Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

5 πράγματα που συμβαίνουν όταν είστε αφυπνισμένη ψυχή πάνω στην γη.

000936661
Θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι δεν ταιριάζετε σε κανένα είδος ομάδας ή σχολείο σκέψης
Το αίσθημα ότι κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει, γίνεται δυνατότερο. Νιώθετε σαν να μην ανήκετε στον κόσμο και έχετε την έντονη επιθυμία να πάτε στο «σπίτι». Τα πράγματα που κάποτε ανεχόσασταν, τα αντέχετε με το ζόρι τώρα. Οι πολεμιστές του φωτός δεν ενδιαφέρονται για τα μέσα ενημέρωσης ή οτιδήποτε άλλο αποδέχονται οι άνθρωποι ως «φυσιολογικό». Η πνευματικότητα γίνεται τρόπος ζωής και δεν νιώθετε την ανάγκη να ακολουθήσετε κάποια θρησκεία ή φιλοσοφία.
Γίνεστε περισσότερο συμπονετικοί
Ως πολεμιστές του φωτός θα νιώσετε μία έλξη προς τα παιδιά, τα ζώα τους μεγαλύτερους και τη φύση. Θα προτιμούσατε να κάτσετε και να συζητήσετε με έναν άστεγο, παρά να παρακολουθήσετε ένα «σημαντικό» κοινωνικό γεγονός. Η καλοσύνη σας είναι αληθινή και ποτέ δεν έχετε την ανάγκη να εκδικηθείτε. Νιώθετε γεμάτοι μόνο όταν βοηθάτε αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη. Έχετε ολοκληρωτικά την επίγνωση ότι η θεραπεία προέρχεται από την καρδιά.
Απλά ξέρετε πράγματα
Δεν χρειάζεστε τις λέξεις πια. Ως πολεμιστές του φωτός βιώνεται βαθιά συναισθήματα και χρειάζεστε χώρο και χρόνο για να προσευχηθείτε, να σκεφτείτε και να διαλογιστείτε. Τα μέρη με συνωστισμό μπορούν εύκολα να σας φορτώσουν επειδή είστε ευαίσθητοι στην ενέργεια και στις δονήσεις των άλλων ανθρώπων. Νιώθετε τους άλλους, χωρίς προφανή επικοινωνία. Οι πολεμιστές του φωτός χρειάζονται απομόνωση για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, επειδή το να δεχτούν και να φιλτράρουν τις δονήσεις των άλλων ανθρώπων, μπορεί να τους στραγγίξει.
Οι άνθρωποι σας μιλάνε πάντα για τα προβλήματά τους
Υπάρχει μια λεπτή κλωστή φωτός που συνδέει τους πολεμιστές του φωτός με τους άλλους ανθρώπους. Η καρδιά τους είναι ορθάνοιχτη και οι άνθρωποι νιώθουν ασφαλείς να εξομολογηθούν τα μυστικά τους, να εκμυστηρευτούν τα προβλήματά τους και να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες με αυτούς. Οι πολεμιστές του φωτός είναι προσεκτικοί ακροατές που βοηθούν τους άλλους σε περιόδους δυσκολιών, εκφράζοντας την συμπαντική σοφία.
Οι πολεμιστές του φωτός δεν φοβούνται τον θάνατο
Ο θάνατος δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία πόρτα που οδηγεί σε ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης. Πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είχαν στενές συναντήσεις με τον θάνατο, ήταν υπερβολικά άρρωστοι ή ξεπέρασαν πολλά εμπόδια στη ζωή τους. Το ταξίδι τους, τους επιτρέπει να αποβάλλουν την ψευδαίσθηση ότι ο θάνατος είναι το τέλος. Οι πολεμιστές του φωτός αποδέχονται ότι η ζωή είναι υπερβατική.
Ως πολεμιστές του φωτός, η εργασία σας είναι να κρατάτε την καρδιά σας ανοιχτή, να καλλιεργείτε τον συνειδητό νου σας και να βοηθάτε άλλους να «επιβιώσουν» από την μετάβαση την οποία διερχόμαστε. Δεν είναι δουλειά σας να αλλάξετε κανένα. Απλά αποδεχτείτε τις επιλογές των άλλων και μεταδώστε το Θεϊκό Φως. Η παρουσία σας, αντιπροσωπεύει την σημαντική βελτίωση της πνευματικής εξέλιξης. Δεν είστε μόνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου