Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Μυστική Βάση Γκρίζων και Ερπετοειδών με Ανθρώπους Σκλάβους στην Σελήνη.

ΜΥΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ GRAYS ΚΑΙ ΤΩΝ REPTILIANS ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΧΘΕΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

Ο πληροφοριοδότης του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος Corey Goode, αποκάλυψε ότι μυστική βάση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, της οποίας η αρχιτεκτονική μοιάζει με αυτήν του Αμερικανικού Πενταγώνου, εκμεταλλεύεται ανθρώπους που απάγονται με διάφορους τρόπους.
Η βάση αυτή είναι μια από τις πέντε που υπάρχουν στην Σελήνη και ανήκουν στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα της Cabal «Solar Warden», την οποία ο Goode έχει επισκεφθεί, στα πλαίσια της δραστηριότητας του ως αντιπρόσωπος των «Γαλάζιων Φτερωτών Όντων» της «Συμμαχίας των Σφαιρών».
Πρόκειται για μια πολύ καλά φυλασσόμενη μυστική βάση που βρίσκεται περίπου στη θέση10:00, στην αθέατη πλευρά της Σελήνης. Το τμήμα που είναι ορατό είναι ένα «τραπεζοειδές σχήμα». Είναι προσβάσιμη μόνο από τον «Μαύρο Στόλο» και από το προσωπικό του ΔΕΣ, καθώς και από τις συμμαχικές δυνάμεις των Δρακονιανών.
Μερικοί ερασιτέχνες αστρονόμοι έχουν εντοπίσει σμήνη από σκάφη που αναχωρούν από την βάση αυτή, τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις.
Σε άλλες απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του στις 20 Μαΐου, ο Corey αποκαλύπτει ότι είδε πολλούς ανθρώπους σε μια μυστική βάση στον Άρη, και πιστεύει ότι χρησιμοποιούνται για να εργάζονται εκεί ως σκλάβοι. Επίσης αποκάλυψε ότι τα υπολείμματα ενός άκρως απόρρητου ναζιστικού διαστημικού προγράμματος που επέζησε του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, συμμάχησε με μια εξωγήινη φυλή που ονομάζεται Draco Reptilians.
Είναι γνωστό ότι η ναζιστική Γερμανία χρησιμοποιούσε την εργασία σκλάβων για την ανάπτυξη των προγραμμάτων της μυστικής τεχνολογίας της. Είναι περισσότερο από πιθανό ότι, εάν ένα μυστικό ναζιστικό διαστημικό πρόγραμμα συνεχίστηκε και μετά τον πόλεμο και διείσδυσε στο εθνικό σύστημα ασφάλειας των ΗΠΑ, όπως ισχυρίζεται ο Corey, διάφορες βάσεις εκτός πλανήτη να χρησιμοποιούνται από τον «Μαύρο Στόλο» και από κάποιο άλλο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα που ονομάζεται «Διαπλανητικό Εταιρικό Συγκρότημα» (ΔΕΣ ), το οποίο επίσης χρησιμοποιεί την ανθρώπινη εργασία σκλάβων.
Σύμφωνα με τον Corey, υπάρχει πολύ λίγη πληροφόρηση σχετικά με το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της βάσης στη Σελήνη που χρησιμοποιείται από τον «Μαύρο Στόλο». Εκτός από τη μαρτυρία της Carolyn Hamlett, υπάρχει και μια στρατιωτικός που απήχθη και που ισχυρίζεται ότι έχει μεταφερθεί σε μια μυστική βάση στη Σελήνη, όπου οι Γκρίζοι εξωγήινοι παίζουν ρόλο και υπενθυμίζει την τραυματική εμπειρία που της συνέβη.
Η Niara Terela Isley, πρώην χειρίστρια ραντάρ της Αμερικανική Πολεμικής Αεροπορίας, είχε εξαναγκαστεί να καταταγεί σε ένα μυστικό πρόγραμμα, όταν είδε ένα UFO κατά την εκτέλεση των επίσημων καθηκόντων της. Αυτή και οι συνάδελφοί της είχαν εντολή να προσπαθήσουν να παρακολουθήσουν στο ραντάρ στο λαμπερό UFO, αλλά στη συνέχεια προφυλακίστηκε από μια συγκεκαλυμμένη φατρία της USAF.
Από τότε εκτέθηκε σε μια σειρά από τραυματικές εμπειρίες σε αυτές τις στρατιωτικές απαγωγές (MILABs), όπως περιγράφει εκτενώς στο βιβλίο της «Απέναντι από τη Σκιά, Αγκαλιάζει το Φως» (2013). Αποκαλύπτει ότι είχε μεταφερθεί οκτώ με δέκα φορές σε μια μυστική βάση στη Σελήνη, η οποία φυλασσόταν από ερπετοειδή όντα που χρησιμοποιούσαν σαν σκλάβους ανθρώπινα όντα.
Η περιγραφή της Niara είναι μαρτυρία απόδειξη ότι η καταναγκαστική εργασία χρησιμοποιείται στο Φεγγάρι, και ότι Η MILABs είναι εκεί, για το σκοπό αυτό, είτε για μικρά χρονικά διαστήματα, ή επ’ αόριστο, όπως συμβαίνει και στον Άρη. Ενώ δεν περιγράφει το σχήμα της βάσης, οι εμπειρίες της με τους ερπετοειδείς φρουρούς και η σωματική κακοποίηση, μαζί με άλλους ανθρώπους – σκλάβους, δείχνει ότι είναι η βάση του «Μαύρου Στόλου» όπως την έχει περιγράψει ο Corey.
Επιπλέον ο Corey, περιέγραψε και τους Γκρι εξωγήινους οδηγώντας το σκάφος μεταφοράς, στη Σελήνη, περιγραφή που ταυτίζεται με όσα είπε η Carolyn Hamlett για τους Grays και την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της βάσης.
Η μαρτυρία της Niara και οι εμπειρίες της Carolyn Hamlett, συνδυαζόμενες με τις αποκαλύψεις του Corey για τα μυστικά διαστημικά προγράμματα, οδηγούν σε ένα ανησυχητικό συμπέρασμα. Ότι υπάρχει τουλάχιστον μια μυστική βάση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης που χειραγωγεί τους ανθρώπινους ηγέτες που μεταφέρονται εκεί, και τη χρήση ανθρώπων που έχουν απαχθεί για να εργάζονται ως σκλάβοι.

1 σχόλιο:

  1. η απολυτη φρικη.....
    ποσο δυσκολο ειναι ενας πυραυλος να κανει κομματια και να εξαφανισει ολα αυτα τα σκουπιδια...εφ-οσον ξαιρπυν που ειναι...καντε κατι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή