Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΈΨΙΛΟΝ ΤΗΝ 01/11/2016.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗ ΗΜΕΡΑΣ 01/11/2016 ΓΗΙΝΟΥ ΈΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2017. ΥΓ.ΑΥΤΑ τα επιγραμματικα αν θυμασαι ευκολα θα θυμασαι και οσα διεξοδικα σου ανεπτυξα.
Διοτι αυτα ειναι το περιεχομενο εκεινων.Ομως να αποφευγεις τις επαφες με τους πολλους, οχι γιατι δεν θελω να κρατας μυστικη τη γνωση,αλλα γιατι θα φανεις στους πολλους καταγελαστος.

Το oμοιο πηγαινει προς το ομοιο και το ανομοιο δεν ειναι ποτε φιλος του ανομοιου.

Αυτα τα λογια εχουν παντελως λιγους ακροατες η ισως ουτε λιγους δεν θα εχουν.
Αλλα εχουν και κατι ιδιαιτερο μεσα τους,τους κακους μαλλον τους προτρεπουν στην κακια για αυτο και πρεπει οι πολλοι να προφυλαχθουν καθως δεν καταλαβαινουν την αξια των λεγομενων.

Στις παλαβομάρες του «Σουλτάν χαλβά» που πιστεύει οτι θα ξανασχεδιάσει τα Σύνορα ,κάποιοι από αυτούς που θα πολεμήσουν, κακώς πιστεύει ο Ερντογάν και οι Σύμβουλοί του, οτι   οι Έλληνες μόνο θα αμυνθούν ,θα απαντήσουν με Αντεπίθεση με όλες τους τις δυνάμεις, σε όλο το μήκος του Μετώπου απο τον Έβρο μέχρι την εσχατιά του Αιγαίου
Το Μήνυμα των Ημίθεων  στον Ερνογάν: Θέλεις τα νησιά μας …Πάρε τα «απαυτά» μας! (video) - Εικόνα1
             Τα Ελληνικά Μαχητικά μπορούν να φτάσουν άνετα …Παντού και δεν θα υπάρχει έλεος  για κανέναν!
Αν πιστεύουν οι Τούρκοι της Κωνσταντινούπολης οτι θα βλέπουν τον πόλεμο όπως κάνουν τώρα με τους Κούρδους στην τηλεόραση ,έχουν άγνοια τι θα συμβεί ,όταν τα Ελληνικά μαχητικά θα βομβαρδίσουν τον Βόσπορο και την Αδριανούπολη !
Έχουν μεσάνυχτα οι Τούρκοι Επιτελείς αλλά και οι Πολίτες της Σμύρνης ότι τα Ελληνικά βομβαρδιστικά δεν θα ισοπεδώσουν την Σμύρνη τις Στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τις Υποδομές !Το Μήνυμα των Ημίθεων  στον Ερνογάν: Θέλεις τα νησιά μας …Πάρε τα «απαυτά» μας! (video) - Εικόνα2  Τα Ελληνικά  Πολεμικά Σκάφη δεν πρόκειται να μείνουν στα Λιμάνια ..Ούτε τα Μαχητικά στα Καταφύγια!!
Θα μάθουν και οι Τούρκοι Πολίτες να ζούνε όπως οι Κούρδοι χωρίς νερό και ρεύμα …Κανείς δεν πρέπει να παρασυρθεί και να πιστέψει οτι  οι Ρωμιοί δεν θα πολεμήσουν ακόμη και αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν ψύχραιμοι !
Πολλοί το πίστεψαν στην πρόσφατη  παγκόσμια Ιστορία και  δείτε τι έπαθαν .…Στην σημερινή  Τουρκία με χιλιάδες συλλήψεις Στρατιωτικών ,τους Στρατηγούς στη Φυλακή και επικίνδυνα άσχετους και   άπειρους στα Επιτελεία ,μπορεί κάποιος φαντασμένος  να πιστέψει οτι θα στριμώξει την Ελλάδα στη γωνία, αλλά ο πόλεμος με την Ελλάδα δεν θα είναι ανταρτοπόλεμος με άοπλους και ξυπόλητους χωριάτες !
Μπορεί ο Ερντογάν να θέλει να το παίξει Σουλτάνος  για να γραφτεί στην Ιστορία… αλλά μπορεί να γραφτεί γιατί η Τουρκία έχασε και  εδάφη  που οι Διεθνείς  συνθήκες είχαν  κατοχυρώσει !Το Μήνυμα των Ημίθεων  στον Ερνογάν: Θέλεις τα νησιά μας …Πάρε τα «απαυτά» μας! (video) - Εικόνα3
Το μήνυμα που στέλνουν κάποιοι στον Ερντογάν αλλά και να θυμίσουν στον Τούρκικο λαό οτι η Ειρήνη και η Ασφάλεια  της Περιοχής δεν είναι δεδομένη ούτε  οτι θα βλέπουν τον πόλεμο απο την πολυθρόνα τους !
Θα φτάσει στα Σπίτια τους και στα Παιδιά τους και θα  μάθουν σύντομα οτι ο Τούρκικος στρατός  που οι Στρατηγοί ήθελαν ανίκητο δεν είναι , άλλωστε το ανακάλυψαν και οι ίδιοι πρόσφατα στο Βόσπορο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου