Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Η "ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ"

Στις ορεινές περιοχές των Άνδεων, στα υψίπεδα του Περού και κοντά στη λίμνη Τιτιτάκα, υπάρχουν τεράστιες σπηλαιώσεις στα έγκατα των βουνών, μέσα στις οποίες βρίσκεται το πνευματικό άδυτο της ανθρωπότητας.


Το άδυτο αυτό, βρίσκεται στο νησί υπόγειας λίμνης που ονομάζεται "Ουρανία Νήσος", πάνω στο οποίο είναι κτισμένη η "Πόλη του Σειρίου". Είναι πανομοιότυπο με αυτό της "Αιώνιας Πόλης των Θεών", που βρίσκεται στον Σείριο.
Η πρόσβαση στην πόλη αυτή, είναι επιτρεπτή μόνον στους μυημένους στα ουράνια μυστήρια. Στο κατάφωτο κέντρο της, υπάρχει βράχος και ναός όμοιος με την Ακρόπολη των Αθηνών και τον Παρθενώνα. Ο βράχος, περιβάλλεται από αδιαπέραστη ηλεκτρομαγνητική νεφέλη για τους αμύητους. Οι δάσκαλοι που ανεβαίνουν στον ναό, την διαπερνούν και γίνονται αόρατοι.
Η πόλη φωτίζεται από τον "Ήλιο του Μεσονυχτίου", με εναλλαγές φωτισμού. Γαλάζιο το πρωί, λευκό το μεσημέρι και από την δύση του ηλίου μέχρι το επόμενο πρωί, πορτοκαλόχρουν, χρώματα απαραίτητα για την ομαλή επιβίωση των δασκάλων.

Οι μυημένοι επισκέπτες, υποβάλλονται στον όρκο της Στυγός από τους ιερείς μπροστά στην πηγή, από την οποία ξεπηδούν οι μαύρες φλόγες του αφανισμού για όσους τον παραβούν.
Η "Πόλη του Σειρίου", είναι το ιερό πνευματικό κέντρο του πλανήτη. Εκεί διαμένουν οι υπερβατικοί δάσκαλοι υψηλών συχνοτήτων και κραδασμών. Είναι μακρόβιοι, ευφυείς,σοφοί και προσπαθούν να αναχαιτίσουν την πνευματική αποσύνθεση της ανθρωπότητας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου