Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ετοιμάζουν την Ανθρωπότητα για την Αποκάλυψη…!! (video)

Ετοιμάζουν την Ανθρωπότητα για την Αποκάλυψη…!!
Ο καθένας γνωρίζει κάτι για τους εξωγήινους.Η NASA εντόπισε εξωγήινο στόλο να πλησιάζει τη Γη.
Ορισμένοι πιστεύουν στην ύπαρξή τους, ενώ άλλοι όχι.
Φαίνεται, ωστόσο, ότι η ύπαρξή τους έχει επιβεβαιωθεί, από πολλούς επιστήμονες, διάφορους οργανισμούς και χώρες.
Είναι πολύ πιθανό ότι η ανθρωπότητα ετοιμάζεται για την αποκάλυψη.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι περισσότερες από 20 χώρες έχουν αρχίσει μερική ή πλήρη αποκάλυψη αποχαρακτηρισμένων εγγράφων.
Επίσης, δράσεις από το Βατικανό και τον ΟΗΕ δείχνουν ότι οι «αποκαλούμενες δυνάμεις» θέλουν κάποιες από αυτές τις πληροφορίες για να γίνουν δημόσια. Η διαδικασία προετοιμασίας είναι σε καλό δρόμο και δεν είναι και τόσο δύσκολο να συνδέσουμε τις τελείες. Το χρονικό πλαίσιο για την απόδειξη αναμένεται να είναι προς το τέλος του 2017 ..
Πλήρης και ειλικρινή αποκάλυψη δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορούμε να περιμένουμε κάποιο είδος περιορισμένης ή μερικής αποκάλυψης.
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Ο κατάλογος από χώρες που έδωσαν στην δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα:
1. Αργεντινή
2. Αυστραλία
3. Βραζιλία
4. Καναδάς
5. Χιλή
6. Κίνα
7. Δανία
8. Φινλανδία
9. Γαλλία
10. Γερμανία
11. Ινδία
12. Ιρλανδία
13. Ιαπωνία
14. Μεξικό
15. Νέα Ζηλανδία (συμπληρωματική έκθεση)
16. Περού
17. Ρωσία
18. Ισπανία
19. Σουηδία
20. Ουκρανία (όχι στα αγγλικά)
21. Ηνωμένα Έθνη
22. Ηνωμένο Βασίλειο
23. Ουρουγουάη
24. Πόλη του Βατικανού

Wikileaks: Πρώην αστροναύτης των ΗΠΑ ζητούσε επίμονα συνάντηση με τον Ομπάμα για τα … ΑΤΙΑ!

Wikileaks: Πρώην αστροναύτης των ΗΠΑ ζητούσε επίμονα συνάντηση με τον Ομπάμα για τα … ΑΤΙΑ!
Το Βατικανό γνωρίζει για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής; Υπάρχει απειλή ενός… διαστημικού πολέμου; Ο Έντγκαρ Μίτσελ μέλος του Apollo 14 είναι πεπεισμένος για αυτά και γιαυτό ήθελε να προειδοποιήσει και την Αμερικανική ηγεσία.
Ο πρώην αστροναύτης ήθελε να συζητήσει με τον Τζών Ποντέστα, ο οποίος τότε ήταν από τους κορυφαίους συμβούλους του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και τώρα, μέχρι πριν λίγες μέρες τουλάχιστον, πρόεδρος της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσιεύθηκαν από το WikiLeaks.
Τα υποκλεμμένα μηνύματα έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή μεγάλης μερίδας ερευνητών, διότι περιέχουν αποσπάσματα από ομιλίες του Κλίντον με στελέχη της Wall Street. Αλλά οι λάτρεις του αγνώστου ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για δύο έγγραφα που αφορούν τα… ΑΤΙΑ. Συγκεκριμένα για παρουσία εξωγήινης ζωής γύρω από τη Γη και την πεποίθηση ότι το Βατικανό γνωρίζει για όλα αυτά, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της huffingtonpost.com.
Τα μηνύματα είναι του Έντγκαρ Μίτσελ, του έκτου ανθρώπου που περπάτησε στο φεγγάρι κατά τη διάρκεια της αποστολής Απόλλων 14 το 1971. Έγραψε στον Ποντέστα στις 18 Ιαν 2015, ζητώντας μια συνάντηση όσο πιο σύντομα γίνεται με την κυβέρνηση για να αποκαλύψει τις εξωγήινες μορφές ζωής και την υποτιθέμενη εξωγήινη τεχνολογία, που ο Μίτσελ πίστευε ακράδαντα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια απεριόριστη πηγή ελεύθερης ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Εκείνη την εποχή, ο Ποντέστα εργαζόταν στην κυβέρνηση Ομπάμα. Έφυγε αμέσως μετά.
Το μήνυμα ανέφερε επίσης ότι ένας από τους συναδέλφους του Μίτσελ θα βρισκόταν επίσης στην συνάντηση «για να μας έφερνε την μέχρι σήμερα την ευαισθητοποίηση του Βατικανού για την ETI [Extra Terrestrial Intelligence], (εξωγήινη νοημοσύνη).»
Μετά την συνταξιοδότηση του από τη NASA, o Μίτσελ ίδρυσε τoν Οργανισμό Νοητικών Επιστημών, αφιερωμένο στο ξεκλείδωμα των μυστικών του ανθρώπινου μυαλού. Ήταν επίσης πολύ ειλικρινής σχετικά με τις πεποιθήσεις του, λέγοντας ότι η Γη είχε δεχθεί εδώ και πολλά χρόνια επισκέψεις από εξωγήινους και το φαινόμενο των ΑΤΙΑ είναι πραγματικό και η αλήθεια αποκρύπτεται από το κοινό.
Ο Μίτσελ απευθύνθηκε στον Ποντέστα λόγω του πολύχρονου ενδιαφέροντος του με τα ΑΤΙΑ και την κριτική του κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ για απόκρυψη πληροφοριών σχετικά με το θέμα.
Wikileaks: Πρώην αστροναύτης των ΗΠΑ ζητούσε επίμονα συνάντηση με τον Ομπάμα για τα … ΑΤΙΑ!
Podesta
Στο δεύτερο μήνυμα του αστροναύτη που απέστειλε στις 18 του Αυγ 2015, έγραψε ότι «η μη-βίαιη ETI μπορεί να μας φέρουν στο «σημείο μηδέν» για την ενέργεια στη Γη. Δεν θα ανεχθούν όμως οποιαδήποτε μορφή στρατιωτικής βίας στη Γη ή στο διάστημα.
Ο Μίτσελ εξέφρασε την ανησυχία του για την αυξανόμενη στρατιωτική παρουσία στο διάστημα και την απειλή ενός πολέμου μεταξύ Κίνας, Ρωσίας και ΗΠΑ.
Αυτά τα μηνύματα είναι λίγα μόνο που έχουν ερευνηθεί από το σύνολο των υποκλεμμένων που έχουν δημοσιοποιηθεί από το Wikileaks. Άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να περιέχουν περισσότερες πληροφορίες από άτομα που προσπαθούσαν να συναντηθούν με τον Ποντέστα για να συζητήσουν γύρω από το θέμα των ΑΤΙΑ. Υπάρχουν ακόμα χιλιάδες μηνύματα για να ερευνηθούν.
Σύμφωνα με μια νέα περίεργη φήμη που διακινείται στη μπλογκόσφαιρα των θεωριών συνωμοσίας, έγγραφο που διέρρευσε από το Κρεμλίνο αναφέρει μια άκρως απόρρητη συνάντηση μεταξύ του Ρώσου πρόεδρου Βλάντιμιρ Πούτιν και του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν.

Στη συνάντηση ο Μπάιντεν λέγεται ότι μετέφερε στον Πούτιν μήνυμα του Μπάρακ Ομπάμα, στο οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος ζητούσε τη συνεργασία της Ρωσίας για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αμυντικού πυραυλικού συστήματος.

Αυτό το παγκόσμιο αμυντικό πυραυλικό σύστημα, σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, θα προστατεύσει τον πλανήτη μας από μια επικείμενη εξωγήινη εισβολή.

Όπως διαβάζουμε στο inquisitr, από το οποίο αναδημοσιεύουμε, η διακυβέρνηση Ομπάμα ζήτησε τη συνεργασία της Ρωσίας επειδή η NASA εντόπισε έναν εξωγήινο στόλο να πλησιάζει τη Γη.

Η εξωγήινη αρμάδα αναμένεται να φτάσει στον πλανήτη μας τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η ίδια θεωρία συνομωσίας υποστηρίζει ότι στις 15 Ιανουαρίου 2014, το αμερικανικό Υπουργείο Αμύνης εκτόξευσε τρεις πυραύλους στο διάστημα από τις εγκαταστάσεις της NASA στο Γουάλοπς της Βιρτζίνια.

Το Πεντάγωνο δεν αποκάλυψε στην κοινή γνώμη τον λόγο των άκρως απόρρητων εκτοξεύσεων. Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν για να ερευνήσουν τον εξωγήινο στόλο.

Λέγεται μάλιστα ότι ο στόλος είναι πλέον ορατός και σε ερασιτέχνες παρατηρητές του ουρανού αρκεί να διαθέτουν καλά τηλεσκόπια.

Ορισμένοι, που έχουν αποδεχθεί τη θεωρία ως πραγματική, πιστεύουν ότι πρόκειται για εξωγήινη εισβολή στρατιωτικής φύσεως που αποσκοπεί στην εξόντωση του είδους μας, άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι είναι ειρηνικοί και έρχονται να μας σώσουν από έναν πιθανό τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 5.000 ετών ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ από ΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΕΙΡΙΟΥ.

Κατά καιρούς έρχονται στο φως περίεργα ευρήματα που διχάζουν τους ερευνητές και τους επιστήμονες…
Πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι βραχογραφίες της Cochno Stone στην Σκωτία…
Όπως μπορούμε να διαβάσουμε από τις πληροφορίες που μας δίνει ο κ. Λεκάκης, οι απόψεις, οι γνώμες, οι επιστημονικές έρευνες αρχαιολόγων, πολλών ειδικών και μη, προσφέρουν πλήθος ιδέες για το τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά τα σχέδια.
Ανάμεσα σε όλες αυτές τις πληροφορίες είναι και εκείνες που μοιάζουν «εξωτικές» και γι’ αυτό ξεχωρίζουν: ότι πρόκειται για έναν χάρτη του διαστήματος….
Πραγματικά, είναι μεγάλη η έκπληξη, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο…
Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν «χάρτη» που άφησαν πίσω τους αρχαίοι εξωγήινοι…
Γιατί αυτό;
Μα γιατί πολύ απλά, ένα μέρος αυτού του «χάρτη» αποτυπώνει τον αστερισμό του Ωρίωνα και των Πλειάδων:
ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 5.000 ετών ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ από ΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΕΙΡΙΟΥ; - Εικόνα1
Για άλλα σημεία του, υπάρχουν οι ισχυρισμοί ότι αφορούν άλλα σημεία του διαστήματος πέρα από αυτά που φαίνονται με γυμνό μάτι από την Γη…
Φυσικά, δεν λείπουν και οι υποθέσεις ότι αυτοί που έφτιαξαν τον «διαστημικό χάρτη» ήταν Έλληνες από τον Σείριο ή ότι αυτοί καθοδήγησαν τους γήινους για την δημιουργία του…
Ενδείξεις και εκδοχές για όλα τα παραπάνω υπάρχουν πάρα πολλές…
Τι πραγματικά απεικονίζουν πραγματικά τα σχέδια; Σε τι χρησίμευαν;
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά…
Για να διαβάσετε το άρθρο του κ. Λεκάκη κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση:
ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 5.000 ετών ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ από ΕΛΛΗΝΕΣ του ΣΕΙΡΙΟΥ; - Εικόνα2
Δείτε και σχετικά βιντεάκια:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου