Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Πολ­λοὶ δὲ εἰ­σὶ κλη­τοί, ὀ­λί­γοι δὲ ἐ­κλε­κτοὶ.

Τι θα συμβεί κατά την Μετάβαση στην Πέμπτη Διάσταση


Τι πρόκειται να συμβεί στο εγγύς μέλλον

Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι όταν προσεγγίζουμε το σημείο της μετάπτωσης όπου η αλλαγή αυτή πραγματοποιείται, όλα αρχίζουν να καταστρέφονται – όλες τις κοινωνικές δομές, κλπ αρχίζουν να διαλύονται και να σπάζουν. Το κλειδί που δημιουργεί αυτό, είναι το μαγνητικό πεδίο της γης. Αυτό που η σημερινή επιστήμη αντιλαμβάνεται, μπορεί επίσης να είναι το κλειδί που επιτρέπει στον άξονα να μετατοπιστεί στην πρώτη θέση μέσω της μαγνητο-υδροδυναμικής. Το μαγνητικό πεδίο υποστηρίζει μια σύνδεση που η υγρή μορφή της σύνθεσης της γης να γίνει στερεή. Όταν το πεδίο καταρρέει, μερικά στερεά γίνονται υγρά και ολισθηρά. Το έχουν αποδείξει σε εργαστήρια. Το μαγνητικό πεδίο και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι το κλειδί.
Το μαγνητικό πεδίο είναι αυτό που χρησιμοποιούμε για να ερμηνεύσουμε ποιος και τι νομίζουμε ότι είμαστε, αλλά και για την αποθήκευση της μνήμης μας. Χρειαζόμαστε ένα εξωτερικό μαγνητικό πεδίο για να διατηρήσουμε τη μνήμη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κάποια μορφή μαγνητικού πεδίου . Αν κοιτάξετε στις μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, θα παρατηρήσετε ότι μια ημέρα πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της πανσελήνου γίνονται οι περισσότεροι βιασμοί και δολοφονίες. Ο λόγος είναι ότι η πανσέληνος τείνει να προκαλέσει μια κυμάτωση στο μαγνητικό πεδίο της γης, και αυτή η αλλαγή είναι αρκετή για να επηρεάσει ανθρώπους που είναι συναισθηματικά στα άκρα. Το μαγνητικό πεδίο επηρεάζει το συναισθηματικό σώμα.

Η κατάρρευση του μαγνητικού πεδίου

Φανταστείτε ότι είστε σε ένα πλανήτη σε ένα σημείο της μετάπτωσης, όπου τα πράγματα αρχίζουν να βγαίνουν από την ισορροπία. Ξαφνικά το μαγνητικό πεδίο της Γης, σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (συνήθως τρεις έως έξι μήνες) ξεκινά αυξομείωση διακυμάνσεων. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να τα χάνουν. Πάνε να τρελαθούν. Αυτό είναι που διασπά όλες τις δομές του πλανήτη. Χωρίς την ισορροπία του, όλα καταρρέουν. Αν το μαγνητικό πεδίο διατηρηθεί για τουλάχιστον τρεις και μισή ημέρες, τότε θα δείτε μια συσσώρευση του χάους.

Αλληλεπίδραση Μορφολογικών Πλεγμάτων

Κάθε φορά που ένα άτομο συνδέεται στο συνειδησιακό δίκτυο , αυξάνει το σήμα στο δίκτυο. Θα έρθει μια στιγμή όπου οι άνθρωποι θα αρχίσουν να θυμόνται και θα αρχίσουν να αναπνέουν με αυτόν τον τρόπο. Τα παιδιά θα έχουν μικρό πρόβλημα. Όσο γεροντότεροι είστε, τόσο πιο δύσκολο θα είναι.

Ο τελικός χρόνος της μετατόπισης του Άξονα και σύνδεση διαστάσεων

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα φέρει τρέλα εκεί έξω – αν το κάνει, θα είναι σαν να έρχεται ο Αρμαγεδδώνας. Αν κοιτάξουμε πίσω μέσα στα αρχεία, θα δείτε ότι όταν ο άξονας μετατοπίστηκε το 1400 μ.Χ., στη Νότια Αμερική, οι λαοί ξεκίνησαν να μάχονται μεταξύ τους, γιατί τα συναισθήματά τους έγιναν πολύ ισχυρά. Ας ελπίσουμε, ότι δεν θα συμβεί το ίδιο.
Περίπου πέντε έως έξι ώρες πριν από την διαστατική μετακίνηση της συνείδησης, αρχίζει η διαδικασία (η οποία συνήθως συνδέεται με μια μετατόπιση του άξονα). Οι αλλαγές του άξονα και οι μετατοπίσεις στη συνείδηση είναι συνήθως δεμένα μαζί. Σε αυτήν την περίπτωση, η μετατόπιση της συνείδησης μπορεί να συμβεί πριν ή μετά τη μετατόπιση του άξονα. Συνήθως είναι ταυτόχρονες, και συνήθως συμβαίνει σε αυτήν την περίοδο πέντε ή έξι ώρες πριν η μετατόπιση των διαστάσεων και είναι ένα οπτικό φαινόμενο.
Αυτή η σχεδόν βέβαιη τριών και τεσσάρων διαστάσεων διασύνδεση θα συμβεί και η συνείδησή μας αρχίζει να κινείται στην τετραδιάστατη συνείδηση και η τριτοδιάστατη συνείδηση αρχίζει να υποχωρεί μακριά. Όταν συμβαίνει αυτό, τα συνθετικά βιομηχανικά αντικείμενα που αποτελούνται από υλικά τα οποία δεν εμφανίζονται φυσικά στη Γη, αρχίζουν να εξαφανίζονται σε ένα μεγάλο βαθμό, ανάλογα με τα υλικά. Δεν εξαφανίζονται μονομιάς. Όταν το πλέγμα της τριών διαστάσεων συνείδησης αρχίζει να καταρρέει μαζί με την κατάρρευση του μαγνητικού πεδίου, αυτά τα συνθετικά αντικείμενα αρχίζουν να εξαφανίζονται σε περίοδο πέντε ή έξι ωρών. Το ότι οι μετατοπίσεις του πλέγματος άξονα-συνείδησης έχουν συμβεί συνεχώς για εκατομμύρια χρόνια, είναι αυτό που δεν υπάρχουν αντικείμενα από προηγούμενους πολιτισμούς (μερικά από τα οποία θα ήταν πιο προηγμένα από τα δικά μας) και τα οποία θα παρέμεναν για να πουν την ιστορία.
Το γεγονός ότι τα αντικείμενα αρχίζουν να εξαφανίζονται πραγματικά αρχίζει να κάνει τους ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, να τρελαίνονται. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να το θυμόμαστε αυτό. Είναι μια φυσική διαδικασία, και όταν αυτό αρχίζει να συμβαίνει θα φτάσουμε σε ένα μέρος που είναι φυσικό, δεν είναι μια τεχνητή δομή. Ίσως να επιθυμούσατε να είστε έξω στη γη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολύ προηγμένοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν φυσικά υλικά, όπως πέτρα για τα οικοδομήματα τους. Παραμένουν μέσα από τις μεταβολές των διαστάσεων.
Τι θα συμβεί κατά την Μετάβαση στην Πέμπτη Διάσταση;
Αυτός είναι και ο λόγος που στο Taos Pueblo, το οποίο είναι ηλικίας 1.400 χρόνων, δεν επιτρέπονται από το νόμο της φυλής να έχουν τίποτα συνθετικό στα κτίρια τους. Ξέρουν ότι όταν θα έρθει η ημέρα του καθαρισμού, θα παραμείνουν εκεί συγκεντρωμένοι.
Υπάρχει και ένα άλλο φαινόμενο που θα συμβεί κατά πάσα πιθανότητα. Καθώς συμβαίνει η επαφή διαστάσεων, τα τεσσάρων διαστάσεων αντικείμενα μπορεί να εμφανιστούν στον τρισδιάστατο κόσμο. Θα είναι αντικείμενα που δεν θα φαίνεται να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σημείο με χρώματα που θα πελάγωναν το μυαλό σας. Τα αντικείμενα αυτά θα επηρεάσουν το μυαλό σας με τρόπους που δεν μπορείτε να καταλάβετε. Δεδομένου ότι είναι επιθυμητή η σταδιακή μετακίνηση μέσω της διεπαφής, μην αγγίζετε οποιοδήποτε από αυτά τα αντικείμενα (αν τα αγγίξει κάποιος θα τον τραβήξουν αμέσως και πλήρως στη 4η διάσταση) ή μη τα κοιτάτε. Αυτό είναι μαγευτικό, κοιτάζοντας αυτά θα σας τραβήξουν πιο γρήγορα στην 4η διάσταση.
Εάν είστε ήρεμοι και επικεντρωμένοι, θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε όλα αυτά για ένα διάστημα, αλλά όχι για πολύ. Από τη στιγμή που το μαγνητικό πεδίο καταρρέει, η άποψη και το όραμα του πεδίου θα εξαφανιστεί και θα βρείτε τον εαυτό σας σε ένα μαύρο κενό. Η τριών διαστάσεων Γη , με όλες τις προθέσεις και σκοπούς, θα φύγει για σας. Αυτό που θα συμβεί με τους περισσότερους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι ότι θα κοιμηθούν και θα αρχίσουν να ονειρεύονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία θα διαρκέσει περίπου τρεις έως τέσσερεις ημέρες.
Αν θέλετε, μπορείτε απλά να καθίσετε εκεί, και να συνειδητοποιήσετε πως ό, τι νομίζετε ότι πρόκειται να συμβεί θα συμβεί. Συνειδητοποιήστε ότι είστε έτοιμος να διέλθετε κυριολεκτικά μέσα από ένα είδος διαδικασίας “γέννηση” στην 4η διάσταση, και μην ανησυχείτε γι ‘αυτό. Η διαδικασία είναι τέλεια και φυσική, αλλά ο φόβος είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους ανθρώπους σε ένα τριών διαστάσεων επίπεδο. Αυτό φαίνεται να είναι μια νέα διαδικασία, αλλά είναι πολύ πολύ παλιά. Το έχετε κάνει πριν. Σε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μπορεί να θυμηθείτε ότι το έχετε κάνει πριν.

Η άλλη πλευρά

Καθώς ο τετραδιάστατος κόσμος έρχεται στη αντίληψη σας, το φως έρχεται πάλι πίσω. Θα βρείτε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο που όμοιο του δεν έχετε δει ποτέ (αν και έχετε, αλλά δεν θα το θυμάστε, επειδή η μνήμη σας έχει σβηστεί τόσες πολλές φορές στο παρελθόν). Θα αισθανθείτε σαν να είναι ένας ολοκαίνουργιος χώρος. Όλα τα χρώματα, τα σχήματα και η αίσθηση του, όλα θα είναι νέα. Θα είστε πιο οξυδερκείς ακριβώς όπως ήσασταν όταν ήρθατε στην τριών διαστάσεων συνείδηση , εκτός και αν έχετε αυτή την αίσθηση τώρα.
Τι θα συμβεί κατά την Μετάβαση στην Πέμπτη Διάσταση;
Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι πολύ παρόμοια από κόσμο σε κόσμο – ένα από αυτά είναι η ιδέα της Αγίας Τριάδας (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα). Καθώς μπαίνετε σε αυτό το ολοκαίνουργιο χώρο, αν και δεν θα το καταλάβετε, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε δύο όντα να στέκονται εκεί – την μητέρα και τον πατέρα. Πρόκειται να έχουν πολύ μεγάλη σχέση με εσάς. Αυτοί θα είναι περίπου 3-5 μέτρα ψηλοί. Ο ένας θα είναι άντρας και ο άλλος θα είναι γυναίκα. Αυτά τα όντα έχουν ένα δεσμό με σας θα σας καθοδηγήσουν και θα σας προστατεύουν κατά την πρώιμη περίοδο του σχηματισμού σας σε αυτόν τον κόσμο. Αυτά τα όντα δεν έχουν το είδος σύνδεσης που είχαν ή θα έχουν οι γονείς στη Γη. Από την αρχή, ξέρουν ότι είστε μέρος του Δημιουργού και αναγνωρίζουν τη θεία φύση σας. Θα εμφανιστείτε ακριβώς όπως είστε τώρα, αν και περισσότερο πιθανό είναι να είστε γυμνοί, δεδομένου ότι οποιαδήποτε συνθετικά ρούχα δεν είναι τα κατάλληλα δια μέσου αυτής της μετατόπισης.
Θα βγείτε στην άλλη πλευρά και θα είστε σε αυτή την απίστευτη πραγματικότητα με αυτές τις δύο οντότητες που κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε αυτή την έντονη αγάπη, αν και δεν θα καταλάβετε γιατί. Παρόλο που η φυσική μορφή σας θα είναι ακριβώς η ίδια, η ατομική δομή στο σώμα σας θα έχει αλλάξει δραματικά. Μεγάλο μέρος της πυκνότητας της προηγούμενης φυσικής σας δομής θα έχει μετατραπεί σε ενέργεια, και η ατομική δομή θα είναι πολύ διαφορετική από πριν. Το περισσότερο μέρος από το σώμα σας θα έχει μετατραπεί σε ενέργεια, αλλά δεν θα το γνωρίζετε αυτό.

Πολ­λοὶ δὲ εἰ­σὶ κλη­τοί, ὀ­λί­γοι δὲ ἐ­κλε­κτοὶ

Στα απόκρυφα ευαγγέλια του Θωμά, ο Ιησούς είπε: » Δύο θα αναπαύονται σε ένα κρεβάτι—ο ένας θα πεθάνει, ο άλλος θα ζήσει. «. Επίσης στην παραβολή του αμπελώνος λέει “Πολ­λοὶ δὲ εἰ­σὶ κλη­τοί, ὀ­λί­γοι δὲ ἐ­κλε­κτοὶ” είναι ένα σενάριο, το οποίο συχνά συμβαίνει, και το μόνο που μπορεί να κάνει τόσα πολλά για να βοηθήσει κάποιον. Θα είσαι μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνος. Αυτό θα καθορίζεται από το χαρακτήρα σας και ποιος είστε.
Αυτό που συνήθως συμβαίνει είναι ότι κάποιοι άνθρωποι περνούν στη 4η διάσταση και μερικοί δεν το κάνουν, αλλά υπάρχει μια τρίτη δυνατότητα – ότι κάποιοι τώρα ακριβώς περνάνε. Ο Ιησούς ανέφερε ότι ήρθε ο καιρός “νά ξεχωρίσει ἡ ἤρα ἀπό τό σιτάρι”. Το σιτάρι που μαζεύουμε έχει κάποια ζιζάνια μαζί με αυτό. Όταν προσπαθήσετε να βγάλετε τα ζιζάνια πιθανώς να βγάλετε και τον εαυτό σας. Όταν φτάσετε στη τεσσάρων διαστάσεων συνείδηση, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι μπορείτε να δημιουργείτε ολόκληρο κόσμο και καθετί σε αυτό σε ένα δευτερόλεπτο με τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Είναι αλήθεια ότι αυτό συμβαίνει και στην 3η διάσταση, αλλά λόγω των πεποιθήσεων και των ορίων που έχουμε θέσει στον εαυτό μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εκεί, είναι all inclusive και στιγμιαία. Αν είστε εκεί και δεν είστε πραγματικά έτοιμοι για αυτό και αρχίσετε να δημιουργείται αρνητικές σκέψεις και σας κατακλύζει ο φόβος, θα δημιουργήσετε ένα σενάριο το οποίο θα σας οδηγήσει σε πίσω σε μια χαμηλότερη διάσταση .
Την ίδια στιγμή, που κοσκινίζετε το «σιτάρι», αν σκέφτεστε » αγάπη, αλήθεια, ομορφιά, ειρήνη και αρμονία” – αυτό θα συμβεί. Μπορείτε να ξεκινήσει να εκδηλώνεται όλο αυτό. Γίνεστε σταθεροί στη νέα πραγματικότητα, λόγω του ό, τι η σκέψη και το συναίσθημα – διαμορφώνουν τον χαρακτήρα. Ο Ιησούς, αναφερόμενος, είπε ότι “Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις” και “μακάριοι οι πραείς ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην». Αν εκείνοι που είναι εκεί είναι πράοι και δεν χρησιμοποιούν την μάχαιρα, αλλά απλά κάνουν θετικές σκέψεις – αυτό είναι που εκδηλώνεται, και έχετε μόλις κερδίσει το παιχνίδι.
Αφού γίνει ο διαχωρισμός της ήρας από το στάρι και παραμείνει το στάρι, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα αρχίζει να συμβαίνει είναι ότι θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι «Οτιδήποτε νομίζουν ότι θα συμβεί πραγματοποιείτε!» . Συνήθως οι άνθρωποι κοιτάζουνε το σώμα τους στο φως και αρχίζουν να αλλάζουν την εμφάνισή τους για να ταιριάζουν σε μια εξιδανικευμένη εικόνα που έχουν στο μυαλό τους – είναι μια παιδιάστικη άσκηση. Αν κοιτάξετε μερικές από τις μη-επίγειες ράτσες, είναι όλοι ψηλοί, όμορφοι και υγιείς. Η αυτο-τροποποίηση της δομής του σώματος είναι ένα φυσικό φαινόμενο από την 4η διάσταση και μετά. Πρόκειται για μια δημιουργική έκφραση. Μετά από αυτό, άλλα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα ως δραστηριότητες.
Στη Γη στην 3η διάσταση, χρειάζονται 18-21 χρόνια για να ενηλικιωθεί κάποιος και να φροντίζει τον εαυτό του. Στο τεσσάρων διαστάσεων κόσμο, βιωματικά, διαρκεί περίπου δύο χρόνια για να ενηλικιωθεί και θα αρχίσει να αυξάνεται και πάλι. Το σώμα σας μεγαλώνει, το κεφάλι σας επιμηκύνεται στο πίσω μέρος, και θα καταλήξετε να μοιάζετε με τον Ακενατόν. Αυτό είναι όπως το αιγυπτιακό αυγό της μεταμόρφωσης.
Τι θα συμβεί κατά την Μετάβαση στην Πέμπτη Διάσταση;
Όλο αυτό εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ειρήνη μέσα σας κατά τις πρώτες ώρες της διαστατικής αλληλεπίδρασης και την εξέλιξη στην επόμενη περιοχή των συνειδησιακών διαστάσεων. Και πάλι, εργαστείτε πάνω στον χαρακτήρα σας. Η στιγμή που θα καθορίσει το Μέρκαμπα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα το έχετε κάνει. Είναι η εσωτερική τεχνολογία, που είναι πολύ σημαντικό. Βοηθώντας τους άλλους είναι πολύ σημαντικό. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, έχετε ηθική υποχρέωση να βοηθήσετε τους άλλους αν το ζητήσουν.

Η Κοσμική Ανάπτυξη σας

Κατά τη διάρκεια αυτής της μετατόπισης, υπάρχει μια πολικότητα με τον » ανώτερο εαυτό “ σας, ο οποίος συγχωνεύεται με την τρέχουσα κατάσταση της συνείδησης μέχρι το σημείο όπου μπορείτε να γίνει ένα με σας.
Ένα πολύ υψηλό επίπεδο διαστάσεων συνείδησης έχει ως σώμα του ο πλανήτης Γη. Εσείς, σε ένα υψηλό επίπεδο της συνείδησης , έχετε ως σώμα σας το σώμα που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή. Κυριολεκτικά, κάποια μέρα θα γίνετε ήλιοι και τα αστέρια στον ουρανό – είναι μέρος της διαδικασίας της ζωής.

Οι νέοι σας «Γονείς»

Σχετικά με αυτά τα όντα που θα συναντήσετε, τους νέους γονείς σας, έχετε ήδη «καρμικό» δεσμό μαζί τους, αυτοί θα σας καθοδηγούν και θα σας προστατεύουν κατά τα δύο πρώτα χρόνια μέχρι να μπορείτε να βγείτε έξω μόνοι σας. Συνειδητοποιούν την αληθινή θεία φύση σας ως μέρος της δημιουργίας, σε αντίθεση με τους γονείς της Γης, πολλοί από τους οποίους θεωρούν τα παιδιά τους ως κατοχές που πρέπει να τα ελέγχουν. Εάν οι νέοι γονείς σας θέλουν να σας που κάτι, απλά θα έχετε εμπειρία. Αν θέλουν να σας πουν για ένα δωμάτιο, θα είναι σε αυτό. Είναι ένα είδος προέκτασης του υψηλότερου επιπέδου του χρόνου στο όνειρο από το επίπεδο της συνείδησης 42 + 2. Το τεσσάρων διαστάσεων βασίλειο δεν είναι πραγματικά τόσο πολύ διαφορετικό από την 3η διάσταση. Είναι ακόμα ένας κόσμος που έχει μια φυσική πτυχή σε αυτό.
Ένεση της Χριστικής ενότητας Μοντέλα Συνείδησης στα Πλανητικά Πλέγματα
Πολλοί μεμονωμένοι φορείς έχουν εκδηλωθεί σε αυτόν τον πλανήτη, για να δείξουν τις δυνατότητες στην συνειδησιακής ενότητας. Μετά την εισαγωγή της γραφής, ένα μοντέλο χρειάζονταν για να εισφέρει ένα παράδειγμα στα Ακασικά / μορφικά πεδία και στη μνήμη του ανθρώπου ότι η ενότητα στη συνείδηση ήταν μια επιλογή. Ο Ιησούς, ο οποίος είχε περάσει ένα μεγάλο αριθμό επίπεδων διαφόρων διαστάσεων, ήταν το πρόσωπο που επέτυχε το σκοπό αυτό. Λόγω των προσπαθειών του, η ιδέα της ανθρώπινής ενότητας ως συνείδησης, είναι στη μνήμη του ανθρώπου να ενεργεί ως μοντέλο. Είναι επίσης μέσα στο ενεργειακό πλέγμα γύρω από τον πλανήτη.
Κατ΄ αρχάς, γνωρίζετε ότι ο Ακενατόν ήταν ένας από τους Φαραώ, που απεικόνισε την ενότητα της συνείδησης – «αυτό που εμείς θα γίνουμε». Αυτός έζησε στη γη για μερικά χρόνια και έθεσε τον εαυτό του στο ενεργειακό δίκτυο. Δημιούργησε το σπόρο από το οποίο η Αδελφότητα των Εσσαίων μεγάλωσε. Από αυτούς τελικά ήρθε η Μαρία και ο Ιωσήφ, ο οποίος κατέστησε δυνατή την εισαγωγή της νέας συνειδησιακής ενότητας μέσω Yeshua Ben Joseph, που αναφέρεται ως Ιησούς. Όταν ο Ιησούς άρχισε να λέει στους ανθρώπους «αγαπάτε αλλήλους και αγαπάτε τους εχθρούς υμών”, κανείς δεν ήθελε να τον ακούσει – οι άνθρωποι ήταν στη συνειδησιακή δυαδικότητα και δεν είχε κανένα νόημα. Γνωρίζοντας τώρα περίπου την τετραδιάστατη συνείδηση – θα πρέπει να έχει νόημα. Τα λόγια που μίλησε είναι δυνατά και αληθινά, και πρέπει να τα λάβουμε υπόψη και να είναι μέρος της ζωής μας.
(Σ.Μ. Συνειδησιακή δυαδικότητα: Τo πρόβλημα τoυ καλoύ ή τoυ κακoύ, τoυ φωτός ή τoυ σκότoυς, τoυ ορθού ή τoυ λάθους διατυπώθηκε απoκλειστικά προς όφελος της ανθρωπότητας και για να επιτρέψει στoυς ανθρώπoυς ν’ απαλλαγoύν από τα δεσμά πoυ φυλακίζουν τo πνεύμα κι έτσι ν’ απoκτήσoυν πνευματική ελευθερία. Τo πρόβλημα αυτό δεν υφίσταται στα βασίλεια κάτω τoυ ανθρώπoυ, oύτε σ’ εκείνoυς πoυ υπερέβησαν τo ανθρώπινo. O άνθρωπoς πρέπει να μάθει δια της εμπειρίας και τoυ πόνoυ τo γεγoνός της δυαδικότητας κάθε ύπαρξης.)
Όλες οι προσπάθειες της συνειδησιακής ενότητας στη τρισδιάστατη Γη ήταν να θεραπεύσει αυτό που συνέβη στην Ατλαντίδα.
(Σ.Μ. Μέσα στη δυαδικότητα έγινε προσπάθεια για την συνειδησιακή ενότητα.
Η απόφαση αυτή oδήγησε στη μεγάλη εκείνη σύγκρoυση πoυ χαρακτήρισε τον Ατλάντειο πoλιτισμό και κατέληξε στην καταστρoφή πoυ oνoμάσθηκε κατακλυσμός κι αναφέρεται σ’ όλες τις Γραφές τoυ κόσμoυ. Oι δυνάμεις τoυ φωτός και oι δυνάμεις τoυ σκότoυς παρατάχθηκαν η μια απέναντι στην άλλη κι αυτό έγινε για την αρωγή της ανθρωπότητας.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου