Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

«Πολίτες του Πλανήτη.*ЭЄ ΕΨΙΛΟΝ ЭЄ* έχετε απέραντη άγνοια κι ανικανότητα να καταλάβετε

ΜΗΝΥΜΑ-*«Πολίτες του Πλανήτη, έχετε απέραντη άγνοια κι ανικανότητα να καταλάβετε! Δεν έχουμε τον καιρό να σας το εξηγήσουμε ή να μοιραστούμε την τεράστια γνώση που κατέχουμε.Υπάρχει ένα αξίωμα που αναφέρει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αλλά επαναλαμβάνεται όπως σε μια ελικοειδή σκάλα. Όταν η πορεία των ανθρώπινων γεγονότων συμπληρώνει έναν πλήρη κύκλο, συνεχίζει σ’ έναν νέο κύκλο αλλά σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Το εκκρεμές των πολιτιστικών αλλαγών δεν επαναλαμβάνει απλώς τα ίδια γεγονότα. Είναι πάντοτε ελικοειδής [φρακταλική] η εξέλιξη και η επανάληψη της. Το χάος δίνει την θέση του στην τάξη [η ζωή στον θάνατο] κι αυτή με την σειρά της δίνει χώρο για νέες μορφές ύπαρξης. Σε έναν αέναο χρόνο σε ένα αέναο παιχνίδι.Το ανθρώπινο μυαλό όντας πεπερασμένο δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί  -πόσο μάλλον να κατανοήσει- έννοιες όπως ο χώρος κι ο χρόνος. Είναι δε εξαιρετικά δύσκολο να αντιληφθεί την έννοια των φράκταλ του χάους. Αναζητούν οι άνθρωποι την τάξη αλλά χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι κάθε μορφή τάξης βρίσκεται στην καρδιά του χάους και χωρίς αυτό δεν υπάρχει ζωή.Δυστυχώς η πραγματικότητα δεν μας ξεπερνά απλώς, μα ούτε καν να την διανοηθούμε δεν είναι δυνατόν ! γιατί ο ανθρώπινος νους δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί.Το αν καταφέρει να το κατανοήσει δεν το συζητάμε καν.  Απλά αν μπορούσε να το αντιληφθεί.
ΟΙ δηλώσεις που περιμένουμε από την συστημική επιστημονική κοινότητα, άλλωστε οι επίσημες επιστήμες αγνοούν την ουσία του κόσμου και ψηλαφούν ό,τι τους επιτρέπουν οι στοές και τα λαγούμια που ανήκουν. Στην ουσία όμως οι επιστήμες έχουν τεχνητά, δόλια και σκόπιμα πελαγώσει με τις πιο βασικές έννοιες: ύλη, κύματα, ενέργεια, ζωή, χώρος, χρόνος, πεδίο κτλ. Το πλατύ κοινό από την πλευρά του, εντυπωσιασμένο από τα επιτεύγματα της δήθεν υψηλής τεχνολογίας, δεν μπορεί να φανταστεί κάτι τέτοιο και θεωρεί την επιστήμη παντογνώστρια.Η Ύβρις είναι πάντοτε λαμπρή, γυαλιστερή και πλάνα, τόσο όσο να ξεχνιέται αυτή που την ακολουθεί, την σκληρή κι άτεγκτη Νέμεση.Οι άνθρωποι έχουν εθιστεί σε κάτι παραφύσην, στην διαστρεβλωμένη δευτερεύουσα μορφή ζωής, την βία και στην ίδια αυτή βία μεγαλώνουν και τα παιδιά τους. Γιατί ο πάπας αναφέρει πως «και οι εξωγήινοι είναι παιδιά του ίδιου Θεού» Ποιού Θεού; Αναρωτιέσαι; Ποιοι εξωγήινοι;Αυτές οι εικόνες αποκαλύπτουν ένα αληθινό πλανήτη και την πραγματική ύπαρξη κάτι κρυμμένου που ήρθε στο φώς. Σαν πολιτισμός φαίνεται να επιδίδεται σε ένα σημαντικό κομμάτι βίας. Είναι προετοιμασία για κάτι που έρχεται. Οι προφητείες μιλούσαν για αυτά, τόσα χρόνια πριν και πρόβλεπαν την πραγματοποίηση τους, μάλιστα υπάρχουν ουκ ολίγα ιστορικά κείμενα, ευρήματα, βιβλία κι αναφορές σε παραδόσεις των λαών ολόκληρης της Γής, πως Αρμαγεδδών έχει συμβεί πολλές φορές στον πλανήτη μας και θα ξανασυμβεί, αφού η ζωή κύκλους κάνει. Το βλέπουμε αυτό σε όλα, από τα πιο μικρά καθημερινά, μέχρι την πρόσφατη γνωστή ιστορία όλων των λαών, όλα επαναλαμβάνονται. Η ζωή σου, λίγο αν κάνεις τον κόπο να την ανακεφαλαιώσεις κάνοντας ένα νοητικό ταξίδι ευθείας μνήμης, θα δεις πανεύκολα πως είναι μια επανάληψη χωρίς καμία έκπληξη, τίποτε έξω από το συνηθισμένο, τίποτε πέρα από το αναμενόμενο.Εικόνα.. Φαίνεται ένας «αόρατος» πλανήτης στα δεξιά του ήλιου.Το Τέλος του Κόσμου: Είναι η ORCA ο Nibiru; - Εικόνα14
Το Τέλος του Κόσμου: Είναι η ORCA ο Nibiru; - Εικόνα8Το Τέλος του Κόσμου: Είναι η ORCA ο Nibiru; - Εικόνα17Το Τέλος του Κόσμου: Είναι η ORCA ο Nibiru; - Εικόνα21Την επόμενη ημέρα (δύο ώρες αργότερα) ακόμα παραμένει εκεί.
Αν σας φαντάζει … φανταστικό! Αναλογιστείτε χωρίς λέξεις
Γνωρίζουμε από την αρχαιότητα ότι η πραγματικότητα που βιώνουμε μας είναι άγνωστη.
«Σαν άνθρωπος που αφιέρωσε όλη του την ζωή στη πιο ορθολογιστική σπουδή της ύλης, μπορώ να σας πω σαν αποτέλεσμα της έρευνάς μου πάνω στο άτομο τα εξής: Δεν υπάρχει κάτι που καθαυτό του να λέγεται Υλη. Όλη η ύλη έχει σαν πηγή της και υπάρχει μόνον χάρη σε μια δύναμη που φέρνει τα σωμάτια ενός ατόμου σε δόνηση και κρατά αυτό το απειροελάχιστο ηλιακό σύστημα μαζί. Μπορούμε να υποθέσουμε πίσω από αυτήν την δύναμη την ύπαρξη ενός συνειδητού και ευφυούς πνεύματος. Αυτό το πνεύμα είναι η μήτρα κάθε μάζας» Max Planck (1944) Βραβείο Nobel για την θεωρία των κβάντα (1918).
Τα βασικά εργαλεία του ορθολογισμού και των αποδείξεων, η Λογική και τα Μαθηματικά, είναι συνυφασμένα με την ανθρώπινη φύση μας και δεν μπορούμε να τα παρατηρήσουμε κάπου έξω από εμάς σαν ανεξάρτητες δομές ώστε να κάνουμε πειράματα και να αποδείξουμε την ορθότητά τους. Άρα βρίσκονται στον χώρο ύπαρξης μετά την γνωστή Φυσική.
Η Λογική λοιπόν, τρόπος αντίληψης του Κόσμου είναι στην ουσία άγνωστη, ενώ τα Μαθηματικά αποτελούν την μεταφυσική δομή του Κόσμου. Η λογική είναι ο Λόγος, ακρογωνιαίος λίθος της Δημιουργίας που λειτουργεί με την θεωρία των αριθμών, όπως γνώριζε και ο Πυθαγόρας. Υπάρχουν δηλαδή στο Κόσμο περισσότερα από αυτά που μπορούν να κατανοήσουν οι επιστήμες.
Αποδεικνύεται μαθηματικά, αποκλειστικά με τις αρχές της λογικής (καθ. Δρ. Α. Νασίκας) ότι ο λόγος με τον οποίο επικοινωνούμε εισάγει υποχρεωτικά αντιφάσεις αλλά τον χρησιμοποιούμε αποδεχόμενοι τις κάποιες αλλοιώσεις σε αυτά που ανταλλάσσουμε κι άρα δεν μπορεί να μας εκφράσει με ακρίβεια. Για να αποφύγουμε τις αντιφάσεις, οδηγούμαστε στην σιωπή. Για τον ερευνητή “Η αλήθεια έχει μία ιερότητα που διαταράσσεται όταν διατυπώνεται”. Αυτό μας θυμίζει τις διάφορες παραδόσεις πάνω στην αξία της σιωπής, πέρα από τις λέξεις και τις σκέψεις, προκειμένου να αντιληφθούμε τι συμβαίνει βαθιά μέσα μας και μόνο μέσα μας βρίσκεται η αληθινή πηγή κάθε πληροφορίας. Μην με ρωτήσετε τα προφανή, χωρίς σκέψη τι να κάνουμε, πως να χειριστούμε την κατάσταση, πως να πολεμήσουμε και τα σχετικά, τα έχουμε γράψει εδώ αναλυτικά σε πάνω από 10.000 άρθρα.
Για να πολεμήσεις, πρέπει να είσαι ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Για να κάνεις κάτι, πρέπει να ΔΡΑΣΕΙΣ σαν ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ
Για να ελέγξεις μια κατάσταση πρέπει να είσαι ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Στο τελος τα ειπες ολα.....ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.....?????
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ....ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή