Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ! Δείτε ποιον ΕΛΛΗΝΑ διόρισε κυβερνήτη στη Ρωσία

poytin-alihanof
Θεωρείται ο πιο υποσχόμενος πολιτικός της Ρωσίας.
Είναι Έλληνας ποντιακής καταγωγής και σε ηλικία 30 χρονών διορίστηκε κυβερνήτης του Καλίνινγκραντ από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Πρόκειται για τον νομικό και οικονομολόγο Αντόν Αλιχάνοφ (Αλιχανίδη), τον νεότερο κυβερνήτη στην ιστορία της σύγχρονης Ρωσίας. Όμως, πώς γίνεται κανείς κυβερνήτης σε ηλικία μόλις τριάντα χρονών;
«Πραγματικά δεν ξέρω. Εγώ για παράδειγμα δεν σχεδίαζα ποτέ να γίνω κυβερνήτης. Αν μου αρέσει; Φυσικά και μου αρέσει. Αν επιθυμώ να αναλάβω μόνιμα τη θέση του κυβερνήτη; Ναι, θέλω. Μου φαίνεται μια εξαιρετική προοπτική, ειδικά εφόσον πρόκειται για μια τόσο υπέροχη περιοχή όπως το Καλίνινγκραντ. Συμβουλή μου είναι απλώς όλοι να σπουδάζουν και να μελετάνε, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και ύστερα η ζωή τα βάζει όλα στη θέση τους. Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο μυστικό, απλά βάζεις ένα στόχο και κάνεις καλά τη δουλειά σου» δήλωσε ο Αντόν Αλιχάνοφ.

Ο Αντόν Αλιχάνοφ ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 6 Οκτωβρίου, με εντολή του Βλαντίμιρ Πούτιν (φωτ.: RIA Novosti)
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην αρχή η πίεση γι’ αυτόν ήταν πολύ μεγάλη γιατί όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί πάνω του. Τώρα, όπως λέει, έχει καλύτερη σχέση με τα ΜΜΕ, αλλά και ο ίδιος είναι πιο εξοικειωμένος με την υπάρχουσα κατάσταση.
«Όταν μου ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι θα αναλάμβανα τη θέση του κυβερνήτη, τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήταν ατέρμονης χαράς, όμως ύστερα άρχισα να αντιλαμβάνομαι το βάρος και τις ευθύνες αυτής της θέσης. Στόχος μου είναι να κάνω ξανά την περιοχή να μεγαλουργήσει, για να επιστρέψει στη θέση που της αξίζει» είπε ο κυβερνήτης.

Ο Αντόν Αλιχάνοφ έδωσε συνέντευξη στο ρωσικό επιχειρηματικό κανάλι RBC
Ο ελληνικής καταγωγής κυβερνήτης ανέλαβε τα καθήκοντά του στις 6 Οκτωβρίου του 2016 και μέσα στο 2017 θα διεξαχθούν εκλογές, στις οποίες θα επιχειρήσει να διατηρήσει το αξίωμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου