ορατός στο ευρή κοινό, παρά μόνο από τον 
Νότιο Πόλο όπου θα μπορούσε να θεαθεί ελεύθερα και γι' αυτό ίσως όλες οι υπερδυνάμεις, μαζί με αυτούς και η Τουρκία, 
στέλνουν ομάδες παρατηρητών και επιστημόνων στον Νότιο Πόλο για έρευνα.
Η εμφάνιση του μέσα στο ηλιακό μας σύστημα έχει μεγάλη επίδραση σε όλους τους πλανήτες, μικρούς και μεγάλους. Όπως έχει καταγραφεί παγκόσμια, οι σεισμοί, η ενεργοποίηση των ηφαιστείων, οι πλημμύρες και γενικά οι καταστροφές στην Γη έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Τα παγκόσμια γεωλογικά, καιρικά φαινόμενα και η εμφάνιση του πλανητη Χ στο ηλιακό μας σύστημα δεν μπορεί να είναι τυχαία.
Οι σεισμοί σε όλο τον πλανήτη φτάνουν τις χιλιάδες. Είχαμε περισσότερους από 14. 750 σεισμούς το 2016. Επίσης 40 ηφαίστεια είναι αυτή την στιγμή ενεργά και εκτινάζουν μάζες λάβας.
Από το έτος 2006 έχει παρατηρηθεί σχεδόν κάθε χρόνο και ένα τσουνάμι.
Το 2015 έκαναν την εμφάνιση τους 1177 τυφώνες, μόνο στην Αμερική.
Ενα άγνωστο για την ανθρωπότητα φαινόμενο είναι η ξαφνική και περίεργη εμφάνιση των sinkhole δηλαδή οι τεράστιες τρύπες που ανοίγουν παντού σε όλο τον πλανήτη. Γιατί τώρα άραγε;
Μόνο το έτος 2015 έκαναν την εμφάνιση τους 4000 μετεωρίτες στον πλανήτη μας και συνεχώς ο αριθμός τους αυξάνεται.
Σε όλο τον κόσμο χτίζουν παντού υπόγειες πόλεις για να βάλουν μέσα ποιούς;ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ 

150 καταφύγια-υπόγειες βάσεις έχει χτίσει η Αμερική και 5000 η Ρωσία, με το μέγεθος πόλεων. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει τον αληθινό αριθμό τους. Τι άλλο έχει δομηθεί για να καλύψουν όλες τις ανάγκες χιλιάδων ανθρώπων μεσα στα καταφύγια τους; Τα εκατοντάδες χιλιάδες φέρετρα που έχει η FΕΜΑ χωράνε τουλάχιστον 5 άτομα μέσα…γιατί άραγε τα παράγουν και τα στιβάζουν στα στρατόπεδα της FΕΜΑ εφόσον δεν τα αγοράζει κανείς;
Ποιοί περιμένουν τι και πόσα εκατομμύρια ανθρώπων θα φιλοξενηθούν μέσα και μετά από ποια αιτία και τρόπο;
Το Βατικανό έχει μυριστεί την διέλευση του πλανήτη Χ και τον παρακολουθεί εδώ και δεκαετίες από την Αριζόνα με ένα από τα πιο μοντέρνα τηλεσκόπια που έχουν φτιαχτεί ποτέ!!! Το όνομα του τηλεσκοπίου είναι Lusifer δηλαδή Εωσφόρος. Γιατί άραγε και τι γνωρίζουν οι. . ποιμένες και δεν το λένε στο κοπάδι τους;
Δείτε σχετικό video: https://www.youtube.com/watch?v=zKiFNRHvqdM (Έχει διαγραφεί)
Εκρηκτικές Αναλαμπές στον Ουρανό
------------------------------

Μία περίεργη Λάμψη τεράστιου μεγέθους έγινε, στις 28/10/17, στο νυχτερινό ουρανό της Ρωσίας και συγκεκριμένα στην περιοχή Εkaterineburg.
Οι κάτοικοι δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν τα μάτια τους. Ολοι πήρανε τις φωτογραφικές μηχανές και τα τηλέφωνά τους και αρχισαν να φωτογραφίζουν το φαινόμενο υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν γνωρίζουν την πηγή προέλευσης και ότι είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον ουρανό.
Η Λάμψη φώτιζε μία πολύ μεγάλη περιοχή, ήταν σταθερή και μονότονη όμως κανένας δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο.
Παρόμοιο φαινόμενο έγινε στις 14/11/17 το οποίο προκάλεσε μια πυρκαγιά που ξέσπασε στις 16: 50 στη Γερμανία και αναφέρθηκε από περισσότερους από 1180 αυτόπτες μάρτυρες. Επίσης τις ίδιες 
ώρες ξέσπασαν πυρκαγιές στην Ελβετία, το Λιχτενστάιν, το Λουξεμβούργο και την Ιταλία. Πέντε ώρες σχεδόν αργότερα, στις 21: 30 μ. μ. , αναφέρθηκε από την Γαλλία επίσης μια άλλη σημαντική αναλαμπή που φώτισε τον ουρανό. Και αυτό μέσα σε 10 ώρες!
Παράλληλα δύο παρόμοιες σημαντικές αναλαμπές έκαναν την εμφάνιση τους στο ουράνιο στερέωμα στις ΗΠΑ στις 01:40 π. μ. πάνω από την Αριζόνα, πάνω από το Οχάιο και στο Χιούστον του Τέξας στις 15 Νοεμβρίου.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες εξηγήσεις, από τις αρχές, του τι συνέβη Κανείς δεν γνωρίζει από πού προήλθε το μυστηριώδες φως στον ουρανό.
 
ΠΛΕΙΑΔΙΟ ΣΚΑΦΟΣ


Συμμαχία Πλειάδιων-ΗΠΑ τον Β΄ΠΠ
------------------------

Πρόσφατα δημοσιεύθει μια γνήσια φωτογραφία ιπτάμενου δίσκου που προσγειώνεται κοντά στο θάλαμο διακυβέρνησης ενός αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ, σύμφωνα με τον William Tompkins, έναν μηχανικό αεροδιαστημικής που είχε μια καριέρα τεσσάρων δεκαετιών με κορυφαίες αμερικανικές 
εταιρείες μέχρι το 1984. Ο William Tompkins (απεβίωσε στις 21/8/17))αποκάλυψε ένα σύμφωνο μεταξύ του αμερικανικού στρατού και των Πλειάδιων (Nordics) και ότι αυτό το σύμφωνο διαρκεί από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όταν οι Πλειάδιοι συμμάχισαν με τον αμερικανικό στρατό για να νικήσουν τους εξωγήινους που βοηθούσαν τους Ναζί. 


Ο Tompkins απεκάλυψε επίσης ότι ενώ εργάζονταν στα μυστικά έργα κατασκευής ενός διαστημικού στόλου, εργαζόταν εκείνη την εποχή και με δύο γυναίκες Πλειάδιες που τον συμβούλευαν για έργα διαστημικών σκαφών. Όσον αφορά τη φωτογραφία του διαστημοπλοίου που προσγειώνεται σε αεροπλανοφόρο, διαβεβαίωσε ότι είναι αληθινή και αντιπροσωπεύει ένα διαστημόπλοιο των Πλειάδιων που ήρθε για για να μεταφέρει Ναύαρχο του στόλου σε σκάφος.

Φωτο Σελήνης από τους Κινέζους
-------------------------

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι παρόμοια με πολλές άλλες από την επιφάνεια της Σελήνης που δείχνουν καθαρές κτιριακές δομές. Προσέξτε, ότι δεν πρόκειται για ερείπια ή θεμέλια που υποδηλώνουν την ύπαρξη κάποιων οικοδομημάτων, κάποτε σε ένα μακρινό παρελθόν. Είναι ένα κτιριακό συγκρότημα, πιθανότατα μία εξωγήινη βάση.
Όλα είναι ευδιάκριτα. ευθύγραμμοι διάδρομοι, ανηφορικές ράμπες, περίβολοι με γωνίες, ψηλές παραλληλόγραμμες και ορθογώνιες δομές. Τι μπορεί να σημαίνουν; Όλα παραπέμπουν σε μία μεγάλη κτιριακή εγκατάσταση.
Οι Κινέζοι που έλαβαν από το σκάφος Chang’e-2 Orbiter και έβγαλαν στο φως τη φωτογραφία, πιθανολογούν, αν όχι επιβεβαιώνουν μέσω αυτής, ότι κάποιοι μένουν εκεί πάνω. Αν είναι έτσι, τότε το συγκρότημα που παρουσιάζουμε ή και πολλά άλλα σαν κι αυτό, κατοικούνται οπότε πιθανόν να αποτελούν μία βάση εξωγήινων.
Δείτε το σχετικό videο: ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΚΥΜΑ
 

Σεληνιακό Κύμα
----------------------------
Πρόσφατες μελέτες ερευνητών, με τηλεσκοπικές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, έφεραν στο φως μία περίεργη ανωμαλία στη Σελήνη που ονομάσθηκε "σεληνιακό κύμα". Αυτό που βλέπουμε δηλαδή, η Σελήνη, δεν είναι παρά ένα πραγματικό ολόγραμμα και μάλιστα σε κάποια απόσταση μακριά από την 
Γη. Δηλαδή υπονοούν σχεδόν ξεκάθαρα, ότι η πραγματική Σελήνη καλύπτεται από ένα ολόγραμμα, ώστε να μην μπορούμε να βλέπουμε τι πραγματικά συμβαίνει στην επιφάνεια της. 

Λέγεται ότι, στο συμπέρασμα αυτό συνέβαλαν και σχετικές μελέτες από Ρώσους επιστήμονες.
Δείτε το παρακάτω video που φαίνεται ξεκάθαρα το "σεληνικό κύμα": 
ΔΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Πλανήτης Αρης
----------------------

-Η NASA έχει κάνει μία ανακάλυψη στον πλανήτη Άρη που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι θα φέρει επανάσταση για την ιστορία του πλανήτη. Αποδεικνύει επίσης πόσο λάθος ήμασταν και πόσα λίγα γνωρίζαμε για το παρελθόν του κόκκινου πλανήτη.
Σύμφωνα με νέες έρευνες της NASA, διαπιστώθηκε η ύπαρξη μεθανίου στον Άρη, καθώς και οργανικές ουσίες διατηρημένες σε αρχαία πετρώματα. Αυτό δείχνει παρουσία ενός αρχαίου πολιτισμού στον Αρη με περιβάλλον με σωστά ορυκτά και ελαφρώς αλμυρό νερό που έχει τις προϋποθέσεις για την υποστηρίξη ζωής.
ΔΟΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Ερευνητές έχουν ανακαλύψει ίχνη τριδυμίτη, ένα εντελώς απροσδόκητο ορυκτό που εξηγεί πώς εξελίχθηκε ο πλανήτης στο μακρινό παρελθόν. Ο τριδυμίτης μπορεί να βοηθήσει τους επιστήμονες στη Γη να διαπιστώσουν αν ο πλανήτης Άρης είχε κάποτε άφθονο νερό. 
Σε δήλωσή της σχετικά με την ανακάλυψη η NASA, έγραψε στην ιστοσελίδα της:
"Αναλύοντας δεδομένα από ένα όργανο περίθλασης ακτίνων Χ (από το rover curiosity) που προσδιορίζει τα ανόργανα άλατα, οι επιστήμονες ανίχνευσαν σημαντικές ποσότητες ανόργανου οξειδίου του πυριτίου που ονομάζεται τριδυμίτης. Ο τριδυμίτης είναι ένα ορυκτό διοξείδιο του πυριτίου και είναι κάτι που κανείς δεν περίμενε να βρει στον Άρη. Ωστόσο η NASA μέσω του rover curiosity βρήκε ίχνη αυτού του υλικού στον κρατήρα Gale.
Στη Γη, τα στοιχεία, όπως "τριδυμίτης", σχηματίζονται από εξαιρετικά καυτά ηφαίστεια όταν η λάβα έρχεται σε επαφή με το νερό των ωκεανών.
Επίσης με το ειδικό όργανο που φέρει το Curiosity πραγματοποιήθηκαν επίσης μετρήσεις προσδιορισμού της περιεκτικότητας των αερίων στην ατμόσφαιρα του Άρη.
Βρέθηκε να κυριαρχεί το διοξείδιο του άνθρακα, που αποτελεί το 95,9 % του όγκου της ατμόσφαιρας. Τα επόμενα 4 στοιχεία είναι το αργό, το άζωτο, το οξυγόνο (μόνο 0,14%) και το μονοξείδιο του άνθρακα. Η ατμόσφαιρα του Άρη στο παρελθόν ήταν αρκετά πυκνή ώστε να διατηρείται στον πλανήτη το υγρό στοιχείο. Η ελάττωση της ατμόσφαιρας έγινε μισό δισεκατομμύριο χρόνια μετά τον σχηματισμό του πλανήτη.
Δείτε σχετικό video: 

-Δομές στον Πλανήτη Αρη: Ίσως, είναι μία από τις λίγες επίσημες ανακοινώσεις που, ουσιαστικά, φαίνεται να επιβεβαιώνουν τις υποψίες πολλών.
Ο Υποστράτηγος εα των ΗΠΑ Stubblebine ήταν ένας από τους πιο διακεκριμένους και επικεφαλής της US Army Intelligence(Υπηρεσία Στρατιωτικών Πληροφοριών), με 16.000 στρατιώτες υπό τις διαταγές του. Ήταν ένας μεγάλος υπέρμαχος των "ψυχικών" εχθροπραξιών και βασικός παράγοντας 
στο project "Stargate", το οποίο ήταν ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης όρασης (Remote vewing). 
Εκείνο όμως που ξεχωρίζει είναι αυτό που είπε ο Stubblebine για τον Άρη, προφανώς χάρη σε κάποιες "απομακρυσμένες οράσεις" του προγράμματος StarGate:
"Υπάρχουν δομές στην επιφάνεια του Άρη. Για την ιστορία θα σας πω ότι υπάρχουν δομές και κάτω από την επιφάνεια του Άρη, που δεν μπορούν να δουν οι κάμερες του Voyager που πήγε το 1976. Θα σας πω, επίσης, ότι υπάρχουν μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη ενώ υπάρχουν μηχανήματα και κάτω από το επιφάνεια του Άρη που μπορείτε να δείτε, μπορείτε να μάθετε με λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε τι είναι, πού βρίσκονται, ποιοι είναι καθώς και πολλές λεπτομέρειες γι'αυτά".
Μήπως, τελικά, όλα αυτά που κατά καιρούς βλέπουμε στον πλανήτη Άρη, όπως διάφορα παράξενα, πιθανά ιπτάμενα αντικείμενα, ευρήματα που παραπέμπουν σε αγάλματα, άλλα που μοιάζουν με σαφή δείγματα αρχαίας τεχνολογίας, σχήματα που λογαριάζονται σαν γράμματα κάποιου αλφαβήτου, πιθανές μορφές ζωής, δομές όπως πυραμίδες, σφίγγες και κτίρια…
Μήπως όλα αυτά δεν είναι παρειδωλίες και παιχνίδια τους φωτός και της σκιάς;


ΠΥΡΓΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Μπορεί όλα αυτά να επιβεβαιώνουν την θεωρία που ισχυρίζεται η δισέγγονη του Προέδρου των ΗΠΑ Αιζενχάουερ. αλλά και πεζοναύτες, ότι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων και ανθρώπων εκεί και πάνω;
Επίσης κυνηγοί UFO έχουν εντοπίσει πρόσφατα μια παράξενη ανακάλυψη στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη Άρη, στην περιοχή Terra Meridiani. Πιό συκεκριμένα έχουν εντοπίσει τρεις περίεργους τέλεια ευθυγραμμισμένους "πύργους" στην επιφάνεια του Άρη. Κάποιοι έχουν παρατηρήσει ακόμη ότι θυμίζουν τη θέση των τριών Πυραμίδων της Γκίζας της Αιγύπτου οι οποίοι μιμούνται τα τρία κύρια αστέριατης ζώνης του αστερισμού του Ωρίωνα. 
 
ΔΑΧΤΥΛΙΟΙ ΚΡΟΝΟΥ

Τεράστια ΑΤΙΑ στον Πλανήτη Κρόνο
-------------------------

Ένας από τους πρώην κορυφαίους μηχανικούς της NASA. που κατείχε θέση στο ερευνητικό κέντρο Ames της NASA, ο Δρ Bergrun, πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν ξένα διαστημόπλοια που κρύβονται στα δαχτυλίους του Κρόνου.

Ο Δρ Bergrun δήλωσε ότι "τα ξένα ξωτικά διαστημόπλοια "που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν τους δακτυλίους του Κρόνου ως "κρυψώνα" και "πολλαπλασιάζονται" με ανησυχητικό ρυθμό. Ο πρώην υπάλληλος της Nasa δήλωσε στο παρελθόν, ότι το πλήθος των διαστημοπλοίων έχει φτάσει σε "κρίσιμα" επίπεδα και ότι οι αρχές πρέπει να το παρακολουθούν. 
Πρόσθεσε ότι τα δαχτυλίδια έχουν γίνει τόσο συμπαγή με τα UFO που τώρα αρχίζουν να συγκεντρώνονται γύρω από τους ομοίους δαχτυλίους του Δία και του Ποσειδώνα.
Γιατί περιφέρονται σταθερά γύρω από τον Κρόνο και γιατί βρίσκονται στον συγκεκριμένο πλανήτη με τα εξάγωνα;
Δείτε το video: 
ΔΗΜΗΤΡΑ-CERES
Νάνος Πλανήτης Δήμητρα ή Ceres
--------------------------

Η Δήμητρα (λατινικά και διεθνώς: Ceres) είναι ο μικρότερος πλανήτης "νάνος" του Ηλιακού μας συστήματος και ο μόνος που βρίσκεται μέσα στην Κύρια Ζώνη Αστεροειδών. Επίσης είναι ο πρώτος αστεροειδής που ανακαλύφθηκε ποτέ.
Ανακαλύφθηκε τυχαία την Πρωτοχρονιά του 1801 (την πρώτη νύκτα του αιώνα) από τον Τζουζέπε Πιάτζι, στο αστεροσκοπείο του Παλέρμο της Σικελίας. Στην αρχή νόμιζε ότι είχε ανακαλύψει ένα
καινούργιο άστρο, μετά ένα κομήτη. Όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν μικρός πλανήτης που περιφερόταν γύρω από τον Ήλιο, του έδωσε το όνομα της θεάς Δήμητρας, αρχαίας προστάτιδας της Σικελίας, αφού και οι πλανήτες είχαν ονόματα αρχαίων Ελλήνων θεών. Η απόσταση του αντικειμένου υπολογίστηκε από επιστήμονες κάπου ανάμεσα στον Άρη και το Δία. Σήμερα γνωρίζουμε ότι είναι ο μεγαλύτερος από τους αστεροειδείς της Κύριας Ζώνης Αστεροειδών. Το σχήμα του είναι σχεδόν σφαιρικό, ελαφρώς πεπλατυσμένο, με μέγιστη διάμετρο 975 χιλιόμετρα και ελάχιστη 909 χιλιόμετρα.
Η NASA απέστειλε πρόσφατα το ερευνητικό σκάφος "Dawn" στην Δήμητρα, το οποίο έλαβε εκπληκτικές φωτογραφίες του μικροσκοπικού πλανήτη στις οποίες φαίνονται μυστηριώδη φώτα να εξέρχονται από την επιφάνεια ενός μεγάλου κρατήρα, ο οποίος μάλλον είναι στέγαστρο υπόγειας πόλης και μία πυραμίδα.
Nα τι προκάλεσε το ενδιαφέρον της NASA στον μικρό πλανήτη:
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΦΩΤΑ
Οι κάτοικοι του πλανήτη Δήμητρα διαβιούν σε μικρές και μεγάλες υπόγειες πόλεις στο εσωτερικό του πλανήτη. Επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να κρατήσουν την επιφάνεια του πλανήτη τους παρθένα. Ζουν σε απόλυτη ηρεμία και είναι μια απλή αγροτική κοινωνία, με εξέλιξη περίπου 50.000 χρόνια πιο μπροστά από τους ανθρώπους της Γης, σε όλες τις πτυχές, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου Α, είναι δηλαδή κατέχουν την ευαισθητοποίηση και την γνώση του πνεύματος. Είναι πολύ ζεστοί και γεμάτοι αγάπη, πρόθυμοι να μοιραστούν το μόνο που ξέρουν, τη ζωή με ανθρώπους άλλων κόσμων. Δεν έχουν καμιά γνωστή εμπειρία πολέμου. 
Το δέρμα τους είναι χλωμό, τα μαλλιά τους έχουν ένα φλογερό κόκκινο χρώμα και τα μάτια τους είναι υποκίτρινα προς το πράσινο με κίτρινες κηλίδες. Τα αυτιά τους είναι κοντά όπως των "Vulcans" της σειράς "Star Trek". Επειδή είναι χορτοφάγοι είναι πολύ αραιοί όσον αφορά την πυκνότητα τους και το ύψος τους κυμαίνεται από 3 με 7 μέτρα. Τα ρούχα τους κατασκευάζονται από τα διάφορα μεγάλα φύλλα των φυτών που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του πλανήτη τους. Οι άνδρες ντύνονται με παρόμοιο τρόπο όπως οι αρχαίοι Έλληνες, ενώ οι γυναίκες φορούν μακρυά φορέματα που φτάνουν μέχρι τους αστραγάλους τους.

Δήλωση Ρώσων Αξιωματικών για UFO
---------------------

Μία πρόσφατη περίεργη δήλωση βγήκε από τα χείλη ενός σημαίνοντα στρατηγού των ρωσικών δυνάμεων, κατά την οποία διακρίνεται ότι μπορούν να προβλέψουν πότε θα εμφανιστούν τα UFO και ότι μπορούν ακόμη πρόθυμα να τα καλέσουν.
Οι Ρώσοι, γενικότερα, έχουν διαπιστώσει ότι η δραστηριότητα των UFO αυξάνεται όταν γίνονται δοκιμές μεγάλης κλίμακας όπλων. Σύμφωνα με τον Vasily Yeremenko, στρατηγό της FIB, της Ακαδημίας Ασφάλειας, Άμυνας και Επιβολής του Νόμου, δήλωσε:
"Μπορούμε να πούμε ότι μάθαμε να καλούμε τα UFO. Για να γίνει αυτό, αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός των στρατιωτικών πτήσεων και του εξοπλισμού. Όταν η ένταση από την πλευρά μας αυξάνεται, τότε τα UFOs εμφανίζονται με πιθανότητα 100%".
Εκείνο που δεν μας κάνει ξεκάθαρο όταν λέει ότι "επικοινωνούν" είναι αν αυτή η επικοινωνία γίνεται 
λόγω της πρόκλησης μέσω των στρατιωτικών δραστηριοτήτων και των δοκιμών όπλων μεγάλης κλίμακας (οπότε είναι σαν να τα καλούν-προκαλούν και αυτά έρχονται και εμφανίζονται), είτε αν εξαιτίας ή ανεξαρτήτως αυτών, έχουν καταφέρει να "συνομιλούν" με κάποιον τρόπο πχ μέσω κωδικών, μαθηματικών, ή ακόμα και στα ρώσικα. 
Σύμφωνα με τον Vladimir Azhazha, ερευνητή UFO και πρώην αξιωματικό του Ναυτικού:
"Πενήντα τοις εκατό των επαφών με UFO γίνονται και σχετίζονται με τους ωκεανούς και ένα 15% περισσότερο, έχει να κάνει με λίμνες. Με δυο λόγια, τα UFO προσελκύονται από το υδάτινο στοιχείο".
Επιπλέον και ανάμεσα σε άλλες σχετικές πληροφορίες, σύμφωνα με τον Igor Barklayof της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ναυτικού:
'Τα ωκεάνια UFO συχνά εμφανίζονται οπουδήποτε είναι οι δικοί μας στόλοι ή του ΝΑΤΟ. Κοντά στις Μπαχάμες, τις Βερμούδες, το Πουέρτο Ρίκο. Συναντώνται δε, πολύ πιο συχνά στα βαθύτερα σημεία του Ατλαντικού Ωκεανού, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα του Τριγώνου των Βερμούδων, αλλά και επίσης στην Καραϊβική Θάλασσα".

Ορος Shasta
------------------------
Κάτω από το όρος Shasta της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ υπάρχει μία εξωγήϊνη πόλις με την ονομασία Telos. Η κόρη του βασιλιά της πόλης αυτής ονομάζεται Sharula Dux, είναι πανέμορφη ηλικίας 292 ετών ενώ φαίνεται μόνον 35-40. Γεννήθηκε το 1725 και επισκέπτεται συχνά την επιφάνεια της Γης.
Μας εξηγεί στο παρακάτω βίντεο πώς ζουν και πως έρχονται στην επιφάνεια με σκάφη, καθώς και για το σύνολο του δικτύου των υπογείων πόλεων στον πλανήτη μας.
Η πριγκίπισσα και ο Adama, ο μεγάλος διδάσκαλος της Telos, είναι πρόθυμοι να επικοινωνήσουν μαζί με τους ανθρώπους της επιφάνειας της Γης.
Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ίδια η πριγκίπισσα:

Roswell 1947
--------------------
Αυτό που βλέπετε στην φωτο είναι πλάκες από το ATIA που συνετρίβει στο έδαφος στο Roswell των ΗΠΑ το 1947. Μάλλον πρόσφατα βγήκαν στην.. επιφάνεια τα παρακάτω:

Οι διασωθέντες μεταλλικές πλάκες είχαν αποτυπώματα με χέρια που έχουν έξι δάχτυλα και "λέγεται" ότι ο ένας διασωθής μίλησε Ελληνικά στους στους αμερικανούς που τον συνέλεξαν.

Επίσης, για όσους δεν γνωρίζουν, καθόσον αυτό έχει αναρτηθεί στο διαδύκτιο πολλές φορές, υπάρχουν παράξενα σύμβολα σε αυτό το κομμάτι μετάλλου. Αυτά τα σύμβολα είναι Ελληνικά γράμματα και γράφουν τη λέξη "ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ". (Οχι με Υ αλλά με Φ). Μάλιστα οι Ολύμπιοι μας έχουν πει στα μηνύματα τους να χρησιμοποιούμε για την λέξη αυτή το γράμμα Φ και όχι το Υ. 
Ρώσοι και Υποβρύχιος Εξωγήϊνος Πολιτισμός
---------------------

Υπάρχει μια περίεργη υπερφυσική δραστηριότητα για ύποπτα ξένα πλάσματα, που εξακολουθούν να είναι υπεύθυνα για παράξενα γεγονότα που συνδέονται με τα ρωσικά υποβρύχια από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ρωσικές αρχές ενδιαφέρονται πολύ για τη διατήρηση όσων συμβαίνουν, κάτω από απόλυτη μυστικότητα και όλα τα αρχεία για το θέμα έχουν σφραγιστεί.
Τώρα, δύο ερευνητές με το όνομα Paul Stonehill και ο Phillip Manto αποφάσισαν να μιλήσουν γι'αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα. Σύμφωνα με αυτούς τα υποβρύχια χάνουν ξαφνικά τον προσανατολισμό τους και συναντούν θαλάσσια πλάσματα εξωγήινης προέλευσης και εξαιρετικά ασυνήθιστα αντικείμενα στο βυθό της θάλασσας.
Μία από τις πιο εντυπωσιακές δηλώσεις προέρχεται από τον Ρώσο στρατηγό V. Demyanenko, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ίδιος και η ομάδα του βρήκαν μια φυλή ανθρωποειδών αλλοδαπών οι οποίοι είχαν ονομαστεί "κολυμβητές". Λέγεται ότι αυτά τα πλάσματα έχουν ύψος περίπου τριών μέτρων, 
χρησιμοποιούν ασημένια κοστούμια και σφαιρικά κράνη ενώ ζουν στα παγωμένα νερά που περιβάλλουν το ρωσικό έδαφος της Σιβηρίας. Όταν οι δύτες του Σοβιετικού Πολεμικού Ναυτικού προσπάθησαν να συλλάβουν ένα από αυτά τα πλάσματα για περαιτέρω έρευνα, αυτά τα όντα πυροδότησαν μια τεράστια πηγή ενέργειας ως μορφή άμυνας. 
Οι παραπάνω δύο ερευνητές έχουν επίσης τεκμηριώσει αρκετές άλλες περίεργες συναντήσεις. Το 1965, το πλήρωμα του ατμοπλοίου Raduga είδε μια τεράστια μπάλα πυρκαγιάς που βγήκε από τα βάθη της Ερυθράς Θάλασσας. Η ομάδα παρατήρησε επίσης ένα άγνωστο αντικείμενο που ήταν πολύ κοντά στην πυρκαγιά. Έχουν επίσης ερευνήσει τις αναφορές του επικεφαλής του ρωσικού τμήματος πληροφοριών, σχετικά με ένα στόλο του Ειρηνικού ναυάρχου Domislofski που υποστήριξε ότι υπάρχει ένα αντικείμενο μήκους περίπου 900 μέτρων στον ωκεανό.
Έχουν επίσης εξετάσει τους ισχυρισμούς άλλων πρώην Ρώσων στρατιωτικών διοικητών που συνδέονται με την υποβρύχια εξωγήινη δραστηριότητα που περιβάλλει το διάσημο τρίγωνο των Βερμούδων. Δεν είναι η πρώτη φορά που πολλοί μάρτυρες προσπάθησαν να μιλήσουν για την εξαιρετικά ασυνήθιστη δραστηριότητα που είδαν στον ωκεανό.
Ωστόσο, οποιαδήποτε απόπειρα δημοσιοποίησης αυτών των πληροφοριών τείνει να οδηγήσει σε σιωπή και δημόσια γελοιοποίηση. 

Υπόγεια Πόλη στην Ανταρκτική
------------------------

Η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που σκέφτηκαν οι άνθρωποι σύμφωνα με τη Ρωσία. Προφανώς, οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Ρωσίας διατηρούν αυτό που η Ανταρκτική είναι πραγματικά "απόλυτα μυστικό", καθώς και οι δύο χώρες γνωρίζουν τι συμβαίνει πραγματικά, αλλά δεν έχουν μιλήσει ποτέ μέχρι τώρα.
Η Ρωσία πρόσφατα αποκάλυψε ότι υπάρχει μια άλλη ήπειρος κρυμμένη κάτω από τον πάγο στην 
Ανταρκτική και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό είναι ένας αρχαίος πολιτισμός που κατέρρευσε. Αυτό που έχει ειπωθεί είναι ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων από τους μεγάλους ηγέτες. Τώρα η Ανταρκτική είναι "υπό απαγόρευση" και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις επέλεξαν να κρατήσουν αυτό που είναι μια σημαντική ανακάλυψη, άκρως απόρρητο. 
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που απελευθερώθησαν στις 18 Νοεμβρίου 2017, έχει ανακαλυφθεί μία μεγάλη κατεψυγμένη πόλη δύο μίλια κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής, η οποία απέχει περίπου 16 μίλια από τον γεωγραφικό νότιο Πόλο. Η ανακάλυψη της πόλης αυτής έγινε τον Αύγουστο του 2016 και την επισκέφθηκαν ο τότε υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry και ο αστροναύτης Buzz Aldrin, οι οποίοι επισκέφθησαν και μια δευτερεύουσα τοποθεσία που δεν είναι γνωστή στους περισσότερους εργαζόμενους.
Μεταξύ των πρώτων που αναφέρθηκαν στη παγωμένη πόλη της Ανταρκτικής, η οποία έχει προηγμένες τεχνολογίες είναι ο Corey Goode(αξιωματικός των Μυστικών Διαστημικών Προγραμάτων της NASA), ο οποίος λέει ότι είχε επισκεφθεί εκεί τον Ιανουάριο του 2017, με ένα διαστημικό σκάφος από μια ομάδα εσωτερικών όντων που ονομάζεται Anshar. Το Anshar είναι ένας από τους επτά πολιτισμούς της εσωτερικής γης που έχει συναντήσει ο Goode.
Όταν η διάτρηση έφθασε σε απόσταση 300 μέτρων από την περιοχή, που προηγουμένως είχε εντοπίσει το ραντάρ που διείσδυσε στο έδαφος, σημειώθηκε σημαντικός αριθμός τραυματισμών και θανάτων από μια μυστηριώδη ακτινοβολία που έπληξε τους εργαζόμενους. Αυτό που θεωρήθηκε για πρώτη φορά ότι είναι κάποιος τύπος ακτινοβολίας που προκάλεσε αυτά τα θύματα, ανακαλύφθηκε αργότερα ως κάτι που είναι τώρα γνωστό ως nanowaves (μικροκύματα).
Η μόνη αναφορά των nanowaves στην επιστημονική βιβλιογραφία ανοιχτού κώδικα είναι μια σύντομη αναφορά στην έκδοση του Science Direct του Οκτωβρίου 2011, η οποία αναφέρεται ως: "Απροσδόκητοι κυματισμοί που παράγονται από παραμορφωμένα νανοσωλήνια". Είναι σημαντικό ότι αυτή η αναφορά συνέβη το 2011, το ίδιο έτος που ξεκίνησε η εταιρεία Lockheed Martin τις μυστικές εργασίες γεώτρησης στην Ανταρκτική. 
ΥΠΟΓΕΙΑ ΛΙΜΝΗ VOSTOK

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι "ιατρικές εκκενώσεις" έχουν πράγματι αναφερθεί στην Ανταρκτική τα χρόνια που σχετίζονται με έργα γεωτρήσεων. Η αρχαιότερη έκθεση χρονολογείται από τον Ιούνιο του 2001, όπου 12 εργαζόμενοι της εταιρείας Raytheon εκκενώθηκαν ιατρικά κατά τη διάρκεια μίας μυστικής εκσκαφής στην υπόγεια λίμνη Vostok της Ανταρκτικής, σύμφωνα με τους βετεράνους ερευνητές Richard Hoagland και Mike Bara. Αυτοί οι 12 εργαζόμενοι ξαφνικά βρέθηκαν εκτεθειμένοι σε "κάτι" για το οποίο το σώμα τους κυριολεκτικά δεν έχει "ασυλία", κάτι που δεν υπάρχει στην υπόλοιπη βιόσφαιρα της Γης για διάστημα μεταξύ 13.000 και αρκετών εκατομμυρίων ετών!Επίσης τον Ιούνιο του 2016, ένα δελτίο τύπου του Εθνικού Ιδρύματος Επιστήμης λέει ότι ένας υπάλληλος της Lockheed εκκενώθηκε ιατρικά στη μέση του χειμώνα της Ανταρκτικής. 
Σύμφωνα πηγές, αυτό που είχε πλήξει τους υπαλλήλους της Lockheed Martin και ίσως και της Raytheon το 2001, ήταν η εκπομπή νανοσωμάτων από την παγωμένη πόλη. Αυτό οδήγησε σε σημαντικές αποτυχίες που αποδείχθηκαν πολύ ακριβές για τον Lockheed. Αυτή η αποτυχία σχεδόν χρεοκόπησε το έργο με υπερβάσεις κόστους και ζητήματα ασφάλειας που έθεσαν την Lockheed εκτός λειτουργίας. Η οικονομική επιβάρυνση έπρεπε να μεταφερθεί στον φορολογούμενο των ΗΠΑ. Λόγω του μεγάλου αριθμού των εμπλεκομένων, η Lockheed δεν μπορούσε απλώς να βγάλει από το έργο, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία της θυγατρικής Lockeed Leidos, η οποία είχε τεθεί υπό την αιγίδα του έργου το 2015. Η Lockheed σώθηκε από την οικονομική κατάρρευση, από υψηλόβαθμο προσωπικό της Leidos, το οποίο έλαβε σύμβαση ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αναλάβει την ευθύνη της Lockheed, η οποία εξακολουθεί να συμμετέχει με μειωμένη ικανότητα.
Μετά απ΄αυτά δεν επιτρέπεται να πετάξουν αεροπλάνα σε ακτίνα 14 μιλίων από τον Νότιο Πόλο.
Σύμφωνα με τις πηγές του Goode, οι ανασκαφές της κατεψυγμένης πόλης ξεκίνησαν το 2002. Αυτό συμβαδίζει με πληροφορίες σχετικά με τη μαγνητική ανωμαλία που ανακαλύφθηκε κοντά στη λίμνη Vostok το 2001, και τις μυστικές εργασίες γεώτρησης που άρχισαν εκεί.
ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΟΛΗ
Αυτό που είναι σημαντικό είναι η εμφάνιση της πόλης που συνέβη τον Αύγουστο του 2016. Μπορούμε να φανταστούμε ότι ο χώρος είναι μια τεράστια πόλη με τόσα κτίρια που θα περιείχε μια μητρόπολη. Ολα στερούνται ζωής τουλάχιστον όσο γνωρίζουμε. Ωστόσο, υπάρχουν πρωτόκολλα στη θέση τους αν η ζωή ανακαλυφθεί στη εκσκαφή ή αλλιώς. 
Μεταξύ των πρώτων που αναφέρθηκαν στη παγωμένη πόλη της Ανταρκτικής, η οποία έχει προηγμένες τεχνολογίες, είναι ο Corey Goode(αξιωματικός των Μυστικών Διαστημικών Προγραμάτων της NASA), ο οποίος λέει ότι είχε ληφθεί εκεί τον Ιανουάριο του 2017 από μια ομάδα εσωτερικών όντων που ονομάζεται Anshar.
Δείτε το βίντεο: Περίεργη Κεραία στον Βυθό της Ανταρκτικής
--------------------------------------------------------------

Τον Αύγουστο του 1964 ένα αμερικάνικο Ωκεανογραφικό-Ερευνητικό πλοίο με το όνομα Eltanin μπόρεσε και φωτογράφισε δυτικά του ακρωτηρίου Horn της Ανταρκτικής, στο βυθό σε βάθος 4000 μέτρων μία περίεργη κεραία. Το γεγονός αυτό δημοσιποιήθηκε πρόσφατα.

Παρόμοια με την ανωμαλία του UFO της Βαλτικής Θάλασσας, αλλά τοποθετημένη σε πολύ βαθύτερο βάθος, σε ένα εξαιρετικά απομακρυσμένο, κρύο και μοναχικό μέρος του κόσμου μας, δείχνει επίσης όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός τεχνητά δημιουργημένου αντικειμένου από άλλους κόσμους. Το ερώτημα είναι τι θα μπορούσε να είναι;
Σύμφωνα με τους ερευνητές η κεραία αυτή πιθανόν να συνδεόταν με το εξωγήϊνο διαστημόπλοιο "Μαύρος Ιππότης"που εδώ και πολλά χρόνια είχε τροχιά γύρω από την Γη από βορρά προς νότο και το οποίο απομακρύνθηκε το 2016 από Ολύμπιο σκάφος.
Η περαιτέρω φωτογραφική εξερεύνηση του αντικειμένου, εάν αναληφθεί, σίγουρα θα γίνει σε πλήρη απομόνωση από το κοινό. 
ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
Κόκκινος Δράκος
---------------------------

Ποια είναι η ανωμαλία του "Κόκκινου Δράκου"tου διαστήματος και γιατί το Google Sky το κρύβει; Κάτι μεγάλο είναι έτοιμο να συμβεί και η NASA τη συστηματικά κρύβει. Τι είναι κρυμμένο στον αστερισμό της Παρθένου; Μια ερώτηση που προκαλεί πολλή αναστάτωση στη συνωμοσία και τους θρησκευτικούς κύκλους.
Όταν οι αστρονόμοι διερεύνησαν την ίδια περιοχή σε άλλες πλατφόρμες διαστημικών εφαρμογών, βρήκαν παρόμοια μαύρα κουτιά που κρύβουν αυτό που υπάρχει. Αφού η Google ξεκίνησε τελικά αυτή την περιοχή στο Google Sky, εμφανίζεται αυτή η άγρια εικόνα. Η αναπαράσταση της περιοχής μπορεί να συγκριθεί με ένα κόκκινο δράκο. Έτσι πήρε το όνομά του. 
Κάποιοι ερευνητές ισχυρίζονται ότι το αντικείμενο αυτό αντιπροσωπεύει ένα κεφάλαιο στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.
"12" Ένα μεγάλο σημάδι εμφανίστηκε στον ουρανό: μια γυναίκα ντυμένη με τον ήλιο, με το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από δώδεκα αστέρια στο κεφάλι της. Ήταν έγκυος και φώναξε στον πόνο όταν έφθασε να γεννηθεί. 3 Και στον ουρανό εμφανίστηκε ένα άλλο σημάδι: ένα τεράστιο κόκκινο δράκο με επτά κεφάλια και δέκα κέρατα και επτά κορώνες στα κεφάλια τους. 4 Η ουρά του σάρωσε ένα τρίτο των αστεριών του ουρανού και τους έριξε στη γη. Ο δράκος βρισκόταν μπροστά στη γυναίκα που έμενε να γεννήσει για να καταβροχθίσει τον γιο της τη στιγμή που γεννήθηκε. 5 Γέννησε σε ένα γιο, ένα αρσενικό, ο οποίος θα κυβερνήσει όλα τα έθνη με σιδερένιο σκήπτρο. ] Και το παιδί της πιάστηκε επάνω στο Θεό και να τον θρόνο του. 6 Η γυναίκα έφυγε στην έρημο σε ένα μέρος που είχε προετοιμάσει ο Θεός γι 'αυτήν, όπου θα μπορούσε να φροντιστεί για 1.260 μέρες.
7 Τότε ξέσπασε ο πόλεμος στον ουρανό. Ο Μιχαήλ και οι άγγελοί του πολέμησαν εναντίον του δράκου και ο δράκος και οι άγγελοί του πολέμησαν. 8 Αλλά δεν ήταν αρκετά δυνατός και έχασε τη θέση του στον ουρανό. 9 Ο μεγάλος δράκος ανατράπηκε, το αρχαίο φίδι αποκαλούμενο Σατανά, ή ο Σατανάς, που εκτρέφει ολόκληρο τον κόσμο. Ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του μαζί του".
Ο αστερισμός της Παρθένου δείχνει κάτι που θα μπορούσε να αναγνωριστεί ως πλάσμα που μοιάζει με φίδι. Μοιάζει με τον δράκο που κάθεται στα πόδια μιας εγκύου γυναίκας που περιμένει να καταβροχθίσει το παιδί της, ο δράκος παλεύει έναν άλλο αστερισμό που αντιπροσωπεύει τον Άγιο Μιχαήλ.
Δείτε σχετικό βίντεο: 
OUMUAMUA-AΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ
Περίεργη Μεταλλική Δομή στο Ηλιακό μας Σύστημα
-------------------------

Προβληματισμός επικρατεί από την αποκάλυψη ότι ο "αστεροειδής" Oumuamua=Αγγελιοφόρος στα χαβανέζικα, (το επίσημο όνομα του είναι A/2017 UI), το πρώτο διαστημικό σώμα που εισήλθε στο ηλιακό μας σύστημα προερχόμενο από ένα άλλο αστρικό σύστημα, έχει μεταλλική δομή και σχήμα πούρου.
Ο αστεροειδής ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στις 19/10/17 από το τηλεσκόπιο Pan-STARRS 1 της Χαβάης. Μετά από ακριβέστερες παρατηρήσεις και ανάλυση οι αστρονόμοι κατέληξαν στο 
συμπέρασμα ότι το διαστημικό αυτό σώμα, δεν προέρχεται από το ηλιακό μας σύστημα, όπως όλοι οι αστεροειδείς που έχουν παρατηρηθεί, αλλά από άλλο αστρικό σύστημα έχοντας ταξιδέψει για εκατομμύρια χρόνια πριν βρεθεί στην "γειτονιά" μας. 
Ο Oumuamua, ανεπίσημη ονομασία του C/2017 U1, παρατηρηθηκε σε 34 διαφορετικές περιπτώσεις από τους αστρονόμους και κάθε φορά τα ευρήματα ήταν διαφορετικά.
Οπως ανακοίνωσε η NASA ο Oumuamua δεν είναι ένας "συνηθισμένος" αστεροειδής: "Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σκοτεινό σώμα, με σκουροκόκκινη απόχρωση, μήκους περίπου 400 μέτρων μέτρων και διαμέτρου 40μ σε σχήμα πούρου, ενώ αποτελείται πιθανότατα από κάποιου είδους μετάλλου"!
Με βάσει απεικονίσεις από το τηλεσκόπιο της Χαβάης, η ομάδα των αστρονόμων υπό την Karen Meech ανακάλυψε ότι ο Oumuamua έχει διάφορες τιμές φωτεινότητας καθώς περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του κάθε 7, 3 ώρες.
"Η ασυνήθιστη αυτή τιμή στην φωτεινότητά του σημαίνει ότι το σώμα είναι επιμηκυμένο, τουλάχιστον 10 φορές σε σχέση με το πλάτος του, έχοντας περίπλοκο σχήμα, έχει σκουροκόκκινη απόχρωση χωρίς ίχνος σκόνης επάνω του", σημείωσε η Meech.
Αυτό σημαίνει ότι ο Oumuamua είναι συμπαγές σώμα πιθανά βραχώδες ή μεγάλο ποσοστό μεταλλικών στοιχείων δεν περιέχει νερό ή πάγο.
Σύμφωνα με αρχικές μετρήσεις το σώμα έρχεται από το άστρο Vega του αστερισμού της Λύρας.
Φυσικά, δεν λείπουν και οι ισχυρισμοί ότι δεν πρόκειται για αστεροειδή αλλά για κάτι άλλο, ενδεχομένως για αλλοδαπό διαστημόπλοιο που μεταφέρει εξωγήινη νοημοσύνη. Πάντως ο διάσημος αστροφυσικός Stefen Hogings θεωρεί τον αστεροειδή αυτόν "διαστημόπλοιο με χαλασμένες μηχανές" αιτιολογώντας έτσι ότι δεν πρόκειται να εκπέμψει κανένα σήμα που να μπορούμε να το εντοπίσουμε.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στις 18/12/17:
Το τηλεσκόπιο Green Bank, το μεγαλύτερο πλήρως κατευθυνόμενο ραδιοτηλεσκόπιο στον κόσμο, "άκουσε" το αντικείμενο σε τέσσερις μπάντες ραδιοσυχνοτήτων εκτεινόμενες από 1 έως 12 gigahertz και συγκέντρωσε πάνω από 90TB δεδομένα σε δύο ώρες. Η πρώτη από τις τέσσερις ζώνες έχει αναλυθεί και έχει διατεθεί για δημόσια επιθεώρηση. 

Η παρακολούθηση και η ανάλυση των δεδομένων συνεχίσθηκαν, τα δε αρχικά αποτελέσματα δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις τεχνητών σημάτων που να προέρχονται από το
αντικείμενο. Ωστόσο, το Oumuamua με το επίμηκες σχήμα του πούρου, το οποίο έχει μήκος 400μ, αλλά μόνο το ένα δέκατο ευρύ, είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για ένα τυπικό διαστημικό βράχο.
Ταξιδεύει με 196.000 μίλια την ώρα Η υψηλή ταχύτητα του υποδηλώνει ότι δεν συνδέεται βαρυτικά με τον ήλιο αλλά είναι έτοιμο να βγει πίσω από το ηλιακό σύστημα.
Το αντικείμενο βρισκόταν σε απόσταση περίπου δύο αστρονομικών μονάδων (AU) από τη Γη (δηλαδή δύο φορές την απόσταση μεταξύ Γης και Ήλιου) και στο τέλος Δεκεμβρίου 2017 εξήλθε από το ηλιακό μας σύστημα.Τεράστιο ΑΤΙΑ έρχεται προς την Γη
---------------------------------

H Υπηρεσίας Ανίχνευσης Εισόδου Αντικειμένων (BPEarthWatch) στην ατμόσφαιρα της Γης, έχει αποκαλύψει ότι ένα τεράστιο αντικείμενο που δεν είναι μετεωρίτης εισήλθε στην ατμόσφαιρα της Γης στις 2/12/17.
Η Υπηρεσία αυτή παρακολουθεί τα δεδομένα των ραντάρ για μετεωρίτες που εισέρχονται στην Γη. Οταν αντικείμενα ή μετεωρίτες χτυπούν την ανώτερη ατμόσφαιρα της Γης, έχουν υπογραφές που συλλαμβάνονται ηλεκτρονικά από έναν πομπό VHF και ένα σύστημα δέκτη. Το σύστημα στη συνέχεια, αναπηδά ένα σήμα από τη ιονόσφαιρα της Γης και μπορεί να αναγνωρίσει το ίχνος ιονισμού ενός αντικειμένου που εισέρχεται και αυτό μπορεί στη συνέχεια να μετατραπεί σε δεδομένα που είναι απτά.
Για εκείνους που δεν ξέρουν, η BPEarthWatch χρησιμοποιεί ραδιοφωνικούς δέκτες για να πάρει ραδιοφωνικά σήματα που αποστέλλονται από τους εισερχόμενους μετεωρίτες.

ΣΗΜΑ Ρ/Φ ΔΕΚΤΗ
Οι άνθρωποι της BPEarthWatch ανέφεραν ότι το σήμα που έλαβαν στις 2 Δεκεμβρίου δεν διέθετε το Sporadic E, το οποίο είναι ένα ψευδές σήμα που εντοπίζεται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Είπαν ότι αυτό που είδαμε ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, ήταν πολύ μεγάλο, έρχεται πολύ αργά και ότι είναι κάτι που δεν θα χαρακτηριζόταν ως κανονικό και δεν ήταν σίγουροι τι ήταν. 
Συνήθως, όταν αποσυντίθενται στην ατμόσφαιρά μας οι διαστημικοί βράχοι προκαλούν μόνο στιγμιαίο "θόρυβο", που μεταφράζεται σε σύντομη έκρηξη στην οθόνη. Συνέχισαν να λένε ότι δεν υπήρχαν μετέπειτα μετεωρίτες που θα έρχονταν στη Γη με ένα σήμα που θα διαρκούσε τόσο πολύ.
Εξαιρετικά περίεργο είναι το γεγονός ότι ο αισθητήρας δεν ανίχνευσε αντικείμενα που να εισέρχονται στην ατμόσφαιρα του πλανήτη μας, αλλά ένα σήμα και ήχο που διαρκεί επί 2 λεπτά.
Τι προκάλεσε λοιπόν τα μυστηριώδη περίεργα ραδιοσήματα; Είναι μόνο ένα είδος παρεμβολής στην κεραία; Ή είναι αυτό το συνεχές σήμα απόδειξη ότι κάτι μεγάλο έχει εισέλθει στην ανώτερη ατμόσφαιρα μας και την διασχίζει πολύ αργά. Νέμεσις, Nibiru ή κάτι άλλο;
Μάλιστα στο διάστημα 22-26 Δεκεμβρίου 2017, περιέργως η ΗΠΑ, Ιαπωνία (22 - 23/12) και η Κίνα και Ρωσία(26/12) εκτόξευσαν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους στο διάστημα, δήθεν για δοκιμή!!! Ιδωμεν!!
KEPLER-90
Ανακάλυψη Δύο Νέων Εξωπλανητών
------------------------

-Ένα ολόκληρο ηλιακό σύστημα με πλανήτες σαν τη Γη ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε η NASA. Η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος, στις 1/12/17 σε τηλεδιάσκεψη, ανέφερε πως ανακάλυψε δύο νέους πλανήτες χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης της Google που "μαθαίνει" μόνη της να αναγνωρίζει εξωπλανήτες!
Ο ένας κινείται γύρω από το αστέρι Kepler-90 που μοιάζει με τον δικό μας Ήλιο, που σημαίνει ότι το μακρινό ηλιακό σύστημα έχει και άλλους πλανήτες, όπως το δικό μας. Ο Kepler-90 είναι ένα αστέρι (ήλιος) περίπου 2. 545 έτη φωτός από τη Γη και ανήκει στον αστερισμό του "Δράκων" (Ddaco). 
Ο πλανήτης Kepler-90i, είναι ένας μικρός, ζεστός, γήινος πλανήτης 30% μεγαλύτερος από τη Γη, με τη θερμοκρασία να είναι 800 βαθμοί Fahrenheit (περίπου 425 βαθμούς Κελσίου), οι οποίοι μοιάζουν με την περίπτωση του πλανήτη Ερμή.

-Επίσης έ
νας νέος πλανήτης ανακαλύφθηκε, ο οποίος θεωρείται ότι μοιάζει κατά πολύ με τη Γη, δηλαδή έχει περιβάλλον κατάλληλο να φιλοξενήσει ζωή. Είναι ένας πλανήτης μεγέθους της Γης, ο οποίος ονομάζεται Ross 128b, βρίσκεται μόλις 11 έτη φωτός μακριά από εμάς και υπολογίζεται ότι έχει σχετικά ήπιο κλίμα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ -60°C και 20°C.

ROSS 128b
Αυτό να σημαίνει ότι μπορεί έχει ωκεανούς και λίμνες, όπου ενδεχομένως να έχει εξελιχθεί ζωή. Το καλύτερο νέο για την πιθανότητα ότι υπάρχει πιθανώς ζωή στον πλανήτη είναι ο ήρεμος γονικός αστέρας 
του. Ο Ross 128b περιστρέφεται κοντά σε έναν "κόκκινο νάνο" σε απόσταση 20 φορές μικρότερη απ'αυτήν μεταξύ Γης και Ηλίου. Παρά την κοντινή απόσταση μεταξύ τους ο Ross 128b λαμβάνει ακτινοβολία περίπου 1, 38 περισσότερη σε σχέση με αυτήν που λαμβάνει η Γη μας. 
Μέσα στα επόμενα 10 χρόνια αναμένεται να έχει αναπτυχθεί μια νέα γενιά τηλεσκοπίων, με τα οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να μελετήσουμε την ατμόσφαιρα των εξωπλανητών, όπως ο Ross 128b, ώστε να διαπιστώσουμε αν υπάρχουν στοιχεία ζωής, όπως οξυγόνο. HΦΑΙΣΤΕΙΟ POPOCATEPELT
Ηφαίστειο Popocatepelt και ΑΤΙΑ
-----------------
Το ηφαίστειο Popocatepetl, που βρίσκεται στις πολιτείες Puebla και Morelos στο κεντρικό Μεξικό, είναι γνωστό για τα πολλά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που εμφανίζονται, κατά καιρούς, κοντά, 
γύρω αλλά και πάνω από αυτό. Το βράδυ της 23/10/17 καταγράφηκε μια ακόμα πιο παράξενη δραστηριότητα πάνω από το ηφαίστειο. 
Ένα μυστηριώδες φωτεινό σφαιρικό αντικείμενο εμφανίζεται ξαφνικά να σκαρφαλώνει στον ουρανό μέχρι που εξαφανίστηκε. Με την πρώτη ματιά το αντικείμενο φαίνεται να είναι η Σελήνη, αλλά μετά την ανάλυση του συμβάντος, στο δεύτερο βίντεο, αποδεικνύεται ότι δεν είναι φεγγάρι, αλλά κάτι άλλο. Όπως και σε πολλές άλλες παρατηρήσεις πριν από αυτή την θέαση, πάνω από το ηφαίστειο, έτσι και αυτή η περίπτωση παραμένει ένα μυστήριο.
ΑΤΙΑ στον Ήλιο
-----------------------------

Δεν είναι πρωτόγνωρο το φαινόμενο, έχει αρχίσει από το 2009 και σχεδόν καθημερινά επαναλαμβάνεται. Ενδεικτικά, στις 6/11/17 περίεργα λαμπερά αντικείμενα περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο μας. Αρκετά από αυτά φαίνεται πως εκτοξεύουν κάποιο είδος ακτινοβολίας, ενώ κάποια άλλα φαίνεται να έχουν διαλυθεί από κάποια έκρηξη που υπέστησαν.
Θυμίζουν πραγματικά σαν να είναι περιστατικά που βγήκαν από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας. 
Μην ξεχνάμε ότι ο Ήλιος εσωτερικά είναι κούφιος, καθόσον οι Ανδρομέδιοι έχουν κατασκευάσει, μέσα του, κοσμοδρόμιο διαμέτρου 500.000 χιλιομέτρων, για την στάθμευση των σκαφών τους, κλπ.
Ίσως, όλα αυτά, να είναι μέσα στην φαντασία μας, αλλά οι εικόνες υπάρχουν και μπορείτε να τις δείτε στο video που ακολουθεί:
Δείτε το video: https://www.youtube.com/watch?v=D01H9shf (Έχει διαγραφεί!)Εμφανίσεις ATIA
--------------------

Συνεχίσθηκαν και κατά το Β' εξάμηνο του 2017, αλλά με μεγαλύτερη ένταση, οι εμφανίσεις ΑΤΙΑ 
(UFO) σε όλον τον πλανήτη και στην χώρα μας. Τις περισσότερες φορές δημιουργούν γύρω τους νέφη για να μην φαίνονται. Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι παραπάνω, γιατί θα χρειαζόμουν αρκετές σελίδες. 


 
Η ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Αποστολή Αστροναυτών στον Δορυφόρο Ευρώπη
----------------------

Αναρτώ το παρακάτω με "πάσα επιφύλαξη" για το αν είναι αληθινό ή παραπλανητικό!
Σύμφωνα με μία πληροφορία που βγήκε τελευταία, μάλλον από την ίδια την NASA, το 2012 η NASA 
σιγουρεύτηκε ότι η άφιξη του λεγόμενου πλανήτη Nibiru το 2018, θα διαταράξει τις τροχιές της Γης και του Άρη. Ο Nibirou, σύμφωνα με την NASA δεν είναι πλανήτης αλλά μία "μαύρη τρύπα" που σχηματίζεται μετά την έκρηξη σε αστέρι. Ο χειμώνας του 2017 ήταν τόσο παράξενος, καθώς η τροχιά της Γης αποκλίνονταν λόγω της άφιξης του Nibiru. 

HΦΑΙΣΤΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ

Για να σωθεί η ανθρωπότητα από πιθανή εξαφάνιση, η NASA ξεκίνησε μία μυστική επανδρωμένη αποστολή στο σύστημα του πλανήτη Δία.
Δώδεκα αστροναύτες (6 άντρες και 6 γυναίκες)εστάλησαν στον δορυφόρο Ευρώπη του γίγαντα πλανήτη Δία. 
Στις αρχές του 2017 προσγειώθηκαν στην Ευρώπη σε ζώνη χωρίς πάγο και είδαν φυτά κοντά σε ηφαίστεια, που είναι πολύ ενεργά, και τα οποία λυώνουν τον πάγο. Η Ευρώπη έχει περισσότερο νερό από τη Γη, η δε ατμόσφαιρα της είναι λεπτή με τοξικά αέρια. 

Στη συνέχεια, αυτοί οι δώδεκα αστροναύτες, περπατώντας επέλεξαν ένα οροπέδιο χωρίς πάγο, αλλά με "τράπεζα"λίμνης και εγκατέστησαν βάση. Σε αυτό είδαν και εξωγήϊνους οι οποίοι δεν διακρίνονταν εύκολα λόγω του πάγου.
ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Τα τρόφιμα όμως, ο αέρας και το νερό αρχίσαν να εξαντλούνται, αλλά ευτυχώς τα ηφαίστεια λυώνουν τον πάγο, φέρνουν ζωή και έτσι είχαν νερό. 
Μετά την επιτυχή προσγείωση, η NASA έστειλε αυτοματοποιημένο σκάφος με εφόδια και λοιπά υλικά για κατασκευή οικημάτων, το οποίο προσγειώθηκε στην ορεινή πλαγιά του πάγου αλλά, κατά τρόπο θαυμαστικό, οι προμήθειες δεν υπέστησαν ζημιές.
Ετσι την άνοιξη του 2017 ολοκληρώθηκε η βάση της Ευρώπης. 
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Φαίνεται ότι λόγω αυτού του σχεδίου αυξήθηκε, τα τελευταία χρόνια, ο προϋπολογισμός των ΗΠΑ σε επιπλέον δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία κανείς κυβερνητικός δεν γνωρίζει που πήγαν και επίκειται ήδη έρευνα από την κυβέρνηση Trump

Σχόλιο μου: Εφ'όσον στον δορυφόρο Ευρώπη υπάρχουν τεράστιες ποσότητες νερού, εύκολα μπορεί να παραχθεί οξυγόνο με μηχανήματα που σίγουρα θα έστειλε η NASA, όπως και σπόρους φυτών, κλπ, για αναπαραγωγή τροφής. Οι φωτό που αναρτώ προέχονται από το παρακάτω video.


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ
Γενικά
----------

Η Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης στον γαλαξία που εξακολουθεί να ελέγχεται από την σκοτεινή πλευρά (αποστάτες) και πρέπει να ελευθερωθεί άμεσα. Τα μεγάλα ενεργειακά κύματα που φτάνουν στη Γη από το Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο και ταυτόχρονα η πίεση που προκαλούν οι Δυνάμεις του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη από τα κάτω προς τα άνω, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την εκδήλωση των γεγονότων που θα οδηγήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.

Η ακριβής ημερομηνία που θα συμβεί αυτό, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Επειδή πάρα πολλές ομάδες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν σ' αυτή την προσπάθεια, πολλές πληροφορίες πρέπει να παραμείνουν μυστικές για να εγγυηθεί η ασφάλεια των επιχειρήσεων. Το μόνο που μπορεί να λεχθεί είναι ότι είμαστε πολύ κοντά. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο τα δίκτυα ενημέρωσης και υποστήριξης τίθενται σε εφαρμογή, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί ο γενικός πληθυσμός.
ΠΛΕΙΑΔΕΣ

Πύλες ανοίγουν σε όλο τον κόσμο και άλλες κλείνουν σε χαμηλότερες διαστάσεις. Οι υπόγειες βάσεις και τα προπύργια των κακόβουλων εξωγήϊνων και αποστατών έχουν καταστραφεί. Τα σκάφη των Φωτεινών Δυνάμεων δεν θα προσγειωθούν αν δεν τελειώσουν με τους κακόβουλους εξωγήινους και αυτό είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έχουν τις τεχνολογίες για την αποκατάσταση της Γης και την ανανέωση της ανθρωπότητας. Είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιηθεί διάκριση, ιδιαίτερα στο παρελθόν, διότι δεν είναι συνετό και παραγωγικό να δαιμονοποιούνται οι καλοπροαίρετες εξωγήϊνες Φωτεινές Δυνάμεις που έχουν βάσεις τους στην Γη, εδώ και χιλιάδες χρόνια. Υπάρχουν δυνάμεις πέρα από την κατανόησή μας που συμμετέχουν σε αυτόν τον διαστατικό καθαρισμό. 
Υπάρχουν Πλειάδιοι εδώ τώρα, μαζί με άλλα όντα της 5ης, 6ης, 7ης, 8ης, έως την 13η διάσταση για να φροντίσουν μέχρι το τέλος την διαδικασία της "αλλαγής", την αφύπνιση και την επούλωση της ανθρωπότητας και της Γης.

Η Γη και οι κάτοικοι της έχουν χειραγωγηθεί από την σκοτεινή πλευρά και την μετέπειτα Cabal (συμμορία, μαφία) επί 13.500 χρόνια, με φυλάκιση και καραντίνα και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να βγούμε από τη μαύρη τρύπα. Η Γη είναι ο τελευταίος πλανήτης στον γαλαξία μας που έχει απομείνει υπό τον έλεγχο της σκοτεινής πλευράς και πρέπει να απελευθερωθεί.
Όταν οι Δυνάμεις του Φωτός αναλάβουν τα ΜΜΕ και αρχίσουν να απελευθερώνουν πληροφορίες σχετικά με την εξωγήινη ζωή, τα εγκλήματα της Cabal, τις προηγμένες τεχνολογίες, τότε θα έχουμε πλήρη Αποκάλυψη. Μέρος της πλήρους Αποκάλυψης θα αποτελούν οι μαζικές συλλήψεις των μελών της Cabal και η οικονομική ανασύνταξη. Ήδη η Ανατολική Συμμαχία (BRICS) έχει προετοιμαστεί γι' αυτό εδώ και πολύ καιρό, ενώ στις ΗΠΑ έχει ήδη αρχίσει με την κυβέρνηση Trump.
Το διαβολικό σχέδιο της Cabal το οποίο καταστρώθηκε σε πλήρη συνεργασία με τον Πάπα, περιλαμβάνει μια μικρή εξωγήινη επέμβαση, στη διάρκεια της οποίας θα παρουσιάσουν έναν δικό τους Μεσσία, για να καθηλώσουν την ανθρωπότητα για άλλα χίλια χρόνια, αφού έτσι την γαλούχησαν για αιώνες με τις θρησκείες που επέβαλαν, πιστεύοντας ότι θα γίνει αποδεκτό. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει ενδεχόμενο μονομερούς επέμβασης των Φωτεινών Δυνάμεων, αφού τελικά αποδεικνύεται πως η ανθρωπότητα είναι παντελώς αδύνατο να ανακάμψει από μόνη της. 

Σύμφωνα με στέλεχος των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (ΜΔΠ) των ΗΠΑ το οποίο παίρνει πληροφορίες από τους Πλειάδιους, οι σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν καμιά δυνατότητα διαφυγής από τον πλανήτη μας. Δεν μπορούν να διαφύγουν μέσα από σκουληκότρυπες, αστρικές πύλες (stargates) ή με θαλάμους τηλεμεταφοράς στο διάστημα. Δεν μπορούν να χρησιμοποιούν διαστημικά οχήματα οποιουδήποτε Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος. Δεν μπορούν να σκάψουν υπόγειες τρύπες για να κρυφτούν εκεί. Δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε στο χαμηλότερο αστρικό επίπεδο!Ας μην ξεχνάμε, όπως ανέφερα στο προηγούμενο όμοιο άρθρο μου, οι Πλειάδιοι εξουσιοδοτήθηκαν από τους Ολύμπιους να αναλάβουν την απελευθέρωση της Γης.
Οι Δυνάμεις του Φωτός διαθέτουν την τεχνολογία της στρέβλωσης του χωροχρόνου, όπου μεταξύ άλλων μπορούν να πετύχουν επιβράδυνση της χρονικής ροής των γεγονότων. Εάν ο πλανήτης πληγεί από μια κοσμική καταστροφή, τότε οι Δυνάμεις του Φωτός θα επέμβουν άμεσα επιβραδύνοντας την χρονική ροή των γεγονότων, ούτως ώστε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της τηλεμεταφοράς, να μεταφέρουν τεράστιους αριθμούς ανθρώπων σε σκάφη και σε άλλους πλανήτες, διασώζοντας τους σε
ελάχιστο χρονικό διάστημα πριν την εκδήλωση των γεγονότων. Επίσης ένας άλλος λόγος εκκενώσεως της Γης είναι να εκραγεί στην περιφέρεια της λόγω συμπιέσεως των πόλων που ήδη έχει αρχίσει. Αυτός είναι ο λόγος της συγκέντρωσης μυριάδων σκαφών γύρω από την Γη και στο κοντινό αστρικό διάστημα. Για να είναι έτοιμοι να επέμβουν για να διασώσουν τεράστιο αριθμό ανθρώπων, μεταφέροντας τους σε άλλους πλανήτες.
ΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ
Κάτι παρόμοιο έγινε το 2011 με την έκρηξη των πυρηνικών αντιδραστήρων στην Φουκοσίμα της Ιαπωνίας. Σε ελάχιστο χρόνο πριν τις διαδοχικές εκρήξεις στους αντιδραστήρες, οι κάμερες κατέγραψαν εκατοντάδες "αγγελικές οντότητες" να εμφανίζονται ξαφνικά στους χώρους εργασίας μέσα στις εγκαταστάσεις των αντιδραστήρων και να διασώζουν εκατοντάδες ανθρώπους μεταφέροντας τους έξω και μακρυά από τον χώρο της καταστροφής!

Πρόσφατα πέντε πλανήτες μεταφέρθηκαν από την Μεγάλη Ανδρομέδα στον δικό μας γαλαξία. Ένας από αυτούς θα αντικαταστήσει τον Ουρανό και ένας άλλος τον Κρόνο. Δύο από τους υπόλοιπους θα χρησιμοποιηθούν για μετεγκατάσταση ανθρώπων. Ο πέμπτος θα παραμείνει για να παρατηρεί το ηλιακό μας σύστημα. Η προσαρμογή των ανθρώπων στους νέους πλανήτες θα είναι εύκολη, αφού αποτελούν αντίγραφα του γήινου περιβάλλοντος. Οι άνθρωποι θα βλέπουν τα σπίτια τους, τις πόλεις τους και γενικά το γνωστό τους περιβάλλον. Η μεγάλη διαφορά θα έγκειται στους ανθρώπους που δεν θα βλέπουν όλους τους ίδιους ανθρώπους και θα ψάχνουν να βρουν πολλούς από αυτούς που γνωρίζουν, χωρίς αποτέλεσμα!
ΣΚΑΦΗ ΜΔΠ
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων (ΜΔΠ) των ΗΠΑ, Αντισυνταγματάρχη Corey Goody, τέσσερα είναι τα στάδια για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας, η οποία διανύει αυτήν την στιγμή το τρίτο:
-Το πρώτο στάδιο είναι η αφύπνιση ορισμένων ατόμων τα οποία βρίσκονται σε κάποιο επίπεδο γνώσης
-Το δεύτερο στάδιο είναι η μετάδοση των γνώσεων και των πληροφοριών που κατέχουν αυτοί οι άνθρωποι σε ένα ευρύτερο αριθμό ανθρώπων
-Το τρίτο στάδιο είναι η μαζική αφύπνιση της ανθρωπότητας και
-Το τέταρτο στάδιο είναι η απελευθέρωση της ανθρωπότητας, δηλαδή η κατάρρευση του οικονομικού συστήματος δουλείας που της επεβλήθη, η πλήρης αποκάλυψη και η εμφάνιση εξωγήινων πολιτισμών και η ένταξη του πλανήτη στην γαλαξιακή οικογένεια με όλα τα οφέλη που συνεπάγεται

Οι δυνάμεις που συμμετέχουν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα (ΜΔΠ) και που δεν ανήκουν στην Cabal, δεν δέχονται να γίνει πλήρης αποκάλυψη στην ανθρωπότητα, παρά μόνον μερική αποκάλυψη και ειδικά να μην μάθει η ανθρωπότητα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, δημιουργώντας προστριβές στις υπόλοιπες θετικές δυνάμεις που επιθυμούν η ανθρωπότητα να γίνει ισότιμο μέλος της γαλαξιακής κοινωνίας.
Η εκδήλωση των γεγονότων αυτών θα είναι μια επανάσταση για τον πλανήτη, τόσο στο φυσικό όσο και στο μη φυσικό (αιθερικό) πεδίο.

Γεγονότα που θα συμβούν στο μη φυσικό επίπεδο:
Ένα μεγάλο κύμα θείας ενέργειας και φωτός που προέρχεται από τον Κεντρικό Γαλαξιακό Ήλιο κατευθύνεται προς την επιφάνεια του πλανήτη. (Ο Κεντρικός Γαλαξιακός Ήλιος είναι ένα τεράστιο ουράνιο σώμα που βρίσκεται προς την πλευρά του αστερισμού του Τοξότη. ) Η ενέργεια από τον Κεντρικό Ήλιο θα διεγερθεί από ένα φλας ή ένα ειδικό είδος φωτός από τον δικό μας Ήλιο και θα διαπεράσει τη Γη και την ανθρωπότητα, αυξάνοντας τις συχνότητες όλων των ζωντανών οντοτήτων στον πλανήτη. Η ανθρωπότητα θα ηρεμήσει από το φως της αγάπης και της δυαδικότητας. Θα είναι μια θαυμάσια ενέργεια η οποία δεν εμφανίστηκε ποτέ πριν στη Γη. Όλοι θα την νιώσουν και θα αντιλαμβάνονται ότι κάτι έχει συμβεί.
Γεγονότα που θα συμβούν στο φυσικό επίπεδο:
- Οι συλλήψεις των μελών της Cabal (που ήδη ξεκίνησαν).
- Η ανασύνταξη των Χρηματοπιστωτικών Συστημάτων.
- Η Αποκάλυψη, δηλαδή η απελευθέρωση πληροφοριών για τους εξωγήινους.
- Το ξεκίνημα ενός νέου, δίκαιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, με διάθεση κεφαλαίων ευημερίας για όλη την ανθρωπότητα.

- Εγκαθίδρυση ενός νέου κυβερνητικού-πολιτικού συστήματος και εκπαιδευτικού συστήματος, και ενός συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.
- Η αφύπνιση της ανθρωπότητας αργά και σταδιακά όσον αφορά την ύπαρξη θετικών εξωγήινων πολιτισμών και των γαλαξιακών μας συνδέσεων.
- Εισαγωγή νέων προηγμένων τεχνολογιών.
- Απελευθέρωση της πνευματικής ανάπτυξης και των τεχνολογιών θεραπείας για κάθε άνθρωπο στον πλανήτη.
Υπάρχουν ακόμα πολύ περισσότερα για να προσβλέπουμε.
Ηδη εκατομμύρια άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν αναβαθμιστεί πνευματικά στα τελευταία τρία χρόνια.

-Το "πλάσμα ενεργού πεδίου" που άρχισε να δομείται γύρω από τον πλανήτη, ξεκίνησε από τους πόλους. Αυτό προκάλεσε διαταραχή και εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης με εμφανές αποτέλεσμα την οριστική υποχώρηση της θάλασσας μετά την παλίρροια, στην Μ. Βρετανία, στο Περού και αλλού.
Επίσης μετά τις επανειλημμένες αποτυχημένες απόπειρες να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο, η Cabal προσπαθεί τώρα να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ και όπως είναι στριμωγμένη, δεν αποκλείεται να προβεί σε απονενοημένες ενέργειες.
Η Cabal όμως και τα συναφή παρακλάδια της θα αποτύχουν και η ανθρωπότητα θα εισέλθει σε μια χρυσή εποχή, τα οικοσυστήματα θα θεραπευτούν, όλοι θα καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες και θα έχουν την ελευθερία να δημιουργούν και να ταξιδεύουν ελεύθερα. Αυτό θα ανοίξει το δρόμο για πολλά ακόμα βήματα στην εξέλιξή μας, πέρα από αυτά που κατανοούμε τώρα.
Ηδη εκατοντάδες μέντορες των Φωτεινών Δυνάμεων έχουν κατέβει στη Γη και βρίσκονται σε επαφή
με τις μεγάλες κυβερνήσεις του πλανήτη, δίδοντας τους οδηγίες για την ομαλή μετάβαση στο Φως.

Όσοι άνθρωποι συμμετέχουν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα της Cabal θα περάσουν από ειδικά προγράμματα εκκαθάρισης και επαναφοράς της μνήμης τους υπό την εποπτεία των Πλειάδιων, διότι ήταν ελεγχόμενοι από mind control. Οι άνθρωποι αυτοί θα βοηθήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.

-Ας δούμε κατά μήνα τι έγινε το Β'εξάμηνο:Ιούλιος-Αύγουστος 2017
------------------------------

-Από τα μέσα Ιουλίου Μητρικό σκάφος των Ολυμπίων σταθμεύει πάνω από την Ελλάδα, από το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο, με σκοπό την προστασία της χώρας μας.
-Τα μεσάνυχτα της 21/7/17 σεισμός 6, 2 R χτύπησε στο ΝΑ Αιγαίο το σεισμικό τόξο "νήσου Κω, χερσονήσου Αλικαρνασσού της Μικρας Ασίας και του κόλπου Aksaz όπου εκεί είναι ο κύριος Ναύσταθμος της Τουρκίας". Το επίκεντρο ήταν στην Αλικαρνασσό(Bodrum)της Τουρκίας, όπου έγιναν τεράστιες ζημιές με αρκετά θύματα. Οι Τούρκοι τις πρώτες ώρες δεν ανέφεραν μεγάλες καταστροφές, αλλα στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να το κρύψουν. Ο σεισμός ήταν τεχνητός από τους Ολύμπιους καθόσον στο Ναύσταθμο υπήρχαν πολλά έμφορτα πολεμικά πλοία με υλικό και προσωπικό με σκοπό τις επόμενες ώρες να έκαναν απόβαση σε Ελληνικό νησί. Ο σεισμός δημιουργήθηκε από Ολύμπιο σκάφος μέσω μπλέ ακτίνας. 

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΒΑΣΗ
-Στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αποστατικές δυνάμεις αποβιβάσθηκαν αιφνιδιαστικά στο πίσω μέρος της Σελήνης και κατέλαβαν Ανδρομέδια-Ολύμπια βάση. Επενέβησαν αμέσως δυνάμεις των Ολυμπίων οι οποίες μετά από μάχη ανεκατέβαλαν την βάση και αιχμαλώτισαν τους επιζήσαντες αποστάτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν αμέσως σε πλανήτη φυλακή. Υπόψη η Σελήνη εδώ και καιρό έχει εκαθαρισθεί από τις αποστατικές δυνάμεις. 
Επίσης Ανδρομέδιες-Ολύμπιες δυνάμεις εξουδετέρωσαν στο Αφγανιστάν "κυνοκέφαλους" οι οποίοι βγήκαν μέσα από την γη.

-Στις 10:00 της 11/8 δύο εκρήξεις ακούστηκαν στον αέρα πάνω από την νήσο Λήμνο οι οποίες δημιούργησαν ωστικό κύμα το οποίο έγινε αντιληπτό από τους κατοίκους του νησιού. Ακαρπες όμως υπήρξαν οι έρευνες από τις ένοπλες δυνάμεις της νήσου και την αστυνομία. Το γεγονός αυτό οφείλετο στους Ολύμπιους, οι οποίοι με υπερόπλο κατέστρεψαν υποθαλάσσια βάση ερπετοειδών μεταξύ των νήσων Λήμνου και Τενέδου η οποία σκεπαζόταν από γιάλινο θόλο.

-Στις 18:53 της 16/8 χτυπήθηκε στο Αιγαίο, από Ολύμπιο σκάφος, βάση ερπετοειδών ΝΑ της Μήλου και κατεστράφει. Κατεγράφει σεισμός 5.1 R. Ομοίως στις 18/8 το πρωί, εξουδετερώθει υποθαλάσσια βάση ΒΔ της Γαύδου (Νότια της Κρήτης).

-Στις 17/8 οι Αννουνάκι κατόρθωσαν να ανοίξουν αστροπύλη και να κατεβάσουν στην Ανταρκτική 100.000 στρατεύματα για να ενισχύσουν τους ερπετοειδείς που παρέμεναν στριμωγμένοι εκεί. Για τον 
λόγον αυτόν ανεβλήθει η αναχώρηση της "Silver Legion" του πλανήτη Vulcan, η οποία είχε έρθει στον πλανήτη μας και η οποία διετάχθει να μεταβεί ευσπευσμένα στην Ανταρκτική για να ενισχύσει τις ειδικές δυνάμεις των Ρώσων, Αμερικανών και Κινέζων που είχαν αναλάβει από κοινού δράση εναντίον των ερπετοειδών, τους οποίους τελικά εξολόθρευσαν. 

USS JOHN McCAIN
-Στις 20/8 Ρωσικό υποβρύχιο μέσα στο οποίο υπήρχαν και Πλειάδιοι, αδρανοποίησε τα συστήματα λειτουργίας του αμερικανικού καταδρομικού USS "John McCain" ανοιχτά της Σιγκαπούρης και ακολούθως "χάκαρε" τα συστήματα λειτουργίας του φιλιππινέζικου πλοίου "container ship" στρέφοντας το εναντίον του καταδρομικού με το οποίο συνεκρούσθει, προκαλώντας τον θάνατο δέκα ναυτών και τεράστιες ζημιές στο πολεμικό πλοίο. 
Σύμφωνα με μήνυμα των Ανδρομεδιων-Ολυμπίων, το καταδρομικό των ΗΠΑ ήταν προσκείμενο προς την Cabal η οποία του είχε δώσει αποστολή να πλεύσει προς τον βόρειο Ειρηνικό και να εκτοξεύσει πύραυλο με πυρηνική κεφαλή κατά της Βόρειας Κορέας, με σκοπό να εκθέσει τον Πρόεδρο Trump των ΗΠΑ και να ξεκινήσει ο Γ΄ΠΠ.
ΑΡΧΟΝΤΕΣ
-Τον Αύγουστο το περισσότερο από το ήμισυ της υπόλοιπης ανωμαλίας "πλάσματος" των αποστατών μετασχηματίστηκε και η αναταραχή της ανωμαλίας πλάσματος στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ έχει σχεδόν αδρανοποιηθεί. Αυτό που απομένει είναι να εξουδετεροποιηθούν τα μικρότερα τμήματα των δονήσεων αποσύνθεσης στις περιοχές της Washinghton DC και της Νέας Υόρκης. Οι "Άρχοντες"(πολύ κακές οντότητες) χρησιμοποίησαν κρυφά τον επιταχυντή πλάσματος RHIC στο Long Island της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ για να προστατεύσουν την Cabal χωρίς επιτυχία και τώρα πολλές δραστηριότητες της Cabal, 
συμπεριλαμβανομένων των εκτεταμένων δικτύων κακοποίησης παιδιών, θα εκτεθούν σύντομα στο γενικό πληθυσμό.
Επίσης η υπόγεια εγκατάσταση κλωνοποίησης στο Long Island των ΗΠΑ έχει καταστραφεί.
Ετσι η αποστατική ομάδα "Χίμαιρα" θα πάψει να χρησιμοποιείται.
Όλα αυτά τα εξέθεσαν τα περίπου 80 εναπομείναντα μέλη της ομάδας "Χίμαιρα" σε κατάσταση πανικού. Δύο ομάδες από αυτούς έχουν ήδη φύγει από το Long Island ενώ οι υπόλοιποι διαισθάνονται ότι η θέση τους πλέον είναι επισφαλής.
ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ

-Από τις 23/8 οι "Φωτεινές Δυνάμεις" (Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι και συμμαχικές φυλές) συνέχισαν την εκκαθάριση του πλανήτη μας, με καταστροφή των εναπομεινάντων υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων και άλλων ενεργειών όπως το χτύπημα με ισχυρό τυφώνα Harvey στο Χιούστον του Τέξας.

Yπ'όψη ο τυφώνας Harvey ενεργοποιήθηκε από την Cabal γιά να δημιουργήσει προβλήματα`στον Πρόεδρο Trump, αλλά οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι επενέβησαν και του άλλαξαν πορεία για να χτυπήσει την έδρα της NASA στο Χιούστον, στις 28/8/17, η οποία υπέστει βιβλικές καταστροφές, λόγω του ότι εκεί είναι το αρχηγείο της και οι κύριες εγκαταστάσεις της για την παρακολούθηση των εκτοξευόμενων πυραύλων, δορυφόρων, κλπ.

-Aλλες υπόγειες και υποθαλλάσιες βάσεις που κατεστράφησαν τον Αύγουστο από τις Φωτεινές Δυνάμεις και η καταστροφή τους εμφανίσθηκε σαν σεισμός, είναι οι παρακάτω:
-23/8 στις Φιλιππίνες
-27/8 στην Ιαπωνία
-27/8 στην Παπούα Νέα Γουινέα
-27/8 νότια της Σητείας της Κρήτης
-28/8 στη Βοσνία
-29/8 στη περιοχή της λίμνης Βόλβης στην Ανατ. Μακεδονία
-31/8 στο Ιράν
-31/8 ΝΑ της Μυτιλήνης
-31/8 στην Ινδονησία
-1/9 σεισμός 5R 62 χλμ ΝΑ της Νήσου Χάλκης της Δωδεκανήσου. Εκεί υπήρχε υπόγεια βάση ερπετοεδών και έγινε πολεμική σύραξη με υποθυγατρικά σκάφη των Φωτεινών Δυνάμεων(μικρά με 
τριμελές πλήρωμα) μέσα στην βάση, από την οποία άρχιζαν στοές χλιομέτρων προς τα κάτω. Μάλιστα κάποιοι επετοειδείς προσπάθησαννα φύγουν και έκλεισαν εισόδους. Τελικά εφονεύθηκαν όλοι οι ερπετοειδείς, αλλά δυστυχώς κατερρρίφθει ένα σκάφος των Φωτεινών Δυνάμεων και σκοτώθηκε το τριμελές πλήρωμα του. Στην συνέχεια κατεστράφει όλη η βάση από θυγατρικό σκάφος και έτσι φάνηκε σαν σεισμός 5R. 
Θα συνεχισθούν οι καταστροφές όλων εναπομεινάντων υπογείων και υποθαλασσίων βάσεων. 
ΝΗΣΟΣ ΧΑΛΚΗ

-Στις 30/8, σκάφη από το άστρο Βέγα της Λύρας (κυβερνήτης ο Απόλλων) και άλλα ηλιακά συστήματα έφθασαν στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος για να συμμετάσχουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.

- Σύμφωνα με τον ερευνητή των UFO Alex Collier, οι γήινες κυβερνήσεις που έχουν επαφές με τις Φωτεινές Δυνάμεις, δεν δείχνουν καμιά διάθεση να τις καλέσουν να επέμβουν για να βοηθήσουν να μπει σε τάξη ο πλανήτης. Η μόνη κυβέρνηση που έχει την πρόθεση και μπορεί να το κάνει από μόνη της, είναι η κυβέρνηση της Ινδίας.Σεπτέμβριος
-------------------

-Μεγάλη ηλιακή έκρηξη τύπου Χ-9, 3 έγινε στις 7/9/17, την οποία προκάλεσαν οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι με σκοπό αφ'ενός να στείλουν στην Γη πλήθως φωτονίων αφύπνισης και αφετέρου να καταστρέψουν αρχεία μεγάλων οργανισμών, εργοστασίων, τραπεζών κλπ. Λιαν προσεχώς θα γίνουν και άλλες μεγάλες ηλιακές εκρήξεις για τον σκοπό αυτό.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ  Χ-9,3
Ο Ήλιος, έργο και ευθύνη του Απόλλωνα, επιτελεί την αποστολή του σε συνδυασμό με την υψηλή δόνηση της Γαίας!!!Την ενέργεια του ήλιου την "διαχειρίζεται" ο Απόλλωνας. Η Γαία δονούμενη σε υψηλή δόνηση, έδωσε το σύνθημα για την κάθοδο των φωτονίων!!!
Ο Ηλιος με τα κύματα πλάσματος στέλνει τα φωτόνια του, τα οποία έχουν πληροφορίες για την αφύπνιση των ανθρώπων στη Γή, που είχε μέχρι τώρα καταληφθεί από τα ερπετά και ήταν όλοι τυφλοί, δεν έβλεπαν την σκλαβιά και δεν ήταν στο κέντρο της καρδιάς τους αλλά λειτουργούσαν με ζωώδη ένστικτα και μόνο.
 ΜΕΞΙΚΟ-ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ HAARP
-Τα μεσάνυχτα της 7 προς 8 Σεπτ χτύπησε το Μεξικό σεισμός 8, 4 ρίχτερ ο οποίος δημιούργησε πολλές καταστροφές και υπήρξαν πάνω από 25 νεκροί, παρόλο που τα ΜΜΕ ανέφεραν μόνον πέντε. Τον σεισμό προσπάθησε να τον δημιουργήσει η Cabal και λοιποί νεοταξίτες, μέσω του HAARP (φαίνεται σε φωτό η λάμψη από το HAARP)με σκοπό να καταστρέψουν υγιείς καλλιέργιες και εργοστάσια, ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν τα μεταλλαγμένα προϊόντα τους κλπ, τα οποία έχουν δηλητήρια με σκοπό να ελαττώσουν τον πληθυσμό της γης. Οι Ολύμπιοι κατ΄εντολή του Διός, επενέβησαν βάζοντας ασπίδες και στην συνέχεια γύρισαν τον σεισμό ο οποίος κατέστρεψε πολλές μεταλλαγμένες καλλιέργιες και υπόγεια βάση ερπετοειδών οι οποίοι αρνήθηκαν, μετά από τελεσίγραφο που τους δόθηκε, να παραδοθούν. 

Υπόψη το Μεξικό είναι η χώρα της "ανομίας" και ο παράδεισος των νεοταξιτών, οι οποίοι εκτός από τα μεταλλαγμένα προϊόντα, δημιουργούν χιλιάδες ανθρώπινους κλώνους για στρατό. Μάλιστα πολλοί
κλώνοι τους έχουν ξεφύγει και είναι πολύ επικίνδυνοι, δεν έχουν αισθήματα, συνείδηση, και νομίζουν
ότι είναι άτρωτοι. Σκοπός των αποστατών είναι να τους χρησιμοποιήσουν σε διάφορους πολέμους και να εξοντώσουν τον ανθρώπινο πληθυσμό.

ΤΥΦΩΝΑΣ ΙΡΜΑ
Οι Ολύμπιοι θα τους δημιουργήσουν στον εγγύς χρόνο και άλλους μεγαλύτερους σεισμούς στα κέντρα της ανομίας, για να τους καταστρέψουν εντελώς.
Παρόμοιος σεισμός αναμένεται να πλήξει ανά πάσα στιγμή περιοχή της Βραζιλίας, αφού επιδόθηκε ίδιο τελεσίγραφο σε άλλη υπόγεια βάση της Cabal που εδρεύει εκεί.ΚΤΗΡΙΟ ΠΥΡΑΥΛΩΝ -NASA
(Ακροτήριο Canaveral) -Στις 8 προς 9 Σεπτ η Cabal δημιούργησε τον τυφώνα Irma o οποίος κατέστρεψε τα περισσότερα νησιά της Καραϊβικής(άλλο κέντρο ανομίας αυτά)και μάλιστα έκανε πείραμα και εξαφάνισε δύο μικρά νησιά, ασχέτως αν ήταν δικά της. 
Στις πρώτες πρωινές ώρες της 11η Σεπτ, η Cabal έστρεψε τον τυφώνας Irma και χτύπησε την περιοχή Τampa Bay της Φλώριδας για σχεδόν τέσσερεις ώρες. Σκοπός της Cabal ήταν να χτυπήσει την διοίκηση "Special Operations Command" (SOC)η οπoία έχει ταχθεί με τον Πρόεδρο Trump. Ο τυφώνας προκάλεσε εκατομμύρια πολίτες να εγκαταλείψουν τη Νότια Φλώριδα, αλλά οδήγησε επίσης στην υποχρεωτική εκκένωση του στρατιωτικού προσωπικού της βάσης MacDill της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή της Τampa, που είναι η έδρα της SOC, η οποία όμως έπαθε μικρές ζημιές, καθόσον επενέβησαν οι Φωτεινές Δυνάμεις και έστρεψαν τον τυφώνα Ιrma προς το ακρωτήριο Κανάβεραλ (διαστημικό κέντρο Κenedy). Σκοπός τους ήταν να καταστρέψουν μία νέα εξέδρα εκτοξεύσεως ενός νέου επανδρωμένου πυραύλου που η NASA ήθελε να τον στείλει σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Αποστολή του ήταν, αν σ΄αυτούς τους πλανήτες παρατηρήσει ζωή και κατοικημένους χώρους, να τους βομβαρδίσει με πυρηνικές βόμβες που θα έφερε ο πύραυλος. 
Η εξέδρα κατεστράφει κατά το μεγαλύτερο μέρος της, όπως επίσης το τεράστιο κτήριο πυραύλων της NASA το οποίο υπέστει σοβαρές ρωγμές. Βέβαια αυτά δεν αναφέρθηκαν από τα ΜΜΕ.

-Στις 15/9, θυγατρικό σκάφος του Αρκτουριανού σκάφους "Αθηνά" (Athena's Battle Platform) κατέστρεψε βάση της Cabal στην Νέα Ζηλανδία (η οποία επεκτεινόταν και υπογείως), στην οποία 
υπήρχαν συσκευές λέϊζερ και άλλα όπλα στραμμένα προς το διάστημα, προοριζόμενα για την καταστροφή, δορυφόρων, καθώς και για την απόκρουση σκαφών των Φωτεινών Δυνάμεων. To Athena's Battle Platform βρίσκεται σε στατική τροχιά και σε ύψος 160.000 μιλίων πάνω από τον Ν. Πόλο, ενώ μικρότερα σκάφη ανεβοκατεβαίνουν από αυτό σε αποστολές στην Ανταρκτική. 

-Από τις 21 μέχρι 25 Σεπτ 2017 έγινε συνέλευση της Συνομοσπονδίας των "Εψιλον"της Ανδρομέδας, στον ναό του Απόλλωνος στους Δελφούς, στην οποία συμμετείχαν οι κυβερνήτες των 13 Γαλαξιών με επικεφαλής της οντότητες που αποκαλούμε θεούς. Αφίχθησαν με εκατοντάδες θυγατρικά και υποθυγατρικά σκάφη καλυμμένα μέσα σε σύννεφα.
ΔΕΛΦΟΙ-ΝΑΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ
Η σύσκεψη αφορούσε πρωταρχικά την Ελλάδα και όλον τον πλανήτη. Η συμφωνία των 13500 ετών μεταξύ Ανδρομέδιων και αποστατών, που μπορούσαν να μείνουν στον πλανήτη μας έληγε στις 31/3/17, αλλά εδόθει παράταση μέχρι της 30/9/17 για να εκκενώσουν τον πλανήτη. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι αποστάτες, κυρίως ερπετοειδείς και δρακονιανοί που έχουν γεννηθεί στην Γη, δεν δέχονται και θα υποστούν τις συνέπειες. 
Ολο το δωδεκάθεο ήταν εξοργισμένο για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο πλανήτη. Πιο πολύ εξοργισμένοι ήταν ο Απόλλων, η Αθηνά και ο Ποσειδώνας με το θέμα των λαθρομεταναστών.
ΔΕΛΦΟΙ  (Αναπαράσταση)

Τι είπαν οι "θεοί" στη συνέλευση:
Απόλλων: "Θα φροντίσω να τιμωρηθούν αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα και ο κόσμος θα είναι ευλογημένος. Αυτός που με πιστεύει θα έχει την εύνοια μου και μαζί όλων των Ολυμπίων, του Ελλάνιου φωτός και όλης της συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας. Όλοι θα ακολουθήσουν τον δρόμο τους όπως πρέπει, με σύνεση και στρατηγικό σχεδιασμό. Το Ελλάνιο φως θα λάμψει ξανά. Η Ελλάς θα ξαναγίνει μεγάλη και γι΄αυτό προστατεύεται αυτή και ολόκληρο το Ελληνικό γένος. Οι Έλληνες 
πρέπει να πολλαπλασιαστούν. Είμαι εξοργισμένος με αυτά που κάνουν οι αποστάτες και θα φροντίσω για την τιμωρία τους. Ο χρόνος τους είναι λίγος ακόμη και όλα μετά θα αλλάξουν. Ολοι οι πολιτικοί θα διωχθούν και θα αφαιρεθούν τα πολιτικά και περιουσιακά δικαιώματα τους". 

Αθηνά: Η θεά Αθηνά για το θέμα των λαθρομεταναστών, εξαγριωμένη ανέφερε στην συνέλευση, μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:
"Εγώ θα προστατεύσω την πόλη μου, την Αθήνα, ακόμα και αν χρειασθεί να την γκρεμίσω συθέμελα και να την ξαναχτίσω"

ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝ

Ζευς: Ο Ζευς ανέφερε στο τέλος του συνεδρίου των Δελφών, με βραχνή και δυνατή φωνή: "Αν δεν σταματήσουν οι αποστάτες και οι γήϊνοι συνεργάτες τους και αν σκεφθούν αυτά που έκαναν και την ταλαιπωρία που έχουν κάνει στον Ελληνικό λαό, θα υποστούν τέτοιες τιμωρίες και τέτοιες συνέπειες, που θα χάσουν τα πάντα που νομίζουν ότι έχουν. Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα των τραπεζών και λοιπών οργανισμών, θα καταρρεύσουν και θα χαθούν τα πάντα.
Λίγος είναι ο καιρός που τους δίνεται η δυνατότητα να φύγουν, ειδάλλως θα αλυσοδεθούν. Όσοι μείνουν στην Γη δεν θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα. Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα. Καλόν είναι οι αποστάτες να πάρουν μαζί τους και τους γήινους συνεργάτες τους, αλλιώς θα γίνει μεγάλη αναταραχή και θα χαθούν. Αλλη παράταση των 13. 500 ετών δεν θα δοθεί. Οι αναταράξεις που θα συμβούν θα αλλάξουν τα πάντα".

Απόφαση του συνεδρίου: "Η Ελλάς άνωθεν, βοηθεί την Ελλάς κάτωθεν οριστικά!!

ΖΕΥΣ

Τέλος, είμαστε εδώ. Αφού εκκινήσατε την χείρα η Αθηνά είναι Συν!!!
Η απόφαση του Διός είναι αμετάκλητη, καθαρίζουμε με τους αποστάτες το συντομότερο δυνατόν"!!!

-Στις 22/9/17 μεγάλη αστρική πύλη στην Βραζιλία, από την οποία ήθελαν μέλη της Cabal να περάσουν με σκάφος, διελύθη από δυνάμεις του Διός.
Αγγελικές δυνάμεις που βοηθούσαν τις δυνάμεις του Διός, κατήλθαν, διέλυσαν την αστρική πύλη και συνέλαβαν αιχμαλώτους όλους τους φρουρούς της.
Επίσης σε μεγάλη υπόγεια βάση της Cabal, μεταξύ της Γαλλίας και της Ιταλίας, δόθηκε τελεσίγραφο παράδοσης διαφορετικά θα καταστρεφόταν με τον γνωστό σεισμικό τρόπο.
-Στις 29/9 δυνάμεις του Διός συνέλαβαν τέσσερις από τους έξη "Άρχοντες"των
δρακονιανών και μαζί με αυτούς 26.000 υβριδικούς κλώνους, τους οποίους μετέφεραν σε ειδικά σκάφη-φυλακές. Οι εναπομείναντες δύο "Αρχοντες" τρέμουν για την τύχη τους.

- Όσοι άνθρωποι συμμετέχουν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα της Cabal θα περάσουν από ειδικά προγράμματα εκκαθάρισης και επαναφοράς της μνήμης τους υπό την εποπτεία των Πλειάδιων, διότι ήταν ελεγχόμενοι από mind control. Οι άνθρωποι αυτοί θα βοηθήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.

- Οι αλλεπάλληλοι μεγάλοι σεισμοί στο Μεξικό, στην Ν. Ζηλανδία, στην Ιαπωνία και αλλού, δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιθέσεις καταστροφής υπογείων βάσεων της Cabal.Οκτώβριος
------------------

-Ένας μεγάλος αριθμός από τα μέλη της ομάδας "Χίμαιρα" έχει εγκαταλείψει από τις αρχές Οκτωβρίου τον πλανήτη και οι υπόλοιποι αποστάτες άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι η ήττα τους 
είναι πλέον δεδομένη. Στα σχέδιά της Cabal τώρα περιλαμβάνεται το ενδεχόμενο να επιτρέψουν μαζικές συλλήψεις μελών και μια περιορισμένη αποκάλυψη (για το θέμα της εξωγήινης ζωής), καθώς επίσης και κάποια περιορισμένα ταξίδια στο διάστημα για την ανθρωπότητα, με σκοπό να αποκρύψουν οποιαδήποτε ίχνη τους που θα τους επέτρεπαν να διαφύγουν και να κρυφτούν, ας πούμε κάπου στη ζώνη Kuiper. Το σχέδιο τους αυτό θα αποτύχει.

-Από τις 11/10/17, οι Δυνάμεις του Φωτός Δυνάμεις άνοιξαν τις βαλβίδες αποσυμπίεσης της εξωτερικής ταχυονικής μεμβράνης στην περιφέρεια της Ηλιόπαυσης. (Η ηλιόπαυση, είναι το φαινόμενο όπου η πίεση των εξερχόμενων σωματιδίων του ηλιακού ανέμου και των εισερχόμενων σωματιδίων από τη μεσοαστρική περιοχή εξισορροπούνται).
Αυτό σημαίνει ότι οι ενέργειες της ανάληψης που προέρχονται από το κέντρο του Γαλαξία άρχισαν να πλημμυρίζουν το Ηλιακό μας Σύστημα για πρώτη φορά από το 1995 και οι Φωτεινές Δυνάμεις 
επικεντρώνονται τώρα στην εκκαθάριση του "υποσελήνιου" χώρου, επιταχύνοντας έτσι και τον καθαρισμό των υπόλοιπων παρασιτικών οντοτήτων που εξακολουθούν να προσκολλώνται στην επιφάνεια του πλανήτη. 
Πριν από το 1996, ο υποσελήνιος χώρος ήταν γεμάτος από συμμαχικά μητρικά σκάφη γεμάτα από "Αγγέλους και θετικά όντα του Φωτός". Τώρα οι παρασιτικές οντότητες πλάσματος κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη έχουν εκκαθαριστεί σε τέτοιο βαθμό, ούτως ώστε ένα μέρος του Πλειάδιου στόλου να έχει επιστρέψει στον υποσελήνιο χώρο, χωρίς να υπάρχει πιθανότητα πυροδότησης των υπόλοιπων βομβών "πλάσματος" (toplet).
Επίσης το πλέγμα που είχε τοποθετήσει η Cabal γύρω από την Γη, με σκοπό την απομόνωση του πλανήτη και για να εμποδίζει τις ροές υψηλών συχνοτήτων, ενεργειών που θα βοηθούσαν στην αφύπνιση και στην ενεργοποίηση των ανθρώπων, έχει καταστραφεί.
-Τα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα διαφόρων χωρών τέθηκαν υπό τον έλεγχο των Γαλάζιων Φτερωτών Όντων των Σφαιρών της "Blue Alliance"(Μπλε Συμμαχία), τα οποία ήλθαν από άλλο σύμπαν εδώ και τρία χρόνια για να θέσουν τέλος στην τυραννία της Γης και για την προστασία της από βλαβερές ενεργειακές ροές σωματιδίων. 
Η διάταξη των Σφαιρών έγινε με στρατηγικό τρόπο, ώστε να ελέγχουν τις ροές αυτών των ενεργειών προς τον πλανήτη, διότι εκατομμύρια άνθρωποι δεν θα τις άντεχαν και θα αντιμετώπιζαν προβλήματα επιβίωσης. Παράλληλα οι Σφαίρες παρακολουθούν την κατάσταση του πλανήτη, αμβλύνοντας τα ακραία καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα συμπτώματα αυτοΐασης του.

-Οι άνθρωποι που υπηρετούσαν στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα (Secret Space Programms) έχουν υποστεί επαναπρογραμματισμό του νου και επανεκπαιδευτεί, υπό την εποπτεία των Πλειάδιων, για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη.

- Ο Μαύρος Στόλος (Dark Fleet) των ΜΔΠ της Cabal αποδεκατίστηκε και τα υπολείμματα του έχουν αποκλειστεί εκτός ηλιακού συστήματος.
ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
- Το μεγάλο Διαγαλαξιακό Συμβούλιο απεφάνθη ότι η βία, οι πόλεμοι και η δυστυχία που υπέστη τα τελευταία 100 χρόνια ο πλανήτης από την Cabal, δεν τα έχει υποστεί ούτε στα τελευταία 100.000 χρόνια. Προς τον σκοπό αυτό έχει ληφθεί η απόφαση για την άμεση απελευθέρωση του πλανήτη.
Έχουν ήδη αποσταλεί στην Γη τέσσερις ομάδες διδασκάλων-καθοδηγητών από την Λύρα, τον Σείριο, τις Πλειάδες και τον Αρκτούρο. Οι Διδάσκαλοι αυτοί συζητούν με τις κυβερνήσεις των 
Μεγάλων Δυνάμεων του πλανήτη, τις λεπτομέρειες για το πως θα εμφανιστούν και να συστηθούν στην ανθρωπότητα, αποκαλύπτοντας την πραγματική ιστορία της Γης και του σύμπαντος. 
Οι Διδάσκαλοι αυτοί θα καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα στην νέα κατάσταση που θα περιέλθει με την απελευθέρωση, δίδοντας συμβουλές που θα αφορούν στην διακυβέρνηση, στην εκπαίδευση και στις νέες τεχνολογίες που θα δοθούν. Οι νέες τεχνολογίες ίασης θα βασίζονται στις συχνότητες των χρωμάτων, του φωτός και των ήχων. Το νέο είδος ανθρώπων θα είναι πνευματικό, ηθικό και απρόσβλητο από αρρώστιες. Η ζωή των ανθρώπων στα αρχικά στάδια θα επιμηκυνθεί στα 140 χρόνια και το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα είναι πλήρως ενεργοποιημένο. Πολλοί θα ανέλθουν στην 4η διάσταση και ταυτόχρονα θα εκπαιδεύονται για την άνοδο τους στην 5η διάσταση.

-Στις 15/10/17 αφίχθει στο ηλιακό μας σύστημα μεγάλος αστροστόλος "Υπερβορείων" από τον αστερισμό της Λύρας, κυβερνήτης της οποίας είναι ο Απόλλων.

-Στις 13 και 17/10 αντιστοίχως, δημοσιεύματα στο διαδύκτιο ανέφεραν περίεργα αναβοσβήματα του Ηλιου στην Νιγηρία(13/10), Σκανδιναυικές χώρες και δυτική Ρωσία(17/10). Το φαινόμενο αυτό προκλήθηκε από μία τεράστια αστροπολιτεία των Ολυμπίων, πολύ μεγαλύτερη της Γης, η οποία αφίχθει στην περιοχή του Ηλίου και απερρόφησε τεράστια δόση ηλιακής ενέργειας, καθόσον επίκειτο τεραστίων διαστάσεων έκλαμψη του Ηλίου προς την Γη, η οποία θα την κατέστρεφε. Η NASA, ως συνήθως, απέκρυψε το γεγονός και ανέφερε για ύπαρξη βαρυτικών κυμάτων.Νοέμβριος
-------------------

-Η αποστολή των Γαλάζιων Πτερωτών Όντων της "Sphere Being Alliance" τελειώνει, αφού εξουδετέρωσαν κάθε εξωγήινη απειλή για την ανθρωπότητα και θα αποχωρήσουν πολύ σύντομα.
ΣΦΑΙΡΕΣ  ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΟΝΤΩΝ
(Συμμαχική  φυλή)

- Μόλις εξουδετερωθεί πλήρως η Cabal, θα αρχίσει η λεγόμενη "αποκάλυψη", αρχίζοντας από το γήινο Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα. Αμέσως θα παρουσιαστούν και θα συστηθούν στην ανθρωπότητα οι Ανδρομέδιοι και οι Πλειάδιοι, με δώρα την τεχνολογία της ελεύθερης ενέργειας και συσκευές πλήρους ίασης. 
Επίσης με την διακριτική παρέμβαση των Φωτεινών Δυνάμεων, έχει εξαλειφθεί κάθε ίχνος ραδιενέργειας από την περιοχή της Φουκουσίμα της Ιαπωνίας.

-Η Επικείμενη απελευθέρωση του πλανήτη συγκεντώνει το ενδιαφέρον πληθώρας εξωγήϊνων πολιτισμών. Ήδη αποστέλλονται παρατηρητές για να παρακολουθήσουν το μεγάλο γεγονός της απελευθέρωσης του τελευταίου πλανήτη που στενάζει κάτω από τον ζυγό της Cabal και των εξωγήινων ερπετοειδών πατρώνων της!

-Τριάντα χιλιάδες Μαχητές του Φωτός προερχόμενοι από τον Πλειάδειο Στόλο έχουν προσγειωθεί στην Βορειοαμερικανική ήπειρο, στην Ανταρκτική και σε ορισμένες περιοχές της Ασίας, για να εξοντώσουν τους εναπομείναντες ερπετοειδείς που παραμένουν έγκλειστοι σε υπόγειες βάσεις στα έγκατα του πλανήτη και αρνούνται να παραδοθούν.

- Χιλιάδες ψυχές που είχαν ενσαρκωθεί στην αυγή της ανθρώπινης παρουσίας στην Γη, ενσαρκώνονται στην σύγχρονη εποχή για να παρακολουθήσουν και να βιώσουν το μεγάλο γεγονός της απελευθέρωσης του πλανήτη. Ταυτόχρονα πληθώρα σκαφών που προέρχονται από διάφορους πολιτισμούς έχουν προσεγγίσει την Γη, είτε για να βοηθήσουν, είτε για να παρακολουθήσουν το 
μοναδικό αυτό γεγονός. Πολλοί δε εκ των πληρωμάτων των σκαφών αυτών, δηλώνουν εθελοντές Μαχητές Φωτός και τίθενται στην διάθεση της διοίκησης των Φωτεινών Δυνάμεων για να σταλούν αν χρειαστεί στην Γη. 
-Με εντολή του Διός, οι άνθρωποι που πληρούν τις προδιαγραφές του θεϊκού σχεδίου (δηλ έχουν ψυχή και δεν είναι κλώνοι ή υβρίδια), μετά την απελευθέρωση του πλανήτη θα ανέλθουν σταδιακά και ανάλογα με το επίπεδο του καθενός, στην 5η διάσταση, όπου θα συνεχίσουν απερίσπαστοι την άνοδο τους προς το Φως. Οι ερπετοειδείς δεν μπορούν να ανέλθουν στην διάσταση αυτή ένεκα των χαμηλών τους δονήσεων.

- Κατόπιν μιας περίπλοκης επιχείρησης τον Νοέμβριο, οι δυνάμεις του Διός παγίδευσαν και συνέλαβαν τον πιο ισχυρό και τον πιο επικίνδυνο "Άρχοντα"της συμμορίας των αρνητικών οντοτήτων, με το όνομα "Pindar"(Πίνδαρος) αφήνοντας ακέφαλη πλέον την "συμμορία των δρακονιανών και ερπετοειδών" που απομυζούσε το αίμα της ανθρωπότητας εδώ και 13. 500 χρόνια.

Μετά την σύλληψη του Πίνδαρου, με εντολή του Θεού (Όλον Φως) ο Ζευς στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στην Ελλάδα και στους Έλληνες, αφού αποτελούν τα πρωταρχικά διαστημικά στρατεύματα που τον ακολούθησαν στον πλανήτη μας. Όλες οι αρνητικές οντότητες (ερπετοειδείς-δρακονιανοί, κλπ)έχουν πλέον εξουδετερωθεί και θα ακολουθήσουν γεγονότα που θα μας αφήσουν άφωνους!
Υπ΄όψη ο Πίνδαρος είναι μία πανίσχυρη και άκρως επικίνδυνη αρνητική αιθερική οντότητα, την οποία οι δυνάμεις του Διός παγίδευσαν σε ηλεκτρομαγνητικό ιστό. 

ΠΛΕΙΑΔΙΑ
-Ολα τα Συμβούλια των Πλειάδιων, στους οποίους ανετέθει από το Συμβούλιο της Ανδρομέδας, η ευθύνη για τον έλεγχο και την απελευθέρωση της Γης, στις 19 Νοεμβρίου συναντήθηκαν και συμφώνησαν ότι οι Πλειάδιοι, λόγω της σχέσης τους με την Γη πριν από τις ημέρες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας, και επειδή έχουν τα περισσότερα γενετικά αποθέματα φυτών και ζώων, αλλά και γενετική σχέση με τους ανθρώπους στη Γη, είναι υπεύθυνοι για την επαναφορά για άλλη μια φορά του Καθολικού Νόμου. Υπήρξε ένα συνεχιζόμενο κίνημα απελευθέρωσης του πλανήτη, ωστόσο, λόγω της απαγόρευσης παρέμβασης από τον Καθολικού Νόμο, περιορίστηκε και δεν ευδοκίμησε. 
Η τυραννία και όλα όσα παραβιάζουν το θεϊκό δικαίωμα στην ελεύθερη βούληση, θα εξαλειφθούν. Αυτό θα γίνει κυρίως με τη συνείδηση και τα ενεργειακά κύματα, όμως το "συν Αθηνά και χείρα κίνει" είναι επίσης εξ' ίσου αποτελεσματικό.
 Τώρα έχει αποφασισθεί ότι λόγω της ακραίας αρνητικής παρέμβασης στη Γη, είναι απαραίτητη η επέμβαση των Πλειάδιων για τη σωτηρία της ανθρωπότητας.
ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ
Σύμφωνα με μήνυμα τους:
"Οι καταστρεπτικοί εξωγήινοι εισβολείς και αυτοί που πολλοί αναφέρουν ως "Άρχοντες", έχουν εξουδετερωθεί. Επίσης οι Δρακονιανοί έχει αποσυναρμολογηθεί. Εκείνοι που ευθυγραμμίζονται με τις 
κακόβουλες δυνάμεις θα αδρανοποιηθούν. Πρόκειται για μια πολυδιάστατη λειτουργία. 
Ο λόγος για τον οποίο επικρατεί μια τόσο απαράδεκτη κατάσταση στη Γη είναι γιατί έχει πέσει στα χέρια εχθρών της ανθρωπότητας. Ο διχασμός της ανθρωπότητας με τους παραπλανητικούς τρόπους που χρησιμοποίησαν, θα αποκαλυφθούν και δεν θα είναι πλέον ανεκτοί. Ήρθε η ώρα της αφύπνισης.
Γνωρίστε την αληθινή σας ιστορία, την αληθινή φύση του Θεού και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Hu = Θεός άνθρωπος-γυναίκα. Δημιουργηθήκατε με την ίδια εικόνα και ομοιότητα με τους θεούς. Έχετε το DNA των θεών, που εξηγεί όλες τις επεμβάσεις που σας έγιναν. Τι καλύτερο βραβείο από το να ελέγχεις και να κατέχεις, όπως οι θεοί.
Σας έχουν πει πολλά ψέματα και σας έχουν χειριστεί με πολλούς τρόπους για να σας ελέγχουν. Τα πρόσθετα στο νερό, στα τρόφιμα σας, οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, οι εμβολιασμοί και ατελείωτοι πόλεμοι, αποτελούν μέρος των προγραμμάτων αυτών που διαχειρίζοντο το δίκτυο των Αρχόντων και των Δρακονιανών. Σύντομα θα απαλλαγείτε από αυτούς και θα είναι υπόλογοι για τις μεθόδους που χρησιμοποίησαν εναντίον σας Οι ημέρες των τυράννων τελειώνουν
Αυτό αποφασίστηκε από τα Συμβούλια και τους πολιτισμούς που λειτουργούν και διέπονται από τον Καθολικό Νόμο, τον Νόμο των πραγματικών θεών. Ήλθε η ώρα να αφυπνιστείτε, να θυμηθείτε, να ενεργοποιήσετε τη θεότητα σας και να πάρετε τον πλανήτη σας πίσω".

-Κατόπιν μιας τεράστιας επιχείρησης που διεξήχθη στα τέλη Νοεμβρίου στην Ανταρκτική, το 80% περίπου των υποδομών και του προσωπικού των σκοτεινών δυνάμεων έχουν καταστραφεί ή εξοντωθεί.Δεκέμβριος
-----------------

-Μια μεγάλη μάχη πλανητικής κλίμακας έγινε σε επίπεδο "πλάσματος" στις αρχές Δεκαμβρίου 2017. Οι Φωτεινές Δυνάμεις επικεντρώθησαν στην εξουδετέρωση μιας αρνητικής οντότητας πλάσματος από 
τον Ωρίωνα που εισέβαλε στο ηλιακό μας σύστημα το 1996 και που έχει ανακυκλωθεί γύρω από την Γη. 
Οι πρόσφατες βίαιες επιθέσεις εναντίον των Μαχητών του Φωτός, οφείλονται στις αντιδράσεις της οντότητας αυτής και των μικρότερων οντοτήτων πλάσματος που την συνοδεύουν και επικάθονται στο σώμα της.

-Μετά από το παραπάνω, το ηλιακό σύστημα έχει απελευθερωθεί πλήρως. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η μάχη μεταξύ των Φωτεινών Δυνάμεων και ορισμένων αρνητικών ομάδων του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος.

- Τα προγράμματα αναπαραγωγής εκτός πλανήτη έχουν σταματήσει. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους (που έχουν αναπαραχθεί στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα εκτός Γης) τηλεμεταφέρθηκαν σε πλανήτες άλλων ηλιακών συστημάτων και κάποιοι από αυτούς έχουν μεταφερθεί στο αστρικό σύστημα των Πλειάδων. Σε ένα τεράστιο πλανήτη εκεί που είναι αφιερωμένος στη θεραπεία, υπόκεινται σε εντατική και αποτελεσματική διαδικασία επούλωσης.

- Τα κύρια ΜΜΕ και ειδικά εκείνα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ευρώπη βρίσκονται κάτω από τον πλήρη έλεγχο της Cabal. Η απελευθέρωση των μέσων ενημέρωσης θα γίνει ταυτόχρονα με την απελευθέρωση του πλανήτη και την αλλαγή του χρηματοπιστωτικού συστήματος, γιατί όλα αυτά αποτελούν μέρος της ίδιας προσπάθειας.

- Μια από τις ενέργειες της Cabal για να διαταράξει τη διαδικασία της "Αποκάλυψης" είναι ο έλεγχος που προσπαθεί να επιβάλει στις εναλλακτικές ειδήσεις που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, εισαγάγοντας νομοθεσίες κατά των δήθεν fake news κλπ. Οι Πλειάδιοι σε κάποιο σημείο έχουν πει ότι εάν κινδυνέψει να καταρρεύσει ο τρόπος λειτουργίας του Διαδικτύου, θα επέμβουν.

-Στο φυσικό επίπεδο, οι Φωτεινές Δυνάμεις συνέχισαν την εκκαθάριση των αρνητικών παρατάξεων μέσα στα Μυστικά Διαστημικά Προγράμματα(ΜΔΠ). Όλοι όσοι συμμετείχαν στα προγράμματα αυτά, είχαν τη δυνατότητα να παραδοθούν άνευ όρων και να αποδεχθούν τον γαλαξιακό κώδικα.

ΝΗΣΟΣ ZEMLYA ΑΡΚΤΙΚΗ
-Οι Δυνάμεις του Φωτός εκκαθάρισαν επίσης, όλες τις αρνητικές παρατάξεις που προσπαθούσαν να κρυφτούν στον Αρκτικό κύκλο(Βόρειος Πόλος) και ειδικά στα νησιά Baffin και Novaya Zemlya. 

- Στα τουρκικά πανεπιστήμια εισήχθη σαν μάθημα επιλογής η Ουφολογία. Οσοι δε το επιλέγουν θα έχουν την υποχρέωση σε περίπτωση πλήρους αποκάλυψης, να ενημερώνουν υπεύθυνα τον κόσμο για να μην προκληθεί πανικός!

- Χιλιάδες Πλειάδιοι τον Δεκέμβριο αφίχθησαν στον πλανήτη μας και παρακολουθούν τους ανθρώπους. Επίσης πλαισιώνουν και συμβουλεύουν σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις, με στόχο την ομαλή μετάβαση της ανθρωπότητας στον νέο κόσμο που ετοιμάζεται.

-Οι Γίγαντες που βρέθηκαν στην Ανταρκτική, βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση ύπνωσης. Μερικοί απ'αυτούς έχουν ξυπνήσει και κάποιοι άλλοι άλλοι απ'αυτούς που βρίσκονται στον Βόρειο Καναδά και την Σιβηρία δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να αφυπνίζονται. 


ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
-Ο Πρόεδρος Putin συνεργάζεται αρμονικά με τους Σείριους και τους Πλειάδιους, οι οποίοι δίδουν στην χώρα του υψηλή τεχνολογία, η οποία την κάνει απρόσβλητη από κάθε επίθεση και ταυτόχρονα ικανή να εξουδετερώσει οποιαδήποτε χώρα χωρίς να την καταστρέψει. Υπ'όψη οτι μετά την κατάρρευση των Διδύμων Πύργων της Ν. Υόρκης τον Σεπτέμβριο του 2001, οι Ανδρομέδιοι έδωσαν στους Ρώσους "εξωτικές τεχνολογίες" και έτσι σήμερα προηγούνται τεχνολογικά 85 χρόνια από κάθε άλλο κράτος της Γης. 

- Tον Δεκέμβριο ο Προέδρος Trump συμβούλευσε την NASA, να μεταβεί εκ νέου στη Σελήνη και να ταξιδέψει στον Άρη. Αυτό είναι σαφής ένδειξη ότι η Εθνική Αεροδιαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) ξεφεύγει από τον έλεγχο της Cabal και περνά υπό τον έλεγχο των "Λευκών Καπέλων". 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ L.ELIZONDO
-O πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου Luis Elizondo, πρόσφατα έχει δηλώσει στους "The New York Times" ότι παραιτήθηκε από το Υπουργείο Αμυνας τον Οκτώβριο 2017 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υπερβολική μυστικότητα που περιβάλλει το πρόγραμμα των εξωγήϊνων.
Στις 18/12/17 ο ίδιος δήλωσε στο CNN ότι "υπάρχουν στοιχεία ότι η εξωγήϊνη ζωή φθάνει στην Γη". 

Δεν μπόρεσε να μιλήσει εξ ονόματος της κυβέρνησης, αλλά υπογράμμισε έντονα ότι: "Η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι υπάρχουν πολύ επιτακτικοί αποδείξεις ότι δεν μπορούμε να είμαστε μόνοι. Υπάρχουν στοιχεία με εμπόδισαν να αποκλείσω την πιθανότητα να επισκεφθούν την Γη ξένα σκάφη (ufo), τα οποία παρουσιάζουν χαρακτηριστικά που δεν βρίσκονται στα χαρακτηριστικά των σκαφών των ΗΠΑ ούτε σε άλλων κρατών". 
Δήλωσε επίσης ότι εντόπισε περίεργα αεροσκάφη-ufo τα οποία φαίνονταν να αψηφούν τους νόμους της αεροδυναμικής. Τα G που αναπτύσουν αυτά τα σκάφη λόγο των υπερβολικών ταχυτήτων και των αποτόμων ελιγμών, δεν μπορεί να τα αντέξει ο ανθρώπινος οργανισμός"Επίσης ανέφερε ότι αυτά τα σκάφη τα βλέπουν και πολλοί πιλότοι.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις, από τις 23/12/17 άρχισαν νέες μαρτυρίες για την εμφάνιση εδώ και χρόνια των ΑΤΙΑ, από υψηλόβαθμους Αμερικανούς έως και Διοικητές των "Μυστικών Προγραμμάτων"των ΗΠΑ.
Το ερώτημα που πρέπει να τεθεί, είναι, "γιατί τώρα"; Μήπως αναβιώνουν πάλι οι υποψίες ότι πίσω από "την έλευση εξωγήινων" ίσως κρύβονται, από την Cabal, γεωπολιτικές και πολιτικές σκοπιμότητες με στόχο την τελική επικράτηση στον πλανήτη ενός παγκόσμιου συστήματος διοίκησης, το οποίο όμως απαιτεί την εφαρμογή ενός μεγαλεπήβουλου σχεδίου γνωστού ως "blue beam project";
-Στις 24/12/17 τα δύο ηλιακά παρατηρητήρια του Ήλιου, τα γνωστά SOHO, εντόπισαν κοντά στο Ηλιο γιγαντιαίων διαστάσεων διαστημόπλοιο λίγο μικρότερο από τον πλανήτη Ποσειδώνα.
Το μήκος του είναι 31. 172 χλμ, ενώ η διάμετρος της Γης είναι 12. 742 χλμ. Αυτό εμφανίστηκε και στα 
δύο ηλιακά παρατηρητήρια που σημαίνει ότι δεν είναι "τεχνούργημα" της εικόνας αλλά πραγματικό! 

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων, είναι Αστροπολιτεία "Eργοστάσιο Σκαφών και Οπλων ". Επίσης ανέφεραν ότι αρχίζει "Γαλαξιακή Συγκέντρωση Δυνάμεων "!!


-Από 22 μέχρι 26 Δεκεμβρίου τέσσερεις χώρες εκτοξεύσαν έξι πυραύλους που μετέφεραν δορυφόρους. Αυτό δείχνει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. 
Πιο συγκεκριμένα, οι χώρες έστειλαν: 
• Στις 22 Δεκεμβρίου 2017: ΗΠΑ (SpaceX) – Ωφέλιμο φορτίο: 10 δορυφόροι
• Στις 22 Δεκεμβρίου 2017: Ιαπωνία (δύο διαστημόπλοια) – Ωφέλιμο φορτίο: 2 δορυφόροι. 
• Στις 26 Δεκεμβρίου 2017: Ρωσία – Ωφέλιμο φορτίο: 1 δορυφόρος. 
• Στις 26 Δεκεμβρίου 2017: Κίνα – Ωφέλιμο φορτίο: Άγνωστος αριθμός δορυφόρων. 
Για άγνωστους λόγους, η Ρωσία έχασε την επαφή της με το διαστημόπλοιο αμέσως μετά την εκτόξευσή του στις 26 Δεκεμβρίου. 
Οι σχεδόν ταυτόχρονες αυτές εκτοξεύσεις δεν είναι σύμπτωση και παρ’ όλο που τα κράτη ανέφεραν ότι πρόκειται είτε για δορυφόρους επικοινωνίας και καιρού είτε κατασκοπευτικούς, αναρωτιέται κανείς για τον πραγματικό σκοπό του φορτίου. Μήπως οι δορυφόροι αυτοί είναι τα "μάτια" των χωρών, που παρακολουθούν "Κάτι" στο διάστημα;
Επίσης στις ΗΠΑ το ίδιο διάστημα υπήρξαν απαγορεύσεις πτήσεων επί 4-5 ώρες, χωρίς να δικαιολογηθεί αυτό. 
Αυτό είναι φανερό, όμως τι είναι αυτό το "Κάτι'; Και γιατί τέσσερα διαφορετικά διαστημικά προγράμματα;
Μήπως πρόκειται για τον μυστηριώδη πλανήτη Νιμπίρου; Μήπως πλησιάζει κάποιος στόλος εξωγήινων διαστημοπλοίων με κατεύθυνση τη Γη;


Παρατήρηση
-----------------

Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν περί Ολυμπίων κλπ, νομίζουν, ότι όταν γίνει η λεγόμενη "Ελευσης ή κατ'άλλους Γεγονός", ότι θα δουν αυτές της οντότητες. Κάνουν όμως λάθος, θα τους δούν μόνο αυτοί που θα έχουν επιλεχθεί από τους Ολύμπιους και οι οποίοι θα έχουν περάσει στην 5η διάσταση. 
Επίσης οι οντότητες αυτές θα εισέλθουν σε σώματα επιλεγμένων γηίνων για να εκτελέσουν τις αποστολές τους. Ηδη πάρα πολλοί έχουν εισέλθει σε ανθρώπινα σώματα για συγκεκριμένες αποστολές. 
Αυτά δεν τα λέω εγώ, προέρχονται από μήνυμα των Ολυμπίων. 


ΕΠΙΛΟΓΟΣ 
Το άρθρο θα συνεχισθεί με το Β' Μέρος, "Διεθνείς Εξελίξεις" και θα δημοσιευθεί μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2018. Αν έχουν προκύψει και νέα διαπλανητικά γεγονότα, θα δημοσιευθούν σ'αυτό.
31/12/2017 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ 

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ: Παρακαλώ, όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο, να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
-Προσωπικές πληροφορίες
-Αναρτήσεις των φίλων, Νίκου Καστάνια και Γιώργου Βουδούρη στο facebook
-http://www.pronews.gr
-https://www.diadrastika.com
-http://www.iokh.gr
-http://mindhack.gr
-https://ellaniapili.blogspot.gr
-https://katohika.gr
-http://www.triklopodia.gr
-https://www.pentapostagma.gr
-https://www.newsbeast.gr
-http://www.epsilonellas.gr
-https://ellasellas.wordpress.com
-http://universalblessing.blogspot.gr
-http://erevnw.blogspot.gr
-http://aneksigita-fainomena.blogspot.gr
-http://nyxtobaths.blogspot.gr
-http://www.aetos-apokalypsis.com
-http://www.apocalypsejohn.com
-http://2012portal.blogspot.gr
-http://www.ufo-blogger.com
-http://exopolitics.org
-https://www.disclose.tv
-http://exonews.org
-https://www.veteranstoday.com
-https://www.express.co.ukpravdareport.com
-pravdareport.com
-http://fox2now.com
-http://galacticconnection.com
-http://indeepanalysis.gr
-http://www.ufosightingsdaily.com
-http://www.stillnessinthestorm.com
-http://beforeitsnews.com
-https://prepareforchange.net
-http://undergroundscience.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου