Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Το Απολλώνιο Φως κατέρχεται στην Γαία με καταιγιστικούς ρυθμούςΤο Απολλώνιο Φως κατέρχεται στην Γαία με καταιγιστικούς ρυθμούς και ολοένα αυξανόμενη ένταση, εξαναγκάζοντας το σκοτάδι σε άτακτη υποχώρηση και αναπόφευκτη διάλυση. Αφυπνίσμενοι από κάθε γωνιά του πλανήτη μένουν έκπληκτοι από αυτά που αντικρίζουν στις ανώτερες διαστάσεις που έχουν την ικανότητα να μεταβούν καθώς ανυψώνουν την συνείδησή τους, με ενεργός επίφυσιν , ενέργον αστρικόν σώμα και 12 ελίκες dna. 


Η μεγάλη Ανατροπή έχει ήδη συμβεί, απλώς είναι θέμα χρόνου για να υλοποιηθεί στο τρισδιάστατο πεδίο και πολλά περιμένουν εμάς να συντονιστούμε, να κουρδίσουμε το όργανο της ανταπόκρισης (φυσικό σώμα-dna) σε υψηλότερη δόνησιν ώστε να επιταχύνουμε την εκδήλωσή της, καθιστώντας την κοινή βιωματική εμπειρία.

Ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα δονείται πλέον σε υψηλότερη κραδασμική συχνότητα και αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε μορφή δομή που φιλοξενείται σε αυτό δεν καταφέρει ν`ακολουθήσει και ν`αντέξει την Δύναμη του Φωτός που εξαπλώνεται παντού, αναγκαστικά θα διαλυθεί. Τα 3 θε'ίκα βασίλεια (Ορυκτό, Φυτικό και Ζωικό) έχουν ήδη συντονιστεί και ακολουθούν την ροή του Φωτός χωρίς πρόβλημα καθώς είναι πρόεκτασιν και σύνδεσιν τους με την Μεγάλη Θέα Μητέρα (Γαία).
Τουναντίον οι θνήτοι τα εχουν βρει σκουρα ,λόγω θρήκευτικων εμφύτευματων κύριως και της υλίκης πλάνης.
Ερρώσθε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου