Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Κατάρριψη Σκάφους Αποστατών στην Κύπρο.τριάδα των διαστημικών όπλων είναι οι ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ:

Από αδιαμφισβήτητη και άκρως αξιόπιστη πηγή:
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΣΚΑΦΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Η λάμψη και η έκρηξη στον ουρανό που αναστάτωσε τις μεταμεσονύχτιες ώρες την Κύπρο, οφειλόταν στην κατάρριψη σκάφους των αποστατών το οποίο κατευθυνόταν στην Συρία, από ρωσική κοσμοσφαίρα!
– Στο σκάφος επέβαινε υψηλόβαθμος αποστάτης για να εκτελέσει συγκεκριμένην αποστολή στην Συρία.
Τα ΜΜΕ των Rothschild σε λίγο θα βγουν και θα σας πουν πως επρόκειτο για μετεωρίτη που εισήλθε στην ατμόσφαιρα και εξερράγη.
Για τις ρωσικες κοσμοσφαιρες, αναφερονται στον διαλογο τους οι Corey Goody και David Wilcock:
Corey: It had been reported to me that, for some time, they had seen these strange spheres that were about 90 feet in diameter that were . . . that had little port holes around it that were being seen over Antarctica.
………………..
David: And when we discussed it, he was fairly confident that they might be these cosmospheres that Peter David Beter reported on that the Russians have.
Για τις ρωσικες κοσμοσφαιρες διαβαστε εδω...

Το τρίτο πόδι στην Ρωσική τριάδα των διαστημικών όπλων είναι οι ΚΟΣΜΟΣΦΑΙΡΕΣ:Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας

Η πρώτη γενιά των Cosmospheres ήταν πλατφόρμες όπλων ΗΛΕΚΤΡΟ-ΒΑΡΥΤΗΤΟΣ, ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ, οριζόντια τοποθετημένους προωθητές ρουκετών, κατά κάποιον τρόπο αόρατες στα ραντάρ πέρα από τα 40 μίλια (ίσως με μια επικάλυψη απορροφητικού υλικού). ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ με όπλα ΑΚΤΙΝΩΝ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ (τουλάχιστον εκατό φορές πιο ασθενικά από αυτά στις Σεληνιακές βάσεις), εφοδιασμένες με ΨΥΧΟ-ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΑ (PRF) που συντονίζουν στην πραγματική ΑΤΟΜΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ενός στόχου η ενός αντικειμένου και ΔΕΝ μπορούν να μπλοκαριστούν, και μερικές από αυτές ήταν εφοδιασμένες με μικροκυματικές συσκευές ΤΗΓΑΝΙΣΜΑΤΟΣ-ΜΥΑΛΟΥ.
Εδώ δες για τις παραπάνω αναφορές: «οπλα κβαντικου δυναμικου» το «οπλα ηλεκτρομαγνητικων κυματων αντεστραμμενου χρονου» και «το νεο παιχνιδι του πουτιν,τα ψυχοτρονικα οπλα zombie»Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας
Στα τέλη του 1977 και στις αρχές του 1978 υπήρξε μια παράξενη σειρά από γιγαντιαίες ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ κατά μήκος της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ και αλλού. Αυτές οι εκρήξεις ΠΟΤΕ δεν εξηγήθηκαν ικανοποιητικά, είτε από την κυβέρνηση, είτε από τους επιστήμονες, η τα ΜΜΕ. Δεν μπορούσαν να εξηγηθούν από καμία υπερηχητική πτήση, και ήταν πολύ μεγαλύτερες από το σπάσιμο του ήχου. Οι γιγάντιες εκρήξεις στην πραγματικότητα προκαλούνταν από τις Ρωσικές Κοσμοσφαίρες που έβαλαν με ΑΚΤΙΝΕΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ στην ατμόσφαιρα σε ΑΦΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ για να αναγγείλουνε την παρουσία τους ΣΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ του Πενταγώνου των ΗΠΑ.
Ο κύριος σκοπός κάθε αμυντικού συστήματος τύπου “Star Wars” είναι να προστατεύει μια χώρα από πυρηνική επίθεση. Κατά την διάρκεια του weekend στις 20 Ιανουαρίου 1980, οι Ρωσικές Κοσμοσφαίρες εκτέλεσαν μια τέτοια αποστολή. Απέτρεψαν ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ εναντίον της Ρωσίας από τις τότε ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΗΠΑ. Η επιχείρηση άρχισε με ένα στόλο 82 ειδικών μυστικών αεροσκαφών που μπορούν να φτάσουν χωρίς να αναγνωριστούν στις ακτές μιας χώρας κάτω από την επιφάνεια του νερού, να αλλάξουν την διαμόρφωση, να απογειωθούν και να πετάξουν στις κορυφές των δένδρων έως τους στόχους τους.
Ο Dr. Beter περιγράφει μέρος αυτής της δράσεως στο Audio Letter #53, που το ηχογράφησε στις 21 Ιανουαρίου 1980:
«Σε αυτό το σημείο ξεκίνησε η πραγματική δράση, στην Κασπία θάλασσα και στην βόρεια Νορβηγία. Τα Subcraft, με Ισραηλινούς πιλότους ήταν στον δρόμο τους. Ταξίδευαν κάτω από το νερό στην πρώτη φάση της επιθετικής τους αποστολής …Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου σε ώρα Washington, ένα κωδικοποιημένο σήμα στάλθηκε στα Subcraft να συνεχίσουν όπως είχε σχεδιασθεί. Εκείνη την ώρα, η βόρεια ομάδα των Subcraft βρισκόταν στην Λευκή Θάλασσα. Η νότια ομάδα είχε φτάσει στο βόρειο άκρο της Κασπίας θάλασσας. Είχε ήδη ξημερώσει, ήταν Κυριακή πρωί 20 του μηνός για τις ομάδες των Subcraft.
Οι διαταγές τους ήταν να περιμένουν όλη την ημέρα κάτω από το νερό, αόρατα. Κατόπιν μετά την δύση του ηλίου, επρόκειτο να συνεχίσουν την σταθερή τους προσέγγιση στους στόχους τους. Τα Subcraft τηρούσαν αυστηρή σιγή ασυρμάτου. Βρισκόντουσαν στο νερό ώστε να είναι αόρατα στο μάτι και στα ραντάρ, ταυτόχρονα ήταν αρκετά ρηχά ώστε να μην ανιχνεύονται από τα Ρωσικά σόναρ.Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας
Επίσης οι υπέρυθρες υπογραφές τους ήταν αμελητέες ως αποτέλεσμα εκτεταμένης εξελίξεως. Με δύο λόγια με τα στάνταρ της Δυτικής τεχνολογίας ήταν μη ανιχνεύσιμα. Αλλά στο AUDIO LETTER No. 42 απεκάλυψα ότι η Ρωσία κατείχε ένα υπερόπλο. Αποκαλείται ΨΥΧΟ-ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΜΕΤΡΟ (PRF). Δεν μοιάζει με τα σόναρ και παρόμοιες τεχνικές. Το PRF εστιάζει στην πραγματική ατομική υπογραφή του στόχου, και δεν υπάρχει γνωστή μέθοδος να μπλοκαριστεί.
Αναπτύσσοντας τον στόλο τους στην Αραβική θάλασσα, οι Ρώσοι προσποιούνταν ότι είχαν ξεγελαστεί από τον Μπολσεβικικό αντιπερισπασμό με τα αεροπλανοφόρα. Με αυτόν τον τρόπο τους ενθάρρυναν να εξαπολύσουν τα Subcraft στους στόχους τους. Περίμεναν μέχρι τα Subcraft να βρίσκονται μακριά από τις βάσεις τους και τα βλέμματα των Μπολσεβίκων που κατεύθυναν την Αμερικανική επιχείρηση του πρώτου πλήγματος. Όλη όμως την ώρα παρακολουθούνταν συνεχώς από τις Κοσμοσφαίρες που χρησιμοποιούσαν το PRF, και λίγο μετά της 1 μετά τα μεσάνυχτα οι Κοσμοσφαίρες άρχισαν να βάλουν με τα Όπλα τους Ακτίνων Φορτισμένων Σωματιδίων.
Υπήρχαν 10 Subcraft στην Λευκή θάλασσα. Το καθένα εξαφανίστηκε σε ένα εκτυφλωτικό μπλε – άσπρο πίδακα ατμού, καπνού και φωτιάς. Στο βόρειο άκρο της Κασπίας υπήρχαν 19 Subcraft, είχαν την ίδια τύχη.
Οι τρίτης γενιάς Ρωσικές JUMBO COSMOSPHERES αναπτύχθηκαν πρώτη φορά το Απρίλιο του 1981, παράλληλα με την πρώτη πτήση του U.S. Space Shuttle. Οι σφαίρες παρενέβησαν σε αυτήν την ΣΤΡΑΤΙΩΡΙΚΗ αποστολή. Η NASAβεβαίως τα κάλυψε επιτυχώς με τεχνικές παρόμοιες όπως στην ταινία “CapricornI”.
Οι JUMBO COSMOSPHERES είναι πολύ μεγαλύτερες από τα μοντέλα της 1ης γενιάς, και χρησιμοποιούν ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ αντί για πυραύλους για να κινούνται.»

Οι Κοσμοσφαίρες της ΡωσίαςΟι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας
Για περίπου δύο χρόνια αφότου ο Dr. Beter σταμάτησε τις εγγραφές του, τα Audio Letters τον Νοέμβριο του 1982 λόγω καρδιακών προβλημάτων, ο διανομέας του η Audio Books, Inc., δημοσίευσε κάποια newsletters ονομαζόμενα “NewsALERT”, χρησιμοποιώντας πληροφορίες που είχε ο Dr. Beter τις οποίες είχε λάβει από τις πηγές του.
Ένα ειδικό συμπληρωματικό τευχος με ημερομηνία 26 Μαρτίου 1984, περιγράφει το πώς οι Ρωσικές Jumbo Cosmospheres συνέλαβαν δύο τηλεπικοινωνιακούς δορυφόρους αμέσως μετά την εκτόξευση τους από την αποστολή του U.S. Space Shuttle Νο 10, βρήκαν αντιδορυφορικούς πυραύλους (ASAT) στον έναν από αυτούς και τους πέταξαν σε άχρηστη τροχιά. Η NASA είχε πλάκα προσπαθώντας να εξηγήσει δύο σε σειρά αποτυχίες του πολύ αξιόπιστου PAM-D satellite booster.
Η προσφορά της Ρωσίας να μοιραστεί το αμυντικό τους σύστημα “Star Wars” με τον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να επεκτεινόταν στην ΕΠΙΣΤΗΜΟΜΙΚΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Για παράδειγμα, το σχέδιο των ΗΠΑ να στείλουν δύο επανδρωμένες αποστολές με συλλογή δειγμάτων και επιστροφή σε ένα κομήτη. Αυτές οι αποστολές θα στοιχίσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΆΡΙΑ, κάπου 15 χρόνια από τώρα για να επιτευχθεί, και θα μπορούσε να αποτύχει με μια ντουζίνα τρόπους.
Μια Ρωσική Jumbo Cosmosphere θα μπορούσε να ολοκληρώσει μια ΕΠΗΝΔΡΩΜΕΝΗ αποστολή σε μερικούς μήνες, εάν δεν το έχουν κάνει ήδη, καθόσον αυτές οι Κοσμοσφαίρες μπορούν να επιταχύνουν συνεχώς!!!
Σημειώστε ότι οι ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει την επικείμενη αγορά ενός ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ από την Ρωσία. Τώρα ξέρετε για ποιο λόγο οι Ρώσοι τους ανέπτυξαν και τους χρησιμοποίησαν.

Αντί επιλόγου:

Όπως καταλαβαίνω η φυσική πίσω από την ανάπτυξη των Κοσμοσφαιρών αναπτύχθηκαν από τον Γερμανό φυσικό που κάνει τον Stephen Hawking να μοιάζει με ηλίθιο (που είναι στην πραγματικότητα, μαζι με τον αλλο ηλιθιο αισταιν, μια χαρά μας τους φόρεσαν και τους δύο καθυστερημένους). Όπως επίσης πηρανε τις εργασιες του τεσλα μετα τον θανατο του(όλοι νομίζουν ότι τις πήραν οι Αμερικανοί, αλλά, αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου).
Επίσης είναι το θέμα της παραπληροφορήσεως εναντίον του στρατηγού Keegan που πληροφόρησε για τον Σοβιετικό κίνδυνο από το 1977. Αυτή η παραπληροφόρηση επιβεβαίωσε ότι η πρώτη γενιά των Κοσμοσφαιρών κατασκευάστηκαν στο Semipalatinsk και το Novosibursk.
Από ότι καταλαβαίνω η Lockheed Martin ανέπτυξε παρόμοια τεχνολογία το 1992, αν και οι πλατφόρμες τους δεν είναι σφαιρικές.
Το θέμα είναι τεράστιο, όσο και σημαντικό, θα επανέλθω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου