Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

«Προσοχή: Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την άφιξή μας. *****Ε*****

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΣΥΝ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΘΕΟΙ ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΡΕΗΣ ΑΙΘΕΡΙΑΣ ΥΛΗΣ... ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΟΜΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ πνευματικού ΕΞ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΟ ΟΛΥΜΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ .... Ο ΓΗΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΟΣ ΟΡΙΟΝ.. ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΚΥΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 12..Ο ΔΕ ΜΕΓΑΣ ΚΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΥΑΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.... Ο ΔΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΚΤΩΜΕΝΟΣ ΕΡΘΥΡΟΣ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.... ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝ ΠΑΝ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΜΣΣΟ.ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝ ΠΑΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ... Που ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝ ΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ...

Πολλοί από εμάς έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για τo HAARP. Επίσημα έχει σχεδιαστεί για την μελέτη της Ιονόσφαιρας. Όμως, σύμφωνα με πολλούς συνωμοσιολογικούς κύκλους αποτελεί ένα σύγχρονο όπλο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σύμφωνα με αυτούς είναι, ενδεχομένως, ο τεχνολογικά εξελιγμένος τρόπος ελέγχου του καιρού αλλά και πρόκλησης σεισμών. Αυτά τα δύο, είναι τα σημαντικότερα που του προσάπτουν.
Ωστόσο, δεν υπάρχει μόνο το HAARP της Αλάσκα που είναι και το γνωστότερο από όλα. Ήδη υπάρχει το «ρώσικο HAARP» ή «Δρυοκολάπτης» από την δεκαετία του ’70.
Υπάρχει ακόμα το «HAARP της Κύπρου» που φαίνεται να είναι σε λειτουργία από τις αρχές της δεκαετίας του 2000.
Στις μέρες μας και ειδικότερα μέσα στο 2017 σχεδιάζεται να λειτουργήσει από τις ευρωπαϊκές χώρες του Βορά (Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία) το EISCAT 3D, ή αλλιώς το «HAARP της Ευρώπης«.
Είναι πιθανών να υπάρχουν και άλλα συστήματα HAARP… Όμως, μία πιθανή και διαφορετική χρήση τους συναντάται σε παλαιοτερο μηνυνα των Ολύμπιων
ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ:
– «Προσοχή: Η ΝΑΣΑ γνωρίζει την άφιξή μας. Η προετοιμασία που γίνεται στην Αριζόνα είναι σχετική με εμάς. Όμως″ το πρόγραμμα που ετοιμάζουν είναι για την αναχαίτισή μας και όχι για την υποδοχή μας…..
Υπάρχει συνεργασία με τους Αποστάτες οι οποίοι συνεργάζονται με τους Ιουδαίους και αρκετές φυλές Ισλαμιστών για να ελέγξουν τον πλανήτη ολόκληρο. Θα καταργηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα κυριαρχήσει η βία και θα φέρονται στους ανθρώπους όπως σε ζώα. Η ανθρώπινη ζωή δεν θα έχει καμμία αξία γι’ αυτούς……..
Έχουν μελετήσει το σχέδιο «ΗΑΑRΡ» όπου οι κυριότερες βάσεις του είναι η Αριζόνα των ΗΠΑ, η Γκαγκόνα της Αλάσκα, η Πύλος της Ελλάνιας. Οι Αποστάτες φοβούνται μόνο την Ελλάνια αλήθεια και θα προσπαθήσουν να διχάσουν τους Έλληνες με ύπουλες μεθόδους. Παίζουν το τελευταίο και πιο οξυδερκές παίγνιον.
Με τις κινήσεις περί αντίχριστου που παρουσιάζουν προσπαθούν, με εντολή των Αποστατών, να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα κατά την άφιξή μας. Εκεί όμως που θα γίνει ο διχασμός είναι η επιμονή τους ότι ο Χριστός είναι συνεργάτης των Αποστατών και θα επιφέρουν τέτοια σύγχυση που κανείς δεν θα είναι σε θέση να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα.
Ο Απόλλων αποτελεί ενσάρκωση κεντρικής ακτίνας του Όλου Φωτός, που υλοποιήθηκε πρώτα στον Γαλαξία της Ανδρομέδας και στη συνέχεια στην Λύρα, τον Σείριο και στην Γαία. Το σχέδιο απoκρουσης «ΗΑΑRΡ» δεν έχει δυνατότητα αναχαιτήσεώς μας γιατί είναι πρωτόγονο για τις δικές μας τεχνικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου