Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.Ποιοι άνθρωποι αναζητούν την Αλήθεια
Ποιοι αδιαφορούν για την αναζήτηση της αλήθειας.
Και ποιοι εναντιώνονται στην αναζήτηση της αλήθειας
..........
Στην ουσία ζούμε το σύνολο από τις προηγούμενες ζωές μας χωρίς όμως να αντιλαμβανόμαστε συνειδητά το παρελθόν μας, παρά αντιλαμβανόμαστε νοερά μόνον το υποτιθέμενο παρόν.
Ολόκληρος ο έναστρος ουρανός που βλέπουμε καθημερινά έρχεται από το παρελθόν εδώ σε εμάς στο παρόν.
Τότε τι στιγμές είναι το παρόν όταν παρόν είναι το παρελθόν;
Στιγμές είναι η ζωή στον χώρο και όχι χρόνος.

Δεν υπάρχει ο χρόνος, είναι μία ψευδαίσθηση του μυαλού μας είναι το matrix το οποίο ζούμε.
Κινούμαστε ως είδωλα του αληθινού μας εαυτού μέσα σε έναν χώρο, άρα υπάρχουμε ως είδωλα.
Σκοπός μας να κατανοήσουμε τον χώρο και τον αληθινό μας εαυτό, και όχι να γίνουμε ένα με τον χώρο.

morfeas skyFred Hoyle: «Ότι υπήρξε στο παρελθόν και ότι θα υπάρξει στο μέλλον, ενυπάρχει ήδη στο παρόν. Μόνο η συνείδησή μας κάνει τον διαχωρισμό και μας δημιουργεί την ψευδαίσθηση του περάσματος του χρόνου.»

Παρελθόν παρόν και μέλλον δεν υπάρχει, διότι όπως έχει ήδη αποδειχθεί, ο χρόνος είναι "ενιαίος χωροχρόνος", δηλαδή υπάρχει ένας κύκλος, (τούνελ), όπου ο Νους-ψυχή-Άνθρωπος,  ως ανώτερη συνειδητότητα που είναι, πρέπει να διέλθει το κύκλο σύμφωνα με τους νόμους που επικρατούν μέσα σε αυτόν.

Αν δεν καταφέρει η ψυχή (είδωλο),να ανέλθει σε ανώτερους κύκλους, θα περιστρέφεται συνέχεια, μαζί με το σύνολο της συνείδησης από τις προηγούμενες ζωές, στον ίδιο κύκλο, ζώντας την ζωή μέσα από το σύνολο της εμπειρίας που κατανόησε από τις προηγούμενες ζωές αλλά και την τωρινή.
Ζούμε το τώρα, συγχρόνως με τις προηγούμενες ζωές που έχουμε ενσαρκωθεί, μέσα από την αντίληψη της αλήθειας που έχουμε συλλέξει και κατανοήσει.
Χωρίς όμως να θυμόμαστε το παρελθόν μας μα ούτε και το μέλλον μας συνειδητά, διότι και το μέλλον γεννιέται από το παρελθόν.
Το παρόν δεν υπάρχει διότι βρισκόμαστε σε κίνηση και ότι κινείται δεν έχει σταθερό σημείο άρα δεν έχει παρόν, αλλά κινείται από το παρελθόν στο μέλλον κι από το μέλλον στο παρελθόν.
Στην ουσία ζούμε το σύνολο από τις προηγούμενες ζωές μας χωρίς όμως να αντιλαμβανόμαστε συνειδητά το παρελθόν μας, παρά αντιλαμβανόμαστε νοερά μόνον το υποτιθέμενο παρόν. 
                                    Η γνώση είναι ανάμνησηΌταν ο Άνθρωπος Όλον, ο δεύτερος θεός, που είναι Φως και Ζωή στα Φωτεινά Πεδία, θέλησε να ζήσει και κατανοήσει την θνητή διπολική δημιουργία, τότε, διέρρηξε τους κύκλους της, και εισήλθε στον κατώτερο κύκλο.

  Σκοπός του Ανθρώπου, να ανέλθει από τον κατώτερο κύκλο στον ανώτερο.

 Ο Νους ψυχή Άνθρωπος Όλον,πριν εισέλθει μέσα στον τελευταίο κύκλο της πυκνής ύλης, δεσμεύεται να τον διέλθει σύμφωνα με τους νόμους που επικρατούν μέσα στον κύκλο.

Του δόθηκε ένα πλαίσιο χρονικό, μιας ζωής μέσα από τον θάνατο, όπου μέσα από αυτή την κατάσταση πρέπει να αναγνωρίσει το θνητό πεδίο και τον ουσιώδη εαυτό του, για να ανέλθει τον κύκλο.

Αλλά μια ζωή δεν είναι αρκετή για να κατανοήσει την αλήθεια, πρέπει να ζήσει πολλές ενσαρκώσεις μέσα από την ζωή και τον θάνατο....μέσα από πολλά είδωλα του!!.αυξάνεσθε και πληθύνεσθε.
......
Αυτό το πλαίσιο από την αρχή έως το τέλος του κύκλου και την άνοδο από αυτόν, ξεδιπλώθηκε αμέσως μπροστά στον Ιδεατό Άνθρωπο,τον δεύτερο θεό, όπως βλέπουμε μια ταινία, αλλά το είδωλο, του ιδεατού ανθρώπου, που ζει μέσα στον κύκλο, ζει και αισθάνεται ως πραγματικότητα μόνον το παρόν, δίχως να γνωρίζει για τις προηγούμενες ζωές του, αλλά ούτε και το μέλλον του.


Ώς αποτέλεσμα, ο άνθρωπος που ζει μέσα στον κύκλο, είναι το είδωλο του ιδεατού Ανθρώπου, (δεύτερος θεός), ως άθροισμα των προηγούμενων ενσαρκώσεων του,  και ο Αληθινός Ιδεατός Άνθρωπος, βρίσκεται έξω από τον κύκλο.

Στην ουσία εμείς που ζούμε τώρα μέσα στον κύκλο της πυκνής ύλης, είμαστε το είδωλο του αληθινού μας εαυτού!!

Εδώ βλέπουμε τον γραμμικό κώδικα, όπου οι λευκές γραμμές είναι η ζωή μέσα στον κύκλο, και οι μαύρες η εναλλαγή με τον θάνατο των ζωών που χρειάζεται να ενσαρκωθεί το είδωλο-άνθρωπος 
για να ανέλθει.


Στην συνέχεια βλέπουμε ένα φίδι να τρώει την ουρά του, σχηματίζοντας έναν κύκλο να μικραίνει ως 
δίνη,και συμβολίζει το τέλος του κύκλου των ζωών, στον οποίο διέρχετο τα είδωλα του Ιδεατού Ανθρώπου, και επέρχεται μέσα από την δίνη το τέλος του κύκλου και η άνοδος των κύκλων. 
Ανέρχεται η ψυχή τον κύκλο και βαίνει σε μια ανώτερη διάσταση.
Πριν όμως συνεχίσω, να πω ότι ο Ιδεατός Άνθρωπος, (δεύτερος θεός), προγνωρίζει όπως έχω πει τα πάντα τα οποία συμβαίνουν μέσα στον κάθε κύκλο από την αρχή έως και το τελευταίο είδωλο του, διότι μετά ενώνεται μαζί τους, αφού έχουν τμήμα της δικής του νοητής ουσίας, και αυτό μόνο το τμήμα μαζί με την ψυχή που έχει την αρμονία των επτά κύκλων ανέρχεται σε μια ανώτερη διάσταση. Μετά τον έβδομο κύκλο εξαγνίζονται οι ψυχές από την κάθαρση και πλέον η νοητή ουσία επιστρέφει στην πηγή της τον Άνθρωπο δεύτερο θεό.

Το τελευταίο είδωλο λοιπόν, επειδή έχει ζήσει ήδη και κατανοήσει τον κύκλο, στην ουσία βρίσκεται και ζει ήδη έξω από τον κύκλο, και ενώνεται με τον Αληθινό Ιδεατό του Εαυτό, γι'αυτόν τον λόγο  μέσα στον κύκλο όσο ζει, ως τελευταίο είδωλο αυτού του κύκλου, αναζητά συνεχώς την αλήθεια, και μιλά για πράγματα που φαίνονται τρελά στους άλλους, πράγματα που ήδη βλέπει ενώ δεν βλέπουν οι άλλοι.

Έτσι, οι μεν ψυχές που τελικά καταφέρνουν να δραπετεύσουν ‒σύμφωνα με την πλάνη του χρόνου‒ έχουν ήδη μεταβεί στην Πνευματική τους Πηγή, έλκονται από Αυτή και αποδέχονται και την Αλήθεια που την περιγράφει.
Οι δε ψυχές που χάνονται, αδιαφορούν και για την Πνευματική Πηγή και για την Αλήθεια, επειδή δεν έχουν καμία σχέση και με τα δύο.


ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΘΩΜΑ: «§51. Οι μαθητές Του, Του είπαν:
-Ποια ημέρα θα έρθει η ανάπαυση εκείνων που είναι νεκροί;

Και ποια ημέρα θα έρθει ο καινούριος κόσμος;

Εκείνος είπε: Εκείνο που περιμένετε έχει ήδη έρθει, αλλά εσείς δεν το γνωρίζετε».

Νεκροί θεωρούνται όσοι βρίσκονται σ” όλα τα επίπεδα του Μάτριξ.

… Επειδή το τέλος της χωροχρονικής «ταινίας» είναι προκαθορισμένο, γι’ αυτό και οι αληθινές προφητείες (και όχι οι κατασκευασμένες), επιβεβαιώνονται!

Αυτό λοιπόν που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι κάποιοι μέσα στο χρόνο ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΩΘΕΙ, επειδή…

«Ούτοι ηγοράσθησαν από των ανθρώπων, απαρχή εις τον Θεόν και εις το Αρνίον. [Αποκάλυψη ΙΔ:4]».

Αυτοί αποδέχονται και αγαπούν την Αλήθεια, επειδή υποσυνείδητα τους «υπενθυμίζει» την Λύτρωσή τους.
Η κοινοποίηση της Αλήθειας προετοιμάζει και καθιστά σε ετοιμότητα, τις Ψυχές που πρόκειται ήδη να σωθούν.


Κάποιοι άλλοι ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΗ ΧΑΘΕΙ,


«…των οποίων τα ονόματα δεν εγράφησαν εν τω βιβλίω της ζωής από καταβολής κόσμου [Αποκάλυψη ΙΓ:8]».

Αυτοί αποστρέφονται και απορρίπτουν την Αλήθεια, επειδή υποσυνείδητα τους «υπενθυμίζει» την απώλειά τους.

Μια τρίτη κατηγορία επιτίθεται στην Αλήθεια, την κυνηγάει και την διαστρεβλώνει. Αυτή περιλαμβάνει τους διαχειριστές του Matrix…Αυτοί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Είναι οι εχθροί της Αλήθειας. Η κοινοποίησή της, τους προκαλεί ταραχή και κυριολεκτικά τους καίει!

…«Και εξέρχεται πυρ εκ του στόματος αυτών και κατατρώγει τους εχθρούς αυτών.[Αποκ. ΙΑ:5]»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου