Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Αν έχετε αυτή την ομάδα αίματος, τότε ίσως έχετε εξωγήινο DNA.

Όλοι γνωρίζουμε για τις 4 συνηθισμένες ομάδες αίματος που είναι οι Ο,ΑΒ,Β και Α. Ο λόγος που οι ομάδες αίματος εν πρώτοις είναι διαφορετικές, είναι επειδή κάθε μία από αυτές εξαρτάται από τις πρωτεΐνες μέσα στο αίμα.
Ωστόσο, μια ομάδα αίματος που ανακαλύφτηκε σχετικά πρόσφατα και είναι το ρέζους αρνητικό, θα μπορούσε πιθανώς να είναι μια ένδειξη ότι κάποιος έχει εξωγήινο DNA.
Έρευνες έχουν καταλήξει στο ότι άτομα με ομάδα ρέζους αρνητικό δεν έχουν το βασικό εξελικτικό γονίδιο από τους ρέζους πιθήκους που έχει η πλειοψηφία των ανθρώπων.
Με αυτό το δεδομένο, από τη στιγμή που όλοι προήλθαμε από πιθήκους, πώς γίνεται μερικοί από εμάς να μην έχουμε το γονίδιο του ρέζους πιθήκου;
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, από την στιγμή που οι άλλες ομάδες αίματος έχουν συγκεκριμένες πρωτεΐνες μέσα στο αίμα, τότε το ρέζους αρνητικό δεν έχει καμία από αυτές τις πρωτεΐνες.
Το ρέζους αρνητικό συναντάται στο 10 με 15 τοις εκατό του πληθυσμού, και τώρα οι επιστήμονες ξύνουν το κεφάλι τους στην ερώτηση: Από που στο καλό προήλθε αυτή η ομάδα αίματος;
Οι επιστήμονες έχουν καταλήξει στο ότι πριν 35000 ή περισσότερο, αυτή η συγκεκριμένη ομάδα αίματος συνδέθηκε με συγκεκριμένες φυλές και ομάδες.
Πάρτε μια εικόνα για το ποιες φυλές έχουν αυτή την ομάδα αίματος: Ασιάτες 1%, Αφρο-αμερικάνοι 3% και οι Ευρωπαίοι έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό από οποιονδήποτε άλλο.
Πέρα από τα χαρακτηριστικά που συνδέονται με αυτή την ομάδα αίματος, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που να μπορούν να βρουν οι επιστήμονες ώστε να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τον σωρό των ερωτημάτων.
Οι άνθρωποι που έχουν αυτή την ομάδα αίματος έχουν την τάση να έχουν υψηλότερο IQ, έχουν πράσινα ή μπλε μάτια, κόκκινα μαλλιά, είναι ευαίσθητοι στη ζέστη, έχουν περισσότερη επίγνωση σωματικώς και συναισθηματικώς και έχουν πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία σώματος από τους άλλους.
Η πολυπλοκότητα αυτής της ομάδας αίματος γίνεται ακόμα πιο έντονη όταν αναλογιζόμαστε τις έγκυες γυναίκες που ανήκουν σε αυτή την ομάδα. Οι γυναίκες που έχουν ρέζους αρνητικό και είναι έγκυες, μπορεί να έχουν μεγάλη δυσκολία στο να γεννήσουν ένα μωρό που έχει ρέζους θετικό.
Αυτό σημαίνει ότι το σώμα της μητέρας επιτίθεται τελείως φυσικά και προσπαθεί να σκοτώσει το έμβρυο. Για να μην γίνει αυτό, τους δίνεται αποστειρωμένο διάλυμα.
Τα παραπάνω μας οδηγούν σε ένα συμπέρασμα: Εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφτεί την γη κατά τη διάρκεια κάποιων σύντομων περιόδων στο παρελθόν και να μας μετέδωσαν αυτήν ομάδα αίματος.
Το πιο ανησυχητικό όμως με όλα αυτά, είναι ότι όλοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους είναι πως έχουν ομάδα αίματος ρέζους αρνητικό.
Ποιος ξέρει, ίσως υπάρχουν ακόμα πολλά που να μπορούμε να μάθουμε από αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου