Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών (χάρτες)(βιντεο).

Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών (χάρτες)

Ποιός σήκωσε τα μάτια του στον Ουρανό και δεν ένοιωσε μέσα του το μυστηριώδες κάλεσμα των άστρων;
Οι πόλεις και τα ιερά της Ελλάδας είναι τοποθετημένα σε διάταξη που συμφωνεί απόλυτα με την διαταξη των αστρων και των αστερισμων.
Μία διαπίστωση απολύτως αληθινή…
ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΝ.
ΟΜΙΛΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΤΕ ΠΡΑΤΟΜΜΕΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΘΥΜΕΙΣΘΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗΝ ΥΜΑΣ.
ΚΑΛΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΦΟΙΒΟΥ ΑΝΑΞ.
ΟΥΤΟΣ ΕΙΣ ΓΑΙΑ ΔΕΜΕΙ ΝΟΥ ΚΑΙ ΧΙΤΩΝΑ.
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΤΕ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΗΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
ΦΟΙΒΟ ΣΕΙΡΙΟ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡΑ ΙΝΑ
ΣΩΖΟΜΕΝ ΤΗ ΘΕΑ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΘΝΗΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΙΑ ΡΕΑ ΓΑ.
ΕΡΡΩΣΘΕ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕ ΗΜΙΑΦΥΠΝΙΣΘΕΝΤΕΣ.Το Μυστικό Αποτύπωσης Ορισμένων Άστρων στην Γη
-Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι όλα γύρω μας είναι ενέργεια, άπειρη ενέργεια! και εκεί έξω υπάρχουν ενεργειακά ποτάμια.
Όπως στον πλανήτη μας υπάρχουν
ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΙΑΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΙΩΝ ΟΝΤΩΝ
όπως συλλέγεται και κατανέμεται σε ολόκληρο τον πλανήτη η ανάλογη ενέργεια, που κάνει πραγματικότητα τον αισθητό κόσμο που γνωρίζουμε, ως πραγματικότητα, και συλλέγεται αυτή η ενέργεια μέσω του ομφάλιου λώρου που ενώνει την Γη με το τοπικό μας άστρο τον ήλιο, ο οποίος συνδέεται με το κεντρικό σμήνος αστεριών, και όλα τα τοπικά σμήνη αλληλοσυνδέονται αλληλοεπηρεάζονται, και έχουν ως κύριο τροφοδότη τους τον κεντρικό άξονα του γαλαξία μας την μαύρη οπή, η οποία είναι κι αυτή ένας κεντρικός δίαυλος που ενώνεται με το κεντρικό σμήνος γαλαξιών που ανήκει, και ούτω καθεξής.
Και όλα αυτά έχουν άμεση σχέση με τον επηρεασμό του τρόπου σκέψης, πραγματικότητας του αισθητού, και σωματικής και νοητικής υγείας των ανθρώπων!
Τι είναι λοιπόν όλα αυτά τα συγκροτήματα από πυραμίδες που υπάρχουν στην Αίγυπτο, στο Μεξικό, στο Περού, στην Κίνα και σε ολόκληρο τον πλανήτη;
Ποιοι τα έχτισαν; και γιατί; Τι είναι τα ζώδια του Ωροσκοπίου;
Πρέπει να καταλάβουμε ότι πριν το 10.000 π.Χ. υπήρχε ανώτατη τεχνολογία και πολιτισμός πάνω στην Γη, και αποκρύβετε συστηματικά, και ανταυτού μας έδωσαν τις θρησκείες, και την σύγχρονη επιστήμη, που μόνον σκοταδισμό μας προκαλλούν, γι’αυτό και ο πολιτισμός μας σήμερα εδώ και 2.000 χρόνια βρίσκεται στο απόγειο του πνευματικού και νοητικού σκότους.
Όλες αυτές οι κατασκευές πάνω στην Γη έγιναν για να παίρνουν ελεύθερη ενέργεια από το σύμπαν και τα ενεργειακά ποτάμια-λώρους, που υπάρχουν παντού γύρω μας εδώ στην Γη και εκεί έξω.
Δημιούργησαν έναν χάρτη 88 αστερισμών περίπου, όπου αντλούσαν την ανάλογη ενέργεια, και διοχέτευαν στον πλανήτη.
Από όλους αυτούς τους αστερισμούς, για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, επέτρεψαν να υπάρχουν δώδεκα αστερισμοί, και να τους ανακατευθύνουν στην σκέψη μας μέσα από την αστρολογία και τις αθλιότητες τους. Διαστρέβλωσαν την αλήθεια και την έκαναν ωροσκόπια και ζώδια.
……….
Orion ~ Τα σημαντικότερα αστέρια στον ουρανό σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων Αιγυπτίων, των αρχαίων πολιτισμών στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, ακόμη και στην Ασία. Απλώνονται σε όλο τον πλανήτη μας, μπορούμε να βρούμε κυριολεκτικά εκατοντάδες μνημεία που έχουν ανεγερθεί στην Γη να αντανακλούν αστερισμούς όπως του Ωρίωνα.
Γνώριζαν πριν χιλιάδες χρόνια με τα τηλεσκόπια όλα αυτά;
Εδώ γελάμε, διότι αν θέλετε να μάθετε οι πυραμίδες αντικατοπτρίζουν τους αστερισμούς σε εκείνες τις περιοχές όπου ρέουν τα ενεργειακά ποτάμια που διοχετεύουν όπως είπα σε προηγούμενες αναρτήσεις την ανάλογη ποσότητα που χρειάζεται κάθε ουράνιο σώμα υλικό έμβιο κτλ. Στην ουσία έπαιρναν την ελεύθερη ενέργεια όπως σήμερα πληρώνουμε τα πάντα για το ηλεκτρικό ρεύμα και το πετρέλαιο, και τροφοδοτούσαν στους ανθρώπους δωρεάν. Όλα αυτά στο απώτατο παρελθόν.
Και τα λεγόμενα Ζώδια του ζωδιακού κύκλου, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια απομίμηση της αλήθειας των όσων υπήρχαν και γνώριζαν στο παρελθόν, χαρτογραφώντας το ουράνιο στερέωμα, ώστε να γνωρίζουν που βρίσκονται τα ενεργειακά ποτάμια.
Σήμερα όλη αυτή η γνώση απλά αποκρύπτεται…
Στην ουσία οι πυραμίδες ήταν συλλέκτες ελεύθερης ενέργειας.
Και το πιο σημαντικό!! Είναι ενέργεια καθαρή αλλά και σκοτεινή! και αναλόγως την χρησιμοποιούν! όπως χρησιμοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια σήμερα! που βλάπτει τον άνθρωπο και στον Νου και στην σωματική του υγεία.!d- Παρακολουθείστε το το βιντεο και στην συνέχεια δείτε τους χάρτες όπως τους είδαμε στο http://geoment.e-e-e.gr/astronomikisximatismoi.htm -d-

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ

Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών (χάρτες)
Η διαδρομή προς τον κάθε ιερό τόπο περιελάμβανε το πέρασμα από πολλά μέρη. Τα σημεία – κλειδιά που ακολουθούσε αυτός ο τελετουργικός χορός φαίνεται πως βρί­σκονταν σε προκαθορισμένες με ακρίβεια αποστάσεις, όπως για παράδειγμα οι μεσαιωνικές «στάσεις του Σταυρού». Τα δίκτυα αυτών των σημείων – κλειδιών που σημάδευαν τις πορείες, από το ένα προσκύνημα στο άλλο. θεωρούνταν ότι έπρεπε να παραμένουν αναλλοίωτα και αιώνια, τόσο όσο και τα αστέρια.
Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών (χάρτες)
Πραγματική η πορεία που ακολουθούσε ο προσκυνητής ήταν βασισμένη στην κίνηση των άστρων και στο περίγραμμα των αστερισμών και των ζωδιακών. Για παράδειγμα, η διαδρομή που περνούσε από : Τεγέα, Ελευσίνα, Ναό Αφαίας Αθηνάς, Ναό Ποσειδώνος Σουνίου, Αθήνα, αντανακλά το σχήμα του αστερισμού της παρθένου, ενώ η πορεία από ιερό σε ιερό στην περιοχή του Μαραθώνα αντανακλά το σχήμα του αστερισμού του Σκορπιού.
Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών (χάρτες)
Για τους αρχαίους Έλληνες, κατόχους της προκατακλυσμιαίας γνώσεως, τα αστέρια αντανακλούσαν και συμβόλιζαν την αιώνιο ρυθμική τάξη. Τη διαβεβαίωση ότι ο κόσμος είναι μια δημιουργία με συνοχή και νόημα και όχι κάτι που έγινε τυχαία, όπως προσπαθεί να μας πείσει τους δυο τελευταίους αιώνες η επιστήμη, που αντικατέστησε προοδευτικά τη θρησκεία, ως αιχμή δόρατος της εκάστοτε εξουσίας. Η, με απόλυτα γεωμετρικά σχήματα, γεωγραφική κατανομή των ιερών τόπων στην επιφάνεια του ελλαδικού χώρου είχε αυτόν ακριβώς το σκοπό: να δώσει στην ανθρώπινη κλίμακα το ανάλογο της ουράνιας τάξης, για την εκμετάλλευση στο έπακρο όχι μόνο του δυναμικού της γης, αλλά και αυτής της κοσμικής ενέργειας. Αυτό φαίνεται από τον συγκεκριμένο προσανατολισμό που είχαν τα διάφορα ιερά. ώστε να παρέχουν συγκε­κριμένες πληροφορίες ως προς την ευεργετική επίδραση του Ηλίου, της Σελήνης, των πλανητών και των άστρων.
Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών (χάρτες)
Για παράδειγμα, 0 αστερισμός της Μεγάλης Άρκτου, απαραίτητος για τον προσανατολισμό των ναυτικών, είναι γνωστός και με άλλα ονόματα όπως Καρότσα, Κιβωτός και Καράβι, ονόματα και έννοιες που διατηρήθηκαν και στην χριστιανική παράδοση . Η σύλληψη της ιδέας του ναού ήταν το ανακλώμενο είδωλο αυτού του ουράνιου καραβιού. τοποθετημένου επάνω στη γη. Στο ναό είχε αποδοθεί μονιμότητα και αμετάβλητη υπόσταση όπως αυτή των αστερι­σμών, επειδή θεωρήθηκε το κατάλληλο πρότυπο των αιωνίων μυστηρίων της Γαίας και όλης της δημιουργίας που συμβολι­ζόταν από τον Πολικό αστέρα, τον επί χιλιετίες φίλο οδηγό των θαλασσοπόρων Ελλήνων.
Πόλεις και Ιερά της Ελλάδας σε Διάταξη των Άστρων και των Αστερισμών (χάρτες)
Παρακάτω παραθέτουμε μερικές χαρακτηριστικές εικόνες αστρονομικών σχηματισμών ,που έχουν αποτυπωθεί στη γήινη επιφάνεια, με την κατασκευή ιερών και πόλεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου