Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Για κάθε λέξη και μια Ελευθερία…. που εχασες ….!


Συγχωρεσε με που θα προσεγγίσω την αλήθεια αλλά δεν θα την φτάσω με τον λόγο …με τον γραπτό μου λόγο !
Μέσα στο κτιστό που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σου είμαι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσω των κώδικα επικοινωνίας που εχουμε προσυμφωνησει !
Είμαστε βλέπεις μακριά από την φύση μας , απεσταλμενοι μια ανώτερης ενέργειας να αλλάξουμε την ιεραρχία αυτού του κόσμου και σύμπαντος !
Αναγκαστικά λοιπόν επειδή σε αυτό τον κόσμο έχουμε απλά σκέψεις και δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ , έχουμε παιδεία και όχι Σοφία , έχουμε γνώση και όχι επίγνωση …θα πρέπει να κινηθώ στο στενό περιθώριο των λέξεων !
Είμαστε όλοι «κομάντος» μια ανώτερης ενέργειας και εδώ βρεθήκαμε για να αλλάξουμε τα δεδομένα , για να κατακτήσουμε το πεδίο του φωτός !
Είμαστε συμμαχητες σε αυτόν τον αγώνα αλλά ταυτόχρονα έχουμε όλοι πάθει αμνησία με την εισχώρηση μας σε αυτό το πεδίο!
Πως άραγε εν ον που στην φύση του δεν μιλα , δεν σκέφτεται ,θα μπορούσε σε αυτό το πεδίο να επικοινωνεί την αλήθεια;
Πως ένα ον που η «γλώσσα» του είναι το συναίσθημα θα μπορούσε να έχει επικοινωνία ;
Πρέπει να κατανοήσεις ότι υπάρχει τεράστια διάφορα με το σκέφτομαι από το ΓΝΩΡΙΖΩ !
Δεν θέλω να ανοίξω «συζήτηση» με τις απόψεις σου , τις πεποιθήσεις σου η οτιδήποτε σε έπεισε αυτό το πεδίο ότι είσαι η μπορείς , δεν θέλω να έχω καμία επαφή με την μάσκα σου …θέλω να επικοινωνήσω με την αληθινή σου ύπαρξη !
Η αποστολή μου είναι να σου θυμίσω ποια είναι η τύχη σου εδώ , γιατί είσαι εδώ , τι σκοπούς είχες από την αρχή !
Για να γίνει αυτό ,όπως έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γράφοντας θα πρέπει μέσα στο κουτί που σε κοιτά να καταφέρεις να κινηθείς χωρίς να σε δει !
Κάνεις πολύ θόρυβο άνθρωπε , σε ακούω όλη μέρα , αποψεις ,φωνές , θέσεις , ιδέες ,… κάνεις πολύ φασαρία ..χωρίς λόγο !
Ησύχασε την καρδια σου άνθρωπε , ησύχασε την σκέψη ..σε αυτό το πεδίο δεν έχει καμία σημασία ουσιαστική τι λες ..η τι πιστεύεις …μιας και είσαι τόσο μακριά από την Πηγή σου !
Σημασία έχει …τι αισθάνεσαι …πως νιώθεις … αν έχεις χαρά ..ευδαιμονία … στοργή ..θέση …αν ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ … τι είσαι , ποιος είσαι …
Ησύχασε την καρδιά , η ψυχή είναι μια γεννήτρια που όταν είναι σε χαμηλή δόνηση ….δεν σε αφήνει να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου ούτε το παρελθόν σου ..!
Θα το δεις και μόνος σου ότι όταν βάλεις μπρος την «γεννήτρια» , εκεί που θα φτάσεις δεν θα υπάρχουν λόγια να το εξιστορησεις … αλλά θα υπάρχουν τα πάντα γύρω σου με αίσθημα να σε κατανοήσουν απόλυτα !
Με ποια λόγια νομίζεις ότι θα μπορούσες να περιγράψεις την πραγματική Ελευθερία; Την πραγματική Ευτυχία …;…. Δεν θα μπορουσες ποτέ … μόνο με σιωπή θα το έκανες… και την καρδιά σε ησυχία απόλυτη !
Φαντάσου την Ζωή σε αυτό το πεδίο σαν μια παρτιτούρα μουσικής … αν είσαι σε λάθος κλίμακα ..αν είσαι σε λάθος τόνο…τότε η Ορχήστρα δεν σε ακούει … η Ζωή δεν σε ακούει!
Ησύχασε άνθρωπε την καρδιά , ενωσου ξανά με το τίποτα … επανενωσου με το όλο …το αιώνιο !
Δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω στο κτιστό το οποίο δεν συγγενεύεις … τα ζώα , τα μυρμήγκια , ο ουρανός , τα δέντρα … όλα είναι αδέρφια σου … κυλάει μέσα τους ότι κυλάει και μέσα σου ….και αν νομίζεις ότι μπορείς να μιλήσεις σε έναν άνθρωπο και όχι σε ένα δένδρο τότε αποδεικνύεις περίτρανα πόσο πολύ έχεις πιστέψει αυτη την πλανη !
Όλοι μαζί ήρθαμε για να υπηρετήσουμε το σχέδιο …..
Ησύχασε την καρδιά , δεν χρειάζεσαι σκέψη για να γνωρίζεις , είναι όλα συνδεμενα σε ένα κοινό όνειρο και είναι η επιλογή που σε κάνει να είσαι θεατής η πρωταγωνιστής !
Ζήτα μέσα από την δόνηση της ψυχής , η ενωμένη ψυχή με την Πηγή της είναι ο αρχιτέκτων του κόσμου τούτου ….το γνωρίζουν και θέλουν να σε κάνουν να μην το γνωρίζεις !
Ο κόσμος αυτός έχει άλλο «Θεό» από ότι σου λένε … !
Η φύση σου είναι αλλού …η Πηγή σου είναι αλλού ..όχι στης φωνές ..όχι στις σκέψεις ..όχι στης ιδεολογίες…. η Σοφία δεν έχει ανάγκη να συζητά … η αιωνιότητα δεν έχει ανάγκη να διεκδικήσει ..!
Εδώ είναι η παγίδα ..το στρατόπεδο και η μάχη … !
Εδώ είμαστε για να το πάρουμε πίσω !!
Ενωσου ξανά , νιώσε ξανά , αισθανσου ξανά , …. ούτε μόνος είσαι … ούτε χωρίς δύναμη …ούτε χωρίς λύση !… Ησύχασε την καρδιά σου… και θα με ακούσεις …και θα με δεις … και θα με νιώσεις !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου