Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Ο Stephen Hawking προειδοποιεί: Σταματήστε την αναζήτηση εξωγήινων πριν είναι πολύ αργά.

Ο Stephen Hawking προειδοποιεί: Σταματήστε την αναζήτηση εξωγήινων πριν είναι πολύ αργά
Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Stephen Hawking προειδοποιεί για άλλη μια φορά για την εξωγήινη ζωή στο σύμπαν.
«Είμαι περισσότερο πεπεισμένος από ποτέ ότι δεν είμαστε μόνοι.» Ωστόσο, ο επιστήμονας προειδοποιεί η ανθρωπότητα πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους για το καλό της.
Σύμφωνα με τον καθηγητή Stephen Hawking, θα πρέπει να σταματήσουμε να προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους πολιτισμούς που είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχουν κάπου εκεί έξω.
Οι «κοσμικοί γείτονές μας» θα μπορούσαν να θέσουν την ανθρωπότητα σε μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση. Ωστόσο, τα πραγματικά άσχημα νέα είναι ότι έχουμε ήδη σηματοδότηση τη θέση μας στο σύμπαν εδώ και χρόνια.
Σε μία ταινία που ονομάζεται Stephen Hawking Αγαπημένη Μέρη – που παρουσιάστηκε από τον Stephen Hawking, ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας ερευνά το σύμπαν με ένα διαστημόπλοιο CGI που ονομάστηκε SS Hawking. Στο τέλος του βίντεο, ο φυσικός λέει: «Καθώς μεγαλώνω είμαι περισσότερο πεπεισμένος από ποτέ ότι δεν είμαστε μόνοι»
«Το Θεαματικό του έργο θα σαρώσει τα πλησιέστερα εκατομμύρια αστέρια για σημάδια ζωής. Μια μέρα θα μπορούσαμε να λάβουμε ένα σήμα από έναν πλανήτη, όπως Gliese 832c, αλλά θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί πριν τους απαντήσουμε»
Ο Stephen Hawking είναι μέρος του Θεαματικού έργου «Ακούστε» το οποίο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προσπάθειες -τα τελευταία δύο χρόνια να βρούμε εξωγήινη ζωή στο σύμπαν. Το πρωτοποριακό έργο χρηματοδοτείται από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Yuri Milner με 100 εκατομμύρια $.
Η πρώτη μας επαφή από ένα προηγμένο πολιτισμό θα μπορούσε να είναι ισοδύναμη με όταν ιθαγενείς Αμερικανοί συνάντησαν για πρώτη φορά τον Χριστόφορο Κολόμβο και τα πράγματα «δεν θα εξελιχτούν και τόσο καλά», προειδοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου