Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα (video)

Εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη, έρχεται στην Ελλάδα (video)

Μετά το Βέλγιο και στην Σουηδία,
εταιρείες ξεκίνησαν να εμφυτεύουν μικροτσίπ σε εργαζόμενους, με εκείνους να δέχονται ευχαρίστως τα εμφυτεύματα RFID
επειδή όπως λένε είναι «μοντέρνα, μοδάτα και πρακτικά».
Σε αντίθεση με τους υπαλλήλους του Βελγίου δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, να αναλογιστούν τις συνέπειες.
Η εμφύτευση μικροτσίπ απλώνεται σε όλη την Ευρώπη και όλοι όσοι χαρακτήριζαν την είδηση «hoax», προφανώς έχουν καταπιεί τώρα την γλώσσα τους.
Όπως μεταδίδεται, στον σουηδικό επιχειρηματικό hub Epicenter γιορτάζουν όποτε ένας εργαζόμενος δέχεται να του εμφυτεύσουν ένα μικροτσίπ!
Η τεχνολογία αυτή υπόσχεται ευκολία: πόρτες ανοίγουν χωρίς την παραμικρή κίνηση από αυτόν που περνά, χειρισμός εκτυπωτών και άλλων ηλεκτρονικών μηχανών, ακόμη και αγορά smoothies με την κίνηση ενός χεριού.
«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που μπορώ να σκεφτώ είναι η ευκολία” λέει ο Mesterton, συνιδρυτής και CEO της Epicenter, μιλώντας στο Associated Press. «Αντικαθιστά πολλά πράγματα που έχεις, συσκευές επικοινωνίας, πιστωτικές κάρτες ή κλειδιά», προσθέτει.
Η τεχνολογία των εμφυτευμάτων έχει γίνει γνωστή εδώ και χρόνια,προκειμένου οι άνθρωποι να συνηθίζουν: τα μικροτσίπ που βάζουμε στα κατοικίδια μας ή αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για να ελέγχουν τις παραγγελίες που διανέμονται.
Το Epicenter φιλοξενεί στους κόλπους του 100 εταιρείες και περισσότερους από 2000 εργαζομένους. Περίπου 150 εργαζόμενοι έχουν δεχτεί να τους εμφυτευτεί το μικροτσίπ από τον Ιανουάριο του 2015, οπότε ξεκίνησαν οι εμφυτεύσεις.
Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί τις συνέπειες! Εμφύτευση μικροτσίπ λαμβάνει χώρα ήδη και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σε εργαζόμενους και όχι μόνο. Σταδιακά επιδιώκεται να τσιπαριστούν όλοι. Το σύστημα δεν είναι χθεσινό να επιβάλλει μονομιάς μαζική εμφύτευση μικροτσίπ. Θέλει να το ζητούν οι απανταχού πολίτες, καθώς θα είναι της μόδας. Οι όποιες αντιδράσεις θα υποβαθμίζονται, αν δεν αποκρύπτονται.
Φυσικά θα προταθεί και στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου