Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Είμαστε στην πιο επικίνδυνη στιγμή για τον πλανήτη μας - «Προειδοποίησα..

-Τα γεγονοτα γυρω μας δειχνουν να εντεινονται και οι απειλες εναντιον μας πληθαινουν, παντα φυσικα ολα με βαση σχεδιου απο τα κεντρα του σιωνισμου, με αιχμες και αφορμες εντος και εκτος Ελλαδος.
-Δεν εχουμε μονον τους εξωτερικους εχθρους,εχουμε και τους εσωτερικους που τους αφησαμε ελευθερους να αλωνιζουν και ας εχουν Ελληνικα ονοματα και ας μιλουν για αρχαιο-Ελληνισμο και δηθεν πατριωτισμο,κρυφο-εβραιοι του κερατα ειναι και μαζι οι σπιουνοι υπηρετες των.
-Αυτο με αναγκασε να ψαχνω παλι μανιωδως ειναι ξεκαθαρα οσα μετεφερα :
<<Οι πιεσεις κατα τις Ελλαδος θα συνεχιστουν με δικη μας ανοχη …. εως οτου επιφερουν την αφυπνιση και τον απεγκλωβισμο ικανου αριθμου Ελλανιων γονων,δεν παρεμποδιζουμε τα γεγονοτα,διοτι με τις δοκιμασιες που υφιστανται οι Ελλανιοι θα επιταχυνουν τον πενυματικο απεγκλωβισμο τους και θα αφυπνιστει ο πατριωτισμος τους που ειναι απαρατητος για την διαφυλαξη της εθνικης κυριαρχιας τους, μονο η αισθηση του κινδυνου,ενεργοποιει την ψυχικη εκρηξη.
-Τα παντα εξελισσονται συμφωνως προς το σχεδιο »Πυριγενης Φοινιξ» και τα παντα θα συμβουν υπο τον δικον μας ελεγχο,να παρακολουθειτε τα γεγονοτα με ηρεμια και νηφαλιοτητα.
-ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ – ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.>>
-»Ο Ιερος Αρχων Φωτος μεθ’υμων»Μαζί, μας θυμίζουν πως βρισκόμαστε στην πιο επικίνδυνη στιγμή στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Αυτή τη στιγμή έχουμε την τεχνολογία να καταστρέψουμε τον πλανήτη στον οποίο ζούμε, αλλά δεν έχουμε αναπτύξει την τεχνολογία για να αποδράσουμε από αυτόν.                                                            -Αν είναι να έχουμε κάποια ελπίδα να το κάνουμε αυτό, οι ηγέτες του κόσμου πρέπει να αναγνωρίσουν ότι έχουν αποτύχει, και αποτυγχάνουν για τους πολλούς. Με πόρους που προστατεύονται όλο και περισσότερο στα χέρια των λίγων, θα πρέπει να μάθουμε να μοιραζόμαστε πολύ περισσότερα από ότι τώρα.
το πώς θα αντιδράσουν οι ελίτ. «Οι προβληματισμοί που υπογραμμίζουν αυτές  σχετικά με τις οικονομικές επιπτώσεις της παγκοσμιοποίησης και της επιτάχυνσης της τεχνολογικής αλλαγής είναι απόλυτα κατανοητοί. Η αυτοματοποίηση των εργοστασίων έχει ήδη αποδεκατίσει θέσεις εργασίας στον παραδοσιακό κατασκευαστικό τομέα, και η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης είναι πιθανό να επεκτείνει αυτή την καταστροφή θέσεων εργασίας βαθιά στις μεσαίες τάξεις».
Αυτό, συνεχίζει, θα επιταχύνει την ήδη αυξανόμενη οικονομική ανισότητα ανά τον κόσμο. «Το Ίντερνετ και οι πλατφόρμες που καθιστά δυνατές επιτρέπουν σε πολύ μικρές ομάδες ατόμων να βγάλουν τεράστια κέρδη, μισθώνοντας ελάχιστα άτομα. Αυτό είναι αναπόφευκτο, είναι η πρόοδος, αλλά είναι επίσης κοινωνικά καταστροφικό».
«Πρέπει να το βάλουμε αυτό δίπλα στην οικονομική κρίση, που έκανε τον κόσμο να καταλάβει πως πολύ μικρός αριθμός ατόμων που εργάζονται στον χρηματοοικονομικό τομέα μπορούν να λαμβάνουν τεράστιες αμοιβές και ότι οι υπόλοιποι από εμάς…πληρώνουν τον λογαριασμό όταν η απληστία τους μας στέλνει σε λάθος δρόμο.
Οπότε, ζούμε σε έναν κόσμο διευρυνόμενης, όχι περιοριζόμενης, οικονομικής ανισότητας, στην οποία πολλοί βλέπουν ότι απλά το βιοτικό τους επίπεδο, αλλά και τη δυνατότητά τους να βγάλουν τα προς το ζην, να εξανεμίζονται. Δεν είναι έκπληξη το ότι αναζητούν “new deal” φάνηκαν να αντιπροσωπεύουν».
Επίσης, όπως σημειώνει, πλέον η φύση και η έκταση αυτής της ανισότητας είναι πολύ πιο ορατή- και αργά ή γρήγορα (δεδομένης της εξάπλωσης του Ίντερνετ και της τεχνολογίας) σχεδόν όλοι στον , όλο και πιο πυκνοκατοικημένο, πλανήτη μας θα είναι ανίκανοι να ξεφύγουν από αυτή την ανισότητα.
Οι φτωχοί των αγροτικών περιοχών πηγαίνουν στις πόλεις, σε παραγκουπόλεις, ωθούμενοι από την ελπίδα, «συχνά, όταν βλέπουν πως η νιρβάνα του Instagram δεν υπάρχει εκεί, την αναζητούν πέρα από τη θάλασσα…αυτοί οι μετανάστες με τη σειρά τους επιβαρύνουν περισσότερο τις υποδομές και τις οικονομίες των χωρών στις οποίες καταφθάνουν, υπονομεύοντας την ανοχή και τροφοδοτώντας τον λαϊκισμό».
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 01/11/2016.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ  ***** Ε ***** 
ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΌΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΡΗΜΈΝΕΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΏΝ , Η ΝΕΜΕΣΙΣ  ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ  ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ , ΤΟ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΗ, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ  ΣΥΝΤΟΜΑ. 
ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΛΟΓΙΕΤΑΙ ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ  ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΕΛΛΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ. 
ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ,  ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΕΣΑ  ΣΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΗΔΗ ΒΙΩΝΕΤΕ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,  ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ , ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΎ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΩΘΕΝ. 
ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ.
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ .
ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΟΙ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ  ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. 
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ .
ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΕΝΟΙΤΟ.*****Ε *****
ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΒΓΗΚΕ .ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου