Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ: ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΗ!

-Ηταν σαφες και ξεκαθαρο το μηνυμα των Ολυμπιων Διος για το θεμα αυτο, μα ευκολα πειθεις ενα σαλιγκαρι, παρα ενα θρησκοληπτο ζωντανο.


ЭIЄ Η ΓΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ Α-ΔΙΑ-ΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΒΥΘΗΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ. ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΡΟΝΕΙΑ ΕΠΟΧΗ.

Η ΕΚΜΠΕΜΠΟΜΕΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑ-ΛΥΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.


Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΙΧΩΡ ΜΕΣ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ. ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.-ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ : -Ναι,εχουμε βασεις εις αμφοτερες περιοχες της Γαιας και ειναι εξοπλισμενες με οργανα υψηλης τεχνολογιας, τα οποια ειναι απαραιτητα για την παρακολουθησει της τροχιας της Γαιας, η οποια επηρεαζεται οχι μονον απο κοσμικα φαινομενα, αλλα και απο πυρηνικες εκρηξεις των συνεργατων των αποστατων.
-Επισης, χρησιμοποιουνται για την προστασια των ανθρωπων απο επιχειρουμενες γενετικες μεταλλαξεις με τα τροφιμα,τους ψεκασμους, τις ιωσεις και αλλες κακοβουλες ενεργειες των αποστατων.
-Οι αποστατες διαθετουν βασεις μονον σε αυτην την περιοχη τις Ανταρκτικης, οποιες χρησιμοποιουν για, κλωνοποιησεις, συντηρηση κλωνων, κατασκευη θανατηφορων ιων και φιλοξενια ερπετικων οντων κατωτερων συχνοτητων.
-Οι λογοι εγκαταστασης των βασεων μας εκει ειναι για ασφαλεια της Γαιας, αλλα και γιατι ειναι δυσκολη η προσβαση των ανθρωπων σε αυτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου