Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Απόλλων Αλέξανδρος Ζευς – Ο Ηγήτωρ από τα Άστρα !!!

Απόλλων Αλέξανδρος Ζευς
Ο Εις, ο Κοσμοκράτωρ, Ο Ηγήτωρ από τα Άστρα !!!
ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΕΡΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ-ΝΟΥ ΕΚΑΤΟΡΘΩΣΕΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Μέγας Αλέξανδρος
ΕΙΣ ΤΑ 28 ΕΤΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ, ΗΤΟ ΗΔΗ ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ, ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΩΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ – ΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ=[ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΕΣ], ΟΔΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΗΡΩΪΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΕΩΣ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟΝ ΒΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΥΛΗΣ.
ΗΤΟ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΣ, ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΕΙΧΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ -Ο ΛΕΩΝ.
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΞΑ ΤΟΥ.
ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΝΗΤΟ ΤΟΥ «ΣΩΜΑ», ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΓΩ» ΤΟΥ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΥΓΡΑΦΕΩΝ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΑΡΧΗΓΟΣ, ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ, ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ Ή ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
ΗΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ? ΗΤΟ ΦΥΣΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ?
Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΓΝΩΣΚΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΘΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΕΑΝ ΑΝΕΛΗΦΘΗ.
ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΤΟ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΣΠΕΡΜΑ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΕXEI ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΣΕ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΟ Η ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΜΙΘΕΟΥ ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ «ΟΛΥΜΠΙΟΙ» ΘΕΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝ-ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ DNA ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΟΥ Ε.
..ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ…
Ω ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ,ΑΘΑΝΑΤΕ ΘΕΕ ..ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ…
Ω ΕΣΥ ΗΓΗΤΩΡ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου