Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Ασχολήσου με την ΨΥΧΗ. Τίποτε άλλο δεν έχει νόημα.

Ασχολήσου με την ΨΥΧΗ. Τίποτε άλλο δεν έχει νόημα.
Μην χάνεις χρόνο, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Δεν υπάρχει λόγος πλέον να πιέζεσαι για τίποτα. Μερίμνησε μόνο για τα βασικά σου αγαθά.
Όλα τα άσχημα σύντομα θα λάβουν τέλος. Όλα είναι εικονικά. Μόνο η ψυχή σου είναι αληθινή. Ασχολήσου μόνο με αυτήν. Προετοίμασε τον εαυτό σου ψυχολογικά γιατί θα νιώσεις μοναδικά γεγονότα. Όχι…. Μην τρομάζεις, μην καταβάλλεσαι από φόβο, να γελάς και να χαίρεσαι. Είσαι τυχερός γιατί ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθείς την αλήθεια, θα επιστρέψεις στην γενέτειρα Σου!
Θα γίνεις πάλι ένα ελεύθερο ον και δεν θα ξανανιώσεις ποτέ τον περιορισμό και φυλάκιση. Μόνο τότε θα μπορείς να συγκρίνεις αυτό που τώρα ονομάζεις ζωή, με την αλήθεια που θα νιώσεις μετά.
Μην τρομάζεις με το άγνωστο που έρχεται, όταν θα θυμηθείς θα δεις πόσο οικείο σου είναι. Είσαι αθάνατος και κάνεις δεν μπορεί να σε βλάψει. Ασχολήσου με την ψυχή σου, άνοιξε το μυαλό σου, ότι και να δεις, όσα και να νιώσεις, ένα θα λες: ναι, γίνεται! Είναι δυνατό να γίνει! Μην θεωρήσεις τίποτα απίθανο!
Ξέχνα ότι σου έμαθε το σύστημα, απέβαλε όλες φοβίες και τις τύψεις, δεν είσαι μια ψυχή με αμαρτίες που πρέπει να εξιλεώνεσαι συνεχώς απέναντι σε αιμοσταγείς θεούς και να ξεχρεώσεις το ανύπαρκτο κάρμα που σου φόρτωσαν.Δεν έχεις αμαρτίες, ούτε κάρμα. Είσαι φως. Είσαι μια ηρωική ψυχή που κατέβηκες με εθελούσια κάθοδο (και όχι με την βία ή για λόγους τιμωρίας) για να υπηρετείς το αληθινό φως μέσα από μια υπέρτατη πράξη θυσίας που ονομάζεται ενσάρκωση. Πρέπει να έχει τεράστια ψυχικά αποθέματα μια οντότητα για να πάρει τέτοια απόφαση. Εσύ όμως την πήρες, γι’αυτό κανείς από αυτόν τον κόσμο δεν είναι σε θέση να σε κρίνει, ούτε καν οι δημιουργοί αυτού του υλικού κόσμου.
Πολύ σύντομα η λήθη θα πάψει να σκεπάζει την μνήμη σου και τότε θα λάμψει η αλήθεια.
Δεν ήρθες εδώ να υπηρετήσεις κανέναν, ήρθες μόνο να ενθυμηθείς ποιος είσαι και στην συνέχεια να βοηθήσεις και άλλες ψυχές. Τίποτα άλλο δεν έχει νόημα.
Ασχολήσου μόνο με την αποστολή σου.
Να συναναστρέφεσαι με ομοίους. Κάθε αντίδραση η επίθεση που συναντάς, να την αντιμετωπίζεις με σιωπή και να ικανοποιείσαι από αυτήν σου την στάση! Να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος… υπάρχουν και άλλοι σαν και εσένα που γνωρίζουν… υπάρχουν πολλοί που άγγιξαν την αλήθεια, …. Υπάρχουν μυριάδες που αναμένουν την κατάλληλη στιγμή να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στους διχαλωτούς φολιδωτούς άρχοντες και στα σκιερά αφεντικά τους.
Την πρώτη φορά σας συγχωρέσαμε… Την δεύτερη φορά σας φυλακίσαμε… Αυτή την φορά θα σας εξαφανίσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου