Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Γιατί δεν ξανά πάτησαν στο φεγγάρι; (που δεν πάτησαν!) τώρα που υπάρχει η τεχνολογία; video

giati-den-ksana-gyrisan-sto-feggari.pngg

Η 20η Ιουλίου 1969 είναι ημερομηνία ορόσημο για την ιστορία της ανθρωπότητας, καθώς για πρώτη φορά ανθρώπινο ον πάτησε το πόδι του σε άλλο πλανήτη και συγκεκριμένα στη Σελήνη.!!(και καλά!)
Ήταν δύο από τα μέλη της αμερικανικής διαστημικής αποστολής Απόλλων 11, οι αστροναύτες Νιλ Άρμστρονγκ και Έντουιν Μπαζ Όλντριν.
Υπάρχουν, βεβαίως, και αυτοί που αντιλέγουν, ισχυριζόμενοι ότι αποστολή ανθρώπου στη Σελήνη δεν έγινε ποτέ και ότι όλα ήταν μια καλοστημένη χολιγουντιανή παράσταση, προκειμένου να αναστηλωθεί το πεσμένο γόητρο της NASA, που είχε τρωθεί από τις διαστημικές επιτυχίες των Σοβιετικών.
Οι θεωρίες αυτές βασίζονται σε κάποιες ενδείξεις, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν σε επίπεδο συνωμοσιολογίας, είδος που ανθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν έχουμε επιστρέψει στο φεγγάρι; Μήπως η NASA κρύβει ένα κάποιο σκοτεινό μυστικό από εμάς;Όλο και περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν σε ιστορίες συνομωσίας που θα μπορούσαν να αποδειχθούν αληθινές.
Οι φήμες λένε ότι κάτι βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της σελήνης
, την πλευρά που δεν βλέπουμε ποτέ από τη Γη. Δείτε το ντοκιμαντέρ και ίσως μερικές απορίες σας λυθούν:το μυστικό καλά κρυμμένο χρονιά! ίσως και η αίτια που δεν πήγαν τότε! όσο για κάποιους που λένε συνωμοσίες ! σας λέω ένα απλο πράγμα μόνο! την ώρα που απο το διάσημα βλέπουν αυτοκίνητο στην Γη γιατι δεν το γυρίζουν στο φεγγάρι να δείξουν αυτά που άφησαν εκεί την σημαία κτλ ;;;; να σταματήσουν να λένε για συνωμοσίες ;;;;;;; μια τόση μικρή λεπτομέρεια και αυτόματα σταματάει να ειναι συνωμοσία ! δεν θέλει τρόπο αλλα μυαλό!μήπως δεν υπάρχουν; (αλλα υπάρχουν αλλα; και είπαμε γιατι δεν υπάρχουν σε ποστ ετικέτα θρησκείας ! 
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΏΗΝ ΚΑΚΟΥΣ ΝΑΖΙ (ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΠΥΡΑΎΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ! Volkswagen!)ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου