Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

23--25-Σεπτεμβρίου "Οι άγγελοι θα καταπολεμήσουν τους δαίμονες"(βιντεο)


"Η ίδια η ανθρωπότητα, εργάζεται κατά του εαυτού της".Μα ποτέ το θέμα δεν ήταν να πεις κάτι για να αποδείξεις ότι είσαι προφήτης .. δεν γίνονται όλα όσα κάνουμε για να μας αποκαλέσεις προφήτες…αλλά για να σε κάνουμε να δεις και να ξεφύγεις από την παγίδα .Είσαι ταυτόχρονα έπαθλο και όμηρος μέσα στον Χτιστό του Αρχιτέκτονα !
Και για σένα κάθε στιγμή γίνονται πράξεις που προσπαθούν να γεννήσουν εξελίξεις !
Δεν χρειάζεται πια να είσαι συνωμοσιολογος για να αντιληφθείς ότι το κακό-αρνητική ενέργεια έχει κερδίσει το παιχνίδι το τελευταίο καιρό !
Το περίεργο είναι ότι δεν μπορείς να δεις ότι για αυτό είσαι ενημερωμένος … ότι ποτέ τίποτα από όλα όσα ο μαύρος εκτελεί δεν ηταν άγνωστα σε σένα…δεν ησουν ποτε μονος !.
Ένας παγκόσμιος εκπρόσωπος που έρχεται σε επαφή με τη γη, είπε ότι είναι εδώ για να παρατηρήσει τις 23 Σεπτεμβρίου, και ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας εξαφάνισης, και μπορούν να στείλουν τη δική τους εκδοχή βοήθειας στο μέλλον.
Η πλανητική ευθυγράμμιση είναι κάτι που δεν έχει συμβεί για πολλές χιλιάδες χρόνια στο ηλιακό σας σύστημα και μπορεί να είναι μοναδικό για το ηλιακό σας σύστημα.
Πηγαίνει πέρα ​​από μια ευθυγράμμιση των πλανητών ... είναι επίσης μια ευθυγράμμιση των συστημάτων αστέρων ...  Είπαμε έχεις προγραμματιστεί να κοιτάζεις την εικόνα..το αποτέλεσμα κρυφών διαδικασιών δεν μπορείς να το «δεις» …… γιατί η εικόνα είναι αυτή που έχει νικήσει μέχρι στιγμή ..και όχι ο λόγος (δόνηση) … ακόμα και ένα βίντεο όταν κοιτάς και σε ΜΑΓΕΥΕΙ … δεν σκέφτεσαι ποτέ τι γίνεται από πίσω ώστε να δημιουργηθεί αυτή η εικόνα που βλέπεις …Ισως με οσα σου λεω να μπορεις να δεις πια πισω απο την εικονα …
γιατί διάλεξα τόσα χρόνια να είμαι επώνυμα ανώνυμος;… επώνυμα άγνωστος ; απρόσωπος; Γιατι θα επρεπε και εσυ να εισαι ενας επωνυμα απροσωπος και να εχουν σημασια αυτα που δηλωνεις και οχι αυτο που φαινεσαι!!!!….Στα εχω γραψει πολλες φορες …
Ο κόσμος μας ….και δεν λέω ο κόσμος σας γιατί ειλικρινά θέλω να σε αφυπνίσω και όχι να χρησιμοποιήσω τεχνικές των εχθρών μου για να σε κάνω να δεις … είναι ένα καθημερινό θυσιαστήριο , μια καθημερινή μαγική επίκληση , ένας συνεχόμενος πόλεμος για όσο θυμάσαι στην ιστορία σου και ακόμα δεκάδες τόσες ακόμα ιστορίες που δεν γνώρισες !!
Συμβουλή είναι να σταματήσεις το γραμμικό του …Α ήρθε η 23 και δεν έγινε κάτι ….ΠΑΝΤΑ έγινε κάτι !… Και μάλιστα αυτό το κάτι θα γίνεται ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ μέχρι να καταρρεύσει το χτιστό του αποστάτη.
Επί της ουσίας για να τελειώνουμε …ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε καμία σημασία … είμαστε όλοι στην ίδια ενεργειακή σούπα …. η μάχη είναι πολύ μεγαλύτερη από την έννοια του εγώ (άσχετα αν με το εγώ στην πλήρη ενεργειακή του υπόσταση μπορείς στο εδώ να τα κάνεις όλα ίσιωμα ) …και στο μεγαλύτερο επίπεδο … δεν υπάρχει καν μάχη , δεν υπάρχει καν αντίθεση … … Το θέμα είναι αν θα απελευθερωθείς και αν θα γυρίσεις σπίτι !

1 σχόλιο: