Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Oποιος άνθρωπος δεν γνωρίζει την ιστορία της ανθρωπότητας στην Γη ζει για πάντα σε έναν εικονικό κόσμο που δημιούργησαν οι επικυρίαρχοι του πλανήτη Γη
ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΓΗ

Όλοι θα συμφωνείτε πιστεύω ότι οι θρησκείες μας διδάσκουν να μην προσέχουμε την ιστορία της ανθρωπότητας πάνω στην Γη αλλά να βλέπουμε την αλήθεια της ζωής από την εμφάνιση του Χριστού και μετά. 

Ακόμη η επιστήμη σε κοινή θέση με τις θρησκείες, μας αποκρύπτει την ανθρώπινη παγκόσμια ιστορία δημιουργώντας μία δική της ψευδή παγκόσμια ιστορία αναιρώντας τόσα και τόσα αρχαιολογικά ευρήματα που μας αποδεικνύουν το αντίθετο. 

Και οι θρησκείες αλλά και η επιστήμη δεν θέλουν να βλέπουμε σε βάθος χρόνου πριν το 4.000 π.Χ. την παγκόσμια ιστορία, θεωρώντας και οι δύο ότι δεν υπάρχει λόγος, αφού για τις μεν θρησκείες τότε έκανε την εμφάνιση του ο άνθρωπος στην Γη, για την μεν επιστήμη δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε διότι η ανθρωπότητα μέχρι εκείνη την εποχή δεν είχε εξελιχθεί ακόμη γι'αυτό και δεν έχει κάτι να μας προσφέρει, αφού μόλις το 4.000 π.Χ. ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΑΣΤΕ σύμφωνα με την επίσημη και "έγκυρη" επιστήμη και τις επίσημες σοφιστείες και θρησκείες. 

Καταλάβατε τι σας λέω; κάποιοι επικυρίαρχοι του πλανήτη δεν θέλουν με τίποτα να μάθουμε για το παρελθόν μας πάνω στην Γη! Αν είναι αλήθεια αυτό, τότε εξηγείται το φαινόμενο που παρατηρήθηκε με την εμφάνιση του Χριστού και μετά, της αλλαγής μέτρησης του χρόνου,  της καταστροφής όλων των αρχαίων Ελληνικών κειμένων και γραμματείας γενικά, και της παγκόσμιας αρχαίας γραμματείας στο σύνολο, ώστε να μην υπάρχει καταγεγραμμένη πουθενά η παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας! 

Άρα θέλουν να σβήσουμε να διαγράψουμε από την μνήμη μας το παρελθόν μας! και να κάνουμε μία νέα αρχή όπως "κάποιοι" το θέλησαν και το επινόησαν! 

Όλα αυτά σε συνδιασμό με την άδικη συμπεριφορά ενάντια στην ανθρωπότητα από κάποιους υποτιθέμενους "πλούσιους" και ισχυρούς ανθρώπους, διαβόλους και τριβόλους, που δημιούργησαν μία νέα ανθρωπότητα δούλων και σκλάβων χωρίς δική τους σκέψη, άρα χωρίς νόημα και ουσία στην ζωή τους, διότι η ανθρωπότητα ασχολείται αποκλειστικά με ανούσια πράγματα που τα θεωρεί ως την μόνη αλήθεια αφού όσοι ασχολήθηκαν δεν την  ανακάλυψαν και ποτέ μας λένε.

Και ενώ δημιουργήθηκαν οι θρησκείες και κάθε παρόμοιες σοφιστικές θεωρίες, στο παγκόσμιο σκηνικό, ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΉΡΕ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ Η ΕΠΙΣΤΉΜΗ, όλα μας οδηγούν ότι η αλήθεια βρίσκεται καλά κρυμμένη στους πολλούς και ολοζώντανη μπροστά στους λίγους! τους επικυρίαρχους του πλανήτη. 

Η αλήθεια δεν φοβάται το ψέμα, αλλά το ψέμα φοβάται την αλήθεια! 
Εσείς πιστεύετε ότι όλα όσα μας δίδαξαν ως αλήθεια είναι η αλήθεια της ζωής; για σκεφτείτε το και βγάλετε τα συμπεράσματα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου