Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

"Πληροφοριοδότης εξηγεί τους μυστηριώδεις ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο..."Πληροφοριοδότης εξηγεί τους μυστηριώδεις ήχους που ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο, και είναι πιο ανησυχητικό από οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε.
Αρχής γενομένης από το δεύτερο εξάμηνο του 2011 και σε γρήγορη εξέλιξη μέσα στο 2012, υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές από εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο όπου ακούστηκαν παράξενοι και ισχυροί ήχοι και μυστηριώδεις θόρυβοι προερχόμενοι από άγνωστες πηγές. 

Ήχοι που ενώ θυμίζουν από «νυχτερινά μουγκρητά» και βαριές αλυσίδες έως βιομηχανικά βουητά, φαίνεται να διαπερνούν τα τείχη των πόλεων. Αυτοί οι ήχοι έχουν αναφερθεί και τεκμηριωθεί από χιλιάδες ανθρώπους . Ίσως ο ανατριχιαστικότερος από αυτούς τους ήχους, να είναι αυτός που μοιάζει με ήχος απόκοσμης τρομπέτας που συνθέτει μια εξ ’ίσου απόκοσμη μουσική.
Ακούγεται κουφό. Έτσι δεν είναι; Είναι όμως ένα από τα πλέον τεκμηριωμένα μυστήρια της σύγχρονης εποχής που έχει αποτελέσει εμπειρία για πολλούς ανθρώπους. Αν ακούτε γι ’αυτό πρώτη φορά, τότε, προσδεθείτε γιατί η βόλτα μας θα είναι ιδιαίτερα άγρια…

Η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΓΚΑΜΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΝ ΗΧΩΝ
Αυτό που είναι πιο απίστευτο είναι, η ευρέως διαδεδομένη φύση των ήχων – ακούγονται ταυτόχρονα από χιλιάδες ανθρώπους , σε εντελώς διαφορετικά μέρη του κόσμου, σε διαφορετικές ζώνες ώρας, π.χ έχουν ακουστεί σε 5 νομούς ταυτόχρονα. Το 2013 εκρηκτικά χτυπήματα ακούστηκαν ταυτόχρονα, στο Μπάφαλο , τη Ν. Υόρκη και το Λονδίνο, πόλεις που απέχουν μεταξύ τους 3000 μίλια , με χιλιάδες ανθρώπους να ειδοποιούν τις αρχές για το φαινόμενο. Οι αρχές δήλωσαν όσον αφορά και στις δύο περιοχές (σημ. μτφρ: προφανώς αναφέρεται στις δύο αμερικανικές πόλεις), πως δεν υπήρξε καμία πτήση αεριωθούμενου ( jet), ούτε σεισμική δραστηριότητα, ούτε κάποιο ρήγμα. Καμία εξήγηση δεν μπόρεσε να δοθεί σχετικά.
Στις 16 Μαρτίου, 2015, από τη Βόρεια Καρολίνα στο New Jersey, σε απόσταση 345 μιλίων, θορυβώδεις εκρηκτικοί ήχοι διάρκειας 2 δευτερολέπτων, ακούστηκαν με διαφορά 2 ωρών , σε διαδοχικά μοτίβα.
Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αν μπείτε στο YouTube και πληκτρολογήσετε «μυστηριώδεις ήχοι», μπορείτε κυριολεκτικά να καταναλώσετε ώρες παρακολουθώντας διαφορετικές περιπτώσεις σχετικών μαρτυριών . Το βίντεο που ακολουθεί θεωρείται από τα πλέον ανησυχητικά -συνεχίστε την ανάγνωσή σας και μετά το τελευταίο βίντεο, διότι θα διατυπώσουμε την πιθανότερη εξήγηση πάνω σε αυτό το μυστηριώδες φαινόμενο.

Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ» ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ «ΒΟΓΓΗΤΟ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
Αν αυτό δε σας ανατριχιάζει από την κορφή έως τα νύχια, τότε είστε εξωγήινος. Είναι άραγε αυτό κάποιου είδους κυβερνητικής επιχείρησης, ένα ηχητικό τσεκάρισμα του Blue Beam , με ήχους τρομπέτας που θα μας προετοιμάζει για μία ψευδή αγαλλίαση από την παρουσία του Αρχαγγέλου Γαβριήλ από την Αποκάλυψη;

ΒΟΥΗΤΟ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΞΥΣΙΜΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ
Σοβαρά, τι στο διάολο είναι αυτό; Ακούγεται σαν η Γη να είναι μια βιομηχανική μηχανή με κάποια ξεχαρβαλωμένα γρανάζια. Είναι ένα πέπλο ανάμεσα στις διαστάσεις και τα σύμπαντα που ανυψώνεται; Ίσως αυτό μας ξεπερνά, ίσως τελικά να είναι το HAARP που σχετίζεται με κάποια σκοτεινά σχέδια. Σε πολλές πόλεις υπάρχουν αναφορές πως τα σκυλιά αντιδρούσαν λίγο πριν ξεκινήσουν οι ήχοι.- θα μπορούσε να είναι σημαντική αυτή η μυστηριώδης λεπτομέρεια;

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΒΟΥΗΤΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ
Αυτό το βίντεο έχει επιβεβαιωθεί από εκατοντάδες μάρτυρες. Το ανατριχιαστικό γεγονός εδώ είναι ότι αυτοί οι θόρυβοι προηγήθηκαν σιεσμού που έγινε την ίδια μέρα και όμως οι γεωλόγοι διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρξε καμία σεισμική δραστηριότητα όταν ακούστηκαν αυτά τα βουητά. Μήπως θα έπρεπε να θεωρήσουμε ως πιθανή εξήγηση κάποια κυβερνητικά σχέδια γεωμηχανικής ;

ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΗΧΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Ίσως θα ήταν μια καλή ιδέα να μαζέψετε το πικ-νικ σας και να φύγετε μακριά από αυτό το πράγμα.
Ίσως τώρα θα πρέπει να εξετάσουμε και την πιθανότητα της τεχνολογίας τροποποίησης του καιρού.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ SANDY
Υπήρξαν πολλές αναφορές για ήχους στη Ν. Υόρκη καθώς ο τυφώνας Sandy πλησίαζε. Αιτιάσεις περί αλλοίωσης του καιρού και γεωμηχανικών συνομωσιών, κατά μέρος. Ίσως να πρόκειται για σταδιακή κλιματική αλλαγή που μας παίζει παιχνίδια του νου μαζί με τα μέτωπα καταιγίδων της Γης.
ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ- ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ ΓΕΩΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ
Υπάρχει λοιπόν μια λογική εξήγηση για όλους αυτούς τους μυστηριώδεις ήχους που ακούγονται σε όλο τον κόσμο;
Αποδεικνύεται πως μπορεί να υπάρχει, αλλά οι συνέπειές της μπορεί να είναι πιο τρομακτικές από οποιαδήποτε συνωμοσιολογική ή παραφυσική απάντηση. Σύμφωνα με κάποιον γεωλόγο που εργάστηκε για την κυβέρνηση, «κάτι συμβαίνει με τον πυρήνα της Γης». Έχει να κάνει με την μετατόπιση των μαγνητικών πόλων και περιλαμβάνει την ανακύκλωση ανόργανων συστατικών στον μανδύα της Γης. Οι ήχοι, παράγονται στον μανδύα σαν μεγάλες ηλεκτροστατικές ενεργειακές εκκενώσεις που έχουν ωθηθεί προς τα πάνω μέσω του φλοιού της Γης και εκπέμπονται σαν ηχητικά κύματα μέσω της ιονόσφαιρας και στη συνέχεια αναπηδούν πίσω σε μια χαμηλότερη συχνότητα που δεν μπορούμε να ακούσουμε και τα αντιλαμβανόμαστε σαν δονήσεις.
Ο πληροφοριοδότης είπε, πως υπήρξε μία αλλαγή στην ταχύτητα της κίνησης του μανδύα η οποία επηρεάζει τη μαγνητική αγωγιμότητα. Οι κυβερνητικοί επιστήμονες προφανώς δεν γνωρίζουν αν αυτό λειτουργεί μακροπρόθεσμα ή όχι, αλλά θα μπορούσε να συνεπάγεται μία αποδυνάμωση και ενίσχυση των ανωμαλιών του μαγνητικού πεδίου, παρόμοια με την τελευταία σημαντική μετατόπιση των πόλων. Δεδομένου ότι μια μετατόπιση των πόλων συνέβη στη Γη 500 εκατομμύρια χρόνια πριν, αυτή η εξήγηση καθίσταται περισσότερο ανησυχητική απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Αυτό που προκύπτει από τη μελέτη ιζημάτων που χρονολογούνται 786.000 χρόνια πριν είναι, πως όταν το μαγνητικό πεδίο που μας προστατεύει διασπάται, περισσότερη ηλιακή ακτινοβολία κατακλύζει την επιφάνεια της Γης με αποτέλεσμα τη διατάραξη του οικοσυστήματος για χιλιάδες χρόνια. Μπορεί να προκληθεί μεγάλος αφανισμός των ειδών συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου.
Τι απέγινε ο πληροφοριοδότης; Εξαφανίστηκε αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του.
ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ
Ενώ οι σάλπιγγες και τα βουητά πιθανώς δεν είναι βιβλικής προέλευσης με οποιαδήποτε θρησκευτική έννοια – σε αντίθεση με δημοφιλή περί αποκάλυψης αναγνώσματα- θα μπορούσαν αυτοί οι ήχοι να εκληφθούν ως μία προειδοποίηση, σήματα από το ίδιο το σύμπαν και ενδεχομένως από ευφυείς οντότητες που προσπαθούν να μας αφυπνίσουν και να μας ετοιμάσουν για μία ενδεχόμενη μετατόπιση των πόλων; Ίσως ο 21ος αιώνας να συμπεριλαμβάνει την εμπειρία της Αποκάλυψης, αλλά σε πολλά επίπεδα, μία γεωφυσική αλλαγή θέτει σε κίνηση ανωμαλίες του μαγνητικού πεδίου που θα συνεχιστούν για χιλιάδες χρόνια. Ίσως άλλες ευφυείς οντότητες γνωρίζουν πώς να χειριστούν μια περίπτωση αλλαγής του μαγνητικού πεδίου και επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια που θα προκύψει από αυτή την πόλωση. Ή ίσως θέλουν να μας βοηθήσουν. Ή ίσως αυτή η εξήγηση είναι άστοχη και η πραγματική να βρίσκεται στις σκοτεινές κυβερνητικές δραστηριότητες. Ό, τι και αν πιστεύετε, γνωρίζουμε πως κάτι πολύ μυστήριο λαμβάνει χώρα που δεν κοινοποιείται από τα συμβατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Εσείς τι πιστεύετε; Ακούστε ακόμη μερικούς από αυτούς τους απίστευτους μυστηριώδεις ήχους και πείτε μας: είναι δονήσεις από πιθανή μετατόπιση των μαγνητικών πόλων, η ηχητική απόδειξη σκοτεινών κυβερνητικών δραστηριοτήτων ή κάτι πιο δυσοίωνο; …

2 σχόλια:

 1. Προφητείας το ανάγνωσμα!
  «Και θα βγουν πράγματα από τα σχολεία που δεν τα φαντάζεστε. Και θα εφεύρουν μεγάλη και ασύλληπτη τεχνολογία. Και θα φέρουν αλλαγή κλίματος στον πλανήτη και μικρά εποχή παγετώνων. Και θα μετακινήσουν τον άξονα της γης και θα αποκτήσουμε το κλίμα του Καΐρου ή αυτό του Βουκουρεστίου»....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πρφητείας το ανάγνωσμα!
  «Έως πότε Κύριε θα είσαι απαθής και δε θα απονέμεις δικαιοσύνη, έως πότε δε θα αντιδράς απέναντι σ' εκείνους τους ανθρώπους και τα δαιμονικά όντα που αδικούν και θανατώνουν τους πιστούς σου και καταστρέφουν τη γη, έως πότε δε θα παίρνεις εκδίκηση για τα κόκκαλά μας και το αίμα μας»;
  «Μέχρι να πεθάνει και ο τελευταίος μάρτυρας που είναι γραμμένος στο βιβλίο της ζωής και πρόκειται να μαρτυρήσει για μένα»!

  ΑπάντησηΔιαγραφή