Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΒΟΥ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ!


ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΙΑΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ Ή ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΩΣ ΑΜΟΡΦΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ, ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΙΔΕΑΤΑ Ή ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ. Η ΚΙΟΥΜΠΙΛ – ΚΥΒΕΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΘΟ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ.


Ο ΚΥΒΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ “ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΑ ΙΑΝΟΥ. 

Ο ΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΛΗ (ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΩΣ ΚΥΒΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ «ΧΡΟΝΟΜΗΤΡΑΣ» (ΚΥΒΕΛΗΣ ΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΝΙΟΥΣ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.

ΣΤΗΝ “ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ” ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΟΝΟΛΙΘΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ "ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ" ΕΝΩ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΑΝ «ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΜΠΑΝ» ΚΑΙ ΑΠΕΔΙΔΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΘΚΡΟΝΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΑ. ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟI ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ [ΕΞΑΓΩΝΟ] ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. 


ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΑΜΠΑ. 
ΟΙ ΚΥΒΟΙ “TEFFILIN” ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΣΗΜΑΔΙ” ΚΑΙ ΤΗ  ΜΝΗΜΗ ΟΤΙ Ο ΓΧΒΧ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.Ο ΚΥΒΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΠΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΚΥΒΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ, ΤΗΝ ΚΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΟΜΗΤΡΑ – TIME MATRIX ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟ ΝΑ ΒΑΣΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.ΟΙ ΚΑΒΑΛΛΙΣΤΕΣ – “KA’AB” ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤON ΚΥΒΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΝΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ "ΚΥΒΙΚΗΣ ΠΕΤΡΑΣ".

ΜΙΑ ΚΥΒΟΕΙΔΗΣ ΠΕΤΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΑΡΔΥ ΜΕΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΜΕΤΡΑ ΕΥΡΥ, (6 + 6 + 6 = 18) ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ. 


Η ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΚΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η “ΚΑΑΜΠΑ” ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΒΟΣ. Η ΚΑΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ ΛΙΘΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. 

Η ΚΙΜΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑ΄ΑΜΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΘΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΙΜ -ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΟΤΑΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΣ. 

Ο ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑ΄ΑΜΠΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΩΣ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΥΒΟΥ. 

Η ΠΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΚΑΙ 1,5 ΜΕΤΡΟ ΥΨΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΝΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΑΚΟΕΙΔΕΣ ΣΧΗΜΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο ΛΙΘΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΥΒΙΚΟ ΚΤΙΣΜΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΑΝ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ. 

Ο ΛΙΘΟΣ ΕΙΧΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΥΡΙΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ. ΕΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ.

ΚΑΤΑ ΤΟ 662 Μ.Χ. ΟΤΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Ο ΜΩΑΜΕΘ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΪΣ. ΕΠΕΙΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΗ ΣΑΝ ΕΓΙΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΙΜΠ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ “ΜΕΔΙΝΑ”. ΤΟ 622 Μ.Χ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.


ΤΟ 630 Μ.Χ. ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΔΙΝΑ, ΚΥΡΙΕΨΕ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗ ΜΕΚΚΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ.


Ο ΚΥΒΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, AL’LAT, ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΗΛΥΚΗ ΤΡΙΠΛΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙO ΤΗΣ ΛΙΘΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΟΝΟΘΕΪΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΠΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΛΑΜΙΚΟ ΘΕΟ HUBAL, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΝΩΘΙ.

Ο ΓΟΥΙΝ ΓΟΥΕΣΤΚΟΤ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ “ΜΑΓΙΚΟΣ ΤΕΚΤΩΝ”, ΟΤΙ Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ, ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ  ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ BENI SHAYBAH, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΜΑΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΚΚΑ.  ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΔΟΜΗ ΟΙ “ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ” Ή “ΓΙΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ”.

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ «ΓΡΙΑΣ», ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΣΑΒΑ (QUEEN OF SHEBA) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ.

ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΟΧΗ Η ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΘΕΟΤΗΤΑ AL’AT ΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛ ΟΥΖΖΑΧ ΚΑΙ ΑΛ ΜΑΝΑΤ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΑΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΙΕΡΕΙΕΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΤΑ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ – ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. 
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΠΤΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΣΗΜΙΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΙΜΕΛΕΧ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΑΜΝΑΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΘΕΟ ΣΕΛΗΝΗ”, “ΤΗ ΘΕΑ ΗΛΙΟ” ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ Ο (ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ) ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΣ ΘΕΟΣ ΩΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ Η “ΘΕΑ ΣΕΛΗΝΗ” ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΗΛΥΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ. 


ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ “ΘΕΟ ΣΕΛΗΝΗ”, ΟΠΩΣ Ο ΙΛΟΥΜΚΟΥΧ, Ο ΑΜ, Ο ΟΥΑΝΤ ΚΑΙ Ο ΣΙΝ.  


ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΙΑΔΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΝ ΙΣΤΑΡ – ΑΘΤΑΡ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΩΣ ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ – ΒΡΑΔΥΝΟ. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΡΟ Ή ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΗ Ή ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ”.  

ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΡΑΒΙΑΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΝ ΩΣ ΙΛ – EI  ΚΑΙ ΙΛΑΧ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛ Ή Ο ΒΑΑΛ, Ο ΜΠΕΛΣΑΜΙΝ ΚΑΙ Η ΡΟΥΝΤΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟΘΕΪΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΩΣ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ Ή ΟΚΤΑΚΤΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΕΜΠΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΛΑΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗΝ  ΙΝΝΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΝ ΩΣ  ΠΡΩΪΝΟ ΑΣΤΕΡΙ, ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΕΣΠΕΡΟ ΄Η ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΣΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ. 

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ [Ο ΣΤΑΥΡΟΣ-ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ- ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ-ΤΟ ΣΦΥΡΙ]. 


ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΟΙ ΚΡΟΝΙΕΣ ΔΥNΑΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΕΣ. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ.

Canal +, Experience Cube S (2015)                                Cube Saturn
ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ+ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΚΥΒΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ!

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ 
ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ


ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ 3 ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. 


ΤΟΝ OIKONOMIKO ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ CITY OF LONDON. H WASHINGTON DC ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΕΧΕΙ  ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.

ΒΟΡΕΙΟΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


ΚΑΙ ΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΡΟΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 9/11 ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝ ΕΓΡΗΓΟΡΣΕΙ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου