Λίγοι υπηρετούν την Αλήθεια γιατί λίγοι έχουν τη θέληση και λιγότεροι τη δύναμη για να είναι δίκαιοι

-"Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι." -
-"Έστ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καί ές αεί έσεται"
- "Άλ, εσύ που είσαι το Φως, έλα στη Γή!
Κι εσύ Έλ ρίξε τις ακτίνες σου στην ιλύ που ψήνεται
(που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού).
Ας γίνει ένα καταστάλαγμα (μια ξηρά)
για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν
και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη.
Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν,
και κινδυνέψει να ταφεί (να σβήσει, να χαθεί)
το καταστάλαγμα του πυρός μέσα στην αναβράζουσα ιλύ,
και ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο,
το σημαντικότερο όλων!"

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Πανεπιστήμιο Καλιφόρνια: Οι ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ζουν ΑΝΑΜΕΣΑ μας.(βιντεο).Προεδροι,κυβερνητες,Υπουργοι Αμυνας,Σρατηγοι,Κρατικοι φορεις, από παλιά ως σήμερα, δηλώνουν την ύπαρξη των Εξωγήινων και των UFO τους.


Προεδροι,κυβερνητες,Υπουργοι Αμυνας,Σρατηγοι,Κρατικοι φορεις, από παλιά ως σήμερα, δηλώνουν την ύπαρξη των Εξωγήινων και των UFO τους. Ακόμα και ο Παπας. Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για την ύπαρξή τους, σας αναφέρουμε και το πόρισμα ενός πανεπιστημίου.
Όλοι αυτοί που προαναφέραμε δεν είναι απλά τυχαίοι -αν θα μπορούσε να το πει κανείς αυτό π.χ. για διάφορα μέντιουμ όπως την διάσημη τυφλή βουλγάρα Vanga που, ανάμεσα στις προφητείες της, είχε πει:
«Μερικές φορές ένας από τους ξένους παίρνει το χέρι μου. Επικοινωνούν μόνο με λίγους κατοίκους του πλανήτη μας. Μας παρακολουθούν συνεχώς».
Τι εννοούσε; Μα φυσικά αυτό που έχουν πει όλοι οι προηγούμενοι. Αυτό που είπαν και επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας το 2000, με επικεφαλή τον καθηγητή Jonathan Malkisom. Έδωσαν, λοιπόν, μία συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία αναφέρθηκε η συγκλονιστική είδηση ​​ότι εκπρόσωποι εξωγήινων πολιτισμών εδώ και καιρό βρίσκονται μεταξύ των ανθρώπων, υιοθέτησαν ανθρώπινη εμφάνιση και παρακολουθούν στενά κάθε κίνησή μας. Ζουν ανάμεσά μας ως παρατηρητές.
Φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη γι ‘αυτό, αλλά σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές, συμπεριλαμβανομένης της Αγίας Γραφής, ο πλανήτης μας έχει δεχθεί επισκέψεις από εκπροσώπους των εξωγήινων πολιτισμών εδώ και χιλιετίες.
«Είναι σαν μια ακραία εκδοχή του καμουφλάζ που έχει βρεθεί σε ορισμένα έντομα και ζώα. Επιπλέον, σύμφωνα με τα ιστορικά αρχεία, υπήρξαν εξωγήινοι στη Γη από την αρχή της δημιουργίας», λέει ο Adrian Kent του Perimeter Institute for Theoretical Physics, στον Καναδά.
Μια επιβεβαίωση των λόγων του Καναδού επιστήμονα μπορεί να βρει ο καθένας μας στο βιβλίο της Γένεσης, αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία όπως στο κείμενο του Ιεζεκιήλ.
Τι θέλουν, τι ζητούν, τέλος πάντων, οι εξωγήινοι από την ζωή μας στη Γη;
Υπάρχει μόνο μια υπόθεση, η οποία προτάθηκε από τον Βρετανό επιστήμονα Timothy Good: «Η Γη δεν είναι πλέον μια «ενδιάμεση βάση» (γι’ αυτούς). Έχουν εγκατασταθεί εδώ, πολύ καιρό τώρα».
Τον Ιανουάριο του 2011, Βρετανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν την ανάγκη να προετοιμαστούν για μία έκτακτη συνάντηση με έναν εξωγήινο πολιτισμό και πρότειναν ακόμη και τα θεμέλια μιας ειδικής επιτροπής στα πλαίσια του ΟΗΕ.Πρόεδρος Harry S. Truman (12/4/1945 – 20/1/1953)
Στις 4 Απριλίου 1950 ο Πρόεδρος Truman σε συνέντευξη στον Λευκό Οίκο δήλωσε: «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι ιπτάμενοι δίσκοι, δεδομένου ότι υπάρχουν, δεν έχουν κατασκευασθεί από οποιαδήποτε δύναμη πάνω στη γη». Ενώ το 1952 είπε τα εξής για το φαινόμενο των ιπτάμενων δίσκων όταν ρωτήθηκε: «Ναι,το συζητούσαμε σε κάθε σύσκεψη που είχαμε με τους στρατιωτικούς. Πάντα συνέβαιναν τέτοια πράγματα, ιπτάμενοι δίσκοι και είχαμε και άλλα πράγματα ξέρετε, εάν δεν κάνω λάθος».
Λόρδος Downing
(Γενικός Διοικητής της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας, RAF)
Εφημερίδα, London Sunday Dispatch, 11 Ιουλίου 1954: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στ’αλήθεια και δεν κατασκευάζονται από κανένα έθνος της γης». 
Στρατηγός  Douglas MacArthur
Νew York Times, 8 Οκτωβρίου 1955: «Εξαιτίας των εξελίξεων της επιστήμης, όλες οι χώρες της γης θα πρέπει να ενωθούν για να επιβιώσουν και να φτιάξουν ένα κοινό μέτωπο, ενάντια σε μια επίθεση από λαούς από άλλους πλανήτες. Η πολιτική του μέλλοντος θα είναι κοσμική [διαστημική] ή διαπλανητική..»
New York Times, 28 Φεβρουαρίου 1960: «Στο παρασκήνιο, οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του στρατού ρεαλιστικά ανησυχούν για τα UFO». 
Ναύαρχος Roscoe Hillenkoetter
Πρώτος Διευθυντής της C.I.A., 1947 – 1950
Δήλωση το 1960 στη NICAP (National Investigations Committee on Aerial Phenomena): «Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα διεξάγουν επιχειρήσεις κάτω από νοήμονα έλεγχο. Είναι επιβεβλημένο να μάθουμε από πού έρχονται τα UFO και ποιοι είναι οι σκοποί τους..».
John Kennedy
Πρόεδρος των Η.Π.Α
Υπόμνημα Εθνικής Ασφάλειας, no. 271, προς τον James Webb, Διευθυντή της NASA, 12 Νοεμβρίου 1963: «Θα ήθελα να αναλάβω την πρωτοβουλία και την κεντρική ευθύνη μέσα στην κυβέρνηση για την ανάπτυξη ενός προγράμματος μόνιμης και ουσιώδους συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση, στον τομέα του εξώτερου διαστήματος, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης ειδικών τεχνικών προτάσεων και της διαστημικής άμυνας..».
Ronald Reagan
Πρόεδρος των Η.Π.Α. 1981 – 1989

4 Μαίου 1985: Σε ομιλία στο Λύκειο Fallston, o Reagan αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει από τον Μιχαήλ Γκορμπατσώφ, στη διάσκεψη της Γενεύης, να σκεφτεί το ενδεχόμενο μιας εξωγήινης απειλής και την αμερικανοσοβιετική συμφιλίωση που θα προκαλούσε..»
Ελευθεροτυπία 5 Μαΐου 1985
42η διάσκεψη της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, 21 Σεπτεμβρίου 1987: «Στις εμμονές μας με τους ανταγωνισμούς τον καιρό αυτό, συχνά ξεχνούμε ότι πολλά πράγματα ενώνουν και συνασπίζουν τα μέλη όλης της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ παγκόσμια απειλή που θα μας κάνει να αναγνωρίσουμε αυτόν τον κοινό δεσμό μας. Συχνά σκέφτομαι πόσο γρήγορα θα εξαφανιστούν οι διαφορές μας ανά τον κόσμο, αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξωγήινη απειλή από έξω από αυτόν τον κόσμο..»
Michail Sergejewitsch Gorbatschow
Πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, 1985 – 1991

Στην επιθεώρηση Soviet Life, 6 Φεβρουαρίου 1987, η επιβεβαίωση του Reagan: «Στη συνάντησή μας στη Γενεύη ο πρόεδρος των Η.Π.Α. μου είπε ότι αν η Γη αντιμετωπίσει μια εισβολή από εξωγήινους, οι Η.Π.Α. και η Σοβιετική Ένωση θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντικρούσουν την εισβολή..»
Jimmy Carter
Πρόεδρος των Η.Π.Α. 1977 – 1981

ABC News, 22 Ιανουαρίου 1999: «Δεν περιγελώ πλέον τους ανθρώπους όταν λένε ότι έχουν δει UFO: Έχω δει ένα και εγώ ο ίδιος!..».
Βατικανό

Το Παρατηρητήριο του Βατικανού συγχρηματοδότησε ένα μεγάλο συνέδριο το Μάρτιο του 2014 για την εξωγήινη ζωή, που συγκέντρωσε 200 από τους κορυφαίους αστροβιολόγους στον κόσμο. Ένας από τους διοργανωτές ανέφερε ότι ένας από τους στόχους της διάσκεψης ήταν να καταλάβουμε «πώς μπορούμε να βρούμε τη ζωή ανάμεσα στα αστέρια μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες».
Jose Gabriel Funes, Διευθυντής του Παρατηρητηρίου του Βατικανού και επιστημονικός σύμβουλος του Πάπα Βενέδικτου XVI: «..δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ της πίστης στο Θεό και στη δυνατότητα των εξωγήινων πολιτισμών ίσως πιο εξελιγμένων από τον άνθρωπο. Κατά τη γνώμη μου, υπάρχει αυτή η δυνατότητα». Ερωτηθείς αν αναφερόταν σε όντα παρόμοια με τους ανθρώπους ή ακόμη και πιο εξελιγμένα από τον άνθρωπο, είπε: «Σίγουρα, σε ένα σύμπαν τόσο μεγάλο δεν μπορείς να αποκλείσεις αυτή την υπόθεση».
Dmitry Medvedev
Πρέδρος της Ρωσίας 2008 -2012
Πρωθυπουργός της Ρωσίας 2012 –

Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο  Medvedev σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια που έγιναν και ενώ τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά.
Dmitry Medvedev: «Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας». «Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας … Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο “ Άνδρες με τα Μαύρα” … εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου