Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ! ! ! ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ… ΚΑΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΛΑΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΕΙ ...!!!


Αυτό που σήμερα λείπει από τους Έλληνες ηγέτες και ο πολίτης το αποζητεί, είναι η ειλικρίνεια, η διαύγεια, ο εθνικός ζήλος για αναβίωση της χαμένης μας εθνικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. Της ανασύστασης της εθνικής και θρησκευτικής μας κυριαρχίας επί του φυσικού και πνευματικού μας χώρου.

Το αίσθημα της φιλοπατρίας και η αγάπη προς αυτούς και αυτά που μας γέννησαν, έθρεψαν, γαλούχησαν με αίμα και ιδρώτα, ώστε εμείς περήφανοι σήμερα να κοκορευόμαστε ότι είμαστε γνήσια παιδιά τους και άξιοι συνεχιστές των κόπων, των μόχθων και των θυσιών τους....
Όσο στην Ελλάδα επιλέγεται ο λιγότερο άχρηστος, εν γνώσει όλων, η χώρα δεν έχει μέλλον.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε....
και όσους ανασχηματισμούς και αν κάνουν δεν αλλάζει τίποτα. Όταν στηρίζεσαι στο ψέμα και τον φτηνό λαϊκισμό αυτά είναι τα αποτελέσματα,της ψευτοαριστεράς που δεν είναι και τόσο αριστερά, του μεγάλου μεταρρυθμιστή Αλέξη να μας λέει ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα μειώσει τους φόρους στις επιχειρήσεις , θα πατάξει τη φοροδιαφυγή, θα βάλει στη φυλακή τα λαμόγια κ.λπ...

Καμιά κυβέρνηση δεν νομιμοποιείται να υποθηκεύει το μέλλον του έθνους, πόσο μάλλον όταν έχει υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού. 
Τι πέτυχαν; Το χρέος θα παραμείνει πάνω στα κεφάλια μας και να αφήσει τα «σάπια» ότι το έκανε διαχειρίσιμο. Δεν θέλουμε να είναι το χρέος διαχειρίσιμο, θέλουμε να αρνηθούμε το χρέος! Τι δεν καταλαβαίνει; Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε για 99 χρόνια να έχουμε μνημόνιο και η πατρίδα να ξεπουληθεί!

Για αυτόν ακριβώς το λόγο προσπαθούν να μας πείσουν πως άλλη διέξοδος δεν υπάρχει εκτός από το να συνεχίσουμε τις θυσίες που τα δικά τους σχέδια "σωτηρίας μας" ορίζουν, ότι χωρίς αυτούς θα μείνουμε απομονωμένοι και πεινασμένοι... και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι υπάρχουν αρκετοί Έλληνες που όλα αυτά εξακολουθούν να τα πιστεύουν και να τα ασπάζονται ......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
Όλα δυστυχώς δείχνουν πια πως ο Εθνικός διχασμός και η κοινωνική έκρηξη μοιάζουν πλέον αναπόφευκτο σενάριο αφού συνυπαίτιοι πια δεν είναι μόνον οι πολιτικοί κοτζαμπάσηδες που μας έφθασαν σε αυτή την Εθνική ταπείνωση αλλά και όσοι με την ψήφο τους , τους επιβραβεύουν ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν. Αντί λοιπόν για ουτοπικές προτασιολογίες της δήθεν διεξόδου από την κρίση των αφεντικών τους θα ήταν πολύ πιο σωτήριο να αντιμετωπίσουν κατάματα την πραγματικότητα και να τραβήξουμε χειρόφρενο στην ξέφρενη πορεία του εθνικού κατήφορου και διασυρμού. Να μπεί πρώτα ένας πάτος στο βαρέλι της "δημοκρατίας" του διαίρει και βασίλευε και στην κρίση του ΑΝΗΚΟΜΕΝ (αποκλειστικά) εις την δύσην και την οικονομική της πολιτική.

*** Για την επίσκεψη του κ. Ομπάμα στην Ελλάδα ... δεν χρειάζεται καν λίγη γνώση της διπλωματικής γλώσσας για να καταλάβει κανείς ότι δεν εστιάζεται καν σε κάποια συζήτηση για το χρέος, αντιθέτως όμως στην επιτάχυνση της «εξυγίανσης» (ξεπουλήματος)... Άλλωστε η διπλωματία των ΗΠΑ στα οικονομικά θέματα δεν μπορεί να διαφέρει από αυτήν του ΔΝΤ. Ίσως μερικοί γνώστες να γνωρίζουν γιατί. Και το ΔΝΤ επιθυμεί ένα νομισματικό κούρεμα του Ελληνικού χρέους για να επισπεύσει την πτώχευση και των άλλων κρατών της ΕΕ. Ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει από αυτό;;; Εδώ πρόκειται για την επιβίωση του δολαρίου το οποίο στις διεθνές εμπορικές συναλλαγές ακόμη υπερτερεί (>50%) αλλά έχει αρχίσει να ακροβατεί.

"'Αργειε νάλθει εκείνη η μέρα, κι ήταν όλα σιωπηλά, 
γιατί τά 'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά."?
Καιρός να πούμε ΌΧΙ στην εξαθλίωση ,στην εκμετάλλευση και στην υποταγή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου