Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΑ, Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ! ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ "ΚΑΤΗΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ "ΚΑΤΗΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ¨ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΧΑΟΣ¨ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΛΛΗΝΑ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΛΗ.
ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΟΝΟΣ ΔΙΟΣ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΑΨΕΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΕΧΕΙΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΝ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΓΕΝΟΣ ΔΙΟΣ (ΞΑΝΑ ΧΡΥΣΟ) ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΔΙΑΜΕΝΟΝΤΩΝ ΘΕΩΝ ΩΣ ΙΣΟΙ ΠΡΟΣ ΙΣΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΡΑΤΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ. ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΣΕ ΛΥΤΡΩΣΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑΚΕΡΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΣΟΦΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΑ... ΑΝΑΨΕ ΤΙΣ ΔΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΒΟΗ ΘΕΩΝ.

ΕΛΛΗΝΑ... ¨ΕΡΧΕΤΑΙ¨ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ.

ΕΛΛΗΝΑ... Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ, ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ! ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΟΛΑ ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΔΑΚΡΙΑ ΘΑ ΚΥΛΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ, ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ, ΑΓΑΛΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΝΥΔΕΣΗΣ.

ΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου