Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που θα κάνει ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, είναι ο τρόπος που «θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα»


Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΜΕΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!!ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ  «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
 Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            Υπάρχει κάτι που το υπενθυμίζω συνεχώς. Μην παρακολουθείτε τα παγκόσμια γεγονότα,  γιατί, «Δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα παγκόσμια γεγονότα, αν δεν πάρουν οι Εβραίοι, πρώτα η Ελλάδα».!!!!!!
            Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
            Γι’ αυτό, να έχετε την προσοχή σας, στο τι συμβαίνει μέσα στην Ελλάδα μας και πουθενά αλλού.
            Αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε στην υπό κατάρρευση Ελλάδα μας, το σημαντικότερο και πιο επικίνδυνο γεγονός που συμβαίνει, είναι ΕΝΑ. 
Είναι η τελική προσπάθεια των Εβραίων τραπεζιτών, για  να αρπάξουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ την χώρα, γι’ αυτό και έδωσαν εντολή στα πιόνια τους, να κάνουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Έδωσαν εντολή δηλαδή, να αλλάξει το Σύνταγμα της Ελλάδος,  ώστε να ΜΗΝ υπερασπίζεται, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά τα συμφέροντα των Εβραίων «δανειστών».!!!!
ΔΗΛΑΔΗ: Με αυτόν τον τρόπο, τα  μνημόνια που έχουν ψηφιστεί από όλους τους προδότες,  θα αποκτήσουν ΚΑΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ» ,  ενώ μέχρι τώρα,  είναι ΌΛΑ Αντισυνταγματικά και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ!!!!!!!!!
ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατί  ο ΜΟΝΟΣ  ΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτήν την στιγμή για την χώρα,  που ισοδυναμεί με την πλήρη καταστροφή και εξαφάνισή της,  έρχεται με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί μέχρι σήμερα, το μόνο που έχουμε χάσει ως Ελλάδα, απ’ όλη αυτήν την ιστορία, στην πραγματικότητα  είναι μόνο υλικό χρήμα και αξιοπρέπεια.  Ότι και να έχουν ξεπουλήσει από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στους Γερμανο-Εβραίους μέσα από τα  μνημόνια,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ,  γιατί είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Αν όμως τα κάνουν Συνταγματικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, τότε όλη η Ελλάδα, σε μία στιγμή, θα ανήκει στους ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
            Το σχέδιο που είχαν οι  ΕΒΡΑΙΟΙ λοιπόν, για την κατάκτηση της Ελλάδος ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, έτσι τελειώνει.  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
                        ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
            Απο το 2010 που το ξεκίνησαν,  ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως ΟΛΑ όσα θα κάνουν  στην Ελλάδα,  από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, τα ψηφισμένα μνημόνια, μέχρι και το τελευταίο ξεπούλημα ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,
 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,  ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
            ΑΥΤΟ …….ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.!!!!!!
            Ήξεραν λοιπόν, πως  όλα αυτά, δεν θα έχουν  ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, διότι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ νόμος του κράτους είναι ΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Και όλοι οι νόμοι και τα μνημόνια που ψηφίζονται,  όταν  είναι ΑΝΤΊΘΕΤΟΙ από την επιταγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, τότε είναι εντελώς παράνομα και άκυρα.
            Αυτό όμως το έκρυψαν από τον λαό, γιατί ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.!!!!!!
            Ο λαός ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ, ότι όλα είναι «νόμιμα» και πως έχουμε «χάσει» την Ελλάδα.!!!!!!!
            ΑΥΤΟ λέγανε και ΑΥΤΟ λένε συνέχεια όλοι οι κατευθυνόμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. «Πως έχουμε χάσει την Ελλάδα».
Αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα μέχρι τώρα, γιατί τα πάντα είναι  Αντισυνταγματικά και ως εκ τούτου εντελώς ΑΚΥΡΑ.
 Γι’ αυτό όμως πάνε τώρα   να  κάνουν  την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. 
            Για να κάνουν  μέσα σε μία στιγμή  ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ,  
            ΟΛΑ ΤΑ μέχρι τώρα ΜΝΗΜΟΝΙΑ …….. «ΝΟΜΙΜΑ» και «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ».
Και σε αυτήν την ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ  ΣΤΙΓΜΗ της ύπαρξης του  Ελληνικού ΚΡΑΤΟΥΣ,   οι «παπαγάλοι» κοιμίζουν τον λαό,  με τους Ουκρανούς, τους Ρώσους τους Τούρκους και την Κωνσταντινούπολη,   ενώ ΞΕΡΟΥΝ,  πως αυτά τα Εβραϊκά πιόνια της Βουλής των Ελλήνων, ετοιμάζονται να παραδώσουν  την Ελλάδα στους Εβραίους,  ΟΡΙΣΤΙΚΑ πλέον,  με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Και αν φυσικά συμβεί αυτό,  δεν θα υπάρξει μετά, ούτε αναλαμπή, ούτε  Κωνσταντινούπολη,  γιατί απλά, δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάδα, που θα ανήκει σε Έλληνες. Η Ελλάδα μετά, θα ανήκει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ τραπεζίτες, Σόρος, Ροτσάιλντ και Ροκφέλερ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Έτσι, θα έχει ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ η Ελλάδα από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, όχι με όπλα, αλλά με ένα ανύπαρκτο και κατασκευασμένο χρέος και με τα ψηφίσματα των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ Ελληνικών Κυβερνήσεων.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, για να κατακτήσουν την Ελλάδα χωρίς πόλεμο. Και αυτό θα προχωρούσαν, χωρίς να καταλαβαίνει ο λαός τίποτα, αφού όλοι οι συνεργαζόμενοι «παπαγάλοι», φροντίζουν να κρατάνε τον λαό σε ύπνωση, με τα «διαστημικά πεδία», τους «εξωγήινους», την Ρωσία , την Τουρκία , την Συρία, την Ουκρανία και την …… Κωνσταντινούπολη.
Με οτιδήποτε άλλο λοιπόν τον «ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό, εκτός από την ετοιμαζόμενη «ταφόπλακά» του.
 Και να γνωρίζετε πως γι’ αυτά τα άρθρα της Αναθεώρησης του Συντάγματος που θα «έθαβαν» την Ελλάδα, δεν θα μαθαίνατε τίποτα και από κανέναν, γιατί συνεργάζονται όλα τα Εβραιο-ελεγχόμενα κόμματα της Βουλής, όπως και όλοι οι «παπαγάλοι» που υποτίθεται πως…….«ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό.
Όλοι τους όμως, πολιτικοί και «παπαγάλοι»,  το γνωρίζουν αυτό που ετοιμάζεται με την Αναθεώρηση του Συντάγματος, όπως γνωρίζουν,  πως «αν αυτό συμβεί», τότε η Ελλάδα εξαφανίστηκε.  Και αν η Ελλάδα εξαφανιστεί, τότε πως θα έρθει η ……Αναλαμπή;;;;;;;;
Με λίγα λόγια και σταράτα  λοιπόν, αυτή η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που θα κάνει ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ,  είναι ο τρόπος που «θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα», 
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ».!!!!!!!!
Και «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ», επειδή οι Έλληνες τώρα δεν κοιμούνται, αλλά  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.!!!!

2 σχόλια:

  1. Ενημέρωση του Δημάρχου Ωραιόκαστρου κυρίου Αστεριού Γαβοτση περί Ιερής Δήλωσης (κατά έσχατης προδοσίας της χωράς..) ενεργοποιησης του 120 και Λαθρομεταναστευτικο στην περιοχή.
    http://ieridilosi.blogspot.gr/2016/10/5.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ???? ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ????? ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή