Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Τηλεπάθεια ψυχή με ψυχή – Οι τρεις τύποι τηλεπάθειας.

Η τηλεπάθεια έχει αναγνωριστεί από τον 19ο αιώνα, όταν οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν δύο διαφορετικούς τύπους. Αυτοί περιελάμβαναν την ενστικτώδη τηλεπάθεια, η οποία βασίζεται πιο πολύ στο αίσθημα και στη νου με νου τηλεπάθεια, που είναι κυρίως βασισμένη στο νοητικό επίπεδο.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας τρίτος τύπος τηλεπάθειας, μια ανώτερης μορφή τηλεπάθεια, σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Αιώνιας Σοφίας, και ονομάζεται ψυχή με ψυχή πνευματική τηλεπάθεια.Ενστικτώδης τηλεπάθεια
Αν έπρεπε να βάλουμε τους διαφορετικούς τύπους της τηλεπάθειας σε μια ιεραρχία, η ενστικτώδης τηλεπάθεια θα βρισκόταν κάτω κάτω. Αυτός ο τύπος τηλεπάθειας ευρέως εξέχουσα στο ζωικό βασίλειο και θεωρείται επίσης ένας φυσιολογικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μερικών αυτοχθόνων πολιτισμών.

Η ενστικτώδης τηλεπάθεια βιώνεται πιο πολύ όταν κάποιος αναγνωρίζει τα αισθήματα ή τις ανάγκες κάποιου άλλου ακόμα και αν μεταξύ τους υπάρχει κάποια απόσταση. Αυτό κυρίως συμβαίνει μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται έναν δυνατό συναισθηματικό δεσμό, όπως οι γονείς με τα παιδιά, οι παντρεμένοι σύντροφοι και οι καλύτεροι φίλοι

Διανοητική τηλεπάθεια
Η διανοητική τηλεπάθεια είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται όταν ακούν την λέξη «τηλεπάθεια». Η ικανότητα του να μιλάς σε άλλο άνθρωπο απλά με το να σκέφτεσαι τις λέξεις που θες να πεις και έπειτα η επιθυμία να στείλεις αυτό το μήνυμα σε αυτόν.

Αυτό δεν είναι σαν την ανώτερη επικοινωνία μέσω της έκστασης, την διαδικασία της χρησιμοποίησης εξαϋλωμένης οντότητας από ένα μέντιουμ για την επικοινωνία. Η διανοητική τηλεπάθεια συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων με πλήρη αντίληψη και γνώση.

Πνευματική τηλεπάθεια
Η πνευματική τηλεπάθεια, ή η τηλεπάθεια ψυχή με ψυχή, είναι η ανώτερη μορφή τηλεπάθειας. Και είναι δυνατή μόνο όταν κάποιος έχει κατορθώσει να συνδέσει τον νου, το μυαλό και την ψυχή. Όταν κάποιος το κάνει, κερδίζει την ικανότητα να μεταφέρεται μεταξύ του υλικού και πνευματικού κόσμου. Για να κάνει αυτές τις συνδέσεις κάποιος πρέπει να είναι ικανός στον δημιουργικό διαλογισμό.

Η πνευματική τηλεπάθεια θεωρείται ευρέως ότι έχει χρησιμοποιηθεί από τους «Διδάσκαλους» για να οδηγήσουν την εξέλιξη του πλανήτη. Επειδή δεν μπορούν να επηρεάσουν ή να ελέγξουν απευθείας τις διαφορετικές μορφές ζωής στην Γη, χρησιμοποιούν άτομα που έχουν τελειοποιήσει την πνευματική τηλεπάθεια για να παρουσιάσουν τις πληροφορίες τους και την σοφία τους στην Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου