Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Οπτικές ίνες στο εσωτερικό των φλεβών θα εντοπίζουν τις ασθένειες.

Συγκεκριμένα, κάνουν αναλύσεις αίματος, εντοπίζουν μολύνσεις και υπολογίζουν με ακρίβεια τα επίπεδα της χοληστερόλης, δίνοντας μάλιστα τα αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο.
Μάλιστα, οι πρώτες δοκιμές της νέας τεχνολογίας έδειξαν ότι εντοπίζονται μικροσκοπικά μόρια με συγκεντρώσεις που είναι μικρότερες από 2 νανογραμμάρια ανά λίτρο, δηλαδή ίσες με ελάχιστη ποσότητα αλατιού σε πισίνα 25 μέτρων.
Σύμφωνα με την επιστημονική ανακοίνωση, στις συγκεκριμένες οπτικές ίνες υπάρχει ένας νέος τύπος χημικών αισθητήρων, ο οποίος έχει πάχος μικρότερο από εκείνο μιας ανθρώπινης τρίχας και είναι πολύ εύκαμπτος.
Μια επαναστατική μέθοδο για τη διάγνωση των ασθενειών ανέπτυξαν επιστήμονες σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι οποίοι δημιούργησαν «καλώδια» από οπτικές ίνες που εισάγονται στις φλέβες και εντοπίζουν τις ασθένειες που μπορεί να έχουν προσβάλει τον οργανισμό.
Επίσης, στα «καλώδια» υπάρχει επικάλυψη από οξείδιο του γερμανίου, το οποίο τα κάνει ανακλαστικά και έτσι όταν οι οπτικές ίνες εισάγονται στον οργανισμό στέλνουν πληροφορίες από τον οργανισμό άμεσα.
Αυτό σημαίνει ότι γιατροί και εξεταζόμενοι παίρνουν τα αποτελέσματα στα χέρια τους χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν αρκετές μέρες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η νέα μέθοδος λειτουργεί περίπου όπως το «μικροτσίπ – εργαστήριο» που έχει αναπτυχθεί εδώ και αρκετό καιρό και κάνει αναλύσεις στο εσωτερικό του οργανισμό, με τη διαφορά ότι οι οπτικές ίνες το κάνουν μέσα στις φλέβες.
Οι επιστήμονες τονίζουν πως όταν η νέα μέθοδος αρχίσει να χρησιμοποιείται θα μειώσει σημαντικά το κόστος των εξετάσεων, αφού δεν θα είναι απαραίτητα τα μηχανήματα που υπάρχουν σήμερα, και πως θα βοηθήσει σημαντικά τους κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών, όπου η πρόσβαση σε διαγνωστικά κέντρα είναι δύσκολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου