Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι ο ΉΛΙΟΣ είναι ΠΥΛΗ, μία STARGATE…

sun-entrance-main-min-min
Σίγουρα κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Ήλιο. Η NASA και οι αστρονόμοι τον βλέπουν, ως ένα άστρο. Τι γίνεται, όμως, όταν ανεξάρτητοι παρατηρητές έχουν διαφορετική «εικόνα» και διαθέτουν στοιχεία για να αποδείξουν πως δεν είναι αυτό που φαίνεται;…
Κάποιοι ανεξάρτητοι παρατηρητές πρόσεξαν στο helioviewer.org των ESA/NASA, κάτι διαφορετικό στην επιφάνεια του Ήλιου, στις 12/12/2015. Αυτό που είδαν δεν τους φάνηκε καθόλου φυσιολογικό:
ηλιος
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις εκτιμήσεις τους, παρουσιάστηκε κάτι που δεν μπορεί να είναι κάποια ηλιακή έκλαμψη ή μια στεφανιαία εκτίναξη. Θεωρούν ότι πρόκειται για αντικείμενα με στερεές δομές από τα οποία κάποια μοιάζουν με πλατφόρμες που ενδεχομένως χρησιμοποιούνται για κάποιες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο εσωτερικό του ήλιου:
ηλιος πλατφορμα
Φυσικά, όλο αυτό θα μπορούσε να είναι μία πολύ ωραία, αλλά ευφάνταστη θεωρία. Ωστόσο φαίνεται να υπάρχουν αρκετές ενδείξεις οι οποίες συνδράμουν στο να την στηρίξουν…
Η πρώτη ένδειξη έρχεται από πολύ παλιά, από την εποχή των Μάγιας. Έχουν βρεθεί αντικείμενα που εμμέσως πλην σαφώς υπονοούν ότι ήλιος αποτελεί μία Πύλη εισόδου και εξόδου.
Μάγιας τεχνούργημα
Τεχνούργημα των Μάγιας. Δείχνει τον Ήλιο και περίεργα αντικείμενα να συνδέονται μαζί του.
Το 2014 καταγράφεται ένα τεράστιο αντικείμενο με συμμετρική δομή να εξέρχεται μέσα από τα σπλάχνα του Ήλιου. Δεν μοιάζει να είναι κάποια έκλαμψη. Λέγεται πως αποτελεί UFO το οποίο καταγράφηκε την στιγμή που βγαίνει από το ίδιο το σώμα του Ήλιου…
αντικείμενο
Και εδώ είναι το σχετικό video:
Επιπλέον, υπάρχουν καταγεγραμμένες από τη NASA εικόνες που δείχνουν ξαφνική εισβολή άγνωστων αντικειμένων από το πουθενά, μπροστά στον Ήλιο. Από που μπορεί να εμφανίστηκαν, αν δεν άνοιξε κάποια «αόρατη πόρτα» στο διάστημα;
Τέλος, στις 27/2/2016 το UFOvni2012 μας δίνει φωτογραφίες της NASA μέσα από τις οποίες ξεχωρίζει ένα λαμπερό και γιγαντιαίο αντικείμενο με σχήμα που παραπέμπει σε άτρακτο διαστημοπλοίου να εξέρχεται μέσα από τον Ήλιο…
Ήλιος και αντικείμενο - NASA
Παρατηρήστε την ίδια εικόνα σε μεγέθυνση. Το αντικείμενο μόλις έχει βγει από τον ηλιακό δίσκο και παράλληλα εξαπολύει κάποιο είδος ακτίνας για άγνωστους λόγους:
Κοντινό στο αντικείμενο
Βέβαια, υπάρχουν δεκάδες ακόμα εκτιμήσεις που θα μπορούσαν να ισχυροποιήσουν την θεωρία. Απλά συγκεντρώσαμε κάποιες «ενδεικτικές».
Μπορούν όλες αυτές οι εκτιμήσεις να αποτελούν ενδείξεις και ενδεχομένως αποδείξεις  ότι ο Ήλιος δεν είναι απλός ένα ζωοφόρο άστρο, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και ένα τεραστίων διαστάσεων διαστημόπλοιο, ή μία τεχνητή ή και φυσική μαύρη τρύπα, μία Πύλη, μία Stargate από την οποία διέρχονται συνεχώς μικρότερα σκάφη και αστρόπλοια;
Και… τι εννοούσε ο Λουκιανός όταν αναφερόταν στους Ηλιώτες τους «κατοίκους του ήλιου»;

Οι Πύλες του Ήλιου και ο δρόμος από και προς τον Γαλαξία

milky-way-over-idahoΌπως ήδη αναφέραμε, ο Ηλιος φαίνεται ότι διατρέχει τον ζωδιακό κάνοντας έναν πλήρη κύκλο μέσα σε ένα έτος. Κάνοντας λοιπόν τον κύκλο, σε δύο σημεία φαίνεται ότι αναστρέφεται η πορεία του. Τα σημεία αυτά είναι τα σημεία των δυο ηλιοστασίων, που ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ θεωρούμε ότι είναι ο Καρκίνος και ο Αιγόκερω.
Ο Πορφύριος στο Περί του Αντρου των Νυμφών 28 μας αναφέρει ότι:
“λέγει δε που και Ηλίου πύλας, σημαίνων Καρκίνον τε και Αιγόκερων»
 όπως επίσης και ο Μακρόβιος που αναφέρει ότι:
«Ο Γαλαξίας περιτριγυρίζει τον ζωδιακό, τέμνοντας τον στα δύο τροπικά ζώδια, τονΚαρκίνο και τον Αιγόκερω. Οι Φυσικοί Φιλόσοφοι τα ονομάζουν «Πύλες του Ηλιου» διότι τα ηλιοστάσια οριοθετούν την κίνηση του Ηλίου, αναγκάζοντας τον να αλλάξει την διαδρομή του κατά μήκος της ζώνης, πέραν των οποίων ποτέ δεν πηγαίνει»
Μακρόβιος-Σχόλια στο Ενύπνιο του Σκιπίωνα Ι.12.1
Εδώ ας σημειωθεί ότι παρόλη την μετάπτωση των Ισημεριών, ο Γαλαξίας φαίνεται ότι τέμνει τον ζωδιακό σε σταθερά σημεία, τα οποία δεν αλλάζουν παρόλο που τα ζώδια μετακινούνται πάνω στην εκλειπτική και αυτό λόγω των «ανοιγμάτων» που υπάρχουν στον ζωδιακό και λόγω των οποίων ο Γαλαξίας είναι ορατός σαν γαλακτόχρους λωρίδα από τον γήινο παρατηρητή.
Το φαινόμενο αυτό καταγράφει και ο Αρατος στα Φαινόμενα του:
«Διότι αυτός (=ο Γαλαξίας ) είναι λευκός και λοξεύει με τους τροπικούς. Και για λίγο πέφτοντας πάνω τους τέμνει τον Ζωδιακό κύκλο στους Διδύμους και στον Τοξότη».
Ετσι λοιπόν, ο Μακρόβιος αναφέρεται στα συμβατικά ζώδια ενώ ο Αρατος στους αστερισμούς στους οποίους σταθερά τέμνει ο Γαλαξίας τον ζωδιακό και πουστον καιρό του Μακροβίου, λόγω της μετάπτωσης των ισημεριών, εταυτίζοντο.
Δηλαδή, πίσω από τον συμβατικό Αιγόκερω ευρίσκετο ο αστερισμός του Τοξότη και πίσω από τον συμβατικό Καρκίνο ευρίσκετο ο αστερισμός των Διδύμων.
Σήμερα, οι προαναφερθέντες αστερισμοί ουσιαστικά έχουν μετατοπισθεί και τα τροπικά ζώδια αντιστοιχούν το μεν Χειμερινό Ηλιοστάσιο στο ενδιάμεσο μεταξύ των αστερισμών Τοξότη και Σκορπίου, το δε Θερινό Ηλιοστάσιο στο ενδιάμεσομεταξύ Διδύμων και Ταύρου.
(Σχετικά με την μετάπτωση των ισημεριών, ο μελετητής προτείνεται να ανατρέξει σε σχετικά αστρονομικά βοηθήματα )
Αν ανατρέξουμε δε στην σχέση Ηλίου και Ηρακλή (βλέπε σχετική ανάρτηση:(Η ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ – Η ΣΧΕΣΗ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ), διακρίνεται σαφέστατα η ταύτιση των Πυλών του Ηλίου με τις Πύλες του Ηρακλή.
Αλλωστε όπως καταγράφει ο Ευσέβιος, οι άθλοι του Ηρακλή είχαν αποτύπωση πάνω στον ζωδιακό:
«Αλλά τους άθλους επιτελούντα τους δώδεκα τον Ηρακλέα της κατ’ουρανόν διαιρέσεως του ζωδιακού κύκλου, ον φασί τον ήλιον περιπολείν, το σύμβολον φέρειν. Τις ουν έτι γένοιτ’αν Ευρυσθεύς ο τω ηλίω, ώσπερ ουν τω Ηρακλεί, τους άθλους εκτελείν επιτάττων»
Ευσέβιος – Ευαγγελική Προπαρασκευή 3.13.17
Όπως λοιπόν οι Πύλες του Ηλίου είναι τα σημεία που οριοθετούν την πορεία του Ηλίου, έτσι και οι Πύλες του Ηρακλή είναι τα σημεία που οριοθετούν την πορεία της ανθρώπινης ψυχής, η οποία ανθρώπινη ψυχή μόνο όταν γίνει Ηρακλής θα μπορέσει να περάσει από τις πύλες αυτές.
Ο Πίνδαρος κάνει ενδιαφέρουσες αναφορές στις Πύλες του Ηρακλή σαν τα απώτατα όρια που ένας άνθρωπος μπορεί να φτάσει.
«Αν ο γυιός του Αριστοφάνη όντας ωραίος πετυχαίνει σαν την μορφή του ωραία έργα, έχει φτάσει στις υπέρτατες αντρίκειες αρετές. Δεν είναι κι εύκολο την άβατη θάλασσα να περάσεις και πιο πέρα να πας κι από του Ηρακλή τις στήλες που έστησε ο ήρωας θεός, εσχάτους μάρτυρες ξακουστούς για τα καράβια»
Πίνδαρος-Νεμεόνικος ΙΙΙ 20
«Από την πατρίδα τους με τις τρανές αρετές τους άγγιξαν τις στήλες του Ηρακλή. Ας μην γυρεύουν δόξα μεγαλύτερη»
Πίνδαρος-Ισθμιόνικος IV 11-12
«Αν το νερό είναι το πιο πολύτιμο και το χρυσάφι το πρώτο από όλα, τότε ο Θήρωνας έφτασε από την γη του στα πέρατα, στις στήλες του Ηρακλή για τις νίκες του. Το παραπέρα απρόσβατο είναι στους σοφούς και στους ασόφους.
Δεν θα προσπαθήσω να πάω εκεί. Θα ήμουν ανόητος»
Πίνδαρος-Ολυμπιόνικος III 43-45
Ουράνια σφαίρα
Ας δούμε τώρα ένα σημαντικό απόσπασμα του Πρόκλου:
«Και όχι μόνο αυτό, αλλά η ποίηση του Ομήρου επιπλέον εξυμνεί τις Πύλες του Ηλίου και τον Δήμο Ονείρων, ονομάζοντας Πύλες Ηλίου τα δύο τροπικά ζώδια, Αιγόκερω και Καρκίνο, και Δήμο Ονείρων, όπως λέει εκείνος, τον Γαλαξία.
Και ο Πυθαγόρας άλλωστε ονομάζει με τρόπο μυστηριακό Αδη τον Γαλαξία και Τόπο Ψυχών, επειδή εκεί συνωθούνται οι Ψυχές»
Πρόκλος – Σχόλια στην Πολιτεία 2.129
Τι παρατηρούμε λοιπόν ότι μας αποκαλύπτει ο Πρόκλος εδώ; Ότι οι πύλες του Ηλίου που αναφέρει ο Ομηρος στο Ω της Οδύσσειας, ουσιαστικά είναι τα τροπικά ζώδια, τα οποία όμως είναι οι πύλες που οδηγούν στον Γαλαξία, όπως είδαμε λίγο παραπάνω.
Και επίσης, όπως είδαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, ότι σύμφωνα με τον Πυθαγόρα, ο Γαλαξίας που για τον Ομηρο ονομάζεται Δήμος Ονείρων, είναι ο μυστηριακός ουράνιος Αδης.
Αρα οι Πύλες του Ηλίου που ταυτίζονται με τις Πύλες του Ηρακλή, δηλαδή τα τροπικά ζώδια, μπορούν κάλλιστα να ονομασθούν και Πύλες της Ψυχής, μιας και οι ψυχές τις διαβαίνουν για να επανέλθουν στον Γαλαξία από όπου ξεκίνησαν.
(Ας θυμηθούμε εδώ ότι η Ηρα είναι η πηγή των ψυχών και κατά την Μυθολογία, ο Γαλαξίας σχηματίστηκε από το γάλα της)

Ποιό ΜΥΣΤΙΚΟ μας ΚΡΥΒΟΥΝ για τον ΉΛΙΟ;

sun-min
Έχει περάσει από το νου μας ότι οι πλανήτες, όπως ο Άρης, κρύβουν πάρα πολλά μυστικά. Είναι, όμως, πολύ πιθανόν να μην έχουμε σκεφτεί ότι μυστικά υπάρχουν και στον ήλιο, τα οποία αποσιωπούν. Κι, όμως… Ανάμεσα σε πολλά, ενδεχομένως, δύο είναι τα βασικά που δεν θέλουν να ξέρουμε…
Έχουμε πει και δείξει πολλές φορές ότι υπάρχουν αντικείμενα τα οποία περιφέρονται και τριγυρίζουν γύρω από τον Ήλιο. Τι είναι αυτά; Το προφανές είναι ότι πρόκειται για διαστημόπλοια ή αστρόπλοια από άλλους πολιτισμούς.
Η NASA, φυσικά, δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο. Αντίθετα υποστηρίζει ότι πρόκειται για διάφορα άλλα ουράνια σώματα ή ακόμα και για τεράστιους πάγους που «κυκλοφορούν» σαν αλήτες.
Όμως, εδώ τίθεται ένα πολύ βασικό ερώτημα: Πώς γίνεται και αυτοί οι βραχώδεις πάγοι, δεν εξαϋλώνονται από τις τεράστιες θερμοκρασίες που καθημερινά και κάθε λεπτό εκπέμπει ο Ήλιος; Γιατί δεν καίγονται; Γιατί δεν λιώνουν; Πώς τα ίδια αντικείμενα εμφανίζονται ξανά και ξανά χωρίς να επηρεάζονται από την τρομερή ζέστη η οποία θα πρέπει να είναι σκέτη κόλαση;
Ο Stewart Swerdlow μας ξαφνιάζει με αυτά που λέει, σε μία ομιλία του ότι στην ζώνη Kuiper κρύβονται τεράστιοι αριθμοί άγνωστων αστρόπλοιων:
«Ο Ήλιος δεν καίει. Πρόκειται για ψυχρή σύντηξη. Σίγουρα πολλοί έχετε ταξιδέψει με αεροπλάνο. Μπορεί να κάνει πολύ ζέστη στην επιφάνεια της γης αλλά όταν απογειωθείτε στο μόνιτορ φαίνεται. Φαίνεται καλύτερα στις διεθνείς πτήσεις, όταν ανεβαίνετε πολύ ψηλά στην ατμόσφαιρα. Αν δείτε στο μόνιτορ, η θερμοκρασία είναι υπό το μηδέν. – 50, – 60, – 70 βαθμοί. Σκεφτείτε το. Ανεβαίνετε ουσιαστικά, πιο κοντά στον ήλιο. Γιατί, λοιπόν, έχει πιο πολύ κρύο; Δεν θα έπρεπε να έχει ζέστη; Και αν ο ήλιος καίει δεν θα έπρεπε στο διάστημα να κάνει ζέστη; Ωστόσο, έχει εκατοντάδες βαθμούς υπό το μηδέν. Γιατί; Διότι ο ήλιος δεν παράγει θερμότητα, παρά μόνο φως. Η ζέστη στη Γη δημιουργείται από την ατμόσφαιρά μας, την διάθλαση του φωτός μέσω της ατμόσφαιρας, από την αντανάκλαση στην επιφάνεια του πλανήτη. Γι’ αυτό κάνει ζέστη μόνο στην επιφάνεια. Όμως, όσο πιο ψηλά ανεβαίνει κάποιος τόσο πιο πολύ κρύο έχει. Να το έχετε υπόψη αυτό.»
Αν αυτό το «μυστικό» αληθεύει, τότε είναι πολύ εύκολο να περάσουμε στο δεύτερο που λέει ότι ο Ήλιος είναι μία τεράστια διαστημική πύλη (stargate) μέσα από την οποία μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν άφοβα εκατοντάδες ή και χιλιάδες επανδρωμένα σκάφη άλλων πολιτισμών χωρίς να παθαίνουν το παραμικρό, όπως για παράδειγμα ο Γαλαξιακός Στόλος…

ΗΛΙΟΣ – ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ

sun-minSun-a-portal-for-space-travel
Στο χθεσινό επεισόδιο της «Κοσμικής Αποκάλυψης» από τον Corey Goode στην Gaiam TV, μιλώντας στον David Wilcock:
Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
– ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ «Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ»
Ο Corey Goode υπηρέτησε για έξι χρόνια σε ένα επιστημονικό ερευνητικό σκάφος που ανήκει στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα «Solar Warden», όπου είχαν ξεκινήσει έρευνες για να μελετήσουν τη σύνθεση και τη συμπεριφορά του Ήλιου.
Αυτό που ανακαλύφθηκε θα σοκάρει την επικρατούσα τάση στην επιστημονική κοινότητα, που πιστεύει πως ο Ήλιος είναι μια τεράστια γεννήτρια πυρηνικής σύντηξης. Αντ’ αυτού, επιβεβαιώθηκε ότι Ήλιος είναι ένα σώμα ηλεκτρικής φύσης, του οποίου τα ξεσπάσματα πλάσματος ενεργούν ως Αστρικές Πύλες, τις οποίες χρησιμοποιούν πολιτισμοί για να εισέρχονται ή να κινούνται έξω από το ηλιακό μας σύστημα!
Το μοντέλο του «Ηλεκτρικού Σύμπαντος» είναι ένα αστρονομικό μοντέλο στο οποίο ο Ήλιος και οι πλανήτες είναι ηλεκτρικά φορτισμένα ουράνια αντικείμενα, που κινούνται σε ένα ηλεκτρικό πεδίο που δημιουργείται από τον Ήλιο προς μια ακτινωτή κατεύθυνση (όπως οι ακτίνες σε μια ρόδα ποδηλάτου) σε όλο το ηλιακό σύστημα. Επιπλέον, ο Ήλιος αποτελεί μέρος μιας τεράστιας γαλαξιακής κλίμακας, του οποίου το ηλεκτρικό φορτίο δημιουργείται από το Γαλαξιακό Κέντρο πάλι προς μια ακτινωτή κατεύθυνση. Το μοντέλο αυτό το υποστηρίζουν μια σειρά εναλλακτικών επιστημόνων, όπως οι Wallace Thornhill, David Talbott κ.ά.
Το πλάσμα που συνεχώς απελευθερώνεται από τον Ήλιο και τον γαλαξιακό πυρήνα, είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης (στερεά, υγρή, και αέριος οι άλλες τρεις) και περιλαμβάνει ελεύθερα πρωτόνια, νετρόνια, ηλεκτρόνια και ιόντα. Το πλάσμα δεν είναι ηλεκτρικά ουδέτερο, αλλά είναι ένας υπεραγωγός που μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρικά φορτία σε όλο το ηλιακό σύστημα, καθώς και στον διαστρικό και διαγαλαξιακό χώρο.
Σύμφωνα με τον Goode, οι έρευνες που ξεκίνησαν στις ηλιακές κηλίδες, έδειξαν ότι περιέχουν σπειροειδή νήματα πλάσματος (γνωστά και ως ηλιακές εξάρσεις) που απλώνονται σε όλη την επιφάνεια του ήλιου, προερχόμενα από τον πυρήνα του. Αυτό είναι αντίθετο με την κύρια επιστημονική θεωρία που υποστηρίζει ότι ηλιακές εξάρσεις είναι μόνον βρόγχοι που δημιουργούνται στην επιφάνεια του Ήλιου και καταλαμβάνουν μόνον εκατοντάδες χιλιάδες μίλια του διαστημικού χώρου.
Επιπλέον, ο ηλιακός πυρήνας αποτελείται από μέταλλα όπως το μαγνήσιο και το νάτριο, αντί υδρογόνου και ηλίου, αέρια που οι επιστήμονες πιστεύουν ότι τροφοδοτούν τη διαδικασία της πυρηνικής σύντηξης.
Το πιο αξιοσημείωτο από τους ισχυρισμούς του Goode, είναι ότι το πρόγραμμα «Solar Warden» επιβεβαίωσε ότι κάτω από τις σωστές συνθήκες, αυτά τα ηλιακά νήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως Stargates ή Αστρικές Πύλες, όπου εξωγήινοι πολιτισμοί μπορεί να εισέλθουν ή να εξέλθουν στο ηλιακό μας σύστημα. Ο Goode περιέγραψε πως αυτές οι Αστρικές Πύλες, μοιάζουν με ένα τεράστιο κοσμικό ιστό που διασυνδέει όλους τους Ήλιους και τους Γαλαξίες, καθιστώντας δυνατά τα διαστρικά ταξίδια σε τεράστιες διαγαλαξιακές αποστάσεις.
Αν αυτό είναι σωστό, τότε τα πολλών χιλιάδων αντικειμένα που φαίνονται και συλλαμβάνονται από το ηλιακό παρατηρητήριο «Solar Dynamics» και άλλα διαστημικά παρατηρητήρια να εγκαταλείπουν ή να εισέρχονται μέσα στον Ήλιο, σύμφωνα με τις εικόνες δεν απλώς ανωμαλίες της κάμερας, αλλά μεγάλα διαστρικά σκάφη. Ένα καλό παράδειγμα είναι το μεγάλο σφαιρικό UFO που συνδέεται με ένα ηλιακό νήμα, που παρατηρήθηκε από το «Solar Dynamics» πέριξ του ήλιου στις 11 Μαρτίου, 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου