Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ, ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!"ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΑ ΔΥΟ, ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΝΙΟΛΟΥΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΘΑ ΣΥΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΦΩΝΗ, ΘΑΛΕΓΑΝ:
- ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕ ΣΤΡΙΓΓΙΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΣΑΝ ΟΡΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Ν' ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΗΦΑΛΙΟ ΛΟΓΟ.

ΕΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗ ΛΕΞΗ, ΤΗΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΓΙΩΣΑΜΕ ΑΠΑΝΩ ΣΤ' ΑΗΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΑΦΤΕΡΟΥΓΗ ΝΙΚΗ!
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟ, ΦΛΥΑΡΟ, ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕΥΕ ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΝΤΕΣ, ΤΙΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ, ΣΚΟΡΠΙΖΑΝ.
ΕΜΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ - ΘΕΣΗ, ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ - ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ Η ΥΛΗ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΧΤΡΟΣ, ΒΑΡΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΜΥΑΛΟΣ ΚΙ' ΕΙΧΕ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ."ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου