Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ !!! Αντιθέτως !!! Ακολουθούν μία Κοινή Γραμμή !!!


Η ώρα πλησιάζει. Ο καιρός γαρ εγγύς. Είναι παντού και μας κατακλύζουν σε κάθε έντυπο ή ηλεκτρονική σελίδα…
Υπήρξε μια εποχή που ο κύριος Τύπος, ο λεγόμενος και συστημικός, κάλυπτε θέματα με εξωγήινους και UFO, μόνο αν τα άρθρα αφορούσαν σατιρικά κομμάτια, ή κατέκριναν και κορόιδευαν το όλο θέμα. Ήταν μια εποχή που οι εξωγήινοι και τα συναφή είχαν υποβιβαστεί στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Πρόσφατα, όμως, όλο και περισσότερες δημοσιεύσεις μιλάνε για τη δυνατότητα εξωγήινης ζωής σαν να υπάρχει κάποιο πιθανό επιστημονικό γεγονός.
Αυτή την αντιμετώπιση για αυτά τα θέματα την συναντάμε όλο και περισσότερο σε δημοσιεύσεις συστημικών ΜΜΕ όπως η The Guardian, η Daily Mail, η Metro, η The Huffington Post, η Sky News, για να αναφέρουμε μερικές.
Φιλοξενούν και αναδημοσιεύουν συχνά θέματα από ανεξάρτητους ερευνητές που μέχρι πρότινος γελοιοποιούσαν ενώ οι σκεπτικιστικές σελίδες και οι συντάκτες με ορθολογική σκέψη προσπαθούσαν να βρουν ψεγάδια για να αποδείξουν πως οι θεάσεις και γενικά ό,τι έβλεπαν και παρουσίαζαν στο κοινό τους οι λεγόμενοι «κυνηγοί των UFOs» δεν ήταν παρά ψέματα και απάτες ή hoaxes (όρος που χρησιμοποιείται ακόμα και στην Ελλάδα).
Για παράδειγμα, η Telegraph το 2011 κυκλοφορούσε τίτλους όπως «Η εξωγήινη ζωή θεωρείται αδύνατη». Ο καθηγητής Brian Cox, ο οποίος ασκεί μεγάλη επιρροή στο κοινό, δήλωνε κάτι ανάλογο.
Τώρα, όμως, οι τίτλοι των άρθρων συζητούν ανοιχτά τις δυνατότητες και τις πιθανότητες της εξωγήινης ζωής και την απεραντοσύνη του χώρου και την πιθανότητα να βρούμε ζωή. Δημοσιεύουν και συζητούν ακόμα και τις παράξενες θεάσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη μας, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, στο Φεγγάρι, στον Ήλιο και αλλού.
Οι σκεπτικιστές και οι ορθολογιστές «κάνουν πίσω» και αυτοί, σαν να ακολουθούν μία νέα «γραμμή πλεύσης», αυτήν των συστημικών ΜΜΕ.
Ακόμα και ευρήματα στον Άρη που κατά κανόνα θεωρούνταν παρειδωλίες, τουλάχιστον, τώρα τα αντιμετωπίζουν υπό το πρίσμα της πιθανότητας.
Σε γενικές γραμμές, υπάρχει ένας σεβασμός ! ! !
Τι άλλαξε;
Η NASA έχει κάνει αμέτρητες ανακαλύψεις τα τελευταία χρόνια που δείχνουν ότι οι πλανήτες στο δικό μας ηλιακό σύστημα ήταν κάποτε ζωντανοί και είχαν νερό που έρεε στην επιφάνειά τους και ατμόσφαιρα.
Προ καιρού, ο δημοσιογράφος και πρώην υπάλληλος του Βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών Nick Pope συζητούσε την πιθανότητα ότι η κυβέρνηση μας προετοίμαζε για αποκάλυψη εξωγήινων μέσω των ειδήσεων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης εισάγοντας σιγά-σιγά την έννοια ότι όλα αυτά περί εξωγήινων, μπορεί να είναι αλήθεια, ώστε με την πάροδο του χρόνου, ο κόσμος να εξοικειωθεί και χωρίς να εμπνέεται φόβος.
Μάλιστα, αναρωτιόταν αν «είναι αυτό ένα κομμάτι μιας εκστρατείας για τον εγκλιματισμό των ανθρώπων σε μια εξω-επίγεια πραγματικότητα, πριν από μια επίσημη ανακοίνωση;»
Η Βρετανική κυβέρνηση, διάφορες μυστικές υπηρεσίες όπως η CIA, το FBI και πολλές άλλες, αποχαρακτηρίζουν και δημοσιοποιούν συχνά αρχεία για εξωγήινους που τόσα χρόνια ήταν «ερμητικά κλειστά» και αντιμετωπίζονταν ως θεωρίες συνωμοσίας.
Μήπως όλα αυτά σηματοδοτούν ότι η αποκάλυψη για την ύπαρξη εξωγήινων είναι «προ των πυλών»;
Μόνο που εδώ θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς τίθεται ένα σημαντικότατο ερώτημα: Προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για την έλευση ή την παρουσίαση εξωγήινων στην Γη, ή μήπως πρόκειται για μία ακόμα εξαπάτηση προκειμένου να παρουσιάσουν τους ψευτοεξωγήινους που θα κατασκευάσουν;
Επίσης, αναρωτιόμαστε: αν υπάρξει «αποκάλυψη των εξωγήινων» πως θα γίνει; Οι «καλοί» θα παρουσιαστούν ως αυτό που είναι ή ως «κακοί».
Όπως και να έχει, η «γραμμή» έχει δοθεί…
Απλά εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν θα έρθει αυτή η ώρα…
The concept of alien life is without doubt slowly being introduced to the public consciousness:
Stephen Bassett Disclosure conference 2014
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου