Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ***** Ε ***** ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΊΣΩ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΠΑΓΚΩΣΜΙΩΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΎ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥ 2017 ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ  ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟ 2018 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΏΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ .
ΜΕ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ 2016 ΣΤΙΣ 20 ΜΕ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ . ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2021 ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ . 
ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ  ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ  - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΆΝΩ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . 
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΤΆ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ . 
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ  ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ  ΚΑΙ ΦΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ .
ΓΕΝΟΙΤΟ . 

1 σχόλιο:

  1. ΞΑΝΑΣΥΝΤΑΞΤΕ ΤΟ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή